Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε εγώ τα είχα καταφέρει, αλλά ούτε και ο Saliez όταν είχε δοκιμάσει, και αναγκάστηκα να ξαναφλασάρω. Νομίζω είναι πρόβλημα του CF-root.

Tyxerakia εννοείς με την JVT συγκεκριμένα?

Με προηγούμενες roms και τους αντίστοιχους semaphore (JVR με 1.6, JVS me 1.7 και 1.7.5) δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αλλαζα filesystem σε rfs χωρίς θέμα. Με την JVT και τον semaphore 1.8bm την πρώτη φορά που επιχείρησα το conversion, η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά και στα μισά σταμάτησε και έμεινα με την rom σακατεμένη. Υπέθεσα ότι ήμουν άτυχος, ξαναφλάσαρα, ξαναέκανα το filesystem ext4 και το άφησα έτσι. Τώρα που θέλω να επιστρέψω σε rfs, δεν ξεκινάει καν η διαδικασία, μου βγάζει το μήνυμα που αναφέρω νωρίτερα.

Να πω ότι η μετατροπή απο rfs σε ext4 γίνεται πάντα απροβλημάτιστα.

Κώστας

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Σχετικά με το πρόβλημα με το conversion σε rfs. Θα μπορούσε κάποιος να δοκιμάσει το εξής:

Μετά την πρώτη προσπάθεια να κάνεις reboot από recovery και αμέσως να ξανατρέξεις την εφαρμογή ext4 και να ξαναπροσπαθήσεις.

Υπήρξαν κάποιες αναφορές στο XDA ότι κάποιες φορές χρειάζεται δεύτερη προσπάθεια (βέβαια η αναφορά ήταν για μετατροπή από rfs σε ext4 αλλά μπορεί να είναι το ίδιο πρόβλημα).

Οχι, δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύθηκε με την πολλαπλή προσπάθεια.

Εξακολουθεί να μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα.

Κώστας

Tyxerakia εννοείς με την JVT συγκεκριμένα?

Με προηγούμενες roms και τους αντίστοιχους semaphore (JVR με 1.6, JVS me 1.7 και 1.7.5) δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αλλαζα filesystem σε rfs χωρίς θέμα. Με την JVT και τον semaphore 1.8bm την πρώτη φορά που επιχείρησα το conversion, η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά και στα μισά σταμάτησε και έμεινα με την rom σακατεμένη. Υπέθεσα ότι ήμουν άτυχος, ξαναφλάσαρα, ξαναέκανα το filesystem ext4 και το άφησα έτσι. Τώρα που θέλω να επιστρέψω σε rfs, δεν ξεκινάει καν η διαδικασία, μου βγάζει το μήνυμα που αναφέρω νωρίτερα.

Να πω ότι η μετατροπή απο rfs σε ext4 γίνεται πάντα απροβλημάτιστα.

Όχι ήταν παλιότερα, νομίζω με JVQ. Το ext4 μου χάλασε το email του sgs2 που χρησιμοποιώ, και όταν πήγα να το βγάλω διαλύθηκαν όλα (όχι απλά το μήνυμα που σου βγάζει εσένα), και αναγκάστικα να κάνω factory reset και reflash με odin. Kαι επειδή στο λίγο διάστημα που το είχα σε ext4 δεν είδα απολύτως καμία βελτίωση έναντι του rfs (εκτός από τη γρήγορη εγκατάσταση εφαρμογών και το ψηλότερο I/O στο quadrant (klein)), δεν το ξανάβαλα ποτέ.

- Alex

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιατί δεν την έχω βάλει, πιστεύω πως ναι, όλα τα σχετικά αρχεία είναι διαφορετικά.

Aλεξ,το λινκ για την JVU δεν δουλευει

Χμμμ.. μάλλον έχει πρόβλημα το megaupload. Δεν ξέρω γιατί δε δουλεύει... αλλά επειδή το ανέβασα από το σπίτι και παίρνει 3 ώρες να ανέβει δε μπορούσα να το ανεβάσω στο multiupload που έχει περισσότερους servers... Aν κάποιος που το κατέβασε έχει γρήγορο upload ας το ανεβάσει, αλλιώς θα το στείλω αύριο πάλι.

- Alex

Οχι, δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύθηκε με την πολλαπλή προσπάθεια.

Εξακολουθεί να μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα.

Μόλις έκανα μετατροπή από EXT4 σε RFS και από RFS σε EXT4 χωρίς πρόβλημα.

Έχω μια υποψία ότι μπορεί να φταίει κάποια extra εγκατεστημένη έκδοση busybox που ενδεχομένως να έχεις. Αν ναι δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις και να ξαναδοκιμάσεις.

Edited by stratosk

Χμμμ.. μάλλον έχει πρόβλημα το megaupload. Δεν ξέρω γιατί δε δουλεύει... αλλά επειδή το ανέβασα από το σπίτι και παίρνει 3 ώρες να ανέβει δε μπορούσα να το ανεβάσω στο multiupload που έχει περισσότερους servers... Aν κάποιος που το κατέβασε έχει γρήγορο upload ας το ανεβάσει, αλλιώς θα το στείλω αύριο πάλι.
Ναι απ οτι ειδα εχει γενικο προβλημα το megaupload,αν μπορεσεις αυριο κανε ενα ανεβασμα καπου αλλου.Thanks

Μόλις έκανα μετατροπή από EXT4 σε RFS και από RFS σε EXT4 χωρίς πρόβλημα.

Έχω μια υποψία ότι μπορεί να φταίει κάποια extra εγκατεστημένη έκδοση busybox που ενδεχομένως να έχεις. Αν ναι δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις και να ξαναδοκιμάσεις.

Δεν εχω εγκαταστήσει κάποια έκδοση busybox τουλάχιστον δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ηθελημένα. Ίσως ν έγινε κάποια στιγμή ενημερωση του busybox από το μάρκετ. Δεν θυμάμαι. Αν ναι πως μπορώ να το δω; Σας εχω ζαλίζει αλλά πραγματικά δεν μπορώνα καταλάβω τι φταίει. Αν τελικά καταλήξω στη λύση του φλασαρισματος, πειράζει που εχω filesystem ext4; γιατί συνήθως πριν φλασαρω πηγαίνω σε rfs.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Κώστας

έχει φτιάξει κανεις καποιο αρχειάκι με crt animation k battery status % γιατι αυτα που ισχυαν για 2.3.4 μου εκαναν loop k reboot στο 2.3.5 (παρεπιπτοντως η JVU μεχρι στιγμης με semaphore 1.82 πεταει απλα) και σα να καλοεμαθα κ δεν μπορώ χωρίς.

Να ευχαριστησω τον τυχερακια για τον κοπο του συνεχεια εδω μέσα κ όλα τα άλλα παιδια μαζι εννοειται και τον stratosk που μας δινουν τα φωτα τους !!!:!::!::!:

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Δουλεύει πάλι τώρα... :)

έχει φτιάξει κανεις καποιο αρχειάκι με crt animation k battery status % γιατι αυτα που ισχυαν για 2.3.4 μου εκαναν loop k reboot στο 2.3.5 (παρεπιπτοντως η JVU μεχρι στιγμης με semaphore 1.82 πεταει απλα) και σα να καλοεμαθα κ δεν μπορώ χωρίς.

Να ευχαριστησω τον τυχερακια για τον κοπο του συνεχεια εδω μέσα κ όλα τα άλλα παιδια μαζι εννοειται και τον stratosk που μας δινουν τα φωτα τους !!!:!::!::!:

Φρέσκο-φρέσκο, δοκίμασε και πες μας :) (μόνο για JVU)

http://www.multiupload.com/KSP3PWSU23

Eίναι μόνο το crt animation, για τη μπαταρία περίμενε κάποιον άλλον... :)

Kαι μ'αυτό βγαίνει:

http://www.multiupload.com/PZE36OFY56

Edited by Tyxerakias
- Alex

Δουλεύει πάλι τώρα... :)
Μολις ειχα τελειωσει κι εγω το σπλιταρισμα και το μαγειρεμα με το csc (αναγκαστηκα να το κανω μονος μου γιατι δεν ηξερα ποτε θα ξανανεβει παλι) και την φλασαρα.Σε ευχαριστω πολυ παντως. :) Edited by truckman

Καλημερα παιδια! Το τηλεφωνο εχει την επισημη 2.3.3 με csc COS, και εχω κανει root με cf root. Επειδη θελω να περασω την JVU, εχω καποιες αποριες. Αφου φλασαρω με Odin, να περασω στο CSC το COS η το EUR? Μετα περναω τον semaphore? Αν καποτε δωσει η samsung το ICS επισημα στην Ελλαδα:p θα πρεπει να του ξαναβαλω την 2.3.3 η θα το βαλω κατευθειαν απο την JVU? Ισως οι αποριες μου να ακουγονται χαζες αλλα δεν ειμαι ειδικος. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Για crt animation εφιαξε ο Αλεξ και δουλευει αψογα.Το απογευμα θα ανεβασω ενα μοντακι για JVU με εικονιδιο μπαταριας,transparent bar και κατι αλλα ψιλολογια.

Edit: εδω ειναι http://www.mediafire.com/?poni6h3926y62mj

για JVU,φλασαρισμα μεσω cwm αφου πρωτα βαλετε το μοντακι του Αλεξ (μην το κανετε αντιστροφα,δεν θα δουλεψει)

Edited by truckman

Για crt animation εφιαξε ο Αλεξ και δουλευει αψογα.Το απογευμα θα ανεβασω ενα μοντακι για JVU με εικονιδιο μπαταριας,transparent bar και κατι αλλα ψιλολογια.

Edit: εδω ειναι http://www.mediafire.com/?poni6h3926y62mj

για JVU,φλασαρισμα μεσω cwm αφου πρωτα βαλετε το μοντακι του Αλεξ (μην το κανετε αντιστροφα,δεν θα δουλεψει)

Πάρη καλημέρα. Βλέπω δεν άντεξες και πέρασες την JVU :). Για πες μας εντυπώσεις; Αξίζει ή τα ίδια με τις προηγούμενες; Ψιλοψήνομαι για φλασάρισμα καθώς έχω καιρό να περάσω νέα rom.

Μάκης

Πάρη καλημέρα. Βλέπω δεν άντεξες και πέρασες την JVU :). Για πες μας εντυπώσεις; Αξίζει ή τα ίδια με τις προηγούμενες; Ψιλοψήνομαι για φλασάρισμα καθώς έχω καιρό να περάσω νέα rom.
Καλημερα Μακη.Ειπα να κανω μια δοκιμη μιας και ειδα αρκετα αρχεια αλλαγμενα σε σημεια που ειχαμε θεματακια με τις προηγουμενες κι ελπιζω να δω φιλοτιμες προσπαθειες απο σαμυ μερια :blink: (θα γελας τωρα).

Την εχω στο πρεσαρισμα απο σημερα το πρωι και θα βαλω φωνη για οτι δω.

Καλημερα Μακη.Ειπα να κανω μια δοκιμη μιας και ειδα αρκετα αρχεια αλλαγμενα σε σημεια που ειχαμε θεματακια με τις προηγουμενες κι ελπιζω να δω φιλοτιμες προσπαθειες απο σαμυ μερια :blink: (θα γελας τωρα).

Την εχω στο πρεσαρισμα απο σημερα το πρωι και θα βαλω φωνη για οτι δω.

Αμ δε γελάω Πάρη. Μετά από 3 μήνες με cm7 έχω αποφασίσει να την περάσω (με τρώει το χέρι μου βρε αδελφέ :lol:). Βαριέμαι βλέπεις και την cm7 την έχω ήδη ξετινάξει. Καιρός για αλλαγή :).

Edit: Τελικά αυτοί που προσπαθούν να κάνουν port την ics (μέσω sdk) στο τηλέφωνό μας είναι εντελώς παπατζήδες :lol:. Ούτε ένας πραγματικός developer ανάμεσά τους. Αν έχετε περιέργεια πως θα φαίνεται η ics στο κινητό μας δείτε το επιτυχημένο port που κάνανε στο nexus s (το οποίο έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το δικό μας)

. Edited by Lakerdas
Μάκης

Καλημερα παιδια! Το τηλεφωνο εχει την επισημη 2.3.3 με csc COS, και εχω κανει root με cf root. Επειδη θελω να περασω την JVU, εχω καποιες αποριες. Αφου φλασαρω με Odin, να περασω στο CSC το COS η το EUR? Μετα περναω τον semaphore? Αν καποτε δωσει η samsung το ICS επισημα στην Ελλαδα:p θα πρεπει να του ξαναβαλω την 2.3.3 η θα το βαλω κατευθειαν απο την JVU? Ισως οι αποριες μου να ακουγονται χαζες αλλα δεν ειμαι ειδικος. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Το ίδιο είναι, πέρνα το ΕUR που είναι πιο γενικό. Όσο για το παγοσάντουιτς, αν ποτέ το δώσουν επίσημα Ελλάδα (καλά κρασιά), θα το βάλεις απευθείας με odin όπως θα περάσεις την JVU τώρα. Δε θα χρειαστεί να πας πίσω πρώτα.

- Alex

Παιδιά καλημέρα... Να ζητήσω και εγώ support (ναι, χρειάζομαι support)!!!

Είχα την ρημαδο-juwe 6.0 αλλά μου έκανε κουλά με το phone.apk (τα γνωστά fc's). Οπότε είπα να το διορθώσω. Κατεβάζω λοιπόν το "JVT_deodexed_STOCK+_aosp_BASE.zip" του $omator (deodexed JVT stock+) απο το XDA) και αλλάζω μέσω root explorer το phone.apk. Αρχίζουν φυσικά τα απανωτά fc's (φυσιολογικό), κάνω reboot recovery & wipe cache/davik cache, επανεκκίνηση... Ξεκινάει το κινητό (μετά κάμποσης ώρας), αλλά πετάει μονίμως fc's στην ανταλλαγή μηνυμάτων & στο phone... Ξανά recovery λοιπόν, περνάω το αρχείο του tyxerakia της πρώτης σελίδα (παρότι για odexed JVT- τόλμισα), τα ίδια (fc). Ξαναπερνάω απο recovery την juwe 6.0 no_wipe ΚΑΙ πάλι τα ίδια... Εν ολίγοις έχω τηλέφωνο που ΔΕΝ πιάνει δίκτυο (άρα δεν είναι τηλέφωνο:lol:) και πετάει απανωτά fc's!

Καμία λύση; Τα έχω δοκιμάσει όλα (μόνο το ultrex ξέφυγε)!

EDIT: μάλλον έχω corrupted (κατεστραμμένο) file system! Έτσι κρίνω (αφού ούτε baseband version-δλδ modem δεν βλέπει) ... Δοκιμάζω με speedmod kernel (convert rfs to rfs) να δω αν θα δω φως!

EDIT2: αυτό ήταν όντως! Με 290mb ελεύθερο χώρο το convert rfs to rfs τελικά ζημιά έκανε (έκανε backup και χάθηκαν οι μισές εφαρμογές) αλλά το σύστημα επανήλθε... Ξανα επαναφορά προγραμμάτων τώρα, και όλα αυτά ξεκίνησαν απο το να αλλάξω ενα phone.apk:mad:, αφού έφτασα ως εδώ τελικά ίσως πάω σε cm7 να ξεμπερδεύω δια παντώς με την juwe:p!

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Edit: Τελικά αυτοί που προσπαθούν να κάνουν port την ics (μέσω sdk) στο τηλέφωνό μας είναι εντελώς παπατζήδες :lol:. Ούτε ένας πραγματικός developer ανάμεσά τους. Αν έχετε περιέργεια πως θα φαίνεται η ics στο κινητό μας δείτε το επιτυχημένο port που κάνανε στο nexus s (το οποίο έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το δικό μας)
.

Εχει γίνει επιτυχημένο (σχετικά) port και στο fascinate (που ουσιαστικά είναι το galaxy s)

Α! και μην ξεχνιόμαστε... Ενα mod για non_increasing ringtone στην JVU αν μπορεί κάποιος :)

Edited by mindfield
Κώστας

Λοιπον φιλε Μακη,για να μην λεω πολλα για την νεα και πολλα υποσχομενη JVU,ειμαι παλι σε cm7.Tα κρασαρισματα που εχω φαει στο bt σημερα ηταν ανευ προηγουμενου,ολη την μερα την εβγαλα με το τηλεφωνο στο αυτι γιατι μου κρασαρε συνεχεια την ανοικτη ακροαση.Εκτος αυτου παρατηρουσα οτι δουλευε σε πολυ μεγαλη μνημη,συνεχεια μου εκλεινε εφαρμογες (ολα αυτα εγιναν και με τον semaphore αλλα και με τον στοκ κερνελ,τον οποιο ξαναπερασα μπας και βρω γιατρεια,αλλα..),εφαγε λοιπον μια και πηγε στον αγυριστο.:mad:

Λοιπον φιλε Μακη,για να μην λεω πολλα για την νεα και πολλα υποσχομενη JVU,ειμαι παλι σε cm7.Tα κρασαρισματα που εχω φαει στο bt σημερα ηταν ανευ προηγουμενου,ολη την μερα την εβγαλα με το τηλεφωνο στο αυτι γιατι μου κρασαρε συνεχεια την ανοικτη ακροαση.Εκτος αυτου παρατηρουσα οτι δουλευε σε πολυ μεγαλη μνημη,συνεχεια μου εκλεινε εφαρμογες (ολα αυτα εγιναν και με τον semaphore αλλα και με τον στοκ κερνελ,τον οποιο ξαναπερασα μπας και βρω γιατρεια,αλλα..),εφαγε λοιπον μια και πηγε στον αγυριστο.:mad:

Εγώ πάλι έφαγα άλλη φρίκη. Πέρασα πεντακάθαρα την rom, πέρασα μετά semaphore 1.8.2 και έκανα ένα nandroid backup για να βρίσκεται, όπως κάνω πάντα. Μετά πείραξα λίγο το framework με την uot kitchen αλλά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα οπότε λέω, δεν κάνεις ένα restore του backup να επανέλθεις στα ίσα σου; Μέγα λάθος. Έδειξε ότι έκανε σωστά το restore αλλά κόλλησε στο reboot στο λογότυπο. Να μην τα πολυλογώ, ξανά μανά φλασάρισμα με odin. Ας πρόσεχα :(.

Μάκης

Ξαμα δοκιμασε επαναφορα τωρα που φλασαρες. Το εχω παθει κι εγω δυο φορες αυτο και με την δευτερη φορα εφτιαξε.

Ξαμα δοκιμασε επαναφορα τωρα που φλασαρες. Το εχω παθει κι εγω δυο φορες αυτο και με την δευτερη φορα εφτιαξε.

Νίκο δεν γινόταν γιατί δεν μπορούσα να ξαναμπώ σε recovery. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που με έκανε να σπαστώ. Για άλλη μια φορά το ημερολόγιο δεν έβλεπε όλα τα ημερολόγια μου ενώ έφαγα κάτι fc's απίθανα όταν πήγα να κάνω κάποιες αλλαγές στις ομάδες των επαφών. Τεσπα, πίσω στην cm7 (για "πειραματική" δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα 3 μήνες τώρα).

Μάκης

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις