xristotsilis Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 καλησπερα σας..εχω το xperia arc s και του ειχα περασει custom rom και ειχα αλλαξει την recovery τωρα ξερει κανεις πως να γυρισω πισω στην παλια recovery??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Στην παλιά rom θες να πεις αν καταλαβαίνω καλά. Αν θες να γυρίσεις στην εργοστασιακή τότε μέσω του SEUS αλλιώς βρίσκεις την custom rom και την φλασάρεις με το flash tool. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristotsilis Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 ευχαριστω πολυ!!!....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Παλικαρια μπορουμε μονοι μας να αλλαξουμε μππροστα το καπακι του κινητου?Βρηκα μπρος-πισω σε ασπρο χρωμα αλλα δεν ξερω πως μπορω να το βγαλω το καπακι μπροστα.Εψαξα στο ιντερνετ για κανα βιντεακι να δειχνει το πως αλλαζετε αλλα δεν βρηκα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Παλικαρια μπορουμε μονοι μας να αλλαξουμε μππροστα το καπακι του κινητου?Βρηκα μπρος-πισω σε ασπρο χρωμα αλλα δεν ξερω πως μπορω να το βγαλω το καπακι μπροστα.Εψαξα στο ιντερνετ για κανα βιντεακι να δειχνει το πως αλλαζετε αλλα δεν βρηκα τιποτα. Δεν Νομιζω δεν εχει καπακι μπροστα εκτος αν σπασεις την οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Παλικαρια μπορουμε μονοι μας να αλλαξουμε μππροστα το καπακι του κινητου?Βρηκα μπρος-πισω σε ασπρο χρωμα αλλα δεν ξερω πως μπορω να το βγαλω το καπακι μπροστα.Εψαξα στο ιντερνετ για κανα βιντεακι να δειχνει το πως αλλαζετε αλλα δεν βρηκα τιποτα. μου φαινεται οτι βγαζοντας το πισω καπακι οι βιδουλες που βλεπεις εχουν σχεση με το μπροστα καλυμα,γιατι μια φορα που το πηγα service και μου αλλαξαν το μπροστα εγραφε στο τιμολογιο κατι για βιδες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Σε ποιο site τα βρηκες? Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) http://www.ebay.de/itm/ORIGINAL-SONY-ERICSSON-XPERIA-ARC-S-FRONT-COVER-AKKU-DECKEL-2-TLG-SET-WEISS-/250980492788?pt=DE_Handy_PDA_Oberschalen_Designfolien&hash=item3a6f9a65f4 Οσο για τις βιδες γιωργο εχει εξι πισω 4ιδιες και 2 διαφορετικες.Απλα αυτος που πουλαει τα καπακια δεν δινει μαζι κατσαβιδακι για αλλαγη.(αν οντως αλλαζει με αυτο τον τροπο το καπακι το μπροστα) edit: http://www.youtube.com/watch?v=EnkK268_aio θελει πολυ δουλεια για να αλλαχτει τωρα που το βλεπω Edited July 5, 2012 by giorgos_dinamik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 (edited) ευχαριστω για την απαντηση!!Δύσκολο το βλέπω κ εγώ να αλλάζει! Ισως θα μπορουσαμε να το φτιαξουμε στον "Γερμανό" Edited July 7, 2012 by giorgosvolos1 Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Έχοντας δοκιμάσει ένα κάρο roms και γίνει μανιακός του φλασαρίσματος κατέληξα στη jj hybrid, με το xarc v2 kernel, του Sircay, ειδικά για το Arc S. Η rom είναι οτι πιο smooth και stable υπάρχει, με πολλά add ons, χωρίς να στερεί στη συσκευή λειτουργίες όπως το ράδιο ή το hdmi. Με πολύ WiFi, αρκετά sms, περίπου μισή ώρα τηλεφωνήματα, μερικές λήψεις φώτο και τη συσκευή να μην κλείνει το βράδυ έχω αυτό το αποτέλεσμα αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Εχω το εξής πρόβλημα: Ενώ βάζω σε κάποιες επαφές έναν συγκεκριμένο ήχο κλήσης (πχ.ένα mp3 ringtone) τις περισότερες φορές αυτό χτυπάει με τον προεπιλεγμένο ήχο.Εχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Πιστευω ότι έχεις κάποιες ανοιχτές εφαρμογές! Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 πως μπορούμε να βγάλουμε printscreen την οθόνη μας; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Για την ICS υποθέτω ρωτάς. Power button + Volume down ταυτόχρονα και για λίγη ώρα πατημένα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 (edited) Για την ICS υποθέτω ρωτάς. Power button + Volume down ταυτόχρονα και για λίγη ώρα πατημένα. ναι για την 4.0.4! Ωραία ευχαριστώ.Θα το κάνω τώρα :happy: . δεν με βόλεψε καθόλου ο τρόπος αυτός..έκανε έναν αιώνα να βγει η printscreen συν ότι έβγαλε τ παράθυρο που ρωτάει για να απενεργοποιεί τ κινητό αντί γι'αυτό που ήθελα.Υπάρχει τρόπος να αλλάξει η μέθοδος αυτή ή κάποιο app; τώρα που το δοκίμασα ξανά το έκανε σχεδόν αμέσως και σωστά,ίσως να μην πατούσα καλα τ κουμπιά.Ευχαριστώ για την βοήθεια Edited July 11, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Η υλοποίηση του print screen δεν είναι και η καλύτερη στην 4, δυστυχώς. Στην 2.3 τα πράγματα ήταν πιο απλά. Συνήθεια είναι βέβαια αλλά σίγουρα είναι λάθος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_pq Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Το δοκίμασα και πέτυχε κανονικά σε SONY XPERIA ARC ! Να είσαι καλα ευχαριστούμε πάρα πολυ... Πρώτα απο όλα κατεβάζουμε τα αρχεια που χρειαζόμαστε (εχω link παρακάτω) 1) Flashtool 2) Αρχειο LT18i_4.1.A.0.562_Generic.ftf (η έκδοση 4.0.3) 3) Αρχείο LT18i_4.1.B.0.431_Generic.World.1254-2184.ftf (η έκδοση 4.0.4) 4)Αρχεια-φάκελος DooMLoRD_v1_Xperia-2011-ICS-ROOT-emu-busybox-su(1) (ειναι για το ρουτ) Εγκαθηστούμε το flashtool. Για να κάνουμε αναβάθμιση στην 4.0.4 βάζουμε το αρχειο LT18i_4.1.B.0.431_Generic.World.1254-2184.ftf στον φάκελο firmwares του flashtool και στις επιλογές δίπλα κάνουμε τσεκάρουμε τα: wipe data Wipe cache wipe apps log και το : no final verification καλό ειναι οταν τελειωσει η αναβάθμιση να το κάνουμε αλλη μια φορά με SEUS. Εφοσον έχουμε την 4.0.4 πάμε για το root. Για να κάνουμε root: Βάζουμε το αρχειο LT18i_4.1.A.0.562_Generic.ftf στον φάκελο firmware του flashtool. Προσοχή: Απο την δεξιά στήλη επιλέγούμε ΜΟΝΟ τα: exlude system exlude baseband exlude Fota Σε 10 sec εχει φλασάρει. Ανοιγουμε το κινητό, και αφού εχουμε κατεβάσει τον φάκελο DooMLoRD_v1_Xperia-2011-ICS-ROOT-emu-busybox-su(1), συνδεουμε το κινητό, και τρέχουμε το αρχειο runme.bat πρώτα ομως θα πάμε στο ρυθμήσεις, επιλογες για προγραμματιστες και τσεκάρουμε το εντοπισμος σφαλματων usb και μετα παλι ρυθμήσεις, ασφάλεια, και τσκεκάρουμε το "αγνωστες πηγές" (τα γράφει αυτά και οταν τρέξουμε το αρχειο bat) To κινητό θα κανει 2-3 επανεκινησεις. Οταν τελειωσει τσεκάρετε οτι υπαρχει το superuser στα προγράμματα. Κλεινετε το κινητό, τρέχετε πάλι το flashtool αφου ξαναβάλετε το αρχειο LT18i_4.1.B.0.431_Generic.World.1254-2184.ftf (αν το είχατε σβήσει) το φλασάρετε με προσοχή πάλι να έχετε επιλέξει απο την δεξιά στήλη τα exlude system exlude baseband exlude Fota Σημειώσεις. Τα αρχεία ftf ή τα βάζετε απο την αρχή μέσα στον φάκελο firmwares ή καθε φορά το βάζετε ένα ενα για μη μπερδευτειτε. Να είστε σίγουροι οτι έχουν εγκατασταθεί οι drivers για το κινητό Εγω δεν έχασα τιποτα απο τα αρχεια και τισ ρυθμήσεις. Ο οδηγός δεν ειναι δικός μου τον πήρα απο εδώ απλα τον γράφω στα ελληνικά. τα αρχεία τα εχω ανεβάσει στο google drive και ειναι διαθέσιμα σε αυτο το λινκ. Παράθεση Xiaomi Poco X3 NFC (128GB) Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM) Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Παιδια καλησπερα.... Για οποιον θελει να το αγορασει... Σημερα μου ειπαν στο mediamarkt οτι σε 7-10 μερες θα το πανε απο 350€ στα 260€!!! (εντολη της sony μπας και ενισχυσει τις πωλησεις...) 269 απο αυριο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα το κινητό.Ενώ βάζω συγκεκριμένο ήχο κλήσης για κάποιες επαφές,αυτό τις περισσότερες φορές χτυπάει με τον ήχο της προεπιλογής.Θα το πετάξω απο το μπαλκόνι στο τέλος.Ξέρει κανένας τίποτα σχετικά?:dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Παιδια καλημερα εχω το Arc S με την 2.3.4 rooted (4.0.2.A.0.62) το ειχα κανει root πριν 2 μηνες, εδω ομως και 2 μερες εκει που ειναι σε standby mode με μαυρη την οθονη.......... ξαφνικα αρχιζει η οθονη να αναβοσβηνει το κανει 5-6 φορες και μετα μενει παλι μαυρη για καμποση ωρα και μετα παλι αρχιζει και αναβοσβηνει :blink::worry: Αλλαξα μπαταρια τπτ τι να παιζει ρε γμτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Παιδια καλημερα εχω το Arc S με την 2.3.4 rooted (4.0.2.A.0.62) το ειχα κανει root πριν 2 μηνες, εδω ομως και 2 μερες εκει που ειναι σε standby mode με μαυρη την οθονη.......... ξαφνικα αρχιζει η οθονη να αναβοσβηνει το κανει 5-6 φορες και μετα μενει παλι μαυρη για καμποση ωρα και μετα παλι αρχιζει και αναβοσβηνει :blink::worry: Αλλαξα μπαταρια τπτ τι να παιζει ρε γμτ? Καποια εφαρμογη στο κανει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Ευχαριστω θα το τσεκαρω.......!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να βάλω μία καινούρια εφαρμογή ή να κάνω update σε app μου εμφανίζει το μήνυμα "insufficient storage room". Κοιτάω την εσωτερική μνήμη και έχω 80-100mb free. Γιατί μου το κάνει αυτό; Τι πρέπει να κάνω; Δεν είναι τελείως μ^*#*(%ια που συμβαίνει αυτό το πράγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 καλησπέρα.Σε 4.0.4 προσπαθω να κάνω το facebook σε Xperia κ μόλις το πατάω να προσθέσω μάλλον λογαριασμό,Ρο κινητό τρελαίνεται..πετάει όλη την ώρα το συμφωνητικό..και μετά.....κόλλημα..Που ούτε reboot δεν κάνει τ κινητό..Μόνο άμα βγάλω την μπαταρία νοιώθει.Μνήμη έχω ελεύθερη 160mb.Το γίνεται_; θέλω από περιέργεια να το ενεργοποιήσω,άλλα δεν νοιώθει.Κολλάει το σύμπαν.Γιατί;μια βοήθεια παρακαλώ..:-) Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλησπέρα παιδιά! έχει ασχοληθει κανένας με το overclocking? Ηθελα να πειραματιστώ! Αν το ανεβάσω πολυ μπορει το τηλεφωνο να μου μεινει? Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts