Jump to content

c0nFuSeR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

c0nFuSeR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπερα, Το κινητο μου πλεον φορτιζει πολυ δυσκολα και ετσι σκεφτομαι να το στειλω για service. Το προβλημα ειναι οτι χρησιμοποιω custom rom για αυτο ηθελα να ρωτησω, υπαρχει τροπος να επαναφερεις το κινητο σε εργοστασιακο mode? (rom, recovery, bootload etc) χωρις να το καταλαβουν στο service οτι αλλαξα κατι? Ευχαριστω
  2. Γεια σου Chris ευχαριστω για την απαντηση. Το Clear θα διαγραψει δεδομενα(φωτος κτλ) απο applications η μονο ρυθμισεις?
  3. Καλησπερα, Ξαφνικα απο χτες το EUI official rom τα εχει παιξει (χωρις προφανή λογο, δεν εχει πεσει κτλ..), δεν μπορω να δεχτω κλησεις, δεν εχω notifications για μηνύματα, δεν μπορω να κατεβασω google apps.. Σκεφτομαι για αλλαγη rom αλλα πριν προχωρήσω έχετε να μου προτείνετε καμια λυση? Στη περιπτωση αλλαγης ρομ,εχετε να προτεινετε κατι? Θα ηθελα κατι σταθερο εφοσον χρησιμοποιω το κινητό για δουλειες κτλ. Ευχαριστω
  4. Καλησπερα, εχω παραγγειλει το κινητο αλλα δεν εχει φτασει ακομα στα χερια μου.. επειδη σκεφτομαι να μη κρατησω λεπτο το official rom λογω backdoor ads ktl ktl ηθελα να ρωτησω για το Linage 13.1 (επισημο). Το εχει δοκιμασει κανενας? αξιζει? τι προτεινετε γενικα? Επισης δεν εχω προβλημα αν ειναι μονο στα Αγγλικα το ρομ. ευχαριστω
  5. ρε παίδες να τολμήσω να εγκαταστήσω το 4.0.4 P7510XXLPH η να περιμένω για το official? :)
  6. γεια σας εχω αγορασει το HTC μου απο ελβετια και οταν παω να δω ταινια απο τον RockPlayer μου βγαζει τους υποτιτλους κινεζικα. Εχω εγκαταστεισει το πακετο για να γραφω ελληνικα sms αλλα δε ξερω αν πρεπει να εγκαταστησω κανενα πακετο για ελληνικη γλωσσα. γνωριζετε τπτ? ευχαριστω
  7. καλημερα ψαχνω ενα app για περιπτωση κλοπης.. εχω ακουσει διαφορα οπως π.χ με το που αλλαζεις καρτα να στελνει ενα sms σε καποιο αλλο κινητο η ακομα να δινει και GPS στίγμα.. εχει κανεις να μου προτεινει καποιο? (δεν με ενδιαφερει αν ειναι FREE η οχι αρκει αν ειναι αξιοπιστο)
  8. ρε παιδια μου κλεψαν το κινητο και το ειχα μολις 1 μηνα, υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το βρω? ακουω διαφορα για αυτο ρωταω..
  9. ρε παιδιαμε το N GAGE τι λεει? δουλευει καλα? ποιον Installserver Κανω install? υπαρχουν πουθενα αναλυτικες οδηγιες.?
  10. exw kanei idi update kai efoson alazw to product code istera prospathw na kanw update alla de ginete afou exw idi tin teleftea ekdosi. iparxei alos tropos na diwksw to "myview" ? an kanw downgrade alaksw to product code kai istera update?
  11. πως βγαζω το Myview απο το κινητο? θελω να ειναι ενα φυσιολογικο Ν78 :P
  12. εκανα απεγκατασταση, φορματ την καρτα, Hard format το κινητο,και δημιουργω ενα φακελο /garmin στη καρτα με το αρχειο garmin.sis mesa.το κανω εγκατασταση απο το κινητο και παω να το ανοιξω και δεν ανοιγει. ακολουθω τις οδηγιες οπου με το ΙΜΕΙ του κινητου μου βρισκω το GARMIN ID μου και δημιουργω ενα sw.unl file που εχει μεσα μονο το GM XT device code. το πηρα αυτο το unl file και το εκανα παστε και στο root και στο /garmin και παλι τπτ. :(
  13. ρε παιδια γιατι παω να κανω install to Update service της erricson κολλαει το προγραμα στο Βημα "Περιληψη Προ-Εγκαταστασης", γιατι?
  14. ρε παιδια παω να τρεξω ενα game ki μου βγαζει μηνυμα "Η εφαρμογη χρησιμοποιει πολλη μνημη" μπορω να κανω κατι για αυτο?
  15. ρε παιδια εχω να μπω κανα μηνα στο φορουμ. τωρα που διαβασα για την εκδοση R1NA005 λενε οτι ειναι προβληματικη. για το προβλημα με τα mp3 που εξαφανιζονται απο την καρτα οταν πας να τα περασεις μου εχει τυχει κι σε μενα. να το κανω ypdate sthn epomenh version? τους drivers ktl den τους εχω αλλαξει απο τοτε που εκανα αναβαθμιση σε R1NA005. πρεπει να κατεβασω πιο καινουργιους?
×
×
  • Create New...