taliban Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Βρε παιδια στελνω μηνυμα μεσω της εφαρμογης του tab στα ελληνικα και το λαμβανουν με συμβολα και ερωτηματικα, τι πρεπει να κανω για να εμφανιζεται στον παραληπτη στα ελληνικα? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ναι αλλα με hardware acceleration μπορει να παιξει εξωτερικους υποτιτλους στο dice player? Εγω παρηγγειλα τοσο την original θηκη οσο και το original adapter και επισης παρηγγειλα απ'το ebay ενα usb otg γιατι ειναι κριμα να εχεις tablet χωρις επεκτασιμοτητα.. Υ.Γ: Εννοω να μπορει να παιξει εξωτερικους υποτιτλους σε τηλεοραση χρησιμοποιωντας hardware acceleration σε τηλεοραση δεν ξερω μιας και δεν εχω ανταπτορα. στο ταμπλετ επαιξε κανονικα υποτιτλους και μου αρεσε η επιλογη που μεγαλωνε τους υποτιτλους. θηκη πηρα μια 360" στα 18 ευρω περιπου και αυτο το ανταπτορακι για να το φορτιζω με τους φορτιστες που εχω για το hd2 και με μια εξωτερικη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Για όποιον ενδιαφέρεται το έχει το Media Markt 399 ευρώ! Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλημερα και απο εμενα,εδω και λιγες ωρες κατοχος του sa,sung, θα ηθελα να ρωτησω κατι και εγω με τη σειρα μου, πηγα να κανω συγχρονισμο φωτογραφιων, εσω του kies εβαλα τις φωτογραφιες στη βιβλιοθηκη του kies εκει που λεει φωτογραφιες,εκανα το συγχρονισμο αλλα οταν πηγα στο ταμπλετ για να τις δω.......ανοιξα το gallery και υπηρχαν ολες ομως περασμενες μεσα και οχι ξεχωριστα σαν φακελους οπως τις ειχα. Πως λοιπον το ξεπερναμε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Υπαρχει καποιος τροπος ή εφαρμογη για ταξινομηση των εφαρμογων; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλημερα και απο εμενα,εδω και λιγες ωρες κατοχος του sa,sung, θα ηθελα να ρωτησω κατι και εγω με τη σειρα μου, πηγα να κανω συγχρονισμο φωτογραφιων, εσω του kies εβαλα τις φωτογραφιες στη βιβλιοθηκη του kies εκει που λεει φωτογραφιες,εκανα το συγχρονισμο αλλα οταν πηγα στο ταμπλετ για να τις δω.......ανοιξα το gallery και υπηρχαν ολες ομως περασμενες μεσα και οχι ξεχωριστα σαν φακελους οπως τις ειχα. Πως λοιπον το ξεπερναμε αυτο? Εγώ απλώς δεν χρησιμοποιώ το Kies. Μεταφέρω όλα τα αρχεία χειροκίνητα, όπως σε έναν εξωτερικό δίσκο. Υπαρχει καποιος τροπος ή εφαρμογη για ταξινομηση των εφαρμογων; Δοκίμασα τον GoLauncher για tablets και είμαι πολύ ικανοποιημένος: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.go.launcherpad&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nby5sYXVuY2hlcnBhZCJd Οι εφαρμογές ταξινομούνται αλφαβητικά, με βάση την εγκατάσταση (πιο πρόσφατα ή πιο παλιά) ή με βάση τη συχνότητα χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Κατοχος και εγω του P7500 απο προχθες. Πολυ ωραιο το εργαλειο. Δεν νιωθω καποιο ιδιαιτερο lag οπως ανεφεραν μερικοι. Ισως η αθονη να μην ειναι τοοοοσο ευαισθητη στο αγγιγμα οπως ηταν το ideos μου αλλα να πω την αληθεια το προτιμω ετσι γιατι αποφευγονται τα λαθος πατηματα. Ο στοκ browser ειναι πολυ καλος αλλα δυστυχως δεν μπορει να ρυθμιστει να κανει identify σαν desktop, με αποτελεσμα να εμφανιζονται οι mobile σελιδες. Ο οπερα καπου δεν μου τα ελεγε καλα, οποτε κατεληξα σε dolphin fot tab, ο οποιος αν και beta ειναι εξαιρετικος. Η μπαταρια του κραταει πολυυυ. Απο εχθες το πρωι που το ηταν 100% και με πολλες ωρες σερφαρισμα και τις υπολοιπες αναμονη, τωρα ειναι στο 50%. Δεν του εχω βαλει καρτα sim βεβαια. Ειναι εκνευριστικο ειναι η αληθεια πως οι περισσοτερες εφαρμογες δεν ειναι oprtimized για ταμπλετ, αλλα αυτο πιστευω πως θα ξεπεραστει μεσα στον χρονο. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αυτη την αγορα προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Ο στοκ browser ειναι πολυ καλος αλλα δυστυχως δεν μπορει να ρυθμιστει να κανει identify σαν desktop, με αποτελεσμα να εμφανιζονται οι mobile σελιδες. Ο οπερα καπου δεν μου τα ελεγε καλα, οποτε κατεληξα σε dolphin fot tab, ο οποιος αν και beta ειναι εξαιρετικος. Η μπαταρια του κραταει πολυυυ. Απο εχθες το πρωι που το ηταν 100% και με πολλες ωρες σερφαρισμα και τις υπολοιπες αναμονη, τωρα ειναι στο 50%. Δεν του εχω βαλει καρτα sim βεβαια. dolphin browser χρησιμοποιω κι εγω. πολυ καλος. για την μπαταρια ειπα κι εγω το ιδιο πραγμα. ειδικοτερα συγκρινοντας το με το turbox spice που εχω εδω και 3 μηνες. ενα ομως πραγμα που με χαλασε ειναι η αδυναμια που εχει να παιξει 1080p βιντεο ομαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Κατοχος και εγω του P7500 απο προχθες. Πολυ ωραιο το εργαλειο. Δεν νιωθω καποιο ιδιαιτερο lag οπως ανεφεραν μερικοι. Ισως η αθονη να μην ειναι τοοοοσο ευαισθητη στο αγγιγμα οπως ηταν το ideos μου αλλα να πω την αληθεια το προτιμω ετσι γιατι αποφευγονται τα λαθος πατηματα. Ο στοκ browser ειναι πολυ καλος αλλα δυστυχως δεν μπορει να ρυθμιστει να κανει identify σαν desktop, με αποτελεσμα να εμφανιζονται οι mobile σελιδες. Ο οπερα καπου δεν μου τα ελεγε καλα, οποτε κατεληξα σε dolphin fot tab, ο οποιος αν και beta ειναι εξαιρετικος. Hello! Αμα βαλεις στην διευθυνση του browser about:debug θα σου δωσει το option στα settings να το δει σαν desktop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Το ειχα διαβασει και εγω αυτο καπου, αλλα δυστυχως το about:debug δεν κανει τιποτα στο δικο μου. Μαλλον φταει η εκδοση της rom που φοραει. Δεν πειραζει, και ο dolphin με εχει καταβολεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Πηρε κανεις πληκτρολογιο να μας πει εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Το ειχα διαβασει και εγω αυτο καπου, αλλα δυστυχως το about:debug δεν κανει τιποτα στο δικο μου. Μαλλον φταει η εκδοση της rom που φοραει. Δεν πειραζει, και ο dolphin με εχει καταβολεψει. H χρύσα έχει δίκιο. Απλά για να ξέρεις, δεν κάνει τίποτα όταν το γράφεις, αλλά όταν πας μετά στις ρυθμίσεις, έχουν εμφανιστεί νέα πράγματα ως δια μαγείας. Κι εγώ χρησιμοποιούσα τον dolphin for pad, μέχρι που κατάλαβα ότι τον παρατήσανε, και αφού άρχισε να μου κάνει κολλήματα και μερικά force close, έβαλα τον dolphin hd, που δουλεύει απροβλημάτιστα, καλύτερα από τον stock, και είναι απόλυτα συμβατός με το tab. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση βρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί με το tab! Η διαφορά του P7500 από το P7510 είναι ότι το δεύτερο (P7510) δεν παίρνει κάρτα sim? Και αυτό που παίρνει κάρτα χρησιμοποιείται μόνο για mobile internet έτσι δεν είναι? Δεν μπορώ να πάρω τηλ έτσι? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση βρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί με το tab! Η διαφορά του P7500 από το P7510 είναι ότι το δεύτερο (P7510) δεν παίρνει κάρτα sim? Και αυτό που παίρνει κάρτα χρησιμοποιείται μόνο για mobile internet έτσι δεν είναι? Δεν μπορώ να πάρω τηλ έτσι? Όπως τα λες είναι. Μονό η σιμ είναι η διαφορά.και Μονό για ίντερνετ όχι για τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Όπως τα λες είναι. Μονό η σιμ είναι η διαφορά.και Μονό για ίντερνετ όχι για τηλεφωνο. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!! Βλέπω στο πλαίσιο το 7510 στα 350 και λέω να το τσιμπήσω.. μου φαίνεται πολύ καλή τιμή, πήγα το είδα κ από κοντά και μου φάνηκε μια χαρά! Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 H χρύσα έχει δίκιο. Απλά για να ξέρεις, δεν κάνει τίποτα όταν το γράφεις, αλλά όταν πας μετά στις ρυθμίσεις, έχουν εμφανιστεί νέα πράγματα ως δια μαγείας. Κι εγώ χρησιμοποιούσα τον dolphin for pad, μέχρι που κατάλαβα ότι τον παρατήσανε, και αφού άρχισε να μου κάνει κολλήματα και μερικά force close, έβαλα τον dolphin hd, που δουλεύει απροβλημάτιστα, καλύτερα από τον stock, και είναι απόλυτα συμβατός με το tab. Aπο το 2.10 και μετα... (εχει και αλλα χρήσιμα) υ.γ ενσωμάτωση του βιντεο πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 399 το 3g πλέον http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Samsung-Galaxy-Tab-10-1-Black-P7500-GT-7500FKDEUR.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 chryssa33 και Tyxerakias σας ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι πως περίμενα να βγάλει κάποιο μενού επιτόπου. Άλλη ερώτηση τώρα: Έχει κατορθώσει κανείς να κάνει βιντεοκλήση με gtalk? Εγώ εχθές προσπάθησα μια-δυο φορές αλλά δεν τα κατάφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Βιντεοκλήσεις με το google talk, αν εννοείς αυτό, κάνω συχνά, με φίλους που έχουν βέβαια το ίδιο app. Κανένα πρόβλημα. Τιμή: Πω-πω, έπεσε πολύ ε; Σούπερ αγορά σε αυτή την τιμή. Και για όποιον ταλαντεύεται ανάμεσα στο sim και το όχι sim, μοντέλο, να πω τη γνώμη μου: Η χρήση της sim για μεταφορά δεδομένων μέσω ίντερνετ χρεώνεται από τις τρεις εταιρίες τηλεφωνίας με ένα μηνιαίο πάγιο. Δεν ξέρω πόσο είναι αυτό, ας πούμε 10 € το μήνα; Τότε μεταφράζεται σε ένα κόστος 120 € το χρόνο. Ή μήπως ακόμα ψηλότερο; Τέλος πάντων, αξιόλογο για την εποχή και τις μειώσεις των μισθών μας. Αν όμως έχετε ήδη ένα smartphone, βάζετε εκεί 5 ή 10 € το μήνα για ίντερνετ και δίνετε και στην ταμπλέτα όποτε είναι απαραίτητο. Ένα για δύο. Γιατί να πληρώνει κανείς τα έξτρα 120+ το χρόνο; Αφού 20 δευτερόλεπτα απαιτεί το tethering. Συν, το 50άρικο που κοστίζει παραπάνω η ταμπλέτα με sim... Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 399 το 3g πλέον http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Samsung-Galaxy-Tab-10-1-Black-P7500-GT-7500FKDEUR.htm Επεσε πολύ η τιμή, ειναι τώρα σίγουρα value for money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ενας φίλος θέλει να το πάρει και ρωτάει εαν θα πάρει επίσημα την 4αρα έκδοση. Ξερει κανεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Έχω διαβάσει σε πολλά σάιτ το αυτονόητο: θα την πάρει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ενας φίλος θέλει να το πάρει και ρωτάει εαν θα πάρει επίσημα την 4αρα έκδοση. Ξερει κανεις; https://www.facebook.com/notes/samsung-mobile/android-40-ice-cream-sandwich-upgrade-for-galaxy-s-ii/390405030989148 ICS for GALAXY Note, GALAXY S II LTE, GALAXY R, GALAXY Tab 7.0 Plus, 7.7, 8.9, 8.9 LTE and 10.1 will follow soon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partas Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 καλησπερα.νεοσ κατοχος απο σημερα του ρ7500(πλαισιο 399ε 3g). η τιμη παντωσ ηταν καλη.ουτε στο ebay εχει τετοιες τιμες. ερωτηση 1¨΄ εχω και το galaxy s κινητο και ειπα να επιλεξω το ιδιο και σε ταμπλετα για δωρεαν μεταφορα αγορασμενων εφαρμογων(sygic + ndrive-npromo κλπ)ομως στο μαρκετ που κατεβασα το πρωτο,δεν δεχεται ενεργοποιηση με τον ιδιο κωδικο του κινητου.λεει ο κωδ. χρησιμοποιητε απο αλλη συσκευη παρολο που εκανα συγχρονισμο με το μαιλ.για το ndrive που το βρηκα απο τις ηδη εγκαταστημενες εφαρμογες του κινητου και πηγα να το κατεβασω, λεει δεν ειναι διαθεσιμο για αθτη τη συσκευη(ισως λογο αναλυσης η κατι αλλο δεν ξερω τι να πω) . και διαβαζα συνεχεια στα forym οτι ειναι δωρεαν οι ηδη αγορασμενες κλπ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ.αν υπαρχει καποια λυση θα ημουν υποχρεος. ερωτηση 2: εβαλα την sim(vodafon) kai ειναι σαν να μην την εβαλα(κουμποσε σωστα παντως).μηπωσ θελει στοιχεια APN(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ) για να συντονιστει;τι να πω.και εδω υποχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Στο Sygic δεν μπορείς να έχεις τον ίδιο κωδικό σε 2 συσκευές. Θα πρέπει να το ξαναγοράσεις. Για την Voda δες τι ρυθμίσεις έχεις στο Galaxy S στα APN και βάλε τις ίδιες... αν και νομίζω μόνο ένα 'internet' χρειάζεται για να παίξει σωστά με 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts