themis636 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 μια ερωτηση στα παιδια που εχουν κανει αναβαθμισει στην 4 ics: εχει δει κανεις καμμια διαφορα στην αυξηση της αυτονομιας της συσκευης? στην αυτονομια δεν μπορω να πω οτι ειδα τρελλη διαφορα.με την 4 ομως εχει γινει αλλο ταμπλετ. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 στην αυτονομια δεν μπορω να πω οτι ειδα τρελλη διαφορα.με την 4 ομως εχει γινει αλλο ταμπλετ. εσενα θεμη,ποση ωρα περιπου σου κραταει περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 μια ερωτηση στα παιδια που εχουν κανει αναβαθμισει στην 4 ics: εχει δει κανεις καμμια διαφορα στην αυξηση της αυτονομιας της συσκευης? εμενα μου εδωσε την εντυπωση οτι καιει παραπανω απ οτι πριν. αλλα δεν καθαρισα τις εφαρμογες πριν την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) εσενα θεμη,ποση ωρα περιπου σου κραταει περιπου? παιζει ολη τη μερα σχεδον το tunein radio με καμια ωρα broswer και αλλη μια περίπου fb και λιγο tapatalk και μηνύματα στο viber βγαζει περίπου 2 μερες.τι εκανε τελικα το αλλαξες;το P7500 με την ics κανει την δουλεια σου; Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύεται η γραφή sms! Edited August 8, 2012 by mcde Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 παιζει ολη τη μερα σχεδον το tunein radio με καμια ωρα broswer και αλλη μια πρπ fb και λιγο tapatalk και μνμ στο viber βγαζει πρπ 2 μερες.τι εκανε τελικα το αλλαξες;το P7500 με την ics κανει την δουλεια σου; δεν την εχω βαλει ακομα,για αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ερώτηση σχετικά με το AVG, θα ήθελα να γνωρίζω εάν χρησιμοποιά πολλή μπαταρία τόση ώστενα υπάρχει σημαντική μείωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Παντως κι εγω εχω διαπιστωσει οτι με το 4αρι, η μπαταρια φευγει πιο γρηγορα! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Το ίδιο θε έλεγα και εγώ ....με το που μπήκε η ICS η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα... και μιλάμε για την ίδια απολύτως χρήση με πριν... Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Το ίδιο θε έλεγα και εγώ ....με το που μπήκε η ICS η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα... και μιλάμε για την ίδια απολύτως χρήση με πριν... Δουλευει με υπερτροφοδοτηση το ταμπλετακι μας γι'αυτο καιει!:lol::lol::lol: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Αν καταλαβα καλα εχουν δωσει μονο στην Ιταλια Anroid 4 για το tablet, γιατι τετοια καθυστερηση για τις υπολοιπες χωρες;;:mad: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Αν καταλαβα καλα εχουν δωσει μονο στην Ιταλια Anroid 4 για το tablet, γιατι τετοια καθυστερηση για τις υπολοιπες χωρες;;:mad: Στην Ιταλία για το 7500 και στη Αγγλία ( :) ) για το 7510. Πάντα έτσι κάνει η Samsung, και στα τηλέφωνα έτσι είναι... δυστυχώς. Υπομονή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fmtrx Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Μία ερώτηση σε όποιον έχει βάλει την αγγλική ρομ: Υποστηρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες το πληκτρολόγιο ? Έχω την US έκδοση Honeycomb, πιστεύω να μην έχω πρόβλημα αν βάλω απο πάνω την ICS UK. Σωστά ? Η έκδοση που έχω είναι το WiFi only (P7510) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Το ίδιο θε έλεγα και εγώ ....με το που μπήκε η ICS η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα... και μιλάμε για την ίδια απολύτως χρήση με πριν... και υποτιθεται οπως λεει η samsung η ics κανει καλυτερη διαχειρηση στην μπαταρια,για αυτο δινει και μια ωρα περισσοτερο αναμονη στο νεο tablet 2,παρολο που φορανε την ιδια μπαταρια.τωρα τι φταιει,τι να πω,αν ξερεις κανεις μας διαφωτιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0nFuSeR Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 ρε παίδες να τολμήσω να εγκαταστήσω το 4.0.4 P7510XXLPH η να περιμένω για το official? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Μία ερώτηση σε όποιον έχει βάλει την αγγλική ρομ: Υποστηρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες το πληκτρολόγιο ? Έχω την US έκδοση Honeycomb, πιστεύω να μην έχω πρόβλημα αν βάλω απο πάνω την ICS UK. Σωστά ? Η έκδοση που έχω είναι το WiFi only (P7510) Ναι έχει ελληνικά κανονικά. Και δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, αν και δεν το έχω κάνει Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Αν θελησει καποιος να βαλει μολις βγει την ελληνικη 4αρα εκδοση ενω εχεθ ηδη περασει την Αγγλικη πως μπορει να το κανει?:dizzy: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Αν θελησει καποιος να βαλει μολις βγει την ελληνικη 4αρα εκδοση ενω εχεθ ηδη περασει την Αγγλικη πως μπορει να το κανει?:dizzy: Περναει την ελληνικη 4.0 με odin ή περναει την ελληνικη 3.2 με odin και κανει την αναβαθμιση μεσω kies...καμια διαφορα στο αποτελεσμα Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Περναει την ελληνικη 4.0 με odin ή περναει την ελληνικη 3.2 με odin και κανει την αναβαθμιση μεσω kies...καμια διαφορα στο αποτελεσμα Αυτο ηθελα να ξερω,ευχαριστω πολυ!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Για το θέμα της μπαταρίας: Θυμάμαι στην αναβάθμιση του google nexus s από 2.4.6 σε 4.0.4 υπήρχε αρκετός κόσμος που είχε επισημάνει αύξηση στην κατανάλωση, αν και οι κρίσεις σε αυτό δεν ήταν ομόφωνες. Η νέα αναβάθμιση σε 4.1 όμως έφερε μεγάλη βελτίωση στην κατανάλωση ενέργειας -και εδώ οι κρίσεις είναι ομόφωνες. Συνεπώς δεν αποκλείω να υπάρχει θέμα κατανάλωσης στην 4.0.4 και αυτό θα μας κάνει να ονειρευόμαστε την Jelly Bean από την πρώτη στιγμή... Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Την οποια 4,1 δεν μας βλεπω να την παιρνουμε!:mad: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fmtrx Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 (edited) Ναι έχει ελληνικά κανονικά. Και δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, αν και δεν το έχω κάνει Λοιπόν το έκανα εχτές και όλα δούλεψαν κανονικότατα, κομπλέ όλα με ελληνικά. Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου!:) Η μοναδική παραφωνία ήταν ότι μετα το μπουτάρισμα, έτρωγε συνεχώς κιλ κάποιο προσες του αντροιντ, αλλά το πρόβλημα ξεπεράστηκε με ένα φακτορι ρησέτ. Οσον αφορά το θέμα κατανάλωσης της μπαταρίας, θα είμαι πιο συγκρατημένος στα σχόλια, γιατι πρώτα από όλα, όταν βάζεις ένα νέο λειτουργικό πχ ασχολείσαι πιο εντατικά σε σχέση με πιο πρίν, και καταναλώνεις πιο γρήγορα την μπαταρία. Εκτός και αν μετράς τους απόλυτους χρόνους βέβαια. Έτσι δεν θα βασιστώ στο οτι πχ αν με το 3.1 μου τελείωνε στις δεκα το βράδυ ενώ με το 4.0.4 μου τελειώνει στις 7, οτι σημαίνει ντε και καλά ότι το 4αρι τρώει πιο πολύ την μπαταρία. Επίσης για το θέμα της ταχύτητας όποιοι παρατηρούν ότι είναι πιο γρήγορο το 4.0.4, ελπίζω να μην το κάνουν μετα απο φρες ινσταλ το οποίο δεν εχει και τις ~300 εγκατεστημένες εφαρμογές που είχαν βάλει στο παλιο λειτουργικό. Το ίδιο ισχύει και εδώ με την μπαταρία. Πρέπει να μετρηθεί ο απόλυτος χρόνος στο ίδιο σεταπ με το προηγούμενο αντρόιντ. Αλλιώς είναι επόμενο ο απόλυτος χρόνος διάρκειας της μπαταρίας στο 4αρι να είναι μεγαλύτερος σε σχέση με το 3.1. Την οποια 4,1 δεν μας βλεπω να την παιρνουμε!:mad: CM10 φίλε μου και ξερό ψωμί... έμαθα ότι το CM9 έφτασε αισίως και στεημπλ έκδοση. Το μόνο που μένει είναι να ελπίζουμε ότι η μετάβαση στην στεημπλ CM10 να είναι γρήγορη λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν αλλάζει δραματικά το ιντερφεης του λειτουργικού αλλα μπαίνουν μέσα κάποιες βελτιστοποιήσεις. Ιδωμεν, αυτό θα το ξέρουν βέβαια καλύτερα, τα παιδιά του CM... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited August 10, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 CM10 φίλε μου και ξερό ψωμί... έμαθα ότι το CM9 έφτασε αισίως και στεημπλ έκδοση. Το μόνο που μένει είναι να ελπίζουμε ότι η μετάβαση στην στεημπλ CM10 να είναι γρήγορη λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν αλλάζει δραματικά το ιντερφεης του λειτουργικού αλλα μπαίνουν μέσα κάποιες βελτιστοποιήσεις. Ιδωμεν, αυτό θα το ξέρουν βέβαια καλύτερα, τα παιδιά του CM... Και πως μπαινει η CM10 οεο?:wacko: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Επίσης για το θέμα της ταχύτητας όποιοι παρατηρούν ότι είναι πιο γρήγορο το 4.0.4, ελπίζω να μην το κάνουν μετα απο φρες ινσταλ το οποίο δεν εχει και τις ~300 εγκατεστημένες εφαρμογές που είχαν βάλει στο παλιο λειτουργικό. Όταν έκανα την αναβάθμιση, δεν είχα ούτε χρόνο, ούτε διάθεση να ξαναστήσω το tab απ'την αρχή, έτσι την πέρασα κατευθείαν χωρίς factory reset..... "έκατσε" θαυμάσια χωρίς να χάσω τα settings (μόνο οι αρχικές οθόνες έπρεπε να ξαναστηθούν)...... και το tab μεταμορφώθηκε.... ούτε lag, ούτε κολλήματα (...και είναι αρκετά φορτωμένο....), πραγματικά χαίρεσαι να το δουλεύεις....... :) Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) καλημερα αντμετωπισε κανενας προβλημα με το 3g μετα την αναβαθμιση 4.0.4 μεσω odin και ροοτ; το εκανα εχθες στου αδερφου μου και ολα δουλεουν κανονικα εκτος απο το 3g.ειδα ρυθμισεις apn και ειναι σωστες.το σημα ειναι foul αλλα μολις ενεργοποιω το 3g τπτ.εχει vodafone.οποια βοηθεια-ιδεα δεκτη. ο τροπος που το εκανα ειναι ο εξης: σε 3.2 factory reset μετα περασα μεσω odin την ρομ μετα το recovery και μετα εκανα εγκατασταση το αρχειο zip για το root. ευχαριστω. με factory reset για δευτερη φορα λυθηκε το προβλημα. Edited August 14, 2012 by themis636 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Το έχω ένα 4μηνο και δεν εχω πολυασχοληθεί.Ποιά αναβάθμιση παίζει και που την βρίσκω ? Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts