Jump to content

Confused4now

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Confused4now

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Confused4now's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ...Καλημερα συναδελφοι! Να ρωτησω....γιατι δεν μπορει να κανει βιντεοκληση? Νομιζα οτι θα την ειχς αυτη τη δυνατοτητα μετα το Update... Κατα τ'αλλα ολα καλα φαινονται...
  2. Γεια χαρα και Χρονια Πολλα σε ολους!~ Ξερει κανεις σας αν υπαρχει καποιο προιον (αλοιφη) που να αφαιρει επιφανειακες γρατζουνιες απο την οθονη του τηλεφωνου(evo 3d)? Ειδα στο ιντερνετ μια αλοιφη ''Displex touch'' αλλα οταν επικοινωνησα με το καταστημα για επιβεβαιωση τους ακουσα λιγο επιφυλακτικους. Την εχει δοκιμασει κανεις σας? Η αν εχει δοκιμασει καποιος κατι αλλο αντιστοιχο να μου προτεινει. Ευχαριστω πολυ!
  3. ΚΑΙ αυτο το εκανα.2 φορες κιολας. Παλι τιποτ:cry:α
  4. Το εκανα.Δεν αλλαξε τπτ δυστυχως. Το θεμα ειναι πως αν πατησω Lock και μετα home button εναλλαξ καμμια 20αρια (και παραπανω η και λιγοτερες σε κατι τρελα κεφια) επαναληψεις τη φορα καποια στιγμη φτιαχνει. Αλλα μετα αμα σβησει παλι η οθονη (μολις πατησω Lock για παραδειγμα) ξαναβγαινει παλι ασπρη οθονη και δωστου παλι απ'την αρχη.
  5. Kαλημέρα ! Ξερει κανείς που μπορώ να φτιάξω την οθόνη του κιν γιατι δειχνει μονο ασπρη οθόνη. Μαλλον δεν τη γλυτωνω την αντικατασταση.
  6. Καλημέρα σε όλους! Θέλω τη βοηθειά σας! Κατι έπαθε κάρτα μνήμης μου και εχασα ολες τις 3d φωτο που είχε μεσα το κιν οταν το πηρα. Μπορεί να μου τις στείλει κάποιος που τις έχει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. Πηγα σημερα στο πλαισιο και το πηρα το evo. Το κινητο φαινεται τελειο και το 3d πολυ καλο. Εχω ομως το εξης προβλημα. Οταν με παιρνει καποιος τηλ η οθονη μενει ψιλοσκοτεινη και δεν μπορω να δω τον αριθμο οπως επισης το ιδιο κανει οταν ειναι κλειδωμενο και παω να το ξεκλειδωσω δηλαδη παταω μια φορα το πανω κουμπι και ειναι ετσι αλλα αμα το ξαναπατησω φτιαχνει και ολα καλα. Δωστε μου τα φωτα σας :(
  8. αλλη ερωτηση...ξερετε αν το εν λογω κινητο ειναι διαθεσιμο απο τη Wind? Να ρωτησω και κατι ακομα... Αν κατεβασω μια 3d ταινια και την περασω στο τηλεφωνο ...θα καταφερω να τη δω σε 3d?
  9. Ευχαριστώ πολυ για την πληροφορία. Θα πάω να το τσεκάρω!:up:
  10. Γεια και χαρα σε ολους! Εχω μπει στο τριπακι να αλλαξω κινητο (τωρα εχω iphone 3gs) και ομολογώ πως το evo 3d με εχει εντυπωσιασει με οτι εχω διαβασει σε διαφορα forums αλλα και παρουσιασεις κινητων στο youtube . Δυστυχως δεν εχω καταφερει να το δω σε καποιο μαγαζι (αν καποιος ξερει κανενα ας μου το πει.) αλλα εχω δει το Lg OPTIMUS 3d το οποιο δεν με εντυπωσιασε (σε οτι αφορα το 3d- einai ψιλοζαλαδα!) αλλα ο υπαλληλος με διαβεβαιωνε οτι το 3d του ΗΤC ειναι 100 χρονια μπροστα απο το Lg . Κατι τετοιο ομως δεν διαβαζω εδω μεσα καθως βλεπω αρκετους να υποστηριζουν το ακριβως αντιθετο. Τι ισχυει τελικα? Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε αλλα τηλεφωνα της htc που να αξιζουν... ευχαριστω!
×
×
  • Create New...