Jump to content

khatzis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About khatzis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

khatzis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ασφαλώς και δεν περιμένω θαύματα, όμως αναρωτιέμαι τελικά αν αξίζει να προχωρήσει κανείς σε αναβάθμιση μόνο και μόνο για να λέει πως έχει kit kat. Γιατί η ουσία για μένα είναι η εξής: Αλλάζω την rom μου για να ελαφρύνω το tablet μου και να δουλέψει πιο γρήγορα και πιο σωστά. Δεν βλέπω όμως να έγινε κάτι τέτοιο, γιατί με την ics το tablet μου ήταν σαφέστατα πιο γρήγορο. Εκτός (ξαναλέω) εάν δεν έχω κάνει κάτι σωστά. Γιατί όσοι συστήνουν να περάσουμε όλες αυτές τις νέες rom, ισχυρίζονται πως πέρα από τα διάφορα bugs, το tablet θα πετάει !! Όμως δεν βλέπω κάτι τέτοιο...
  2. Μόλις πέρασα την 4.4.4 ομνι. Η κατάσταση είναι αρκετά καλύτερη, αλλά είμαι βέβαιος πως με την παλιά ics to tablet ήταν πιο γρήγορο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, κανονικά θα έπρεπε να πετάει το tablet. Μήπως κάνω κάτι λάθος?
  3. Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ !! Έχεις δίκιο το p4 είναι αυτό που θέλω. Μόλις πέρασα αυτή την rom: nameless-4.4.4-20141215-p4-NIGHTLY και η κατάσταση είναι τραγική. Το tablet λαγκάρει απίστευτα. Θα δοκιμάσω να περάσω την omni και αν η κατάσταση συνεχιστεί θα επιστρέψω στην ics. Είχα δοκιμάσει και άλλη μία έκδοση της nameless του Ιουλίου και το tablet και πάλι σερνόταν.
  4. Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ να περάσω την nameless, αλλά το link με παραπέμπει σε αυτή την σελίδα : http://sourceforge.net/projects/namelessrom/files/ και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σωστό αρχείο για το p7500. Είναι άραγε αυτό? Download nameless-5.0.2-20150404-i9305-NIGHTLY.zip (224.3 MB)
  5. Φίλε Tyxerakia καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω root το p7500 μου αλλά το link δεν δουλεύει. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο ?
  6. Καταπληκτικό κινητό !!! Καλή μας επιτυχία !!
  7. Η μπαταρία πρέπει να είναι φίλε. Ακριβώς το ίδιο παρουσίασε και σε μένα, άλλαξα την μπαταρία και τελείωσε το θέμα. Ακόμη και σήμερα μόλις επιχειρώ να βάλω την παλιά μπαταρία (αφού βέβαια την έχω φορτίσει πρώτα) μου παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με αυτά που περιγράφεις.
  8. Φίλε μου έχεις δίκιο. Μόλις επιδιορθώθηκε το πρόβλημα μετά από hard reset !!!
  9. Ίσως λόγω του μεγέθους της. 32 gb είναι αρκετά.
  10. Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους !! Μόλις χθές έγινα και εγώ κάτοχος του LTE. Η ταμπλέτα πετάει. Έχω όμως 3 προβληματάκια: 1) Η εφαρμογή youtube έχει πρόβλημα. Με το που βάζω ένα βίντεο να παίξει, αυτό σταματάει από μόνο του και ξαναρχίζει πάλι από μόνο του. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την wifi σύνδεση. Το περίεργο είναι πως όλα τα βίντεο παίζουν άψογα όταν ανοίγω την εφαρμογή από τον stock browser. 2) Πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης αργεί να ανοίξει η αρχική οθόνη και δεν νομίζω να παίζει ρόλο το φόντο που έχω βάλει στο background. 3)Δεν βλέπω πουθενά την εφαρμογή ebook που είχε το παλιό μου p7500. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποια εξίσου καλή στο playstore?
  11. Καλύτερο smartphone: Galaxy Note 3 Καλύτερο tablet: Samsung Galaxy Note 2014 edition
  12. Καλησπερα σε ολους. Μου παρουσιαστηκε το εξης: ειχα την ταμπλετα για φορτιση και ενω φορτιζε ηδη περιπου 6 ωρες και επρεπε να ειχε πληρως φορτιστει, η μπαταρια ηταν στο 50%. Αφου τελικα το αφησα μερικες ακομη ωρες και φορτισε πληρως, την επομενη μερα μου παρουσιασε το εξης: ειχε 40% ακομη μπαταρια και εκλεισε μονο του. Οταν το ξανανοιξα ελεγε πως η μπαταρια ηταν στο 3% και επρεπε επειγοντως να το φορτισω. Να σημειωσω πως εχω περασμενο το τελευταιο firmware αυτο που εχει διορθωσει το προβλημα της μπαταριας. Υπαρχει περιπτωση να εχει βλαβη η μπαταρια του tablet και αν ναι υπαρχει τροπος να αντικατασταθει?
×
×
  • Create New...