Morfie Δημοσιεύτηκε June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 9, 2010 Υπάρχει igo για Android? Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Υπάρχει igo για Android? http://www.igomyway.com/android/en/ Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Το iGO δεν δουλεύει με resolution 480x800; Δεν βρίσκω πουθενά λύση. Το πρόγραμμα δουλεύει στην πάνω γωνία περίπου στο 1/3 της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Το iGO δεν δουλεύει με resolution 480x800; Δεν βρίσκω πουθενά λύση. Το πρόγραμμα δουλεύει στην πάνω γωνία περίπου στο 1/3 της οθόνης. To MyWay όχι, μόνο το iGo Motonav δουλεύει στο desire (αν δεν απατώμαι) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Το iGO δεν δουλεύει με resolution 480x800; Δεν βρίσκω πουθενά λύση. Το πρόγραμμα δουλεύει στην πάνω γωνία περίπου στο 1/3 της οθόνης. To iGO MyWay είναι για μικρές αναλύσεις οθόνης. Για συσκευές με μεγάλη ανάλυση οθόνης σαν τα Desire, Galaxy, Milestone, κλπ είναι το MotoNav όπως ανέφερε και ο akpe. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 To iGO MyWay όχι, το MotoNav ναι. Αρκετά συμπαθητικό, ένα κλασσικό iGO. Το έχω μαζί με Navigon και NDrive στο κινητό. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickosl50 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Γεια σε όλους, εχω μία συσκευή HTC Wildfire με Android 2.1. Πρόσφατα κατέβασε το Navigation software iGo My Way 8.4. Δυστυχώς δεν έχει αρχεία για μενού ελληνικό και φωνη πλοήγησης στα Ελληνικα και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει υποψιν του κάποια links. Ευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Έχει κυκλοφορήσει έκδοση για μεγάλες αναλύσεις, 800x480. Έχεις σίγουρα αυτήν εγκατεστημένη? Γιατί το iGO MyWay είναι για μικρότερες.. Το Motonav κάνει για μεγάλες αναλύσεις. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ρε παιδια υπαρχει IGO 8.3 για android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Ρε παιδια υπαρχει IGO 8.3 για android? Oχι.Υπάρχει το igomyway που δουλεύει με τους ίδιους χάρτες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Δοκίμασα igo, dont panic, sygic aura 3, navigon... όλα αυτά παίζουν σε 2.3.3 και μάλιστα λίγο πιο γρήγορα (λογικό), οπότε οι επιλογές είναι πάνω κάτω οι ίδιες με παλαιότερες εκδόσεις android. το igo υπαρχει για android? δεν το εχω βρει πουθενα επισημα. προφανως καπου κανω λαθος στο search ενα Link plz Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 το igo υπαρχει για android? δεν το εχω βρει πουθενα επισημα. προφανως καπου κανω λαθος στο search ενα Link plz We have optimized navigation on mobile handsets with an easy-to-use and intuitive user interface and a diverse range of mobile features. The iGO My way 2010 application is available for our end users on the App store for iPhone, and we also deliver Android and Windows Mobile navigation solutions to smartphone manufacturers and network providers. Contact us today to get detailed information about our offers! Ψάξε στο google για "igo for android" και πήγαινε στο δεύτερο λινκ που θα σου βγάλει... :X:X:X Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 60euros και μια βόλτα από το "super market" γιατί οι χάρτες που πωλούνται είναι οι περσινοί.Σε αντίθεση με το igomyway που έχεις πάντα τον τελευταίο χάρτη και από navteq και από teleatlas.Και δε νομίζω ότι είναι τραγικά αργό σαν πρόγραμμα.Εχει ένα προόβλημα στην πλοήγηση στα μενού αλλά στο δρόμο είναι άριστο.Και έχει και πολύ καλύτερο αυτόματο ζουμ από το navigon και με το νέο σκιν igo8_mini δε πιάνει και πολύ χώρο στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Φίλε stormer 2 παρατηρήσεις: 1) Έχω δοκιμάσει το MotoNav (iGO για Motorola) στην συσκευή μου γιατί ήταν προεγκατεστημένο. Το iGO MyWay στο Market δεν το βρίσκω. Από που μπορώ να το αγοράσω και με ποιους χάρτες προσφέρεται? Ναι οκ υπάρχουν πολλοί (Navteq, TA, Epsilon, CIT) αλλά με ποιον το δίνει η NavNGO? 2) Και στο Navigon έχουν δοκιμάσει χρήστες να περάσουν τον Q1/2011 και δουλεύει μια χαρά. Δεν το έχω δοκιμάσει μιας και Πάτρα-Αθήνα μέχρι στιγμής που το χρησιμοποίησα με κάλυψε απόλυτα με τον προεγκατεστημένο. Επαναλαμβάνω ότι το Aura θα ήταν μεγάλος αντίπαλος, ΑΝ έφτιαχνε τις δρομολογήσεις που προτείνει. Επίσης περιμένω πώς και πώς να βγει το Garmin. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Σε αντίθεση με το igomyway που έχεις πάντα τον τελευταίο χάρτη και από navteq και από teleatlas. Ο τελευταίος της CIT πάντως έχει μέρη που κανένας από τους προαναφερθέν βρίσκει. Εν ολίγοις... όλοι οι χάρτες είναι ανταγωνιστικοί στο iGO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 To iGO My Way που κυκλοφορεί για Android παίρνει τους ίδιους χάρτες αλλά υπολείπεται κατά πολύ από άποψη δυνατοτήτων και λειτουργιών σε σχέση με τα iGO Primo ή iGO8.3.4 που ενδεχομένως να είχες στα windows mobile. Γεια σας στο φορουμ.εχω περασμενο σε ενα htc wildfire το igo 8.4.2.139242.δουλευει αρκετα καλα,ομως εχω ενα προβλημα.οταν πιανει σημα και μου δειχνει που ειμαι(δηλ.συντεταγμενες),δεν μου γραφει στο υψομετρο κατι.ενοειτε οτι εχω βαλει και καποιο (dem της NASA) μηπως γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο,αν κανω καποιο λαθος? .ακομα αν μπορουμε να βαλουμε καποιο sys η chemes οπως στα wm διαφορετικο.ευχαριστω εκ των πρωτερων. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Γεια σας στο φορουμ.εχω περασμενο σε ενα htc wildfire το igo 8.4.2.139242.δουλευει αρκετα καλα,ομως εχω ενα προβλημα.οταν πιανει σημα και μου δειχνει που ειμαι(δηλ.συντεταγμενες),δεν μου γραφει στο υψομετρο κατι.ενοειτε οτι εχω βαλει και καποιο (dem της NASA) μηπως γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο,αν κανω καποιο λαθος? .ακομα αν μπορουμε να βαλουμε καποιο sys η chemes οπως στα wm διαφορετικο.ευχαριστω εκ των πρωτερων. Στο iGOMyWay δεν μπαίνουν τα sys.txt των άλλων εκδόσεων. Το μόνο που μπορείς να κάνεις εδώ είναι να αλλάξεις το data.gro με κάποιο custom που δίνει περισσότερες επιλογές στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 data.zip έχει το iGO των windows mobile και windows CE. Το android έχει data.gro. Αυτό με το υψόμετρο δεν έχει να κάνει με το sys ή το data ή το dem file που έχεις. Απλά δεν υπάρχει (αν δεν απατώμαι) στο iGOMyWay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) κανενα δεν ειναι δωρεαν αυτα που λεει δωρεαν ειναι trial για λιγες μερες μετα πρεπει η να τα αγορασεις η να <ψαξεις>:happy: τα ιδια ειναι ακριβως με τα wm χαρτες και skin -scheme κ.λ.π μονο η εφαρμογη αλαζει τα βαζεις στον φακελο του igo το καθε ενα εκει που πρεπει και δουλευουνε αψογα το εχω κανει εγω :yahoo::yahoo::yahoo: λοιπον τα scheme ολα οκ!!!! το .zip σκιν του gurjon και τα extensions ομως δεν τα βλεπει!πως τα κανω .gro? Edited June 3, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 λοιπον τα scheme ολα οκ!!!! το .zip σκιν του gurjon και τα extensions ομως δεν τα βλεπει!πως τα κανω .gro? Άλλαξε την κατάληξη από zip σε gro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 λοιπον τα scheme ολα οκ!!!! το .zip σκιν του gurjon και τα extensions ομως δεν τα βλεπει!πως τα κανω .gro? αν δεν βλεπει αυτα που εχεις ψαξε βρες και βαλτου αλλα δεν ξερω ποια εκδοση εχεις εσυ :) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Άλλαξε την κατάληξη από zip σε gro. δεν χρειαζεται κατι με το gro convert η κατι τετοιο? το εκανα αλλα στο μενου του igo που ειναι η επιλογη για αλλαγη skin? Edited June 3, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 αν δεν βλεπει αυτα που εχεις ψαξε βρες και βαλτου αλλα δεν ξερω ποια εκδοση εχεις εσυ :) Εχω την τελευταια igo myway πως λεγεται 8.4.2.139242 το μονο που μου μενει ειναι ενα σκιν!αλλα θα ηθελα σαν του gurjon που ειχε και το τρεχον υψομετρο στην αρχικη οθονη!ξερεις κανενα? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Σε HTC Desire S με Sygic Aura συμβαίνει το εξής: Στη διάρκεια την πλοήγησης αν έχω εισερχόμενη κλήση δεν σταματάνε οι φωνητικές οδηγίες του Aura με αποτέλεσμα να ακούω ταυτόχρονα και τον συνομιλιτή και το Aura. Καμιά ιδέα υπάρχει για να λύσω το πρόβλημα; Μιας και το ανέφερες μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να αποκτήσω αυτό το πρόβλημα σε Χ8 με iGo Myway; Πηγαίνω κάπου, χτυπάει το τηλέφωνο και σταματάει εντελώς η πλοήγηση. Αναγκάζομαι να σταματήσω κάπου να μιλήσω μη βρεθώ σε άλλο νομό! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) Μιας και το ανέφερες μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να αποκτήσω αυτό το πρόβλημα σε Χ8 με iGo Myway; Πηγαίνω κάπου, χτυπάει το τηλέφωνο και σταματάει εντελώς η πλοήγηση. Αναγκάζομαι να σταματήσω κάπου να μιλήσω μη βρεθώ σε άλλο νομό! :p Αυτό το λύνει η πλοήγηση που έχει "by default" το Desire S :-) http://www.velissariou.gr/DESIRE%20S.jpg Πάντως η πλοήγηση δεν σταματάει όταν έχεις κλήση. Απλά στην οθόνη σου έρχεται μπροστά ο dialer. Αν κλείσεις τον dialer θα μπορέσεις να βλέπεις τον πλοηγό (ακόμα και αν δεν τον ακούς). Edited June 6, 2011 by VELISSARIOU Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts