blade_ Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Προχώρα άφοβα. Είναι πολύ καλή και σταθερή Rom. ευχαριστω κ γω δε βλεπω να της λειπει κατι!αυτη μαλλον θα βαλω Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 ένα alert ότι δεν πρόβλημα με τη σύνδεση στο Internet έχει τύχει να το βγάλει σε κανένα? νομίζω ότι το βγάζει κυρίως αν επιλέξω να επισκεφτώ μια σελίδα μέσα από την εφαρμογή του twitter Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 καλησπέρα. βρε παιδιά μια ερώτηση. μπορείς να κάνεις κλήση σε άλλο κινητό με βίντεο κλήση.:confused: δεν μιλάω μέσω skype και τα συναφή.:) Όχι φίλε, δεν μπορείς να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 καλησπερες,εβαλα τη ρομ που ρωτησα πιο πριν,κ εχω ενα θεμα με το wifi..συνδεεται κ ξεσυνδεεται συνεχως...φταιει η ρομ η εχει κατι το τηλεφωνο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEAR79 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Πηρα το HTC Evo 3D απο αγγλια κα δεν εχει ελληνικα υπαρχει τροπος να του περασω ελληνικη ρομ.. Ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Με την εφαρμογη more locale 2 λογικα θα σου εμφανισει τα ελληνικα. Τουλαχιστον σε εμενα (htc one s) ετσι εγινε Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 λυθηκε μονο του το θεμα με το wifi! ο ηχος απο το ηχειο ειναι εξαιρετικα χαμηλος...σε ολα ετσι ειναι? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Όταν συνδέω το κινητό μέσω usb στο laptop (ευτυχώς όχι συχνά, ας είναι καλά το Dropbox), μετά όταν το αποσυνδέσω, αρχίζει τα restart... :worry: Συμβαίνει και σε άλλους? Μήπως είναι κουσούρι της αναβάθμισης?:confused: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Όταν συνδέω το κινητό μέσω usb στο laptop (ευτυχώς όχι συχνά, ας είναι καλά το Dropbox), μετά όταν το αποσυνδέσω, αρχίζει τα restart... :worry: Συμβαίνει και σε άλλους? Μήπως είναι κουσούρι της αναβάθμισης?:confused: Σε εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ. Ούτε πριν την αναβάθμιση, ούτε μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Μου κάνει και το άλλο, που συνδέεται με την κάρτα... Όταν κάνω ενημέρωση σε εφαρμογές που βρίσκονται στην κάρτα μνήμης, μερικές φορές μου βγάζει ότι είναι αδύνατη η ενημέρωση στην κάρτα SD.. Ή κάποιο πρόβλημα στο λογισμικό που έχει να κάνει με την κάρτα, ή κάτι θα χάλασε στην κάρτα... Τι να πω...:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 rom manager k cwm μεσω αυτου εχει βαλει κανεις? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 rom manager k cwm μεσω αυτου εχει βαλει κανεις? Είναι αρκετά πιο πολύπλοκη η διαδικασία. Πρέπει να κανείς ξεκλείδωμα bootloader από την ιστοσελίδα της HTC να περάσεις 4ext recovery (μου φάνηκε αρκετά καλύτερο από το clock work mod) με περάσεις ένα rooted ROM όπως το leedroid και μετά να κανείς s-off. Το τελευταίο δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο 100%... Πάντως σήμερα βγήκε η cm10 0.2 οποίος θέλει να δοκιμάσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 εχεις δικιο..κ γω χθες που περασα την καινουρια coolics ειδα οτι ειναι ενα διαφορετικο recovery μεσα.. η jb μου φαινεται αρκετα ανετοιμη ακομα,σκεφτομαι μηπως προτιμησω την (03/10/12)mwakious3Drom® (M3DR®) 13.0+13.1 OTA ICS 4.0.3 sense 3.6 k:mwakious-coolexe ωραια κ σταθερη η cool αλλα δε τρελαθηκα,δε ξερω γιατι..τι λες κ συ? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 και εγω φρεσκος ειμαι στις Evo Roms. Προς το παρων δοκιμαζω την cool. Του mwakious δεν μου γεμισε το ματι. Την ειχα βαλει s-off και δεν ειχα wifi. Μου την εσπασαν intro του λιγακι. Μια senslesss θελω να δοκιμασω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 παιδια καλησπερα λιγο αρχαριος σε android και ερωτω το τηλεφωνο εχει καποιο eιδος file manager και ποιο ειναι και δευτερο εφαρμογες java πως γινοντε εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 εγω παντως με αρκετα ανδροιδ που ειχα βαρεθηκα οποιον launcher ειχα κ νομιζω οτι το sence ειναι απλα το καλυτερο απ ολα... η μπαταρια πως σας παει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 παιδια καλησπερα λιγο αρχαριος σε android και ερωτω το τηλεφωνο εχει καποιο eιδος file manager και ποιο ειναι και δευτερο εφαρμογες java πως γινοντε εγκατασταση Ενσωματωμένο δε νομίζω πως έχει, αλλά μπορείς να βάλεις κάποιον free από το google play (android market). Προτείνω τον solid explorer! Για java εφαρμογές τώρα... Γενικώς οι εφαρμογές του android ειναι γραμμένες σε java, αλλά εσύ φαντάζομαι θέλεις .jar αρχεία. Υπήρχαν κάποιες εφαρμογές-emulators που ήταν για να τρέχεις τέτοιες εφαρμογές, αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν στις τελευταίες εκδόσεις android. Αλλά γενικώς δεν υπάρχει λόγος να θες να τρέξεις .jar αρχεία, όταν μπορείς να βάλεις native android εφαρμογές ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Ενσωματωμένο δε νομίζω πως έχει, αλλά μπορείς να βάλεις κάποιον free από το google play (android market). Προτείνω τον solid explorer! Για java εφαρμογές τώρα... Γενικώς οι εφαρμογές του android ειναι γραμμένες σε java, αλλά εσύ φαντάζομαι θέλεις .jar αρχεία. Υπήρχαν κάποιες εφαρμογές-emulators που ήταν για να τρέχεις τέτοιες εφαρμογές, αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν στις τελευταίες εκδόσεις android. Αλλά γενικώς δεν υπάρχει λόγος να θες να τρέξεις .jar αρχεία, όταν μπορείς να βάλεις native android εφαρμογές ;) ναι αλλα το governor of poker που μ'αρεσει το βρισκω μονο σε jarkai jad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Όλο και θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για android αλλά δυστυχώς για το συγκεκριμένο δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ρώτησε κι εδώ αν θέλεις, όπου γίνεται και όλη η συζήτηση για τα παιχνίδια ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 εγω παντως με αρκετα ανδροιδ που ειχα βαρεθηκα οποιον launcher ειχα κ νομιζω οτι το sence ειναι απλα το καλυτερο απ ολα... η μπαταρια πως σας παει? 12 ωρες 23 λεπτα 45% wifi 12 ωρες 23 λεπτα οθονη 45 λεπτα κλησεις 22 λεπτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Εμένα παιδιά πάντως μετά την αναβάθμιση, μου δημιουργεί πρόβλημα και κάνει συχνά restart.. Μόνο άμα βγάλω την μπαταρία σταματάει..Συνήθως μετά απο την ενεργοποίηση του τηλεφώνου.. Αν και χθες μου το έκανε και όταν χρησιμοποιούσα το instagram. Και μερικές φορές δεν μου "φορτώνει" την κάρτα (ringtone, δεν κάνει αναβαθμίσεις στην κάρτα το Play).. Και έχω κάνει και 2 hard reset.. Πιστεύετε ότι μπορεί να ευθύνεται η κάρτα? Και τι μπορώ άλλο να κάνω? :confused: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEAR79 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Εχω ενα htc evo 3d με δυο μπαταριες.πως μπορω να δω ποια ειναι σε καλυτερη κατασταση.Υπαρχει καποιοσ τροπος μετρησης? Ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 orlox Πολυ καλα αποτελεσματα..τετοια,ουτε στα ονειρα μου...σημερα που ημουν ταξιδι,δε το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου κ ισα ισα με εβγαλε σπιτι.... κατι ακομα,στη στοκ εφαρμογη σμσ,εχω ενεργοποιησει κατι σχετικο με support sms special characters,για να εχω 160 χαρακτηρες,αλλα τζιφος... καμια ιδεα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 orlox Πολυ καλα αποτελεσματα..τετοια,ουτε στα ονειρα μου...σημερα που ημουν ταξιδι,δε το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου κ ισα ισα με εβγαλε σπιτι.... κατι ακομα,στη στοκ εφαρμογη σμσ,εχω ενεργοποιησει κατι σχετικο με support sms special characters,για να εχω 160 χαρακτηρες,αλλα τζιφος... καμια ιδεα? βαλε την εφαρμογη handcent ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katras Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Γεια σας, θα ηθελα την βοηθεια σας! ειμαι κατοχος του Htc Evo 3D και εχω ενα παραξενο προβλημα με το ξυπνητηρι.. οταν παταω στο μενου το Ρολοι εχει σταματησει να μου εμφανιζει το χαρακτηριστικο εικονιδιο για τα ξυπνητηρια, δειχνει μονο το επιτραπεζιο,παγκοσμιο ρολοι,χρονομετρο και χρονοδιακοπτης. Οταν παταω επιτραπεζιο κατω απο την ενδειξη της ωρας λεει με μικρα γραμματα (Ειδ. ανεν)και εχει διπλα το εικονιδιο του ξυπνητηρι.. μπορει καποιος να με βοηθησει ή αν γνωριζει κανεις που ειχε το ιδιο πρόβλημα. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts