Jump to content

waver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About waver

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

waver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Οι χάρτες που κατέβασα μου έκαναν το πρόβλημα. Μόλις τους έσβησα μπορώ να κάνω πλοήγηση κλπ.
  2. Το αγόρασα και εγώ μέσα από την εφαρμογή αλλά οι χάρτες και η πλοήγηση είναι κλειδωμένα ! Τι πρέπει να κάνω για να τα ξεκλειδώσω ; Αγόρασα μόνο τους ελληνικούς χάρτες (23.99€) και τους έχω κατεβάσει, έχουν μέγεθος γύρω στα 100ΜΒ. Help please ! Αναφέρομαι στο Route 66.
  3. Μήπως ξέρεις αν έχει εισαχθεί επίσημα, επιτέλους ; Μήπως τελικά δεν πρόκειται να εισαχθεί επίσημα ;
  4. Λύστε μου μια απορία, σας παρακαλώ. Έχει πλοήγηση δωρεάν για πάντα ή δοκιμαστικά για 30 μέρες ; Η εφαρμογή πλοήγησης είναι το Route66 ή κάποιο άλλο ;
  5. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ; Η γλώσσες που θα έχει το κινητό εξαρτώνται από τον συνδυασμό firmware/CSC/product code ή από μόνο ένα από αυτά ?
  6. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το φίλο platijet, πληροφοριακά και μόνο. Ποιός ο λόγος ύπαρξης του product code ; Που χρησιμεύει ; Γιατί δίνεται στο χρήστη η επιλογή για περισσότερα από ένα product codes τα οποία μπορεί να τα αλλάξει και να βάλει όποιο θέλει ; Το λογικό θα ήταν το product code να λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας. Δηλαδή να μην μπορεί ο χρήστης να το αλλάξει, έτσι ώστε αν το πάρει από παραεισαγωγή να μη μπορεί να κάνει updates και έτσι να "τιμωρείται". Βέβαια, εμάς μας βολεύει έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, όμως έχω περιέργεια να μάθω την απάντηση.
  7. Α ρε παλιόπαιδα τι μου κάνετε....σε αναμμένα κάρβουνα κάθομαι :angry:
  8. Καλορίζικο ! Σύντομα θα εύχεστε και σε μένα το ίδιο...;) Να σε ρωτήσω κάτι. Τι firmware & CSC έχεις ; Είναι το ίδιο με του komias2 ? Επίσης, αν σου είναι εύκολο, να μας πεις που βρίσκεται η αναγνώριση μουσικής, δηλαδή τη διαδρομή στα μενού για να φτάσεις εκεί.
  9. Το bada σαν λειτουργικό είναι πολύ καλό κατά τη γνώμη μου. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν αλλά παρόλα αυτά είναι πολύ καλό και γρήγορο. Το κινητό είναι ανάμεσα στα κορυφαία. Μάλιστα είπα σε έναν που έχει iPhone : "ξέρεις κανένα κινητό που να έχει 3GB RAM ?" και με κοίταζε απορημένος. Μου λέει "όχι" και του λέω "μόλις το πάρω θα στο δείξω !". Παρεπιπτόντως το κινητό θα το πάρω και εγώ, πιθανότατα τον άλλο μήνα γιατί αυτό τον μήνα είμαι πιεσμένος οικονομικά.
  10. Έχεις δίκιο, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αναβάθμιση με το ζόρι. Αυτά τα έγραψα για αυτούς που θέλουν να μπορούν να κάνουν αναβάθμιση όταν στο μέλλον βγει καινούργιο firmware.
  11. Θα μου επιτρέψεις να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Αμφιβάλλω αν το KIES θα αναγνωρίσει το κινητό ακόμα και μετά την επίσημη εισαγωγή στην Ελλάδα. Το σκεπτικό μου είναι το εξής: το KIES αναγνωρίζει τον συνδυασμό firmware και CSC. Ο συνδυασμός που έχει το κινητό του komias2 δεν υπάρχει πουθενά. Το firmware XXKK7 είναι ρώσσικο και το CSC άγνωστο, δεν το βρήκα πουθενά. Άρα υποθέτω ότι ακόμα και όταν υπάρξει το επίσημο firmware για την Ελλάδα δεν θα αναγνωριστεί από το KIES ο συνδυασμός firmware/CSC . Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η αναβάθμιση να γίνει χειροκίνητα και όχι μέσω του KIES. Δηλαδή να βρεις το firmware που είναι για την Ελλάδα, να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και να φλασάρεις το κινητό με το multiloader. Όταν θα έχεις τον σωστό συνδυασμό firmware/CSC τότε θα εμφανιστεί στο KIES ότι αυτό είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό. Συμφωνείτε ;
  12. Τίποτα δεν θα πάθει. Το έκανα μόλις τώρα στο δικό μου (έχω το wave 1 που το είχα πάρει από τον Γερμανό) και μου εμφανίζει τους κωδικούς KOR, CYO, EUR που είναι και τσεκαρισμένο, FOP, TPH. Μετά πατάς κάτω δεξιά το βελάκι που σε πάει πίσω στο πληκτρολόγιο, το κινητό δεν παθαίνει τίποτα.
  13. Μήπως κάποιος από τους φίλους που το έχουν αγοράσει με αγγλικό μενού μπορεί να μας πει αν στο KIES εμφανίζεται "αυτό είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό" ή αν τελικά δεν μπορούν να το αναβαθμίσουν ; 'Ετσι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις.
  14. Επομένως περιμένουμε να μας πει ο komias2 αν το βλέπει στο kies...
  15. Τελικά ρε παιδιά θα μπορεί να κάνει αναβάθμιση ή όχι γιατί έχω μπερδευτεί...:confused:
×
×
  • Create New...