Jump to content

[Επίσημο] HTC EVO 3D

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχετε παρατηρησει καμμια φορα που εισαστε στο ιντερνετ με το μανισιο browser οτι γινεται ολη η οθονη λευκη και πρεπει να παω πισω για να ξεμπλοκαρει

ΩΠΑ http://blog.gsmarena.com/htc-evo-3d-official-ics-rom-leaks-you-can-upgrade-try-it-right-now/

All it takes is a swipe...

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημαίνει ότι δουλεύουν πάνω στο ICS του EVO εκεί στην ΗΤC έστω και για το CDMA μοντέλο.

Καλά νέα.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα! :)

Οταν ερθει η ICS για το κινητο μας θα εχουμε και το sense 4.0 ε?

Δεν με ενθουσιασε και τοσο πολυ το sense 4.0 :\ νομιζω πιο ομορφο ειναι το sense 3.0...

Εκτος βεβαια και αν αλλαξουν το 4.0 για το EVO 3D..

Όχι φίλε μου εμείς με την ICS θα πάρουμε το sense 3.6, κι εγώ την ίδια άποψη με σένα έχω αλλά υπάρχει πιθανότητα συσκευή με συσκευή να αλλάζει το sense.

Αα! Ενταξει τοτε! :) γιατι σκεφτομουν να μην το αναβαθμισω οταν με το καλο ερθει!

Το sensation εχει παρει το Sense 3.6 ή το 4.0?

• Administrators
ρε παιδια κανα νεο εχουμε για ics?πιθανη ημερομηνια....

Από εδώ και πέρα όλες οι ημερομηνίες θεωρούνται πιθανές. Όταν θα υπάρξει κάποιο νέο πάντως, θα το μάθεις σίγουρα από εδώ.

Modpic.gif

Όταν βάζω το κινητό στην αεροπορική και κλείνω την οθόνη, μετά από λίγο ξαναφωτίζει μόνη της και αυτό μπορεί να το κάνει 4-5 φορές ανά 2-3 λεπτά.

Έχει τύχει σε κανένα άλλο?

nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65-

nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800-

nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D-

LG G2

Παιδια καλησπερα σας. ειμαι καινουριος στην παρεα μιας και εχω 2 μερες που σποκτησα το εκπληκτικο EVO 3D. απλα θελω να κανω μια ερωτηση. απο την πρωτη μερα το ξεκλειδωσα και φοραω μια custom rom την LEEDROID η οποια τα σπαει. αν τωρα θελησω να προχωρησω σε επισημη αναβαθμιση οταν με το καλω βγει θα πρεπει να το κλειδωσω κσι να του περασω εργοστασιακη ρομ η γινεται και ετσι;

Αα! Ενταξει τοτε! :) γιατι σκεφτομουν να μην το αναβαθμισω οταν με το καλο ερθει!

Το sensation εχει παρει το Sense 3.6 ή το 4.0?

Σιγά μη δεν αναβαθμιστείς σε ics... :p

Sense 3.6 θα πάρουν όλες οι προηγούμενες συσκευές. Αλλά και τα δύο μοιάζουν αρκετά...

παιδια μια ερωτηση σημαντικη γιατι δεν βγαζω ακρη. εγω που εκανα τον bootloader unlock απο HTC DEVS δεν υπαρχει τροπος τωρα να δειξει ξανα locked και οχι relocked? παρακαλω απαντηστε,.... Edited by cocous

Κάθε μέρα όταν ανοίγω το κινητό εδώ και 2-3 μέρες μου βγάζει ότι το sense σταματησε να λειτουργεί και κάθε φορά κάνω αναφορά στην HTC. Αυτές τις μέρες δεν έχω κατεβάσει καμία εφαρμογή.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει ή να βγάλω καμία εφαρμογή από τις τελευταίες που είχα βάλει να δω αν γίνει τίποτα;

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

ρε παιδιά έχει βρει κανείς το igo με skin 960x540? βρήκα ένα, αλλά είναι με το παλιό Interface.. :(

και αναγκαστικά δοκιμάζω το ndrive προς το παρόν, αν και με το igo σε όσα κινητά το είχα δεν είχα κανένα πρόβλημα..

Κάθε μέρα όταν ανοίγω το κινητό εδώ και 2-3 μέρες μου βγάζει ότι το sense σταματησε να λειτουργεί και κάθε φορά κάνω αναφορά στην HTC. Αυτές τις μέρες δεν έχω κατεβάσει καμία εφαρμογή.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει ή να βγάλω καμία εφαρμογή από τις τελευταίες που είχα βάλει να δω αν γίνει τίποτα;

Ναι,δοκίμασε να απεγκαταστησεις καμία από τις τελευταίες εφαρμογές που εγκατετησες.Αν συνεχιστεί κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων(πάρε και ένα backup γιατί θα σου σβηστούν όλα τα apps σου)

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Πρίν το format δοκίμασε και μια εκκαθάριση των δεδομένων του sense από τη διαχείριση εφαρμογών, μήπως και...
Τhe end of an era...

Σιγά μη δεν αναβαθμιστείς σε ics... :p

Sense 3.6 θα πάρουν όλες οι προηγούμενες συσκευές. Αλλά και τα δύο μοιάζουν αρκετά...

Χα χα μου αρεσει που στο sense 3.0 οταν εναλλασεις τις οθονες δεν σταματαει αλλα συνεχιζε... Κατι που δεν γινεται στο 4.0 :-) αλλα ειδα βιντεακια για τη 3.6 και γινεται και στη 3.6:-) οποτε θα αναβαθμισω! :-P

Επισης ξεχασα να ρωτησω πως μπορω να βαλω ορθογραφικο ελεγχο! :-\

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Επισης ξεχασα να ρωτησω πως μπορω να βαλω ορθογραφικο ελεγχο! :-\

Ρυθμίσεις-Γλώσσα & πληκτρολόγιο-Touch input-Εισαγωγή κειμένου....;)

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

παιδες θα ξαναρωτησω παρακαλω ας απαντησει καποιος αν γνωριζει αν υπαρχει τροπος τωρα να δειξει ξανα locked και οχι relocked η συσκευη για αναγκη εγγυησης. ?????

• Administrators
παιδες θα ξαναρωτησω παρακαλω ας απαντησει καποιος αν γνωριζει αν υπαρχει τροπος τωρα να δειξει ξανα locked και οχι relocked η συσκευη για αναγκη εγγυησης. ?????

Στο πρώτο post κοίταξες;

Modpic.gif

Στο πρώτο post κοίταξες;

ναι αλλα δεν βγαζω ακρη. το εκανα ξεκλειδωμα με htc devs και απο περιεργεια το επανεφερα αλλα γραφει relocked. τωρα ειδα εναν αλλον τροπο αλλα πλεον δεν ξερω αν ειναι αργα. οπως ειναι relocked τωρα αν υποβαθμισω σε 1.49.0007 και το παρω απο την αρχη οταν το ξαναεπαναφερω θα λεει locked? παρακαλω απαντησε μου εχω φαει μεγαλο κολλημα γιατι παντα κοιτουσα την καβατζα αλλα τωρα βιαστηκα και την πατησα.

• Administrators
Αν το έχεις ξεκλειδώσει μέσω htcdev.com είσαι ούτως ή άλλως εκτός εγγύησης. Ωστόσο μπορείς να δοκιμάσεις αυτά που λες και να μας πεις και εμάς τα αποτελέσματα.

Modpic.gif