Jump to content

Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα factory reset πριν όμως την περάσω. Αναρωτιέμαι αν είναι απαραίτητο να το κάνω και μετά ?? Αλλά αν το kies δεν είναι αξιόπιστο τότε εξηγείται...

Θεωρητικά όχι, αλλά πρακτικά αν δεν έχει ενεργοποιηθεί κάτι, φτιάχνει με ένα factory reset. Όταν λες δεν το αναγνωρίζει το kies τι ακριβώς εννοείς;

- Alex

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αναγνωρίζει πως η συσκευή μου είναι η GT 7500, αλλά στις πληροφορίες λογισμικού λέει:

"Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies"

Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού: PDA:LP5 / PHONE:LP5 / CSC:LP5 (TCL)

Αναγνωρίζει πως η συσκευή μου είναι η GT 7500, αλλά στις πληροφορίες λογισμικού λέει:

"Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies"

Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού: PDA:LP5 / PHONE:LP5 / CSC:LP5 (TCL)

Αφού το tablet σου είναι πορτογαλικό, προφανώς και δε θέλει την ελληνική ρομ... Αυτά τα λέμε από την αρχή...

Δεν είμαι σίγουρος αν έχει βγει επίσημα η ics για την Πορτογαλία, αλλά αν ναι, θες αυτην εδω: http://www.hotfile.com/dl/195598194/479fff7/P7500BULP5_P7500VFGLP6_TCL.zip.html

Edited by Tyxerakias
- Alex

Alex,

εσύ που παρακολουθείς από κοντά το θέμα ....υπάρχει καμία εξέλιξη με JB για το tab , που να αξίζει τον κόπο σε σταθερότητα κλπ ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alex,

εσύ που παρακολουθείς από κοντά το θέμα ....υπάρχει καμία εξέλιξη με JB για το tab , που να αξίζει τον κόπο σε σταθερότητα κλπ ?

Eπίσημα όχι, και ούτε τη βλέπω. Ανεπίσημα, έχω ακούσει καλά πράγματα για τη rom των cyanogen.

- Alex

Αφού το tablet σου είναι πορτογαλικό, προφανώς και δε θέλει την ελληνική ρομ... Αυτά τα λέμε από την αρχή...

Δεν είμαι σίγουρος αν έχει βγει επίσημα η ics για την Πορτογαλία, αλλά αν ναι, θες αυτην εδω: http://www.hotfile.com/dl/195598194/479fff7/P7500BULP5_P7500VFGLP6_TCL.zip.html

Φίλε μου tyxerakia εδώ ισχύει αυτό που λένε "με έστειλες αδιάβαστο". Τι εννοείς το tab μου είναι πορτογαλικό? Το tablet το αγόρασα μέσω vodafone από Ελλάδα. Ασφαλώς αν ήταν πορτογαλικό θα σου το έλεγα από την αρχή. Δώσε μου σε παρακαλώ να καταλάβω γιατί θα τρελαθώ. Παίζει κάτι περίεργο δηλαδή, διότι αν μου πουλήσαν πορτογαλικό tablet εδώ στην Ελλάδα κάτι συμβαίνει. (και σε τελική ανάλυση πως κατάλαβες πως είναι πορτογαλικό?) Μήπως από την κατάληξη TCL?

Edited by khatzis

Φίλε μου tyxerakia εδώ ισχύει αυτό που λένε "με έστειλες αδιάβαστο". Τι εννοείς το tab μου είναι πορτογαλικό? Το tablet το αγόρασα μέσω vodafone από Ελλάδα. Ασφαλώς αν ήταν πορτογαλικό θα σου το έλεγα από την αρχή. Δώσε μου σε παρακαλώ να καταλάβω γιατί θα τρελαθώ. Παίζει κάτι περίεργο δηλαδή, διότι αν μου πουλήσαν πορτογαλικό tablet εδώ στην Ελλάδα κάτι συμβαίνει. (και σε τελική ανάλυση πως κατάλαβες πως είναι πορτογαλικό?) Μήπως από την κατάληξη TCL?

Ναι απο εκεί το κατάλαβε!! Το TCL είναι csc της πορτογαλίας!

Γεια σας παιδια! :)

Βαρεθηκα να περιμενω την ics μεσω Kies για το P7500 και βρηκα το link με την LPG. Μηπως κανεις μπορει να μου δωσει το link για το πως κανουμε update στη ταμπλετα μεσω ODIN και το step by step guide γιατι δεν το βρισκω...:blink:

Χρυσα

Στην αρχή αναφέρει πως περνάμε Firmware μέσω Odin.

Ενεργοποίηση κλήσεων στο Galaxy tab 10.1 (P7500) (και εγκατάσταση ICS)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Εχω βαλει το mod για τις κλησεις και τωρα διαπιστωσα οτι κλεινωντας η οθονη τερματιζεται και η κληση, εβαλα λοιπον την οθονη να σβηνει στα 30 λεπτα αλλα παλι κλεινει στα 30" ,υπαρχει λυση;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ευχαριστω! Το ειχα βρει αυτο, αλλα νομιζα οτι ειναι μονο για την ενεργοποιηση κλησεων. Θα το προσπαθησω.. :-)

Στην αρχή αναφέρει πως περνάμε Firmware μέσω Odin.

Ενεργοποίηση κλήσεων στο Galaxy tab 10.1 (P7500) (και εγκατάσταση ICS)

Το δοκιμαζω τωρα και κολλησει κανα πενταλεπτο στο downloading do not turn off target!

και στο odin δεν εγραψε pass αλλα

<OSM> Enter CS for MD5..

<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..

<OSM> Please wait..

<OSM> P7500XWLPG_P7500XXLQ8_P7500OXXLP7_HOME.tar.md5 is valid.

<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..

<OSM> Leave CS..

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)

Τι κανουμε τωρα??:worry:

EDIT: Καπου εκανα πατατα πριν!! Ολα ΟΚ :p

Edited by mindfield

παιδια αποφασισα να κανω overclock το ταμπλετακι και θελω την συμβουλη σας μην κανω καμια πατατα.

ο λογος που το κανω ειναι για καποιες εφαρμογες που δεν μου παιζουν σωστα.

ειδα οτι θελει ρουτ (το εκανα ) και εβαλα το setcpu. απ οσο καταλαβα πρεπει να αλλαξω kernel που να επιτρεπει oc.

αυτο κανει ? εχετε καποιον αλλο να προτεινεται ?

η υπολοιπη διαδικασια αφου αντιγραψω το αρχειο στο ταμπλετ ειναι να μπω σε recovery menu και να κανω απο εκει την εγκατασταση και τελος ?

@npapagri Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, φαίνεται να κάνει αυτό που βρήκες.

@all: Πιο καινούρια επίσημα firmwares στο link του πρώτου μηνύματος

- Alex

Ήρθε OTA??

Όχι, και ούτε θα έρθουν τα συγκεκριμένα, δεν είναι για ελληνικά tablets (τουλάχιστον όχι ακόμα).

- Alex

να επανερθω με την απορια που ειχα.

τελικα το εκανα oc. η διαδικασια ηταν απλη. πρωτα ρουτ, μετα αλλαγη kernel (αυτον εβαλα) και εγκατεστησα το set cpu για να βαλω τη συχνοτητα που ηθελα. επελεξα στα 1,4 γιατι στο 1,6 ειχα θεμα.

και ο λογος που το εκανα ηταν για το tv tuner που ειχα παρει και που επαιζε σπαστα. μετα το oc παιζει αψογα.

Ο τρόπος που πόσταρα προηγουμένως έβαλε το tablet μου σε reboot loop, μετά το σήμα της samsung έκανε reset και γύρναγε σε recovery mode μόνο του....

Του ξαναπέρασα την stock rom με το odin και όλα καλά....

Ξανά στα πειράματα....

Edited by deliol

ρε παιδιά, χτες δεν υπήρχε ένα ποστ που ανέφερε για kernel που λύνει το πρόβλημα της μπαταρίας? Που πήγε ?

ρε παιδιά, χτες δεν υπήρχε ένα ποστ που ανέφερε για kernel που λύνει το πρόβλημα της μπαταρίας? Που πήγε ?

Ηταν το ποστ του φίλου deliol το οποίο όμως και τροποποίησε αφού η μέθοδος του προκάλεσε προβλήματα. :)

Κώστας

Ο τρόπος που είχα ποστάρει με το update του boot.img από recovery δεν ήταν ασφαλής, μετά το σήμα της samsung το tablet έκανε reset και γύρναγε σε recovery mode μόνο του....

Βρήκα όμως άλλη λύση:

Φλασάρετε αυτήν εδώ την rom με το Odin:

https://mega.co.nz/#!BxU1iC6Y!Paaqp1C1KevBRA9caSAGVy-4ynwOxdxf2hWogk49nEg

δεν θα σας πειράξει την custom recover (αν τυχόν έχετε), ούτε τις ρυθμίσεις σας, είναι η τελευταία επίσημη ICS (για Τσεχία) P7500XWMPJ στην οποία έχει αλλαχθεί το boot.img με εκείνο της κινέζικης, η οποία μου έλυσε επιτέλους του πρόβλημα της μεγάλης κατανάλωσης της μπαταρίας!

Πλέον αντί για 10-12% κάθε βράδυ, το tablet πέφτει 1-2% !!!!

Το Deep sleep δουλεύει άψογα...!!!!

Περισσότερα εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219964

Ο τρόπος που είχα ποστάρει με το update του boot.img από recovery δεν ήταν ασφαλής, μετά το σήμα της samsung το tablet έκανε reset και γύρναγε σε recovery mode μόνο του....

Βρήκα όμως άλλη λύση:

Φλασάρετε αυτήν εδώ την rom με το Odin:

https://mega.co.nz/#!BxU1iC6Y!Paaqp1C1KevBRA9caSAGVy-4ynwOxdxf2hWogk49nEg

δεν θα σας πειράξει την custom recover (αν τυχόν έχετε), ούτε τις ρυθμίσεις σας, είναι η τελευταία επίσημη ICS (για Τσεχία) P7500XWMPJ στην οποία έχει αλλαχθεί το boot.img με εκείνο της κινέζικης, η οποία μου έλυσε επιτέλους του πρόβλημα της μεγάλης κατανάλωσης της μπαταρίας!

Πλέον αντί για 10-12% κάθε βράδυ, το tablet πέφτει 1-2% !!!!

Το Deep sleep δουλεύει άψογα...!!!!

Περισσότερα εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219964

Έκανες wipe data κλπ. πριν και μετά το φλασάρισμα;

Edit: Επίσης, την έβαλες πάνω από ICS ή πάνω από Ηoneycomb; ;Εγώ που είμαι με Ηoneycomb να φλασάρω πρώτα άλλη ICS και μετά αυτή που δίνεις γιατί στο xda κάτι τέτοιο λέει στο τόπικ που έδωσες link.

Edited by katergaris1979

Δεν έκανα wipe, είχα ήδη ICS ... Την συγκεκριμένη rom , καλό είναι να την βάλεις μόνο πάνω από stock ICS, πάνω από honeycomb δεν έχει δοκιμαστεί!!!!

Εφ'όσον είσαι σε HC, φλάσαρε πρώτα όποια ICS θέλεις και μετά αυτήν από το xda ....

Επιτέλους για 2 ώρες χρήσης στο 24άωρο το cpy spy δείχνει 22 ώρες deep sleep (και όχι το ανάποδο!).....

Edited by deliol

Δεν έκανα wipe, είχα ήδη ICS ... Την συγκεκριμένη rom , καλό είναι να την βάλεις μόνο πάνω από stock ICS, πάνω από honeycomb δεν έχει δοκιμαστεί!!!!

Εφ'όσον είσαι σε HC, φλάσαρε πρώτα όποια ICS θέλεις και μετά αυτήν από το xda ....

Επιτέλους για 2 ώρες χρήσης στο 24άωρο το cpy spy δείχνει 22 ώρες deep sleep (και όχι το ανάποδο!).....

Ευχαριστώ. Όλα πήγαν καλά.

Χάνεις το mod για τους κλήσεις και πρέπει να το ξαναπεράσει ς;

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)