giorgosvolos1 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδια αναβαθμιστηκα κ εγω. Λιγο το gps μου αργει. Να κλειδωσει δορυφορου;.Ξερετε αν υπαρχει καμια εφαρμογη για πιο γρηγορα αποτερλεσματα? Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Οποιος θελει την ICS(εγω προσωπικα δεν την θελω μιας και θερω απαραδεχτω μια αναβαθμιση να κανει το κιν πιο αργο) μπορει να κατεβαζει το flashtool μετα το FTF αρχειο της αναβαθμισης και να το κανει flash απο εκει ειναι πανευκολο αν δεν θελει να περιμενει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Το δικο μου δεν ειναι πιο αργο:happy: Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makman_e34 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Τελικα παρέλαβα το τηλεφωνάκι (Arc S λευκό) εχθες.Ειναι μόλις 1,5 μήνα και ειναι ΑΨΟΓΟ !!!!!! Παει σφαίρα.Ηδη εχει 4.1.Α.0.562 και εγινε ηδη root, με τα εξης: 1.NoFrills 2.Titanium Backup 3.Astro file manager 4.SuperSU 5.Battery Calibration Κατεβηκε η CPU στα 1024, αφου δεν τρέχω πολλές εφαρμογές. Το τελευταίο μπήκε σήμερα το μεσημέρι, και ηδη δείχνει πολύ καλά αποτελέσματα, οσων αφορά την κατανάλωση μπαταρίας. Περισσότερα συμπεράσματα, θα εχω σύντομα. :D Παράθεση Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ρε παιδιά αντιμετωπίζει κι άλλος προβλήματα με το wifi? Γιατί από εχθές κοντεύω να σπάσω το κινητό.Πριν την αναβάθμιση έμπαινε κανονικά με το wifi στο σπίτι.Τώρα πλέον στις δέκα προσπάθειες να μπει μια φορα και αν.Έσβησα το router από το κινητό και το "ξαναπροσθεσα".Αποτέλεσμα μηδέν. με αλλα wifi μπαίνει κανονικά και με τον νομο.Τι μπορεί να φταίει δηλαδή?Το modem μου δεν έχει σίγουρα πρόβλημα.Μπαίνουν κανονικά με το wifi το lap top,iphone 4,και αλλα δυο samsung κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 δεν εχω κανενα προβλημα με το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ρε παιδιά αντιμετωπίζει κι άλλος προβλήματα με το wifi? Γιατί από εχθές κοντεύω να σπάσω το κινητό.Πριν την αναβάθμιση έμπαινε κανονικά με το wifi στο σπίτι.Τώρα πλέον στις δέκα προσπάθειες να μπει μια φορα και αν.Έσβησα το router από το κινητό και το "ξαναπροσθεσα".Αποτέλεσμα μηδέν. με αλλα wifi μπαίνει κανονικά και με τον νομο.Τι μπορεί να φταίει δηλαδή?Το modem μου δεν έχει σίγουρα πρόβλημα.Μπαίνουν κανονικά με το wifi το lap top,iphone 4,και αλλα δυο samsung κινητά. Εγω λοιπον,την εγκατεστησα χθες το απογευμα,απο της 7 μ.μ εως τις 3.30 μ.μ μου εσπασε τα νευρα με αποσυνδεσεις κτλπ:(ενω πριν την εγκατασταση ημουν σταθεροτατος):(:( Σημερα το πρωι παλι τα ιδια.....σβησιμο τα δυκτια,και ολες οι ενεργειες..ματαια:mad: Κατα το μεσημερι εμπνευση....firmware update στο ρουτερ(ευτυχως υπηρχε διαθεσιμο).....και ναι...:D:,μεχρι τωρα σταθεροτατο χωρις κανενα προβλημα,ελπιζω οχι τυχαια,αλλα μου δινει την εντυπωση οτι δεν κινδυνευω πια:happy: Μηπως λοιπον να δοκιμασεις κατι τετοιο?;) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Εγω λοιπον,την εγκατεστησα χθες το απογευμα,απο της 7 μ.μ εως τις 3.30 μ.μ μου εσπασε τα νευρα με αποσυνδεσεις κτλπ:(ενω πριν την εγκατασταση ημουν σταθεροτατος):(:( Σημερα το πρωι παλι τα ιδια.....σβησιμο τα δυκτια,και ολες οι ενεργειες..ματαια:mad: Κατα το μεσημερι εμπνευση....firmware update στο ρουτερ(ευτυχως υπηρχε διαθεσιμο).....και ναι...:D:,μεχρι τωρα σταθεροτατο χωρις κανενα προβλημα,ελπιζω οχι τυχαια,αλλα μου δινει την εντυπωση οτι δεν κινδυνευω πια:happy: Μηπως λοιπον να δοκιμασεις κατι τετοιο?;) Σωστό αυτό που είπες φιλε.Και τώρα που κοίταξα δεν έχω την τελευταία έκδοση.Αύριο θα κάνω software update το router και θα ενημερώσω αν είχαμε θετικό αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laden Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Όταν σε μια επαφή έχω περασμένα πάνω από ένα τηλέφωνο πως μπορώ να αλλάξω την σειρά τους; Δηλαδή να αλλάξω την προεπιλεγμένο αριθμό κλήσης Παράθεση Up The Irons \m/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Παιδια καλημερα. Λοιπον η ics παει σφαιρα. Εκτος απο την καθηστεριση στις επαφες δεν υπαρχει κανενα αλλο προβλημα προς το παρων!! Βεβαια του εκανα καθαρη εγκατασταση,και φορμαρα και την καρτα μνημης. Εκτος απο τις επαφες μου δεν ξαναβαλα τιποτα απο την προηγουμενη εκδοση,τα ξαναβαλα ολα απο την αρχη!!! Με ενα firmware update στο router,ελυσα και το προβλημα του wi-fi,και ολα καλα:D Τελικα τσαμπα το αγχος να την βαλω η οχι!!! Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 ναι,ειναι πιο αργο στις επαφες! Ολα καλα και με το gps! να το κανω root η θα βγει κ αλλο update? Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Εγώ πάντως το γύρισα σε Gingerbread χθες, δεν μπορούσα το lag στις κλήσεις... μιλάμε πάταγε το κουμπί να καλέσεις και περίμενες 2-3 δευτερόλεπτα κάθε φορά. Πραγματικά η GB ειναι ότι πρέπει για το τηλεφωνάκι, η ICS ειναι overrated κατ'εμε και δεν σας το συνιστώ αν θέλετε το τηλεφώνο να δουλεύει σβέλτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 ναι,ειναι πιο αργο στις επαφες! Ολα καλα και με το gps! να το κανω root η θα βγει κ αλλο update? παιζει ρολο το ροοτ με το update??? απο την στιγμη που εχεις την εργοστασιακη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 (edited) α δεν θα υπαρχει προβλημα με αλλα update? παιδια μπορειτε να μου πειτε καλες εφαρμογες για root συσκευες? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited May 6, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 παιδια μπορειτε να μου πειτε καλες εφαρμογες για root συσκευες? για να κανεις τι ακριβως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 το μόνο που με χάλασε και μένα είναι ότι όταν πατάς το κουμπί κλήσης ή και μηνυμάτων περιμένεις 2-3 δευτερόλεπτα που δε περίμενες στη gb... το θετικό καλύτερη διαχείριση μνήμης οντως...μπαταρία τα ίδια... και απλα πιο...μούρη το περιβάλλον...τίποτα άλλο καινούριο δε βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Συγνωμη ζητω προς την ομαδα διαχειρησης! Ηθελα καποια εφαρμογη για να σβησω τις εργοστασιακες εφαρμογες! Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ηθελα καποια εφαρμογη για να σβησω τις εργοστασιακες εφαρμογες! Υπάρχουν πολλές, μία από αυτές είναι και το Anttek App Manager. Να θυμίσω ωστόσο ότι για εφαρμογές συζητάμε αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Τελικά το πρόβλημα που είχα με το WiFi λύθηκε.Έκανα Software Update το Router. και δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 (edited) Παρόλο την αναβαθμιση ακομα δεν λειτουργεί οαισθητήρας του φωτισμού της οθόνης, συνεπώς και η μπαταρία παραμένει στον ιδιο χρόνο διάρκειας Σαφώς η συσκευη παρουσιάζει μια καθυστερηση στην ανταποκριση ειδικά οταν ζητήσουμε να δουμε τις επαφές. Να προσθέσω και οτι η συντομεση επαφών στην αρχική σελίδα είναι άθλια σχεδιαστικά!!!! Τα "αγαπημένα" ηταν πολυ πιο ομορφα. Edited May 7, 2012 by gpelekanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Παρόλο την αναβαθμιση ακομα δεν λειτουργεί οαισθητήρας του φωτισμού της οθόνης, συνεπώς και η μπαταρία παραμένει στον ιδιο χρόνο διάρκειας Σαφώς η συσκευη παρουσιάζει μια καθυστερηση στην ανταποκριση ειδικά οταν ζητήσουμε να δουμε τις επαφές. Να προσθέσω και οτι η συντομεση επαφών στην αρχική σελίδα είναι άθλια σχεδιαστικά!!!! Τα "αγαπημένα" ηταν πολυ πιο ομορφα. Σε μένα ο αισθητήρας φωτισμού λειτουργεί κανονικά. Όσο για την μπαταρία κρατάει κάποιες ώρες παραπάνω με την χρήση που κάνω. Αλλά σήμερα είδα άλλοι πρόβλημα. Ενώ έχω κλειδώσει την οθόνη και είναι μαύρη μερικές φορές ανοίγει και κλείνει μετά από 5 δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Σε μένα ο αισθητήρας φωτισμού λειτουργεί κανονικά. Όσο για την μπαταρία κρατάει κάποιες ώρες παραπάνω με την χρήση που κάνω. Αλλά σήμερα είδα άλλοι πρόβλημα. Ενώ έχω κλειδώσει την οθόνη και είναι μαύρη μερικές φορές ανοίγει και κλείνει μετά από 5 δευτερόλεπτα. Εχεις δίκιο, ο αισθητηρας δουλευει και στο δικό μου, έπρεπε να το προσέξω καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Γιατί δεν έχουμε πλέον λήψη στιγμιότυπο οθόνης?? Ένα ακόμη μείον για μένα γιατί το χρησιμοποιούσα αρκετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bampgs Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Γιατί δεν έχουμε πλέον λήψη στιγμιότυπο οθόνης?? Ένα ακόμη μείον για μένα γιατί το χρησιμοποιούσα αρκετά... Έχει και τώρα: Πατάς ταυτόχρονα το κουμπί για το κλείσιμο και το volume down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Έχει και τώρα: Πατάς ταυτόχρονα το κουμπί για το κλείσιμο και το volume down Ευχαριστώ για την απάντηση.που θα πάει θα την μάθω την ics με τις αλλαγές της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts