GUADANAMO Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 με γεια αλλα απο μνημη ram...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 με γεια αλλα απο μνημη ram...??? 512 :happy: Που βοηθα ειπαμε? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 σε ολα...αποθηκευση ταχυτητα σταθεροτητα ομαλη λειτουργια χωριs αγκομαχητο...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 σε ολα...αποθηκευση ταχυτητα σταθεροτητα ομαλη λειτουργια χωριs αγκομαχητο...!!! Προς το παρον του εχω βαλει 15 εφαρμογες,και του εχω τιναξει τα πεταλα απο το ψαξιμο και την χρηση,αλλα ακομα κολημα δεν εφαγε πουθενα.Δεν ξερω για αργοτερα θα δω και θα ενημερωσω.:happy: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Προς το παρον του εχω βαλει 15 εφαρμογες,και του εχω τιναξει τα πεταλα απο το ψαξιμο και την χρηση,αλλα ακομα κολημα δεν εφαγε πουθενα.Δεν ξερω για αργοτερα θα δω και θα ενημερωσω.:happy: ποσες εφαρμογες τρεχει ταυτοχρονα χωρις να κλεισει καποια? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 αρχισαν οι μπαλωθιεs...σε ιντερνετομαγαζο 192,80... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 οριστε? ουτε 200??? μπορεις να ποσταρεις λινκ? ειμαι απο ταπαταλκ :) Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 το καταστημα ειναι αγνωστο...μπεs στο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Eγω το πηρα 239 απο αρτα ηρθε σε μια μερα ελληνικο μενου,οσο για τις εφαρμογες που ρωταει φιλος πιο πανω ουτε ξερω ποσες ειχα ανοιχτες ταυτοχρονα.:lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Φίλε komias2 σου είναι εφικτό να δώσεις ένα μετρό σύγκρισης όσο αναφορά την ένταση με τα ακουστικα κατά την ακρόαση ραδιοφώνου; Αν έχεις και κάποια συσκευή συγκρίσιμη να μας πεις. . . :o Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Eγω το πηρα 239 απο αρτα ηρθε σε μια μερα ελληνικο μενου,οσο για τις εφαρμογες που ρωταει φιλος πιο πανω ουτε ξερω ποσες ειχα ανοιχτες ταυτοχρονα.:lol: Από γνωστό ή από μαγαζί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 αρχισαν οι μπαλωθιεs...σε ιντερνετομαγαζο 192,80... σε ποιο μαγαζι ειναι αυτη η τιμη????? εγω το βρισκω απο 235€ ., Απο το καταστημα της Αρτας (city...p ) εχω παρει το 8530 μου. πολυ καλα παιδια και επειδη ειχε προκυψει προβλημα με εξυπηρετησαν αμεσα και χωρις καμια καθυστερηση. Τους πήρα τηλ μόλις τωρα και μου ειπαν τα παιδια οτι ειναι με την επισημη Ελληνική και οτι εχει 2 χρονια πανευρωπαικη εγγυηση. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 ηταν χθεs στο xlshop κ σημερα ωs δια μαγειαs εξαφανιστηκε...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) το εχει στα 272€ ..... εν τω μεταξυ ειδα απο το τηλ οτι ειναι στην πολη μου. τους πήρα και μου ειπαν οταν ρωτησα για το 192€ που εξαφανιστηκε οτι πρεπει αλλαξαν οι τιμες ..... ???????????????????????????????????? Edited April 18, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Από γνωστό ή από μαγαζί?? Μα απο μαγαζι φυσικα στην αρτα ειπααα ο νοων νοειτω.:) Φίλε komias2 σου είναι εφικτό να δώσεις ένα μετρό σύγκρισης όσο αναφορά την ένταση με τα ακουστικα κατά την ακρόαση ραδιοφώνου; Αν έχεις και κάποια συσκευή συγκρίσιμη να μας πεις. . . :o Δηλαδη τι ακριβως θες να μαθεις την ενταση στα ακουστικα? συμφωνα με το αλλο samsung 8910 hd που εχω ειναι λιγο πιο χαμηλο σε ενταση αλλα εχει εξισου ποιοτικο ηχο καθως διαθετει εκουαλαιζερ,αιθουσα,τζαζ,ροκ ,κλπ λειτουργιες.:) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. ΣΑΜΠΩΣ ξερω πως γινεται η πολαπλη παραθεση? Edited April 19, 2012 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 δεν υπαρχει κατι αρνητικο...ολα ok??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Δηλαδη τι ακριβως θες να μαθεις την ενταση στα ακουστικα? συμφωνα με το αλλο samsung 8910 hd που εχω ειναι λιγο πιο χαμηλο σε ενταση αλλα εχει εξισου ποιοτικο ηχο καθως διαθετει εκουαλαιζερ,αιθουσα,τζαζ,ροκ ,κλπ λειτουργιες.:) Μάλιστα. Το HD από όσο θυμάμαι δεν είχε και το πιο δυνατό ήχο σε σύγκριση με τα τότε Ν97 & φυσικά Ν82. . . Ok σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Μα απο μαγαζι φυσικα στην αρτα ειπααα ο νοων νοειτω.:) φιλε konia μια ερωτηση μόνο. οταν το συνδεεις στο ΚΙΕΣ σου το αναγωριζει κανονικα ??? σου λεει οτι ειναι '' αυτο το τελευταιο λογισμικο '' ???? τι product code σου δειχνει ??? KOR , EUR Ή ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) δεν υπαρχει κατι αρνητικο...ολα ok??? μεχρι στγμης ουδεν αρνητικο που να με χαλασει. φιλε konia μια ερωτηση μόνο. οταν το συνδεεις στο ΚΙΕΣ σου το αναγωριζει κανονικα ??? σου λεει οτι ειναι '' αυτο το τελευταιο λογισμικο '' ???? τι product code σου δειχνει ??? KOR , EUR Ή ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ ????????? Με το KIES Ακομα δεν εχω κανει συνδεση[εννοεις μεσω λαπτοπ?]ΟΣΟ για την εκδοση πρεπει να ειναι η τελευταια .bada 2.os8600xxkk7.:) Μάλιστα. Το HD από όσο θυμάμαι δεν είχε και το πιο δυνατό ήχο σε σύγκριση με τα τότε Ν97 & φυσικά Ν82. . . Ok σε ευχαριστώ πολύ! Δεν θυμασαι καλα.:lol::lol::lol::lol: Edited April 20, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Με το KIES Ακομα δεν εχω κανει συνδεση[εννοεις μεσω λαπτοπ?]ΟΣΟ για την εκδοση πρεπει να ειναι η τελευταια .bada 2.os8600xxkk7.:) κανε μια συνδεση να δουμε τι παιζει ... λογικα πρεπει να σου πει οτι αυτο ειναι το πιο προσφατο λογισμικο και να σου βγαλει product code EUR ή KOR . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Με το KIES Ακομα δεν εχω κανει συνδεση[εννοεις μεσω λαπτοπ?]ΟΣΟ για την εκδοση πρεπει να ειναι η τελευταια .bada 2.os8600xxkk7.:) Η τελευταία επίσημη και για το Wave 3 είναι η XXLA1. Για κάνε μια σύνδεση με Kies και πες μας... Απ΄ ότι ρώτησα στην Άρτα το έχουν σε προσφορά 234 ευρώ από 300 κάτι. Έτσι είπαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 οταν κ αν πεσει στο 200αρι θα το παρω κ ο θεοs βοηθοs...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Η τελευταία επίσημη και για το Wave 3 είναι η XXLA1. Για κάνε μια σύνδεση με Kies και πες μας... Απ΄ ότι ρώτησα στην Άρτα το έχουν σε προσφορά 234 ευρώ από 300 κάτι. Έτσι είπαν.. Aπο εκει το πηρα και εγω. EΚΑΝΑ συνδεση με το ΚΙΕΣ και γραφει τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου xxkk7/s8600 oxckk1[DBT] AYTO εννοειται? Edited April 19, 2012 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waver Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Aπο εκει το πηρα και εγω. EΚΑΝΑ συνδεση με το ΚΙΕΣ και γραφει τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου xxkk7/s8600 oxckk1[DBT] AYTO εννοειται? Κάτω από την τρέχουσα έκδοση αναφέρει ποιά είναι η τελευταία έκδοση. Εκεί πρέπει να γράφει την XXLA1. Όμως αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στο τέλος της έκδοσης του υλικολογισμικού δεν αναφέρει (EUR) αλλά (DBT), αν κατάλαβα καλά. Το (DBT) τι χώρα να είναι άραγε... Δοκίμασες να μπεις στο Samsung Apps ; Μπόρεσες να κατεβάσεις εφαρμογές ; Κάτω δεξιά εκεί που λέει τρέχον κατάστημα ποιά χώρα εμφανίζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Aπο εκει το πηρα και εγω. EΚΑΝΑ συνδεση με το ΚΙΕΣ και γραφει τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου xxkk7/s8600 oxckk1[DBT] AYTO εννοειται? δεν σου λεει οτι ''αυτο ειναι το ποιο προσφατο λογισμικο'' ??????? .... επισης το DBT σημαινει Γερμανια απότε μαλον δεν υποστηριζονται οι αναβαθμισεις απο Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts