tsigo21 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Σαν νεος κατοχος θελω να ρωτησω τα εξης: χρειαζεται προστατευτικο οθονης; και ποιος ειναι ο καλυτερος browser για σερφαρισμα χωρις κολληματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο θα ελεγα να βαλεις. Εγω διαλεξα αυτη την θηκη η οποια ειχε και ζελατινα μαζι http:// http://www.ebay.com/itm/220836453850?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1571wt_922 απο browser χρησιμοποιω dolfin..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Βγήκε επιτέλους η honeycomb 3.2 (XXKL2) στην Αγγλία και την πέρασα. Έχει κάποιες μικρές διάφορες στο μενού, καινούριες προεγκατεστημένες εφαρμογές της Samsung καθώς και το books της Google, και είναι λίγο πιο γρήγορη γενικά. Ωραία και ανώτερη γενικά από την προηγούμενη, άλλα τίποτα το επαναστατικό. Το καλύτερο που διορθώσανε πάντως για μένα είναι που εξαφανίζεται πολύ καλύτερα η μπάρα όταν βλέπεις ταινίες :) Άντε να δούμε το παγωτό τι θα φέρει... Παρεμπιπτόντως, προσοχή με το factory reset χάνονται όλα τα δεδομένα και τα αρχεία ΚΑΙ από την μεγάλη μνήμη. (γκρρρρρ :p ) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βάλουμε να ζητάει το σύστημα pin όταν ανοίγουμε τη συσκευή; (Εννοώ να είναι τελείως κλειστή, με απενεργοποίηση, και να την ανοίγουμε hardware, από το κουμπάκι της). Δεν ξέρω αν ξαφνικά... στραβώθηκα, βρίσκω μόνο να ζητάει pin μετά ενεργοποίηση της οθόνης, σαν να λέμε από screen saver. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βάλουμε να ζητάει το σύστημα pin όταν ανοίγουμε τη συσκευή; (Εννοώ να είναι τελείως κλειστή, με απενεργοποίηση, και να την ανοίγουμε hardware, από το κουμπάκι της). Δεν ξέρω αν ξαφνικά... στραβώθηκα, βρίσκω μόνο να ζητάει pin μετά ενεργοποίηση της οθόνης, σαν να λέμε από screen saver. Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει το "εισαγωγή pin για ξεκλειδωμα της οθόνης". Πήγαινε ρυθμίσεις, τοποθεσία και ασφάλεια, ορισμός κλειδώματος οθόνης. Μπες μέσα στο μενού που έχει και επέλεξε το PIN και ξεκλειδωσε το κλείδωμα οθόνης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Χρήστο μάλλον δεν το είπα πολύ καθαρά. ΘΕΛΩ να μου ζητάει pin όταν ανοίγω (ενεργοποιώ) τη συσκευή. Όπως στα κινητά. Όπου έχουμε το περιθώριο να κλειδώνουμε είτε τη συσκευή, είτε την κάρτα sim, είτε και τα δύο, έτσι δεν είναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Ρε παιδια δεν μπορω να δω ταινια με υποτιτλους με τιποτα. Ποιον player προτεινετε και πως θα παιξουν οι υποτιτλοι. Τους εχω στον ιδιο φακελο με την ταινια. Ρε παιδια δεν μπορω να δω ταινια με υποτιτλους με τιποτα. Ποιον player προτεινετε και πως θα παιξουν οι υποτιτλοι. Τους εχω στον ιδιο φακελο με την ταινια. Τα καταφερα με mplayer. Ευτυχως. Edited January 25, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Χρήστο μάλλον δεν το είπα πολύ καθαρά. ΘΕΛΩ να μου ζητάει pin όταν ανοίγω (ενεργοποιώ) τη συσκευή. Όπως στα κινητά. Όπου έχουμε το περιθώριο να κλειδώνουμε είτε τη συσκευή, είτε την κάρτα sim, είτε και τα δύο, έτσι δεν είναι; Έλα φίλε μου λάθος κατάλαβα σόρρυ. Το μόνο που βρήκα στις ρυθμίσεις είναι το "κρυπτογραφηση της συσκευής" αλλά δεν νομίζω να σου κάνει αυτό. Επίσης, pin σου ζητάει μόνο για την sim (και αυτό όχι πάντα) και όχι για την συσκευή. Ρε παιδια δεν μπορω να δω ταινια με υποτιτλους με τιποτα. Ποιον player προτεινετε και πως θα παιξουν οι υποτιτλοι. Τους εχω στον ιδιο φακελο με την ταινια. bsplayer γνώμη μου, μακράν ο καλύτερος ακόμα και σε android. Σου βρίσκει και τους υπότιτλους αυτόματα και στους κατεβάζει αμέσως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Βγήκε CM9 στο XDA στην οποία δουλεύουν τα βασικά αλλά έχει φυσικά αρκετά bugs και δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση ολοκληρωμένη. Από θέμα ταχύτητας πάντως σε σχέση με την μαμά 3.2 είναι η νύχτα με την μέρα, δίνει πνοή ζωής το tabακι μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Μια ερωτηση. Πως θα τρεξει σελιδα με java στο tablet; θελω πχ να παιξω ποκερ στη σελιδα της bwin δεν μου ανοιγει την σελιδα που ειναι java. Υπαρχει τροπος να ανοιξει η θα κοψω το ποκερ; :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Το έχεις ενεργοποιημένο στο browser? Διαφορετικά Texas Holden Poker από το market. ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Το έχεις ενεργοποιημένο στο browser? Διαφορετικά Texas Holden Poker από το market. ;) Το εχω ενεργοποιημενο αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλημερα σε ολους, χθες μου εβγαλε αναβαθμιση για την 3.2-ελληνικο 10.1 3G. για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Τι εννοείς "Ελληνικό" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Μου εβγαλε και μενα OTA update σε 3.2 για το P7500 ελληνικο..Μηπως ομως ειναι καλυτερα να το κανω μεσω κιεσ?? Στο xda ακουσα σε καποιους κολλησε το OTA.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Τι εννοείς "Ελληνικό" ? Αγορασμενο απο Ελλαδα (Πλαισιο), γιατι ενας φιλος παραπανω ανεφερε για αγορασμενο απο Αγγλια :) Μου εβγαλε και μενα OTA update σε 3.2 για το P7500 ελληνικο..Μηπως ομως ειναι καλυτερα να το κανω μεσω κιεσ?? Στο xda ακουσα σε καποιους κολλησε το OTA.. Το update ειναι γυρω στα 90ΜΒ, το κατεβασα μεσω Wifi. Mε προβληματισε οτι κατα την αναβαθμιση "κολλησε" για κανενα 10λεπτο στο 51%, αλλα μετα ολα οκ.. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 26, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) I am not amused...αποφασισα να κανω το update ΟΤΑ και αφου το κατεβασε μια χαρα, μετα το 15% στο installation εκανε reboot και ειπε failed to update, try with kies...τωρα το ξαναδοκιμαζω... edit: δεν το κανει ota.. ισως επειδη ειμαι ροοτ, θα δοκιμασω αργοτερα μεσω kies... Edited January 26, 2012 by chryssa33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Κανω και εγω αναβαθμηση τωρα. Απο το 50% και μετα προχωραει πολυ αργα 1% καθε 2 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Εγώ δε δοκίμασα καν με ΟΤΑ, αν και μου έδινε. Μετά από τόσο καιρό με το Galaxy S που δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν, δεν τους εμπιστεύτηκα, και το έκανα με Kies, τελικά είχα δίκιο. Έχουν αναφέρει πολλοί προβλήματα με το ΟΤΑ, ενός στο XDA του κόλλησε τελείως και θέλει φλας ή service. Μόνο μια προειδοποίηση, αντιγράψτε ότι θέλετε να κρατήσετε στο σκληρό πριν την αναβάθμιση, γιατί με το factory reset σβήσανε και οι φάκελοι που είχα στην sdcard!! (όχι μόνο του συστήματος). Μου πήρε ώρες να τα ξαναφτιάξω όλα όπως τα είχα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Εμενα ολα καλα με ΟΤΑ. Ευτυχως κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Και εμένα όλα καλά με ΟΤΑ! Μικροδιαφορές βλέπω μόνο. Θα δούμε στην χρήση τι έχει βελτιωθεί... Πότε με το καλό περιμένουμε το παγωτό?? Έχουμε κάνα νέο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Μόνο μια προειδοποίηση, αντιγράψτε ότι θέλετε να κρατήσετε στο σκληρό πριν την αναβάθμιση, γιατί με το factory reset σβήσανε και οι φάκελοι που είχα στην sdcard!! (όχι μόνο του συστήματος). Μου πήρε ώρες να τα ξαναφτιάξω όλα όπως τα είχα. Ντέν έκει sdcard καρντιά μου!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Έχει SD, αλλά είναι virtual. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Εμενα εκανε κανα 40λεπτο για να γινει αναβαθμιση.Οταν εγινε η επανεκινηση ειδα οτι τα παντα ηταν στην θεση τους (εφαρμογες-αρχεια).Προσπαθω να εντοπισω εμφανεις διαφορες..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Τελικα απο το κιες εκανε μια χαρα το update και εμενα γυρω στα 40 λεπτα πηρε. Αραγε δουλευει ακομα ο απλος τροπος που καναμε root και πριν; Το εχει δοκιμασει κανεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts