sakiss Δημ. November 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kqHYjJiNsUw]Samsung Wave 3 Review - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Πολυ ωραίο κινητο πραγματικα.και με κορυφαία κατασκευή. Αξίζει άραγε να δώσω το s2 και να πάρω το wave? Με χέι βολέψει σε καποια θέματα το android. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 αντε να ερθει γιατι ειμαι ακομα με σπασμενη οθονη στο Wave I... Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 αντε να ερθει γιατι ειμαι ακομα με σπασμενη οθονη στο Wave I... Μπορείς να το παραγγείλεις από δω http://www.expansys.com.gr/samsung-wave-3-s8600-black-223364/ μέχρι να έρθει Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ναι το εχω δει, ευχαριστω, αλλα έχω και επιδότηση οπότε το περιμενω επισημώς.... :) Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ναι το εχω δει, ευχαριστω, αλλα έχω και επιδότηση οπότε το περιμενω επισημώς.... :) Άμα έχεις επιδότηση ακόμα καλύτερα...:up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Γνωρίζουμε τελικά στην Ελλάδα αν θα κυκλοφορήσει σε παρόμοια τιμή? 350 ευρώ? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=lUCCFy55bpY]Unboxing the Samsung S8600 Wave 3 - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Γνωρίζουμε τελικά στην Ελλάδα αν θα κυκλοφορήσει σε παρόμοια τιμή? 350 ευρώ? vnp shop.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 vnp shop.... http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=33146 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=33146 http://www.expansys.com.gr/samsung-wave-3-s8600-black-223364/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 http://www.expansys.com.gr/samsung-wave-3-s8600-black-223364/ Ναι, το έχω γράψει και στο post #49 πιο πάνω. Άντε να πάρουμε και μεις την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 παιδια help! πως βαζω ελληνικα στο wave 3? και αν οχι τωρα μετα θα μπορω? και πως θα με δει το kies? thanks... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 παιδια help! πως βαζω ελληνικα στο wave 3? και αν οχι τωρα μετα θα μπορω? και πως θα με δει το kies? thanks... Πότε το πήρες? Καλορίζικο... Δεν εχει να επιλέξεις γλώσσα από τις ρυθμίσεις? Αλλιώς λογικά με Pre-configuration πατώντας *#5239870*# και εισάγοντας τον κωδικό *#27236*# και επιλέγεις EUR για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Πότε το πήρες? Καλορίζικο... Δεν εχει να επιλέξεις γλώσσα από τις ρυθμίσεις? Αλλιώς λογικά με Pre-configuration πατώντας *#5239870*# και εισάγοντας τον κωδικό *#27236*# και επιλέγεις EUR για Ελλάδα. σε ευχαριστω !!! σημερα το παραλαμβανω ..ωραια τοσο απλα? και θα εχω ελληνικα sms κλπ? για το kies ειναι νωρις να πουμε κατι σωστα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 σε ευχαριστω !!! σημερα το παραλαμβανω ..ωραια τοσο απλα? και θα εχω ελληνικα sms κλπ? για το kies ειναι νωρις να πουμε κατι σωστα? Ναι... Έχει προεγκατεστμένα τα ελληνικά. Ούτε με το Kies Πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα. Όπως πιστεύω και για τα άλλα Wave το bada 2.0 το έχει ήδη έτοιμο, απλώς περιμένουν τις πωλήσεις για το 3 για να μας δώσουν το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ναι... Έχει προεγκατεστμένα τα ελληνικά. Ούτε με το Kies Πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα. Όπως πιστεύω και για τα άλλα Wave το bada 2.0 το έχει ήδη έτοιμο, απλώς περιμένουν τις πωλήσεις για το 3 για να μας δώσουν το update. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..θα ξερω την Δευτερα (αλλαξε η ημερα παραδοσης) και θα ενημερωσω φιλε μου οποτε με τα ελληνικα ειμαστε κομπλε...με το KIES πιστευεις οτι θα μου το δει με την 1η και θα μου δινει updates? (γιατι εχω διαβασει διαφορα προβληματα) εγω τωρα θα φορω ηδη την 2.0 σωστα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..θα ξερω την Δευτερα (αλλαξε η ημερα παραδοσης) και θα ενημερωσω φιλε μου οποτε με τα ελληνικα ειμαστε κομπλε...με το KIES πιστευεις οτι θα μου το δει με την 1η και θα μου δινει updates? (γιατι εχω διαβασει διαφορα προβληματα) εγω τωρα θα φορω ηδη την 2.0 σωστα? Πιστεύω θα είσαι κομπλέ... Τα προβλήματα τα έχουν οι beta εκδόσεις που βγαίνουν κατα καιρούς. Και ναι θα έχεις την 2.0! Να μας πεις εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Πιστεύω θα είσαι κομπλέ... Τα προβλήματα τα έχουν οι beta εκδόσεις που βγαίνουν κατα καιρούς. Και ναι θα έχεις την 2.0! Να μας πεις εντυπώσεις... οκ ευχαριστω τη Δευτερα θα δοκιμασω για ελληνικα , kies κλπ.και θα ενημερωσω καθως και εντυπωσεις.. το kies εχει ενημερωθει για το S8600 ή θα μου γραφει unkown? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 οκ ευχαριστω τη Δευτερα θα δοκιμασω για ελληνικα , kies κλπ.και θα ενημερωσω καθως και εντυπωσεις.. το kies εχει ενημερωθει για το S8600 ή θα μου γραφει unkown? Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Επειδή δεν έχει έρθει ακόμα επίσημα και Ελλάδα δεν αποκλείεται και καμια έκπληξη. Δοκίμασε και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Επειδή δεν έχει έρθει ακόμα επίσημα και Ελλάδα δεν αποκλείεται και καμια έκπληξη. Δοκίμασε και πες μας. εγινε ο,τι νεωτερο ενημερωνω αφου παραλαβω και δοκιμασω να σαι καλα ευχαριστω πολυ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ο Πρωτος δλδ? Αντε καλοριζικο να ειναι. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
storm_xak Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 τελικά τι έγινε? το πήρε κανένας το κινητό? Ας μας πει παρακαλώ από πού και αν αντιμετώπισε προβλήματα με τα ελληνικά με branding ή ακόμα και με υπηρεσίες της Samsung... Παράθεση :ninja: ...γιατι μερικοι δεν θελουν να πληρωνουν για να τους παρακολουθουν... ...Για αυτους υπαρχει το Linux και η κοινοτητα του δωρεαν λογισμικου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 εγω! vnp 330 ναι εχω προβλημα HELP GUYS! δεν εχει επιλογη γλωσσας τα Ελληνικα στο μενου και ακομα δεν λειτουργει ο κωδικος που δινει πιο πανω ο φιλος katsiletra. βιαστικα εκανα 2 προσπαθειες συνδεσης με το KIES την πρωτη κολλησε και δεν ξανανοιγε εκανα reboot το pc τη δευτερη δεν μου το αναγνωρισε ....θα επιχειρησω ξανα σημερα ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ λοιπον,,,κατα τα αλλα το κινητο ειναι αψογο ιδια πολυ καλη κατασκευη με το wave, τελεια οθονη (χρωματα,ποιοτητα,μεγεθος) , πολυ-πολυ μνημη, παρα πολυ γρηγορο , το 2.0 ειναι πραγματικα πολυ διαφορετικο και βελτιωμενο (φερνει πολυ απο android πια) καμερα και βιντεο αψογα και αρκετα καλα (αν και δεν δοκιμασα και πολλα πραγματα), ωραιο το κολπο με το καπακι -το σερνεις για να βαλεις μπαταρια-sim-καρτα μνημης) ....δεν μπορω να βρω καποιο αρνητικο αξιοπροσεκτο.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Πότε επιτέλους θα το φέρουν επίσημα Ελλάδα? Αμαν πια! Κάνείς δεν έχει ιδέα πότε θα έρθει και οπι περισσότεροι δεν ξερουν για πιο τηλεφωνο μιλάμε! (Πλαίσιο Πειραιά πχ...) Edited December 23, 2011 by clarckent Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts