Jump to content

[Επίσημο] HTC EVO 3D

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετα κατι αλλο που παρατηρησα εχει να κανει με την αφη, που στα κατω κουμπια του sense (τετραγωνακι εφαρμογων - τηλεφωνο - θεματα) εχω την εντυπωση οτι θελει να τα πατησεις λιγο πιο χαμηλα για να πιασει. το συγκρινα με ενος φιλου μου και εκεινο εκεινο ειναι λιγο καλυτερα αλλα εκεινο πιανει απο λιγο πιο ψηλα. εκανα calibrate αλλα το ιδιο. βεβαια γενικα η αφη συρσιμο κτλ δουλευει τελεια αλλα αυτο μου φαινεται περιεργο. βασικα το καταλαβα απο κανα 2 φορες που πατησα τα κουμπια και δεν ανταποκριθηκε και την εψαξα. ισως ομως να ειναι και ο τροπος μου γιατι ας πουμε στην γυναικα μου που το εδωσα και της λεω πατα, το πηγαινε τελεια. εσεις εχετε παρατησησει τιποτα τετοιο;

rom..... LEEDROID

Edited by cocous

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια μια ακομα παρατηρηση....εχω μπαταρια 3500mha κινεζικη στο κινητο και με την kingdragon 2.3 +custom κερνελ η μπαταρια μου εβγαζε με το ζορι 40 ωρες...με την icecream + μαμα κερνελ ακουμπησα τις 85 ωρες φτανοντας στο 10%....χωρις καμμια υπερβολη!!!

αυτα βεβαια με την μετρια χρηση που του κανω!!σε καποιους θα κραταει περισσοτερο και σε καποιους λιγοτερο!

manaros

ποια ics?για οταν......

HTC Greece Η αναβάθμιση για το HTC EVO 3D όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν θα ξεκινήσει να διατίθεται από τα μέσα του μήνα.

Edited by kollatos

virtuous shooter 3.0.2.το σημαντικο ομως νομιζω πως ειναι πως εχω τον leaked μαμα κερνελ..πιστευω πως η διαχειριση της ενεργειας ειναι ποοολυ καλυτερη στην νεα εκδοση!
manaros

HTC Greece Η αναβάθμιση για το HTC EVO 3D όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν θα ξεκινήσει να διατίθεται από τα μέσα του μήνα.

Και όπως είχαν γράψει επίσης στο παρελθόν, η ICS θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις αρχές του Μάη.

Δεν θα μου κάνει λοιπόν καμία εντύπωση αν πουν ότι θα διατεθεί στις αρχές του 2015.

Βέβαια δεν είναι τίποτα φοβερό αν την δώσουν σε 10 ή σε 20 μέρες, αλλά είναι λίγο εκνευριστικό να σου λένε ένα ξερό "σύντομα", μετά αρχές Μαΐου, μετά μέσα Μαΐου κλπ. Είναι προτιμότερο να πουν ότι γίνονται δοκιμές και δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε ακριβώς θα δοθεί παρά να σε πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή.

virtuous shooter 3.0.2.το σημαντικο ομως νομιζω πως ειναι πως εχω τον leaked μαμα κερνελ..πιστευω πως η διαχειριση της ενεργειας ειναι ποοολυ καλυτερη στην νεα εκδοση!

εχεις παρατηρησει αν δουλευουνε και οι 2 πυρηνες ταυτοχρονα; εγω δεν μπορω να το καταλαβω αυτο. στις ICS ενω τρεχω quadrand και εχω 2750 βλεπω τις πληροφοριες και λεει 2 cores. μετα μπορει να τρεξω ακομα ενα quadrand και να μου δωσει 2100 και στις πληροφοριες να διαβαζει εναν πυρηνα. το ιδιο κανει και σε εναν φιλο μου που τα μονταρουμε μαζι.

εντωμεταξυ ισχυει γιατι εχω το system tune up που δειχνει αν δουλευουν και με τι ταχυτητα και οι δυο πυρηνες. στο προγραμμα ομως εχει επιλογη να τους ενεργοποιησω και τους δυο και να ληξει το θεμα αλλα εχω απορια τι στο καλο παιζεται. αν καποιος γνωριζει ας δωσει τα φωτα του να μαθουμε και εμεις.

εχεις παρατηρησει αν δουλευουνε και οι 2 πυρηνες ταυτοχρονα; εγω δεν μπορω να το καταλαβω αυτο. στις ICS ενω τρεχω quadrand και εχω 2750 βλεπω τις πληροφοριες και λεει 2 cores. μετα μπορει να τρεξω ακομα ενα quadrand και να μου δωσει 2100 και στις πληροφοριες να διαβαζει εναν πυρηνα. το ιδιο κανει και σε εναν φιλο μου που τα μονταρουμε μαζι.

εντωμεταξυ ισχυει γιατι εχω το system tune up που δειχνει αν δουλευουν και με τι ταχυτητα και οι δυο πυρηνες. στο προγραμμα ομως εχει επιλογη να τους ενεργοποιησω και τους δυο και να ληξει το θεμα αλλα εχω απορια τι στο καλο παιζεται. αν καποιος γνωριζει ας δωσει τα φωτα του να μαθουμε και εμεις.

οι πυρήνες του evo είναι ασύγχρονοι!

αυτό σημαίνει ότι για να ξεκινήσει ο δεύτερος πυρήνας πρέπει να αρχισει να ζορίζετε ο πρώτος

δλδ φτάνει ο πρώτος στο 80% (πχ) ε αρχίζει και ο δεύτερος και φτάνει μέχρι το 30% και κάνουν πιο γρήγορα τη δούλευα από ότι ένα μονοπύρηνο.

αντίθετα πχ ένας γαλαξίας ΙΙ που έχει συγχρονισμένους πυρήνες για να κάνει την ιδία εργασία θα λειτουργήσουν και οι δύο πύρινες ταυτόχρονα στο 55%.

ίσως γι αυτό κάτι γίνετε και μερικές φορές δεν σου ενεργοποιείτε ο δεύτερος πυρήνας.

παιδια μια ακομα παρατηρηση....εχω μπαταρια 3500mha κινεζικη στο κινητο και με την kingdragon 2.3 +custom κερνελ η μπαταρια μου εβγαζε με το ζορι 40 ωρες...με την icecream + μαμα κερνελ ακουμπησα τις 85 ωρες φτανοντας στο 10%....χωρις καμμια υπερβολη!!!

αυτα βεβαια με την μετρια χρηση που του κανω!!σε καποιους θα κραταει περισσοτερο και σε καποιους λιγοτερο!

Επιβεβαιώνω με το leak του ics και stock μπαταρία με μονιμo 3g data/wifi και paired bt έφτασα τις 67 ώρες με αρκετό σκάλισμα στη συσκευή και υπόλοιπο μπαταρίας 14% όταν μπήκε στη πρίζα. Anryl rom. (τελείως stock ics leak με προσθήκη battery circle rom)

Πιθανολογώ ότι έχει τα σκήπτρα στην αυτονομία μεταξύ όλων των διπύρηνων android αυτή τη στιγμή.

67 ωρες ; :blink::blink:

Και γω τη Virtuous Shooter 3.0.2 αλλά τέτοια νούμερα δεν τα βλέπω !

Κανεις καθολου browsing ή οταν λες σκαλισμα εννοεις χαζεμα στα μενου κλπ ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχω ένα μικρό προβληματάκι με το κινητό. Το πρόβλημα είναι με το play store.

Όταν ανοίγω το play store αργεί πολύ να το εμφανίσει. Μένει για αρκετή ώρα στην γκρι οθόνη που δείχνει ότι φορτώνει. Όταν μετά ανοίξει και πατήσω να κατεβάσω μια εφαρμογή, μου δείχνει την μπάρα που λέει ότι γίνεται λήψη αλλά καθυστερεί πολύ να ξεκινήσει η λήψη στην πραγματικότητα (να εμφανιστεί δλδ στο notifications bar το σηματάκι που δείχνει ότι κατεβαίνει το app). Καμιά φορά μάλιστα δεν κατεβαίνει καθόλου η εφαρμογή που έχω επιλέξει.

Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος;

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Να συμπληρώσω ότι μπαίνω με wi-fi και αργεί τόσο πολύ. Και με 3g βέβαια αργεί αλλά αυτό δεν μου κάνει εντύπωση. Το βρίσκω λογικό.

Edited by metmat

67 ωρες ; :blink::blink:

Και γω τη Virtuous Shooter 3.0.2 αλλά τέτοια νούμερα δεν τα βλέπω !

Κανεις καθολου browsing ή οταν λες σκαλισμα εννοεις χαζεμα στα μενου κλπ ;

Δε θα έλεγα ότι το σκάλισμα περιλαμβάνει αρκετό browsing. Κυρίως λήψη σύνθεση-αποστολή μεγάλου όγκου mail, αρκετό g-talk και τηλέφωνα.

επειδη σκεφτομαι να αγορασω το κινητο αυτο,εχει κανεις να μου δωσει κανενα link καπου που υπαρχει φθηνο;

επειδη σκεφτομαι να αγορασω το κινητο αυτο,εχει κανεις να μου δωσει κανενα link καπου που υπαρχει φθηνο;

εγώ το αγόρασα πριν από ένα μήνα από vnp. είχε την καλύτερη τιμή τοτε. είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο το βρήκα από σύνδεσμο του skroutz.

Παιδιά έχω ένα μικρό προβληματάκι με το κινητό. Το πρόβλημα είναι με το play store.

Όταν ανοίγω το play store αργεί πολύ να το εμφανίσει. Μένει για αρκετή ώρα στην γκρι οθόνη που δείχνει ότι φορτώνει. Όταν μετά ανοίξει και πατήσω να κατεβάσω μια εφαρμογή, μου δείχνει την μπάρα που λέει ότι γίνεται λήψη αλλά καθυστερεί πολύ να ξεκινήσει η λήψη στην πραγματικότητα (να εμφανιστεί δλδ στο notifications bar το σηματάκι που δείχνει ότι κατεβαίνει το app). Καμιά φορά μάλιστα δεν κατεβαίνει καθόλου η εφαρμογή που έχω επιλέξει.

Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος;

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Ακριβως το ιδιο μου κανει και μενα. Οσο ειχε το market ανοιγε σφαιρα (καπου 1sec), απο την ωρα που εκανε update και εγινε play εχω το ιδιο προβλημα, κανει καπου 30 δευτερολεπτα να ανοιξει η εφαρμογη και πολλες φορες κολαει στην ληψη οπως και σε σενα. Δεν μπορεσα να βρω τι φταιει.

(στοκ ρομ)

Ακριβως το ιδιο μου κανει και μενα. Οσο ειχε το market ανοιγε σφαιρα (καπου 1sec), απο την ωρα που εκανε update και εγινε play εχω το ιδιο προβλημα, κανει καπου 30 δευτερολεπτα να ανοιξει η εφαρμογη και πολλες φορες κολαει στην ληψη οπως και σε σενα. Δεν μπορεσα να βρω τι φταιει.

(στοκ ρομ)

Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτό το θέμα!

Κι εγώ με στοκ ρομ είμαι. Ξέχασα να το αναφέρω πριν. Δεν είμαι υτε root.

Ας ελπίσουμε ότι θα ξεπεραστεί αυτό με την αναβάθμιση σε ICS όταν αυτή έρθει.

Μέχρι πριν μια βδομάδα που είχα το EVO με stock rom, δεν αντιμετώπιζα το πρόβλημα που αναφέρετε...

Είναι φυσιολογικό βέβαια να αργεί λίγο περισσότερο από το market μιας και που το homescreen του play φορτώνει περισσότερα...

Δεν έχεις άδικο ότι φορτώνει περισσότερα. Αλλά δεν μιλάμε μόνο για την home screen.

Ακόμα κι όταν πατάω λήψη σε κάποια εφαρμογή, τις περισσότερες φορές καθυστερεί πολύ να ξεκινήσει το download. Έχει τύχει μάλιστα να μην ξεκινήσει και ποτέ. Παρόλο που δεν γίνεται ποτέ εκκίνηση λήψης, η εκάστοτε εφαρμογή αναφέρεται στο store ως εγκατεστημένη στο κινητό μου αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει.

Φίλε μου αυτά που λες δεν τα έχω δει. Κάνε μια εκκαθάριση στο play. Αν δεν δεις φως και το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από την δουλειά για να τα ξαναστήσεις, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα reset...

Ειχα χρησιμοποιησει για λιγες μερες τη χρυση μπαταρια, αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος και την εβγαλα.. αλλα απο τοτε παρατηρησα οτι και η stock μου κραταει λιγοτερο. :-/ υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθηκε καποιο προβλημα στο τηλεφωνο? Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Administrators
Ειχα χρησιμοποιησει για λιγες μερες τη χρυση μπαταρια, αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος και την εβγαλα.. αλλα απο τοτε παρατηρησα οτι και η stock μου κραταει λιγοτερο. :-/ υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθηκε καποιο προβλημα στο τηλεφωνο?

Όταν αλλάζουμε μπαταρία, καλό είναι να κάνουμε και ένα battery calibration. Θα βρεις στο Google play την ομώνυμη εφαρμογή.

Modpic.gif

Ειχα χρησιμοποιησει για λιγες μερες τη χρυση μπαταρια, αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος και την εβγαλα.. αλλα απο τοτε παρατηρησα οτι και η stock μου κραταει λιγοτερο. :-/ υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθηκε καποιο προβλημα στο τηλεφωνο?

αν μιλάς σε σχέσει με την χρυσή έχεις δίκιο γιατί η χρυσή έχει πραγματικά λίγο περισσότερη χωρητικότητα από την stock, διαφορετικά κανε calibration την μπαταρία

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Κατάλαβα... Κι αυτό θα προυποθέτει να γίνω root.. Θα το κάνω όποτε προλάβω, γιατί κρίμα είναι..:(

Εάν κάνω ακολουθήσω τη διαδικασία του πρώτου post, θα σβηστούν οι εφαρμογές κτλ? Αν το αναβαθμίσω σε ICS, δεν θα διορθωθεί το πρόβλημα που έχω? Με την αναβάθμιση σε ICS θα ξανά γυρίσει σε stock κατάσταση?

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Moλις έβαλα μία ROM με Sense 4.0.

Απλά άλλο τηλέφωνο. Αξίζει 1000% να κάνετε τη δοκιμή.

Κι εγώ το ίδιο ήθελα να πω: πανέμορφο το Sense 4.0 και νομίζω ότι αξίζει να το δοκιμάσει κανείς. Η Virtuous Eclipse RC2 μοιάζει πολύ σταθερή και ότι πρέπει για καθημερινή χρήση και τα μόνα που "θυσιάζεις" είναι το 3D, το ραδιόφωνο FM και το Wi-Fi Tethering (αυτό το τελευταίο είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά οκ).

Edited by liberostelios

αγορινες η συνδεση με MHL στην τηλεοραση σας δουλευει καλα; εγω το συνδεσα σε 2 τηλεορασεις full hd και δεν επαιζε. δοκιμασα και σε μια hd ready και εκει επαιξε κανονικα. μηπως δεν κανω κατι καλα; παρακαλω απαντηστε μου οποιος γνωριζει;. φοραω ICS mwakious3Drom.