Superuser Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 H JVT όπως είχα προβλέψει, είναι πια επίσημη. Το Kies τη δίνει πια στην Αγγλία ως αναβάθμιση. Όσοι λοιπόν βάλανε leaked JVT, τώρα έχουν (έχουμε) επίσημη. http://img249.imageshack.us/img249/6898/jvtofficial.jpg Αυτό σε σύγκριση με το όταν την έβαλα όταν βγήκε, εδώ Λες να έχουν κάνει καμιά αλλαγή ή την δώσανε όπως ήταν στη leaked έκδοση; Άντε και με το καλό επόμενη αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Λες να έχουν κάνει καμιά αλλαγή ή την δώσανε όπως ήταν στη leaked έκδοση; Άντε και με το καλό επόμενη αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich!:) Tη δώσανε ακριβώς όπως ήτανε. Καμία αλλαγή απολύτως. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Tη δώσανε ακριβώς όπως ήτανε. Καμία αλλαγή απολύτως. Οπότε εν αναμονή για κάτι καινούργιο. Για να δούμε αν θα μας εκπλήξει θετικά η Samsung! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Θα την περάσω κάποια στιγμή, αν βγάλω άκρη από το φόρουμ του δημιουργού... Εντομεταξύ όλα beta είναι ακόμα και κέρνελ, δεν πιστεύω να κάνει καμιά έκρηξη το κινητό? :p Η simply λέει τίποτα? Edit: Δηλαδή βάζω αυτόν και μετά από το wipe που λες, αυτή είναι η latest version? Λέει non-wipe πάντως! Υποτίθεται πως το καραwipe το κάνεις πριν ε? :p Τα περνάς έτσι. δεν κάνει wipe η ρομ (αφου κάνεις καραwipe πριν και δεν υπάρχει κάτι να διαγράψεις!) Είναι beta ο κερνελ ακομα της έκδοσης jvt και η ρομ είναι rc1. Συνήθως οι alpha (ουτε καν beta) κερνελς του damian και οι ρομς του brotuck, είναι καλύτεροι και από final σε αλλους κερνελς-ρομς. Απλά όταν βάλουν το Gold στο όνομα, σημαίνει πως είναι πέτρα και δεν πάει αλλο απο μονταρισμα! Ένα θέμα που έχει ο κερνελ beta2 είναι κάτι με το oc στα 1200 (δεν ξέρω τι.. Ο νταμιαν λεει κάτι δεν του άρεσε). Επίσης τα updates τα περνούν πρώτα τα premium member και μετά από 2 βδομάδες περίπου τα free. Δεν λεει και πολλά η simply.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Τα περνάς έτσι. δεν κάνει wipe η ρομ (αφου κάνεις καραwipe πριν και δεν υπάρχει κάτι να διαγράψεις!) Είναι beta ο κερνελ ακομα της έκδοσης jvt και η ρομ είναι rc1. Συνήθως οι alpha (ουτε καν beta) κερνελς του damian και οι ρομς του brotuck, είναι καλύτεροι και από final σε αλλους κερνελς-ρομς. Απλά όταν βάλουν το Gold στο όνομα, σημαίνει πως είναι πέτρα και δεν πάει αλλο απο μονταρισμα! Ένα θέμα που έχει ο κερνελ beta2 είναι κάτι με το oc στα 1200 (δεν ξέρω τι.. Ο νταμιαν λεει κάτι δεν του άρεσε). Επίσης τα updates τα περνούν πρώτα τα premium member και μετά από 2 βδομάδες περίπου τα free. Δεν λεει και πολλά η simply.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ευχαριστώ :) θα το επιχειρήσω αύριο μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Ευχαριστώ :) θα το επιχειρήσω αύριο μάλλον Αν την περάσεις, από την εφαρμογή tornado addons μην κάνεις instal modpack 1 και 2. Σε μερικούς δημιουργούν fc στο phone (και είναι και άχρηστα :p ). Επίσης διάβασε καλά τα πρώτα ποστ απο τα θρεντ του κερνελ,της ρομ και το changelog της ρομ. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Πολύ καλή είναι και η επιλογή Tornado JVT RC1 με τον Semaphore 1.8bm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Πολύ καλή είναι και η επιλογή Tornado JVT RC1 με τον Semaphore 1.8bm Δεν θα το έλεγα.. Ο Στράτος έχει κάνει τρομερή δουλειά και έχει σίγουρα τον καλύτερο κερνελ που κυκλοφορεί στο xda, αλλα ο damian πιστεύω παίζει (και έπαιζε) σε αλλο επίπεδο μόνος του. Επίσης η ρομ σχεδιάστηκε να πατάει στους κερνελς του damian. Ο καθένας όπως τη βρίσκει βέβαια :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Πως γινεται το root στην "Gingerbread" και τι θα κερδισω κανοντας την root?? Συγνωμη αλλα νεος και προσπαθω να καταλαβω τι θα κερδισω κανοντας root την 2.3.3 Gingerbread εκδοση που εχει το κινητο μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Πως γινεται το root στην "Gingerbread" και τι θα κερδισω κανοντας την root?? Συγνωμη αλλα νεος και προσπαθω να καταλαβω τι θα κερδισω κανοντας root την 2.3.3 Gingerbread εκδοση που εχει το κινητο μου??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306732 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 πω ρε πουστι μου εχω ριξει πανω απο 3 ωρες διαβασμα κ ακομα εχω πολλες αποριες...η οποιοες μονο με λογια λινοντε γιατι οσο κ να διαβαζεις αν απο την αρχη εχεις φαει σκαλομα δεν συνεχιζεις πιο περα... θα βρω την ακρη... σιγα σιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 πω ρε πουστι μου εχω ριξει πανω απο 3 ωρες διαβασμα κ ακομα εχω πολλες αποριες...η οποιοες μονο με λογια λινοντε γιατι οσο κ να διαβαζεις αν απο την αρχη εχεις φαει σκαλομα δεν συνεχιζεις πιο περα... θα βρω την ακρη... σιγα σιγα. Ρώτα ό,τι απορία έχεις, δεν απαγορεύεται! :) Απλά το θέμα είναι να έχεις προσπαθήσει και μόνος σου, κι ότι δεν καταλαβαίνεις βοηθάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 βασικα νιωθω οτι εχω πολλα κενα κ οσο διαβαζω το ιδιο κ το ιδιο καταλαβαινω καλυτερα.... ξερω οτι καλυτερα ειναι να εβαζα την gingerbeart απο την froyο που εχω αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω καλα πως μεταβενω απο την μια στην αλλη.εχω βρει το ποστ αλλα κολαω σε μερικα βηματα... τεσπα θα κανω μια αρχη με ροοτ την επισημη froyo σαν τεστ να δω πως ειναι το πειραγμα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 βασικα νιωθω οτι εχω πολλα κενα κ οσο διαβαζω το ιδιο κ το ιδιο καταλαβαινω καλυτερα.... ξερω οτι καλυτερα ειναι να εβαζα την gingerbeart απο την froyο που εχω αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω καλα πως μεταβενω απο την μια στην αλλη.εχω βρει το ποστ αλλα κολαω σε μερικα βηματα... τεσπα θα κανω μια αρχη με ροοτ την επισημη froyo σαν τεστ να δω πως ειναι το πειραγμα του. OK όπως θες. Απλά στο thread Επίσημα firmware Και οδηγός εγκατάστασης, θα βρεις και τα firmware και το πρόγραμμα που χρειάζεσαι μαζί με οδηγίες. Κατεβάζεις όποιο firmware θες και το παιρνάς με το Odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Από μπαταρία τι λέει η Tornado? Καλύτερα πράματα από την cm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 λοιπον θα σου πω που εχω κολησει εχω ολη την μερα που διαβαζω,,, Χωρίς να τα αποσυμπιέσεις, κοίτα μέσα στο .tar αρχείo με PDA στον τίτλο (αν είναι .md5 αντίγραψέ το κάπου και μετονόμασέ το σε σκέτο .tar) και δες αν υπάρχουν τα αρχεία boot.bin και sbl.bin. Αν ναι, σημαίνει ότι είναι έκδοση με bootloaders (low), αν όχι, χωρίς. Αν κάνεις αλλαγή σε τελείως άλλη έκδοση Android (π.χ. από Froyo σε Gingerbread), πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις έκδοση με bootloaders. Aν δεν είσαι σίγουρος, ρώτα στο θέμα Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S. (εχω κολησει στο σημειο που λεει να δω αν υπαρχουν τα αρχεια boot.bin και sbl.bin. εχω κατεβασει την πορτογαλικη εκδωση (Gingerbread 2.3.3 I9000XWJVH (TPH)) κ δεν ξερω να δω αυτο που λεει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Από μπαταρία τι λέει η Tornado? Καλύτερα πράματα από την cm? καλα τα ρωτανε αυτα??:lol: δεν εχει κανενα θεμα με την μπαταρια η tornado. btw, καλη χρυση η cm αλλα εμενα δεν με τραβαει ακομα.. ειναι πισω σε πολλα ακομα και απο στοκ ρομς.. τι να το κανω ετσι? να εχω περισσοτερη ραμ (πραγμα που δεν ισχυει σε σχεση με την tornado) και σε ολα τα υπολοιπα να ειμαι πισω σε σχεση με στοκ ρομς? σταθεροτητα-browsing-μπαταρια.. τα βασικοτερα για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 λοιπον θα σου πω που εχω κολησει εχω ολη την μερα που διαβαζω,,, Χωρίς να τα αποσυμπιέσεις, κοίτα μέσα στο .tar αρχείo με PDA στον τίτλο (αν είναι .md5 αντίγραψέ το κάπου και μετονόμασέ το σε σκέτο .tar) και δες αν υπάρχουν τα αρχεία boot.bin και sbl.bin. Αν ναι, σημαίνει ότι είναι έκδοση με bootloaders (low), αν όχι, χωρίς. Αν κάνεις αλλαγή σε τελείως άλλη έκδοση Android (π.χ. από Froyo σε Gingerbread), πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις έκδοση με bootloaders. Aν δεν είσαι σίγουρος, ρώτα στο θέμα Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S. (εχω κολησει στο σημειο που λεει να δω αν υπαρχουν τα αρχεια boot.bin και sbl.bin. εχω κατεβασει την πορτογαλικη εκδωση (Gingerbread 2.3.3 I9000XWJVH (TPH)) κ δεν ξερω να δω αυτο που λεει... για ποιο λογο να βαλεις jvh? ειναι πολυ παλια.. jvt ειναι η τελευταια και επισημη 2.3.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) Tη δώσανε ακριβώς όπως ήτανε. Καμία αλλαγή απολύτως. Κι όμως στο sammobile βάλανε δεύτερη JVT!!! http://www.sammobile.com/threads/17-Samsung-I9000-Galaxy-S-Firmwares. Μπορεί να διαφέρει μόνο το CSC όμως δε ξέρω... Θα συγκρίνω MD5 σε λίγο. edit: Κάτι τρέχει με την άλλη JVT Που βάλανε.... καλα τα ρωτανε αυτα??:lol: δεν εχει κανενα θεμα με την μπαταρια η tornado. btw, καλη χρυση η cm αλλα εμενα δεν με τραβαει ακομα.. ειναι πισω σε πολλα ακομα και απο στοκ ρομς.. τι να το κανω ετσι? να εχω περισσοτερη ραμ (πραγμα που δεν ισχυει σε σχεση με την tornado) και σε ολα τα υπολοιπα να ειμαι πισω σε σχεση με στοκ ρομς? σταθεροτητα-browsing-μπαταρια.. τα βασικοτερα για μενα. Με έπεισες θα φλασάρω σε λίγο :p Edited October 27, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 περασα την gingerbeart ολα καλα δειχνουν παμε τωρα για ροοτ... κατι που 100% εχει απαντηθει αν κανω ροοτ και μετα βαλω μια custom rom της ginger χανετε το ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) για ποιο λογο να βαλεις jvh? ειναι πολυ παλια.. jvt ειναι η τελευταια και επισημη 2.3.5 ναι ε? ******* εκανα δλδ. ενταξει απλο ηταν να βαλω αυτη που λες? ο λογος που εβαλα αυτη ειναι οτι εχει ελληνικο πληκτρ ενω η αλλες δεν ειχαν κ ηθελαν αρχειο...ειπα να κανω κατι πιο ευκολο Edited October 27, 2011 by panosss23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 ναι ε? ******* εκανα δλδ. ενταξει απλο ηταν να βαλω αυτη που λες? ο λογος που εβαλα αυτη ειναι οτι εχει ελληνικο πληκτρ ενω η αλλες δεν ειχαν κ ηθελαν αρχειο...ειπα να κανω κατι πιο ευκολο ολες εχουν ελληνικα. περασε την jvt καλυτερα. δεν αξιζει η jvh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 δεν μου βγαζει το zimage στο odin ενω το εχω κατεβασει.... τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) λοιπον θα σου πω που εχω κολησει εχω ολη την μερα που διαβαζω,,, Χωρίς να τα αποσυμπιέσεις, κοίτα μέσα στο .tar αρχείo με PDA στον τίτλο (αν είναι .md5 αντίγραψέ το κάπου και μετονόμασέ το σε σκέτο .tar) και δες αν υπάρχουν τα αρχεία boot.bin και sbl.bin. Αν ναι, σημαίνει ότι είναι έκδοση με bootloaders (low), αν όχι, χωρίς. Αν κάνεις αλλαγή σε τελείως άλλη έκδοση Android (π.χ. από Froyo σε Gingerbread), πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις έκδοση με bootloaders. Aν δεν είσαι σίγουρος, ρώτα στο θέμα Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S. (εχω κολησει στο σημειο που λεει να δω αν υπαρχουν τα αρχεια boot.bin και sbl.bin. εχω κατεβασει την πορτογαλικη εκδωση (Gingerbread 2.3.3 I9000XWJVH (TPH)) κ δεν ξερω να δω αυτο που λεει... Δε χρειάζεται να σε απασχολεί αυτό, αν βάλεις κάποιο από τα αρχεία του φόρουμ. Επίσης, το zImage δε μπαίνει στο Odin αποσυμπιεσμένο, μπαίνει το .tar που το περιέχει... Edited October 27, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Γιατί φλάσαρες την JVH? Από ότι έχω ακούσει είναι από τις χειρότερες... Αλλά οκ όπως θες, άλλαξε product code όπως λέει στο τελευταίο βήμα του οδηγού για φλασάρισμα. (*#272*ΙΜΕΙ#) Αν σκέφτεσαι να το κάνεις αυτό ώστε να γίνει επίσημη αναβάθμιση σε 2.3.3 μέσω KIES, να σε ενημερώσω πως σε εμένα δεν πέτυχε όταν το δοκίμασα :) καταρχήν ευχαριστώ nikos523 για το ενδιαφέρον σου!!! Όταν πάω να κάνω αλλαγή product code μου βγάζει μόνο την επιλογή SER να προχωρήσω σε instal? πως γίνεται, αφού ειναι μάπα η JVH, να βάλω άλλη? Ποια προτείνεις και πως θα την περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts