cmeletis Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Πόσο κρατάει η μπαταρία; Έπειδη σκέφτομαι να το πάρω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Με την μνήμη ram δεν υπάρχει πρόβλημα υπάρχει αρκετή. Δεν κολλάει το τηλέφωνο με τίποτα. Με την μπαταρία δεν θα μείνει κανείς ευχαριστημένος, εφόσον το δουλεύει με 3g ή wifi. Θα πρέπει να το κάνει s-off, και root (ευτυχώς γίνεται εύκολα και προς θεού μην τα κάνετε αυτά μέσω της HTC) και αν περάσει μια custom rom, τότε θα δει λίγη διαφορά. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές ακόμα custom roms. Δύο τρεις άνθρωποι ασχολούνται αυτή τη στιγμή. Επίσης δεν πρόκειται εύκολα να δούμε firmware 2.3.5 και sense 3.5 custom rom στο κινητό αυτό και σίγουρα όχι σε official. Κατευθείαν σε ICS. Επίσημη πληροφόρηση είναι αυτή από την HTC. Έχουν γίνει προσπάθειες για custom roms σε sense 3.5 και android 2.3.5 αλλά οι roms έχουν προβλήματα. Για να δει κανείς 3D προβολή στο κινητό πρέπει να περάσει κάποια rom, ή κάποιο tweak. Αλλιώς 3D μόνο σε φωτογράφιες ή σε παιχνίδια. Όσον αφορά την φωτογραφία πιστεύω ότι έχει μέτρια απόδοση σε 2D (μόνο 5mpx) σε 3D, πιστεύω ότι είναι καλύτερη από το LG (προσωπική άποψη). Προσωπικά έχω ξενερώσει, όχι γιατί το τηλέφωνο δεν έχει δυνατότητες αλλά γιατί δεν υπάρχει development όπως στο sensation και στο Desire HD. Στο αμερικάνικο evo 3d, υπάρχει στο ευρωπαϊκό όμως όχι. Φυσικά αν δεν σας ενδιαφέρουν αυτά, τότε η τιμή είναι φανταστική για ένα τέτοιο τηλέφωνο. Τώρα όσον αφορά συγκρίσεις με το Samsung galaxy SII δεν μπορώ να τις κάνω. Δεν πέρασε ποτέ από τα χέρια μου αυτό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Καλημέρα, το κουμπάκι για 2d/3d είναι λίγο χαλαρό ή είναι ιδέα μου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Πόσο κρατάει η μπαταρία; Έπειδη σκέφτομαι να το πάρω. :) Με το ζόρι βγάζει μέρα, εκτός αν δεν το χρησιμοποιήσεις και πολύ, παρά μόνο λίγα τηλέφωνα και μηνύματα. Με την μπαταρία της Mugen διορθώνεται πολύ η αυτονομία, απλά χάνει σε εμφάνιση. Αν δεν σε ενδιαφέρει και τόσο θα στην πρότεινα, διαφορετικά εφοδιάσου και με φορτιστές στη δουλειά, αυτοκινήτου, κτλ. Ή με μια δεύτερη. :) Καλημέρα, το κουμπάκι για 2d/3d είναι λίγο χαλαρό ή είναι ιδέα μου;; Σε εμένα είναι μια χαρά.;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Προφανώς το κινητό δεν πούλαγε και το έριξαν τόσο για να ξεστοκάρουν. Κάνει κάτι τέτοιες προσφορές το πλαίσιο, π.χ πιο παλιά με το nexus s στα 299 από 600 πάλι αν θυμάμαι καλά. Κατ΄εμέ είναι ένα κινητό που έχει όλα τα τελευταία καλούδια της htc και θα πάρει και ics και έχει και κάποιες βασικές 3d δυνατότητες. Σίγουρα δεν το παίρνει κάποιος μόνο ή κυρίως για τις 3d δυνατότητες οι οποίες είναι σε αρχικό στάδιο γενικώς. Έτσι το πλασάρανε και μάλλον δεν τους βγήκε, οπότε ήταν θέμα χρόνου να πέσει εντυπωσιακά η τιμή, βάλε στην Ελλάδα και την κρίση και δένει το γλυκό. Τώρα σε σχέση με το sensation, το πρώτο τουλάχιστον, ίσως είναι λίγο πιο γρήγορο λόγω μνήμης αλλά κάνεις μια παραχώρηση στο θέμα της κάμερας, 5mp, όχι full hd video επί του παρόντος. Επίσης ίσως να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής με την έννοια ότι δεν θα παίζει το αλουμινιένιο περίβλημα-καπάκι και δεν νομίζω να έχει αναφερθεί σκόνη κάτω από την οθόνη τόσο συχνά όσο το sensation, εγώ δεν έχω κάτι υπόψη μου τουλάχιστον. Άλλα κινητά που πουλάνε δεν τα ρίχνουν, ακόμα τουλάχιστον, εννοώ στο πλαίσιο έτσι; Π.χ. το sii, to sensation xe. Βέβαια γενικά θα πέσουν και σε αυτά οι τιμές από όλους, όσοι δεν τις έχουν ρίξει δηλαδή, γιατί ανακοινώνονται τα νέα μοντέλα. Εγώ πάντως έτσι το βλέπω και τελικά το παρήγγειλα αλλά θα μου το φέρουν σε μια βδομάδα που περιμένω κάτι φράγκα να είμαι λίγο πιο άνετος. Με πήραν τηλέφωνο πριν λίγο για επιβεβαίωση και μου πρότειναν αυτή τη λύση για να υπάρχει δεσμευμένο κομμάτι για μένα και να μου το στείλουν σπίτι. Από τα καταστήματα μου είπε ο τύπος ότι το κινητό φεύγει με γοργούς ρυθμούς δεν ξέρω κατά πόσο ισχυει. Εγώ πάντως έτσι το βλέπω και για αυτά που προσφέρει είναι η καλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 ρε παιδια γεια σας και απο μενα! το σκεφτομαι πολυ να το παρω το κινητο... τι λεει? αξιζει? ειδικα τωρα με την προσφορα στο πλαισιο... μηπως ξερεται ποσο θα διαρκεσει η προσφορα?? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twingo Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Με την μνήμη ram δεν υπάρχει πρόβλημα υπάρχει αρκετή. Δεν κολλάει το τηλέφωνο με τίποτα. Με την μπαταρία δεν θα μείνει κανείς ευχαριστημένος, εφόσον το δουλεύει με 3g ή wifi. Θα πρέπει να το κάνει s-off, και root (ευτυχώς γίνεται εύκολα και προς θεού μην τα κάνετε αυτά μέσω της HTC) και αν περάσει μια custom rom, τότε θα δει λίγη διαφορά. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές ακόμα custom roms. Δύο τρεις άνθρωποι ασχολούνται αυτή τη στιγμή. Επίσης δεν πρόκειται εύκολα να δούμε firmware 2.3.5 και sense 3.5 custom rom στο κινητό αυτό και σίγουρα όχι σε official. Κατευθείαν σε ICS. Επίσημη πληροφόρηση είναι αυτή από την HTC. Έχουν γίνει προσπάθειες για custom roms σε sense 3.5 και android 2.3.5 αλλά οι roms έχουν προβλήματα. Για να δει κανείς 3D προβολή στο κινητό πρέπει να περάσει κάποια rom, ή κάποιο tweak. Αλλιώς 3D μόνο σε φωτογράφιες ή σε παιχνίδια. Όσον αφορά την φωτογραφία πιστεύω ότι έχει μέτρια απόδοση σε 2D (μόνο 5mpx) σε 3D, πιστεύω ότι είναι καλύτερη από το LG (προσωπική άποψη). Προσωπικά έχω ξενερώσει, όχι γιατί το τηλέφωνο δεν έχει δυνατότητες αλλά γιατί δεν υπάρχει development όπως στο sensation και στο Desire HD. Στο αμερικάνικο evo 3d, υπάρχει στο ευρωπαϊκό όμως όχι. Φυσικά αν δεν σας ενδιαφέρουν αυτά, τότε η τιμή είναι φανταστική για ένα τέτοιο τηλέφωνο. Τώρα όσον αφορά συγκρίσεις με το Samsung galaxy SII δεν μπορώ να τις κάνω. Δεν πέρασε ποτέ από τα χέρια μου αυτό το κινητό. Από το site του Πλαισίου: «Κάντε λήψεις video 3D και απολαύστε τα χωρίς γυαλιά στη μεγάλη οθόνη αφής 4,3". Με λειτουργικό Android 2.3 και δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης σε έκδοση 4.0 Ice Cream Sandwich» Το τηλέφωνο απ'οτι λένε θα κάνει αναβάθμηση, μήπως εννοείς κάτι άλλο; Πάντως σε σχετικά forums του εξωτερικού και σε σύγκρισή με το Galaxy είναι κατώτερο Edited January 17, 2012 by twingo Συμπληρωματικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twingo Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Ακριβώς αυτό γράφει και τα λέει πολύ καλά. ICS θα πάρει! Τη 2.3.5 και το sense 3,5 δε νομίζει ότι θα πάρει και μάλλον έχει δίκιο! Αν διαβάσεις καλύτερα το post του θα το καταλάβεις καλύτερα!! Και βέβαια το plaisio κάνει λάθος,όταν λέει ότι έχει fullHD video 1080....720 έχει! Πάω πάσο, δέν είμαι μπασμένος στα τεχνικά και γι' αυτό δέν κατάλαβα τι εννοούσε ο συμφορουμήτης. Με λίγα λόγια το τηλέφωνο αξίζει; Θα υπάρχει υποστήριξη στο μέλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Confused4now Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Πηγα σημερα στο πλαισιο και το πηρα το evo. Το κινητο φαινεται τελειο και το 3d πολυ καλο. Εχω ομως το εξης προβλημα. Οταν με παιρνει καποιος τηλ η οθονη μενει ψιλοσκοτεινη και δεν μπορω να δω τον αριθμο οπως επισης το ιδιο κανει οταν ειναι κλειδωμενο και παω να το ξεκλειδωσω δηλαδη παταω μια φορα το πανω κουμπι και ειναι ετσι αλλα αμα το ξαναπατησω φτιαχνει και ολα καλα. Δωστε μου τα φωτα σας :( Edited January 17, 2012 by Confused4now Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twingo Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Αν διαβάσεις παραπάνω θα δεις ότι,σε αυτά τα χρήματα,αξίζει και παρααξίζει!! Έτσι είναι! Τώρα ,μετά το ICS, για υποστήριξη κανείς δεν ξέρει να σου πει!! Εκτός κι αν εννοείς κάποια άλλη υποστήριξη που δε φανταζόμαστε...πες την....απλά....αν και δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο...είπαμε το sense 3,5 ή το μελοντικό 4 ή το οποιοδήποτε άλλο μάλλον δύσκολα αλλά ποτέ δεν ξέρεις και φυσικά κανείς μας! Κοίτα να δείς υποστήριξη εννοώ να μην έχω αυτα που έχω αυτή την στιγμή με το τίμιο κατά τ'αλλα samsung wave πολύ καλό τηλέφωνο αλλά υποστήριξη σε επίπεδο λογισμικού....samsung. Όπως είπες και εσύ κανείς δεν ξέρει. Με ενδιαφέρει η συσκεύη μιας και η διαφορά από τις 3.3" σε 4.3" είναι εμπειρία. Μάλλον θα το αγοράσω αν και φοβάμαι μετά το τσόκαρο.......χα χα χα (παντρεμένος γάρ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Σχετικά με τη λήψη video, έχω την εντύπωση ότι σε 2D τραβάει κανονικά σε 1080p, αλλά στο 3D περιορίζεται στα 720p. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Χαιρετω την παρεα απο σημερα ειμαι και κατοχος του 3D περασανε απο τα χερια μου HD2->DESIRE HD -> EVO 3d! Το κινητο ειναι πολυ γρηγορο....Μπορει κανενας φιλος να με διαφωτισει λιγο σχετικα με τα Root S-off Unlock Bootloander; Ειμαι στη 1.4.018....Εαν ξεκλειδωσω το bootloader χανω εγγυηση; οποιος θελει ας στειλει πμ! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Χαιρετώ όλους σας στο forum... Είμαι κάτοχος του Desire HD και σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ το EVO 3D (έτσι να μεγαλώνει και λίγο η παρέα). Διαβάζω την τελευταία μέρα αυτά που έχουν ειπωθεί και θα ήθελα να εκφέρω και εγώ την άποψη μου. Καταρχήν έχω αρκετή εμπειρία από το πάρων κινητό μου, έχοντας αλλάξει ουκ ολίγες ROM από τους πιο γνωστούς devs του XDA, συμπεριλαμβανομένης και ICS έκδοσης. Ο μοναδικός λόγος για μένα που σκέφτομαι την αντικατάσταση του είναι γιατί ξέρω ότι ποτέ δεν πάρω official ICS από την HTC. Όποτε τα 349 ευρώ του EVO, σε συνδυασμό με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και την επερχόμενη αναβάθμιση του σε ICS, τα θεωρώ πολύ αξιόλογη επένδυση κινητού (αν μπορεί κάνεις να το χαρακτηρίσει έτσι). Όσο για το αν θα πάρει 2.3.5 με 3.5 sense ποσώς με ενδιαφέρει αφού θα πάρει κάτι καλύτερο, έτσι δεν είναι??? Αν κρίνω και από την leaked έκδοση του sensation που έρχεται με ICS και sense 3.5 , μάλλον και το EVO κάπου εκεί θα παίξει το λιγότερο. Άρα και sense θα έχουμε και ICS. Oποτε δεν βλεπω να προβληματιζει κάποιον η αγορά του EVO. Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Με αυτή τη ROM, μπορείς να ενεργοποιήσεις (από τα Tweaks) την εγγραφή σε 1080p ακόμη και στο 3D! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1205331 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Με αυτή τη ROM, μπορείς να ενεργοποιήσεις (από τα Tweaks) την εγγραφή σε 1080p ακόμη και στο 3D! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1205331 Μονο που αυτη η ρομ ειναι για CDMA κ οχι για GSM..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Είπα επιτέλους να αναβαθμίσω το DHD μου και μόλις το χτύπησα και εγώ. Στην τιμή που το έχει το πλαίσιο αποτελεί απίστευτη προσφορά... :) Το έχω και φορτίζει τώρα, θα επιστρέψω με εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Μονο που αυτη η ρομ ειναι για CDMA κ οχι για GSM..... Αχάαα! Και πώς και δεν έχουν βγάλει οι μάγειρες κάτι και σε GSM; Τόσο δύσκολο είναι; Ή μήπως δεν ασχολούνται ιδιαίτερα, μιας και δεν είναι τόσο εμπορικό μοντέλο; Και κάτι ακόμη. Η οθόνη του μου φαίνεται καλύτερη από το Sensation XE, όταν τα βάζω δίπλα δίπλα (πιο γυαλιστερή, αν και αυτό δεν αρέσει σε όλους). Βέβαια, το δεύτερο φοράει ήδη original screen protector, ενώ το Evo θα φορέσει το απόγευμα. Μπορεί σε αυτό και μόνο να οφείλεται η διαφορά που βλέπω. Edited January 18, 2012 by Pharmex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Από θήκες παιδιά τι παίζει? Από ότι βλέπω η HTC το έχει γραμμένο και δεν το εμφανίζει στα αξεσουάρ της. Μάλλον δεν υπάρχει original leather pouch... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Είπα επιτέλους να αναβαθμίσω το DHD μου και μόλις το χτύπησα και εγώ. Στην τιμή που το έχει το πλαίσιο αποτελεί απίστευτη προσφορά... :) Το έχω και φορτίζει τώρα, θα επιστρέψω με εντυπώσεις... Μπράβο καλορίζικο! Περιμένουμε εντυπώσεις, εγώ θα το έχω, αν όλα πάνε καλά την Τρίτη. Οπότε με ενδιαφέρει η άποψη σου και αν μπορείς να το συγκρίνεις με αντίστοιχες συσκευές που είχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Από θήκες παιδιά τι παίζει? Από ότι βλέπω η HTC το έχει γραμμένο και δεν το εμφανίζει στα αξεσουάρ της. Μάλλον δεν υπάρχει original leather pouch... :( ebay φιλε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Αχάαα! Και πώς και δεν έχουν βγάλει οι μάγειρες κάτι και σε GSM; Τόσο δύσκολο είναι; Ή μήπως δεν ασχολούνται ιδιαίτερα, μιας και δεν είναι τόσο εμπορικό μοντέλο; Και κάτι ακόμη. Η οθόνη του μου φαίνεται καλύτερη από το Sensation XE, όταν τα βάζω δίπλα δίπλα (πιο γυαλιστερή, αν και αυτό δεν αρέσει σε όλους). Βέβαια, το δεύτερο φοράει ήδη original screen protector, ενώ το Evo θα φορέσει το απόγευμα. Μπορεί σε αυτό και μόνο να οφείλεται η διαφορά που βλέπω. Απλα οι καλοι μαγειρες ασχολουνται με το αμερικανικο μοντελο πιο πολυ.....Εγω που στο DESIRE HD φορουσα ARHD βλεπω οτι στο αντιστοιχω μοντελο εχει κανει ο μαγειρας μονο για CDMA..... Καλα η οθονη του σε σχεση με το Desire HD δεν συγκρινεται!!! Αληθεια screen protector χρειαζετε; Δεν χαλαει την ευαισθησια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Θεωρητικά αν έχει γοριλόγυαλο όχι αλλά στην πράξη μικρές γρατσουνιές γίνονται σε όλα τα κινητά, οπότε και σε αυτό το ίδιο φαντάζομαι. Αλλά αν κάποιος δίνει τόσα λεφτά καλό είναι να βάλει για να είναι πιο σίγουρος, δυστυχώς μας βάζουν και σε αυτό το τρυπάκι.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Έχει gorilla glass. Προσωπικά τα κινητά μου τα έχω σε pouch θήκη και ποτέ δεν βάζω screen protector. http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/htc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Ακόμα φορτίζει το κινητό και ήδη πάρθηκε το πρώτο αξεσουάρ... :p Πήρα το original κάλυμμα της μπαταρίας από το αμερικάνικο Evo 3D με την κόκκινη λεπτομέρεια γύρω από τις κάμερες. Αυτό το χρυσαφί κάπως μου κάθεται... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Ακόμα φορτίζει το κινητό και ήδη πάρθηκε το πρώτο αξεσουάρ... :p Πήρα το original κάλυμμα της μπαταρίας από το αμερικάνικο Evo 3D με την κόκκινη λεπτομέρεια γύρω από τις κάμερες. Αυτό το χρυσαφί κάπως μου κάθεται... :lol: Απο που το τσιμπησες με ψηνει και μενα.....:):):) Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts