Jump to content

Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν νεος κατοχος θελω να ρωτησω τα εξης: χρειαζεται προστατευτικο οθονης; και ποιος ειναι ο καλυτερος browser για σερφαρισμα χωρις κολληματα;

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο θα ελεγα να βαλεις.

Εγω διαλεξα αυτη την θηκη η οποια ειχε και ζελατινα μαζι

http:// http://www.ebay.com/itm/220836453850?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1571wt_922

απο browser χρησιμοποιω dolfin.....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Βγήκε επιτέλους η honeycomb 3.2 (XXKL2) στην Αγγλία και την πέρασα. Έχει κάποιες μικρές διάφορες στο μενού, καινούριες προεγκατεστημένες εφαρμογές της Samsung καθώς και το books της Google, και είναι λίγο πιο γρήγορη γενικά. Ωραία και ανώτερη γενικά από την προηγούμενη, άλλα τίποτα το επαναστατικό.

Το καλύτερο που διορθώσανε πάντως για μένα είναι που εξαφανίζεται πολύ καλύτερα η μπάρα όταν βλέπεις ταινίες :)

Άντε να δούμε το παγωτό τι θα φέρει...

Παρεμπιπτόντως, προσοχή με το factory reset χάνονται όλα τα δεδομένα και τα αρχεία ΚΑΙ από την μεγάλη μνήμη. (γκρρρρρ :p )

- Alex

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βάλουμε να ζητάει το σύστημα pin όταν ανοίγουμε τη συσκευή; (Εννοώ να είναι τελείως κλειστή, με απενεργοποίηση, και να την ανοίγουμε hardware, από το κουμπάκι της). Δεν ξέρω αν ξαφνικά... στραβώθηκα, βρίσκω μόνο να ζητάει pin μετά ενεργοποίηση της οθόνης, σαν να λέμε από screen saver.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βάλουμε να ζητάει το σύστημα pin όταν ανοίγουμε τη συσκευή; (Εννοώ να είναι τελείως κλειστή, με απενεργοποίηση, και να την ανοίγουμε hardware, από το κουμπάκι της). Δεν ξέρω αν ξαφνικά... στραβώθηκα, βρίσκω μόνο να ζητάει pin μετά ενεργοποίηση της οθόνης, σαν να λέμε από screen saver.

Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει το "εισαγωγή pin για ξεκλειδωμα της οθόνης".

Πήγαινε ρυθμίσεις, τοποθεσία και ασφάλεια, ορισμός κλειδώματος οθόνης. Μπες μέσα στο μενού που έχει και επέλεξε το PIN και ξεκλειδωσε το κλείδωμα οθόνης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρήστο μάλλον δεν το είπα πολύ καθαρά. ΘΕΛΩ να μου ζητάει pin όταν ανοίγω (ενεργοποιώ) τη συσκευή. Όπως στα κινητά. Όπου έχουμε το περιθώριο να κλειδώνουμε είτε τη συσκευή, είτε την κάρτα sim, είτε και τα δύο, έτσι δεν είναι;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Ρε παιδια δεν μπορω να δω ταινια με υποτιτλους με τιποτα. Ποιον player προτεινετε και πως θα παιξουν οι υποτιτλοι. Τους εχω στον ιδιο φακελο με την ταινια.

Ρε παιδια δεν μπορω να δω ταινια με υποτιτλους με τιποτα. Ποιον player προτεινετε και πως θα παιξουν οι υποτιτλοι. Τους εχω στον ιδιο φακελο με την ταινια.

Τα καταφερα με mplayer. Ευτυχως.

Edited by sakiss

Χρήστο μάλλον δεν το είπα πολύ καθαρά. ΘΕΛΩ να μου ζητάει pin όταν ανοίγω (ενεργοποιώ) τη συσκευή. Όπως στα κινητά. Όπου έχουμε το περιθώριο να κλειδώνουμε είτε τη συσκευή, είτε την κάρτα sim, είτε και τα δύο, έτσι δεν είναι;

Έλα φίλε μου λάθος κατάλαβα σόρρυ. Το μόνο που βρήκα στις ρυθμίσεις είναι το "κρυπτογραφηση της συσκευής" αλλά δεν νομίζω να σου κάνει αυτό. Επίσης, pin σου ζητάει μόνο για την sim (και αυτό όχι πάντα) και όχι για την συσκευή.

bsplayer γνώμη μου, μακράν ο καλύτερος ακόμα και σε android. Σου βρίσκει και τους υπότιτλους αυτόματα και στους κατεβάζει αμέσως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγήκε CM9 στο XDA στην οποία δουλεύουν τα βασικά αλλά έχει φυσικά αρκετά bugs και δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση ολοκληρωμένη.

Από θέμα ταχύτητας πάντως σε σχέση με την μαμά 3.2 είναι η νύχτα με την μέρα, δίνει πνοή ζωής το tabακι μας :)

Μια ερωτηση. Πως θα τρεξει σελιδα με java στο tablet; θελω πχ να παιξω ποκερ στη σελιδα της bwin δεν μου ανοιγει την σελιδα που ειναι java. Υπαρχει τροπος να ανοιξει η θα κοψω το ποκερ; :-)

Το έχεις ενεργοποιημένο στο browser?

Διαφορετικά Texas Holden Poker από το market. ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το έχεις ενεργοποιημένο στο browser?

Διαφορετικά Texas Holden Poker από το market. ;)

Το εχω ενεργοποιημενο αλλα τιποτα.

Μου εβγαλε και μενα OTA update σε 3.2 για το P7500 ελληνικο..Μηπως ομως ειναι καλυτερα να το κανω μεσω κιεσ?? Στο xda ακουσα σε καποιους κολλησε το OTA..

Τι εννοείς "Ελληνικό" ?

Αγορασμενο απο Ελλαδα (Πλαισιο), γιατι ενας φιλος παραπανω ανεφερε για αγορασμενο απο Αγγλια :)

Μου εβγαλε και μενα OTA update σε 3.2 για το P7500 ελληνικο..Μηπως ομως ειναι καλυτερα να το κανω μεσω κιεσ?? Στο xda ακουσα σε καποιους κολλησε το OTA..

Το update ειναι γυρω στα 90ΜΒ, το κατεβασα μεσω Wifi. Mε προβληματισε οτι κατα την αναβαθμιση "κολλησε" για κανενα 10λεπτο στο 51%, αλλα μετα ολα οκ..

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

I am not amused...αποφασισα να κανω το update ΟΤΑ και αφου το κατεβασε μια χαρα, μετα το 15% στο installation εκανε reboot και ειπε failed to update, try with kies...τωρα το ξαναδοκιμαζω...

edit: δεν το κανει ota.. ισως επειδη ειμαι ροοτ, θα δοκιμασω αργοτερα μεσω kies...

Edited by chryssa33

Κανω και εγω αναβαθμηση τωρα. Απο το 50% και μετα προχωραει πολυ αργα 1% καθε 2 λεπτα.

Εγώ δε δοκίμασα καν με ΟΤΑ, αν και μου έδινε. Μετά από τόσο καιρό με το Galaxy S που δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν, δεν τους εμπιστεύτηκα, και το έκανα με Kies, τελικά είχα δίκιο. Έχουν αναφέρει πολλοί προβλήματα με το ΟΤΑ, ενός στο XDA του κόλλησε τελείως και θέλει φλας ή service.

Μόνο μια προειδοποίηση, αντιγράψτε ότι θέλετε να κρατήσετε στο σκληρό πριν την αναβάθμιση, γιατί με το factory reset σβήσανε και οι φάκελοι που είχα στην sdcard!! (όχι μόνο του συστήματος). Μου πήρε ώρες να τα ξαναφτιάξω όλα όπως τα είχα.

- Alex

Και εμένα όλα καλά με ΟΤΑ!

Μικροδιαφορές βλέπω μόνο. Θα δούμε στην χρήση τι έχει βελτιωθεί...

Πότε με το καλό περιμένουμε το παγωτό?? Έχουμε κάνα νέο?

Μόνο μια προειδοποίηση, αντιγράψτε ότι θέλετε να κρατήσετε στο σκληρό πριν την αναβάθμιση, γιατί με το factory reset σβήσανε και οι φάκελοι που είχα στην sdcard!! (όχι μόνο του συστήματος). Μου πήρε ώρες να τα ξαναφτιάξω όλα όπως τα είχα.

Ντέν έκει sdcard καρντιά μου!!! :)

Εμενα εκανε κανα 40λεπτο για να γινει αναβαθμιση.Οταν εγινε η επανεκινηση ειδα οτι τα παντα ηταν στην θεση τους (εφαρμογες-αρχεια).Προσπαθω να εντοπισω εμφανεις διαφορες.....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Τελικα απο το κιες εκανε μια χαρα το update και εμενα γυρω στα 40 λεπτα πηρε. Αραγε δουλευει ακομα ο απλος τροπος που καναμε root και πριν; Το εχει δοκιμασει κανεις;;;

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)