deliol Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 κοιτα, εγω εβαλα την ρομ του task, που ουσιαστικα ειναι η μαμα, με πολυ λιγα tweeks απο αυτον.... παρε ενα nandroid backup, και δοκιμασε την και μετα πες μας εντυπωσεις... ειναι κριμα να μενεις με 3.2 ενω υπαρχει φοβερη διαφορα με την 4,0,4.... edit: αναφερομαι σε wifi only models Εμείς λέμε εδώ και πόσα posts ότι το επίσημο "απείραχτο" firmware στο 3g μοντέλο p7500 εμφανίζει πολύ μεγάλη κατανάλωση σε flight mode, και εσύ μας λες "για εκατοστή φορά" ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα το firmware, αλλά τελικά εννοείς την custom rom "task" και στο wifi μοντέλο.....Καμμία σχέση.... Εγώ πάντως θα κάνω μια δοκιμή ακόμα, βάζοντας την LP5 (Βαλτική) και αν συνεχίζει το πρόβλημα θα δοκιμάσω άλλο modem: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1867147 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Παιδια εχεινπαρει κανεις σας προεκταση usb για τον φορτιστή? Και αν ναι ειδε διαφορα στο χρονο φορτισης ήμηπως οχι? BTW, ρίξτε μια ματια εδω οσοι εχετε προβλημα με την μπαταρία Edited September 4, 2012 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseudomonada Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Περα απο τη πιο γρηγορη πτωση της μπαταριας εχει κανεις προβλημα με αργη φορτιση? Ποσες ωρες φορτιζετε? Θελει πανω απο 9 ωρες οταν κανω φορτιση απο 6-10% μπαταρια! Πειτε μου λιγο αν φορτιζετε πιο γρηγορα πανω κατω ποσες ωρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Περα απο τη πιο γρηγορη πτωση της μπαταριας εχει κανεις προβλημα με αργη φορτιση? Ποσες ωρες φορτιζετε? Θελει πανω απο 9 ωρες οταν κανω φορτιση απο 6-10% μπαταρια! Πειτε μου λιγο αν φορτιζετε πιο γρηγορα πανω κατω ποσες ωρες? Γυρω στις 5 ωρες χρειαζεται το δικο μου,περιπου! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavros2003 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παίδες γεια σας ενδιαφέρεστε για το πιο πάνω θέμα; Ρίξτε μια ματιά εδώ......... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1875024 Η ταμπλέτα μας έγινε τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το έχω δοκιμάσει . ΠΕΤΑΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παίδες γεια σας ενδιαφέρεστε για το πιο πάνω θέμα; Ρίξτε μια ματιά εδώ......... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1875024 Η ταμπλέτα μας έγινε τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το έχω δοκιμάσει . ΠΕΤΑΕΙ Δεν το συζητώ ότι πρέπει να γίνει οδηγός στα Ελληνικά και για εμάς τους ΄΄αμπαλους΄΄ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παίδες γεια σας ενδιαφέρεστε για το πιο πάνω θέμα; Ρίξτε μια ματιά εδώ......... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1875024 Η ταμπλέτα μας έγινε τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το έχω δοκιμάσει . ΠΕΤΑΕΙ σουπερ νεο. :w00t: οτι πρεπει πιστευω για χρηση σαν καρτοκινητο με πρωτο ρολο να εχει και mb η συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παίδες γεια σας ενδιαφέρεστε για το πιο πάνω θέμα; Ρίξτε μια ματιά εδώ......... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1875024 Η ταμπλέτα μας έγινε τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το έχω δοκιμάσει . ΠΕΤΑΕΙ το δοκιμασα αλλα μετα απο 40-50 δευτερολεπτα δεν ακουω τπτ ενω συνεχιζει να ειναι συνδεδεμενο!σαν να εχουμε πατησει και οι 2 το mute δηλαδη! Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) εβαλα την επισημη deoxided κλπ με τα modem και το αλλο το αρχειακι. ....wipe κλπ ολα καλα με καμια επιπλοκη!Υποψιν το εχω σε 2g και το σημαντικο ειναι οτι εχει και τα apn κανονικα!Το μονο που δεν δουλευει στη λειτουργια του τηλεφωνου ειναι το ακουστικο bluetooth, δεν εχω ηχο.Επιβεβαιωνω οτι μετα απο 40 δευτερολεπτα κλεινει ο ηχος εκτος αν καθε 20 δευτερολεπτα αγγιζεις τηνμοθονη για να μη σβηνει οποτε δεν χανεις τον ηχο. Edited September 11, 2012 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 εβαλα την επισημη deoxided κλπ με τα modem και το αλλο το αρχειακι. ....wipe κλπ ολα καλα με καμια επιπλοκη!Υποψιν το εχω σε 2g και το σημαντικο ειναι οτι εχει και τα apn κανονικα! κανένας οδηγός στα Ελληνικά και για εμάς που δεν την παλεύουμε εύκολα????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) κανένας οδηγός στα Ελληνικά και για εμάς που δεν την παλεύουμε εύκολα????? Υποθετω οτι εισαι root και εχεις ηδη ICS ROM OFFICIAL 4.04, αν οχι κανε το update σε ics και γινε πρωτα root με τις οδηγιες απο εδω μεσα. αφου εισαι root πας σε recovery mode( πατωντας τα κουμπια power και της εντασης )και φλασαρεις την stock rom rooted deodex που θα κατεβασεις απο το xda.( install zip και επιλεγεις την rom για να την φλασαρεις.)Προσοχη θα κανει λιγη ωρα και μη διακοψεις τη διαδικασια μεχρι που γραψει οτι η διαδικασια ολοκληρωθηκε! Instruction:-For [ROMs based Samsung Stock ICS 4.0.4 Deodex OR Odex] Οδηγιες για την μετατροπη σε τηλεφωνο: 1- Reboot to Recovery Mode. αφου φλασαρεις την rom πας με επανεκινηση σε recovery mode 2- Make a Full Backup. [Recommend] κανεις ενα backup τη rom προεραιτικα παλι απο τις επιλογες recovery mode. 3- Install File CWM_I9103XXLQ3_Modem.zip πας install zip απο recovery mode και βρισκεις το αρχειο CWM_I9103XXLQ3_Modem.zip αφου το εχεις κατεβασει πριν. 4- Install File Voice Call Enable [stock] ICS 4.0.4 ROM Build 1.zip μετα εγκαθιστας το αρχειο File Voice Call Enable [stock] ICS 4.0.4 ROM παλι που εχεις κατεβασει πριν με install.zip (recovery mode) 5- Wipe Cache & Dalvik Cache.Μετα ενω εισαι σε recovery mode κανεις wipe cache και μετα dalvik cache 6- Reboot the tab and enjoy voice call, επανεκινεις το tablet και εισαι ετοιμος. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΡΧΕΙΑ και να τα βαλεις σε ενα σημειο στην εσωτερικη sd ωστε να τα βρεις για να κανεις τα παραπανω. https://hotfile.com/dl/169530612/da027ea/GT-P7500XXLQ8_deo_zip_root.zip.html (κατεβασμα ρομ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1875024 κατεβασμα modem file http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1875024 κατεβασμα του αλλου αρχειου (voice) ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ! Edited September 10, 2012 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 διαφωτιστικός μεν, δεν την παλεύω δε ! Το βλέπω βουνό όλο αυτό, μέχρι το root είμαι οκ και μπόρεσα, από εκεί και κάτω με την καμιά όμως :( Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sunny Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 εβαλα την επισημη deoxided κλπ με τα modem και το αλλο το αρχειακι. ....wipe κλπ ολα καλα με καμια επιπλοκη!Υποψιν το εχω σε 2g και το σημαντικο ειναι οτι εχει και τα apn κανονικα!Το μονο που δεν δουλευει στη λειτουργια του τηλεφωνου ειναι το ακουστικο bluetooth, δεν εχω ηχο.Επιβεβαιωνω οτι μετα απο 40 δευτερολεπτα κλεινει ο ηχος εκτος αν καθε 20 δευτερολεπτα αγγιζεις τηνμοθονη για να μη σβηνει οποτε δεν χανεις τον ηχο. Καπου μεσα στο XDA διαβασα οτι λυσανε αυτο το προβλημα με την παρακατω εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.androiddev.ScreenOn&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdyLmFuZHJvaWRkZXYuU2NyZWVuT24iXQ.. Παράθεση Phone Model 1: LG N4, Recovery: TWRP 2.8.6.1, ROM: Stock 5.1.1, Kernel: Stock Phone Model 2: Samsung Nexus S, Recovery: TWRP, ROM: CM M8 KK, Kernel: CM Build Tablet Model: Samsung Tab 10,1 WiFi, Recovery: TWPR, ROM: KK 4.4.4 Nameless ROM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Έχει πάρει κανείς την επίσημη ελληνική αναβάθμιση ΟΤΑ? Υπάρχει και εκεί το θέμα με την γρήγορη πτώση της μπαταρίας? Έχει βρεί κανείς κάποια λύση? Είναι πολύ ενοχλητικό το θέμα αυτό...σε σημείο να το έχω ψιλοπαρατήσει το ταμπλετάκι... Έχω περάσει την Ιταλική ICS μέσω όντιν μόλις πρωτοβγήκε, με full swipe πριν και μετά το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Με κίνδυνο να γίνω... γραφικός (επειδή τα ξαναείπα), έχω εγκαταστήσει την 4.0.4 (δεν ξέρω αν είναι η ελληνική, ΟΤΑ την πήρα, αλλά το ταμπλετάκι είναι αγορασμένο από εξωτερικό, εντούτοις δεν νομίζω να υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στις «εθνικές» ΟΤΑ) και η παρατήρησή μου είναι ότι ίσως, ίσως, ίσως να έχει πέσει η διάρκεια, αλλά και πάλι μου κρατάει 3 μέρες με 2-3 ώρες τη μέρα χρήση. Επίσης, επειδή κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ έγραψε ότι θέλει πολλές ώρες για τη φόρτιση, η δική μου κάνει 4-5 ώρες να πάει από το 5% στο 100%. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Με κίνδυνο να γίνω... γραφικός (επειδή τα ξαναείπα), έχω εγκαταστήσει την 4.0.4 (δεν ξέρω αν είναι η ελληνική, ΟΤΑ την πήρα, αλλά το ταμπλετάκι είναι αγορασμένο από εξωτερικό, εντούτοις δεν νομίζω να υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στις «εθνικές» ΟΤΑ) και η παρατήρησή μου είναι ότι ίσως, ίσως, ίσως να έχει πέσει η διάρκεια, αλλά και πάλι μου κρατάει 3 μέρες με 2-3 ώρες τη μέρα χρήση. Επίσης, επειδή κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ έγραψε ότι θέλει πολλές ώρες για τη φόρτιση, η δική μου κάνει 4-5 ώρες να πάει από το 5% στο 100%. Maximum 5 ωρες θελω κι εγω οπως εχω ηδη γραψει! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Με κίνδυνο να γίνω... γραφικός (επειδή τα ξαναείπα), έχω εγκαταστήσει την 4.0.4 (δεν ξέρω αν είναι η ελληνική, ΟΤΑ την πήρα, αλλά το ταμπλετάκι είναι αγορασμένο από εξωτερικό, εντούτοις δεν νομίζω να υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στις «εθνικές» ΟΤΑ) και η παρατήρησή μου είναι ότι ίσως, ίσως, ίσως να έχει πέσει η διάρκεια, αλλά και πάλι μου κρατάει 3 μέρες με 2-3 ώρες τη μέρα χρήση. Επίσης, επειδή κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ έγραψε ότι θέλει πολλές ώρες για τη φόρτιση, η δική μου κάνει 4-5 ώρες να πάει από το 5% στο 100%. Αφήνοντας το ανοιχτό τις υπόλοιπες ώρες που δεν το δουλεύεις?? Τελικά ήρθε η ΟΤΑ για τα ελληνικά ταμπλετ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αφήνοντας το ανοιχτό τις υπόλοιπες ώρες που δεν το δουλεύεις?? Ναι, βέβαια... Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Τελικά ήρθε η ΟΤΑ για τα ελληνικά ταμπλετ?? οχι ακομα δεν ηρθε! Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ακόμα ρε παιδί μου? Έλεος με την Samy... Τελικά, κάποιο απο τα παιδιά που αντιμετώπισε το θέμα της μπαταρίας με την Ιταλική ICS, βρήκε κάποια λύση ή έβγαλε κάποια άκρη?? Είναι σπαστικό να πρέπει να το απενεργοποιείς κάθε βράδυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Τελικά, κάποιο απο τα παιδιά που αντιμετώπισε το θέμα της μπαταρίας με την Ιταλική ICS, βρήκε κάποια λύση ή έβγαλε κάποια άκρη?? Είναι σπαστικό να πρέπει να το απενεργοποιείς κάθε βράδυ... εγω εβαλα την Baltic(4.0.4 P7500XWLP5 P7500OXXLP4) και με αφαιρωντας καποιες εφαρμογες της sammy εχω δει καποια βελτιωση αλλα και παλι οχι σαν την 3,2. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Είσαι ρουτ και αφαίρεσες εφαρμογές της σαμσουνγκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Είσαι ρουτ και αφαίρεσες εφαρμογές της σαμσουνγκ; ναι αλλιως δεν γινετε. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 εμενα με την Ιταλικη δεν εχει προβλημα, του εκανα φυσικα ενα καλο battery calibration 2 φορες αφου το αφησα να φορτιζει ολο το βραδυ και δεν εχω θεμα. Φυσικα με τη χρηση ως τηλεφωνου μη περιμενετε να εχει την ιδια αυτονομια οπως πριν δεδομενου οτι λειτουργει ενας εξτρα δεκτης/πομπος αναλογα με το ποσο μιλας.Αν ειναι καποιος root μπορει να βγαλει εφαρμογες οπως πχ pulse, να κοψει τα update οπου δεν τα χρειαζεται να βαλει 2g δικτυο κλπ. Δεν θα εχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseudomonada Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Μετα απο το καλιμπραρισμα της μπαταριας εχει φτιαχτει σε εμενα το θεμα της φορτισης αλλα παραμενει το θεμα της γρηγορης αποφορτισης...Απο τις 3 μερες με την 3.2 εκδοση κραταει μονο 20 ωρες και χωρις gps ανοιχτο με κλεισιμο το wifi οταν δεν χρησιμοποιειται κατι που δεν εκανα στη προηγουμενη εκδοση παρ ολα αυτα κρατουσε και 3 μερες. Εγκατεστησα λοιπον το cpu spy και ειδα οτι δεν μπαινει σε deep sleep, οταν το αφηνω πχ το βραδυ ανοιχτο τρεχει με 216mHzαντι να πεσει σε sleep, αν καποιος εχει ιδεα τι μπορει να συμβαινει και πως να το διορθωσω ας κανει το κοπο να γραψει μια απαντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts