a_tsa Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 κάνε μια διαγραφή δεδομένων στο «αρχική οθόνη» από τη διαχείριση. θα επανέλθει σε εργοστασιακή κατάσταση ο tw. Η μόνη απώλεια είναι ότι θα φύγουν τα εικονίδια και τα widget από τις οθόνες και πρέπει να τα ξαναβαλεις. Κλαιν :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Πως γινεται αυτο?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Δοκίμασε πάντως τον Go launcher EX είναι και γ@μώ! Τον κάνεις ο,τι και όπως θες. Έχει και themes και διάφορα εφέ. Πάντα αυτόν χρησιμοποιώ εγώ :) Για διαγραφή δεδομένων πας ρυθμίσεις > εφαρμογές > Όλες, και βρίσκεις την εφαρμογη Αρχική οθόνη. Εκεί μέσα έχει κουμπάκι για διαγραφή δεδομένων. Edited October 11, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα.Εχω jvr με semaphore 1.6 και μερικες φορες οποτε παω να μπω ειτε μεσα στις κλεισεις ειτε στα μηνυματα,ανοιγουν στιγμιαια κ ξανακλεινουν.Συνηθως μετα οταν ξαναπας ανοιγουν κανονικα.Επισης εχω παρατηρησει και οταν κλεινω μια κληση μετα να χανεται το σημα για 5-10 δευτερολεπτα κ μετα παλι ολα καλα.Αυτο το προβλημα φτιαχνεται με αυτο τον τροπο?(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1157934&highlight=jvq) Αν ναι πως το κανω Install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα.Εχω jvr με semaphore 1.6 και μερικες φορες οποτε παω να μπω ειτε μεσα στις κλεισεις ειτε στα μηνυματα,ανοιγουν στιγμιαια κ ξανακλεινουν.Συνηθως μετα οταν ξαναπας ανοιγουν κανονικα.Επισης εχω παρατηρησει και οταν κλεινω μια κληση μετα να χανεται το σημα για 5-10 δευτερολεπτα κ μετα παλι ολα καλα.Αυτο το προβλημα φτιαχνεται με αυτο τον τροπο?(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1157934&highlight=jvq) Αν ναι πως το κανω Install? Για το πρώτο που λες δεν ξέρω δεν το έχω συναντήσει, αλλά για το δεύτερο, πριν χάσει το σήμα μήπως σου βγάζει αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής android.phone κλπ κλπ? Αν ναι, τότε λύνεται με αυτό που βρήκες. Κατεβάζεις το σωστό αρχείο ανάλογα με την έκδοση που έχεις, το βάζεις στην εσωτερική sd card και μπαίνεις στο cwm recovery, από κει μέσα επιλέγεις install zip from sd card και βρίσκεις το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Για το πρώτο που λες δεν ξέρω δεν το έχω συναντήσει, αλλά για το δεύτερο, πριν χάσει το σήμα μήπως σου βγάζει αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής android.phone κλπ κλπ? Αν ναι, τότε λύνεται με αυτό που βρήκες. Κατεβάζεις το σωστό αρχείο ανάλογα με την έκδοση που έχεις, το βάζεις στην εσωτερική sd card και μπαίνεις στο cwm recovery, από κει μέσα επιλέγεις install zip from sd card και βρίσκεις το αρχείο. τι να πω και γω δεν το εχω ξαναδει καπου αλλου.Ναι μου το βγαζει το αναγκαστικο κλεισιμο.Οταν λες να κατεβασω το σωστο αρχειο?Εκει στο xda εχει ενα μονο phone fix.zip για να κατεβασεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 για οσους ειχαν προβληματα με το Nitrality, εστειλα mail στον developer σημερα και μου ειπε πως θα κανει update την εφαρμογη (και μαλλον σημερα) Έγινε η αναβάθμιση, έχουμε κανένα νέο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Παιδια εχω την jvr ποια απο τα 2 fix να βαλω?(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236500) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Παιδια εχω την jvr ποια απο τα 2 fix να βαλω?(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236500) Ανάλογα την έκδοση που έχεις. Επίσης θα κατεβάσεις το odexed αν έχεις stock firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Έγινε η αναβάθμιση, έχουμε κανένα νέο; δεν βγηκε ακομα. αν εχεις την εφαρμογη στο κινητο θα σου βγαλει αν υπαρχει (οταν θα υπαρχει) Update στο μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Ανάλογα την έκδοση που έχεις. Επίσης θα κατεβάσεις το odexed αν έχεις stock firmware. εχω βαλει την jvr απο το samfirmware.com και εχω περασει semaphore 1.6.Την odexed βαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 εχω βαλει την jvr απο το samfirmware.com και εχω περασει semaphore 1.6.Την odexed βαζω? ναι 10 χαρακτηρες Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Για όσους το νέο market είναι υπερβολικά αργό υπάρχει λύση. Κατεβάστε από το market την εφαρμογή Set DNS και αλλάξτε την επιλογή Google DNS σε Open DNS. Θα δείτε αμέσως την διάφορα. Sent from my GT-I9000 Edited October 12, 2011 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Για όσους το νέο market είναι υπερβολικά αργό υπάρχει λύση.Κατεβάστε από το market την εφαρμογή set DNS και αλλάξτε την επιλογή Google DNS σε Open DNS. Θα δείτε αμέσως την διάφορα. Sent from my GT-I9000 Ευχαριστούμε. Θα το δοκιμάσω γιατί σε μένα ώρες ώρες σκαλώνει μολις πατάω εγκατασταση και φορτώνει ατελείωτα... Αλλά εκτός από αυτό lagarei πάρα πολύ σε σχέση με το παλιό. Λες και είναι πάρα πολύ βαρύ. Έχω σκεφτεί να γυρίσω στο παλιό μάρκετ αλλά σε αυτό είναι ωραία ταξινομημένα τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikos83 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Για όσους το νέο market είναι υπερβολικά αργό υπάρχει λύση. Κατεβάστε από το market την εφαρμογή Set DNS και αλλάξτε την επιλογή Google DNS σε Open DNS. Θα δείτε αμέσως την διάφορα. Sent from my GT-I9000 Τέλεια λύση, είδα μεγάλη διαφορά...thnxxx:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Για όσους το νέο market είναι υπερβολικά αργό υπάρχει λύση. Κατεβάστε από το market την εφαρμογή Set DNS και αλλάξτε την επιλογή Google DNS σε Open DNS. Θα δείτε αμέσως την διάφορα. Sent from my GT-I9000 Όντως είναι μεγάλη η διαφορά. Πολύ καλό Μάκη. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Τέλεια λύση, είδα μεγάλη διαφορά...thnxxx:) Αν διαβασετε τα σχολια στο μαρκετ οσων το εβαλαν θα δειτε οτι λενε πως η εφαρμογη ειναι demo,και οτι οταν εληξε χαλασε σε ολους το wifi και δεν μπορεσαν να ξανασυνδεθουν σε καποιο δικτυο.και λογικο ειναι γιατι η εφαρμογη αλλαζει καποιες ρυθμισεις οι οποιες αν ληξει η εφαρμογη ειναι αχρηστες μετα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) Αν διαβασετε τα σχολια στο μαρκετ οσων το εβαλαν θα δειτε οτι λενε πως η εφαρμογη ειναι demo,και οτι οταν εληξε χαλασε σε ολους το wifi και δεν μπορεσαν να ξανασυνδεθουν σε καποιο δικτυο.και λογικο ειναι γιατι η εφαρμογη αλλαζει καποιες ρυθμισεις οι οποιες αν ληξει η εφαρμογη ειναι αχρηστες μετα Εμένα μου ακούγετε κουλό αυτό. Το μόνο που αλλάζει είναι οι ΙΡ των DNS. Άσε που δεν έχει σχόλια αυτή η εφαρμογή :wacko: Edited October 12, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Εμένα μου ακούγετε κουλό αυτό. Το μόνο που αλλάζει είναι οι ΙΡ των DNS. Άσε που δεν έχει σχόλια αυτή η εφαρμογή :wacko: οντως συγνωμη δεν εχει σχολια,πατησα το link στο κινητο και κατα λαθος πατησα μια παρομοια εφαρμογη που ειχε στην ιδια σελιδα και με πηγε σε αντιστοιχο προγραμμα που ειχε τετοια σχολια χωρις να το καταλαβω:X:X. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 οντως συγνωμη δεν εχει σχολια,πατησα το link στο κινητο και κατα λαθος πατησα μια παρομοια εφαρμογη που ειχε στην ιδια σελιδα και με πηγε σε αντιστοιχο προγραμμα που ειχε τετοια σχολια χωρις να το καταλαβω:X:X. Πάντως εδώ έχει σχόλια και λέει ακριβώς αυτό !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Εγώ πάντως διαφορά δεν είδα. Οσο βαρύ και laggy ήταν το market, το ίδιο παρέμεινε. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Πάντως εδώ έχει σχόλια και λέει ακριβώς αυτό !! Τι να πω δε ξέρω. Εγώ πάντως άλλαξα DNS και έβγαλα την εφαρμογή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Μια δοκιμή βάλε-βγάλε θα μας πείσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Έβαλα το nitrality και όταν προσπαθώ να το ανοίξω δεν το βρίσκει, μου λέει το "αντικείμενο δεν υπάρχει". Έχω 2.2.1 rooted, καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Το λειτουργικό 2.3.4 αναμένεται και θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του επίσημου προγράμματος συγχρονισμού της Samsung kies. Αυτή την απάντηση έλαβα πριν λίγο καθώς ρώτησα κάτι στην Samsung Hellas... Δηλαδή πάλι ένα βήμα πίσω από τους υπόλοιπους... Μα τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα Ελληνικό csc και ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Αυτή την απάντηση έλαβα πριν λίγο καθώς ρώτησα κάτι στην Samsung Hellas... Δηλαδή πάλι ένα βήμα πίσω από τους υπόλοιπους... Μα τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα Ελληνικό csc και ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο? :confused: Είναι πολύ δύσκολο... μιλάμε για τρελή επιστήμη! Πιο εύκολα μπορείς να φτιάξεις πυραύλους παρά αυτό που λες!:lol: Αφού θα δώσουν και 2.3.4 πάλι καλά να λες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts