Superuser Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Τώρα το έκανα όπως ήταν με JVI και ελπίζω να είναι σαν όπως βγήκε απο το εργοστάσιο... (αυτό το λέω γιατί το CSC φαινόταν για KOR και το άλλαξα σε EUR) Τότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Κρίμα όμως που ενώ έβαλες την JVR δεν την δοκίμασες καθόλου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Μετα απο λιγες μερες λειτουργιας της jvs,το συμπερασμα μου: αλλη μια ρομ της πλακας γραμμενη στο ποδι ισα ισα για να ειναι μες τη συμφωνια με τη google.Τα κλασικα προβληματα ξαναεμφανιστηκαν ενω μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι μια εταιρεια σαν τη samsung δεν μπορει να τα διορθωσει,απλα δεν τους ενδιαφερει και δεν ασχολουνται καν!!!Ετσι ηταν παντα η samsung κι ετσι παραμενει,στο <ΦΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ>!! Πολυ κακο για το τιποτα δηλαδη παλι. Πλεον ειμαι πεπεισμενος Παρη, οτι δεν ασχολουνται καν με τη συσκευη αρα κι εμεις καλα θα κανουμε να μην ασχολουμαστε με αυτους. Απλα ηθελα να ξερα για ποιο λογο να βγαζουν τοσες beta αφου στην ουσια δεν αλλαζει κατι και μετα απο λιγο τις πλασαρουν για επισημες. Εκτος αν το κανουν για να εχει κατι ο κοσμος να ασχολειται (τυχαιο το οτι leakαρουν ολες οι ρομ...). Υ.Γ Περνα σε cm7 Παρη. Εστω δωστης μια ευκαιρια. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Τότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Κρίμα όμως που ενώ έβαλες την JVR δεν την δοκίμασες καθόλου! Δηλαδή βάζω την Ευρωπαϊκή επίσημη από εδώ πέρα και μετά παιρνάω τον custom kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Σε όλες τις πτυχές της η 2.2.1 είναι κλάσεις ανώτερη από την 2.2. Η διαφορά είναι τεράστια, θα αποκτήσεις άλλο κινητό. Thanks. Μου είχε πει και ο rx8_75 για 2.2.1 όταν σκεφτόμουνα να μην βάλω 2.3.3 Τι προτείνετε από 2.2.1 ? JS8 (CYO - Κύπρος) ή JSD (LUX) (έκδοση 2 Μαΐου - Λουξεμβούργο) Και οι δύο έχουν ελληνικά CSC. Η JSD είναι και κάπως νεότερη. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Thanks. Μου είχε πει και ο rx8_75 για 2.2.1 όταν σκεφτόμουνα να μην βάλω 2.3.3 Τι προτείνετε από 2.2.1 ? JS8 (CYO - Κύπρος) ή JSD (LUX) (έκδοση 2 Μαΐου - Λουξεμβούργο) Και οι δύο έχουν ελληνικά CSC. Η JSD είναι και κάπως νεότερη. Ψάχνοντας λίγο XDA είδα ότι η JSD πρέπει να είναι αρκετά γρηγορότερη από την JS8 χωρις να υπολείπεται σε κάτι, και χωρίς τα προβλήματα των GB. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρεία? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Ψάχνοντας λίγο XDA είδα ότι η JSD πρέπει να είναι αρκετά γρηγορότερη από την JS8 χωρις να υπολείπεται σε κάτι, και χωρίς τα προβλήματα των GB. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρεία?Μη βασιζεσαι στο xda για τετοιες συγκρισεις και οι δυο ιδια ταχυτητα εχουν και ειναι αψογες λειτουργικα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Χωρίς να ξέρω και πολλά από ότι έχω καταλάβει κι εγώ (και το έκανα πριν στην 2.3.3) άλλαξα το KOR που ήταν προεπιλεγμένο σε EUR γράφοντας το *#272*ΙΜΕΙ#. Εσενα στην eclair αντι για ΙΜΕΙ θα βάλεις αυτο που αναφέρεις παραπάνω. Προφανώς θα το βλέπεις με αυτό τον κωδικό ότι και να βάλεις (αφού δεν αναφέρουν και κάτι άλλο στον οδηγό :p) Το COS ειναι της Cosmote αλλά νομίζω δεν παιζει κανένα ρόλο τι SIM θα βάλεις πάνω. Εμένα όταν πηρα το κινητό ήταν EUR και το έκανα πάλι έτσι και έχω Vodafone πάνω. Δεν θα πω κάτι παραπάνω γιατί δεν γνωρίζω και πολλά. :) Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε, Πάνω-κάτω αυτά είχα και εγώ στο μυαλό μου. Γι'αυτό γράφω 'πληροφοριακά' αν θέλει κανεις να μου απαντήσει. Αυτό που δεν ξέρω και θα ήθελα μια απάντηση είναι για το θέμα του repetition. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε, Πάνω-κάτω αυτά είχα και εγώ στο μυαλό μου. Γι'αυτό γράφω 'πληροφοριακά' αν θέλει κανεις να μου απαντήσει. Αυτό που δεν ξέρω και θα ήθελα μια απάντηση είναι για το θέμα του repetition. Ευχαριστώ και πάλι. Για το repartition δυστυχώς δε μπορω να σου πω μη σε πάρω στο λαιμό μου και γίνει καμιά ζημιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Μη βασιζεσαι στο xda για τετοιες συγκρισεις και οι δυο ιδια ταχυτητα εχουν και ειναι αψογες λειτουργικα. Ποιά από τις δύο θα πρότεινες? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Κύριοι καλησπέρα σας, Θα ήθελα κάποιες απαντήσεις αν δεν σας κάνει κόπο. Θέλω να περάσω με odin την επίσημη 2.2.1 XWJS8. Τώρα έχω μια ανεπίσημη 2.2, PDAXXJP2, PHONEXXJP2, με CSC XAJP2 και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω και repartition πρώτα. Η JP2 έχει το ίδιο partition table (512) με αυτήν που θέλεις να περάσεις (JS8). Οπότε δεν είναι απαραίτητο να κάνεις το repartition αλλά θα στο συνιστούσα για να καθαρίσεις το system από πιθανά κατάλοιπα που υπάρχουν από προγενέστερα "πειράγματα". 1) Το sales code ειναι KOR, έχει σχέση με το firmware και αλλάζει απ'ότι κατάλαβα? ( πρέπει?), αν και έχω 2.2 για να το δώ βάζω στο τηλ. *#272*ΩΩΛΛ# που είναι του eclair. όποια ρομ και να βάλω πάλι με αυτό θα το βλέπω? Στον οδηγό του Τυχεράκια λέει αν θέλει κάποιος να αλλάξει product code, αλλά στο τηλ. γράφει sales code.! Το sales code έχει σχέση με το csc. Κάθε firmware περιέχει ένα csc και αυτό έχει σχέση με την αγορά στην οποία απευθύνεται το firmware. Περιέχει πληροφορίες για τους παρόχους (APNs), μερικές φορές κάποιες εξειδικευμένες εφαρμογές κλπ. Θα το αλλάξεις, αφού φλασάρεις, με τον κωδικό που δίνεται στον οδηγό (*#272*IMEI#). Και θα το κάνεις κυρίως για να περαστούν αυτόματα τα APNs του παρόχου σου, για να μην τα βάζεις μετά εσύ χειροκίνητα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bond Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Μετα απο λιγες μερες λειτουργιας της jvs,το συμπερασμα μου: αλλη μια ρομ της πλακας γραμμενη στο ποδι ισα ισα για να ειναι μες τη συμφωνια με τη google.Τα κλασικα προβληματα ξαναεμφανιστηκαν ενω μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι μια εταιρεια σαν τη samsung δεν μπορει να τα διορθωσει,απλα δεν τους ενδιαφερει και δεν ασχολουνται καν!!!Ετσι ηταν παντα η samsung κι ετσι παραμενει,στο <ΦΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ>!! Ποια περιπου ειναι τα κλασσικα προβληματα? Είχα την JVR για μια βδομαδα περιπου και την JVS μια μερα και το μόνο που συναντησα ηταν το Phone fc (στην jvs στην jvr δεν το ειχα συναντησει), που εφτιαξε με αλλαγη του phone.apk/odex από το xda. Κατα τα άλλα σε overclock, wifi (και tether) δεν αντιμετωπισα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Η JP2 έχει το ίδιο partition table (512) με αυτήν που θέλεις να περάσεις (JS8). Οπότε δεν είναι απαραίτητο να κάνεις το repartition αλλά θα στο συνιστούσα για να καθαρίσεις το system από πιθανά κατάλοιπα που υπάρχουν από προγενέστερα "πειράγματα". Αρα δεν κάνεις κακό με το repartition, απλά είναι απαραίτητο όταν έχεις διαφορετικό par. table, αλλάζεις τελείως από froyo σε gingerbread !!! Το sales code έχει σχέση με το csc. Κάθε firmware περιέχει ένα csc και αυτό έχει σχέση με την αγορά στην οποία απευθύνεται το firmware. Περιέχει πληροφορίες για τους παρόχους (APNs), μερικές φορές κάποιες εξειδικευμένες εφαρμογές κλπ. Θα το αλλάξεις, αφού φλασάρεις, με τον κωδικό που δίνεται στον οδηγό (*#272*IMEI#). Και θα το κάνεις κυρίως για να περαστούν αυτόματα τα APNs του παρόχου σου, για να μην τα βάζεις μετά εσύ χειροκίνητα. Απλά και κατανοητά. Ευχαριστώ πολύ φίλε Lakerdas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Όταν έχεις αναγκαστικό κλείσιμο com.android.phone γιατί συμβαίνει και τι κάνω? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bond Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Όταν έχεις αναγκαστικό κλείσιμο com.android.phone γιατί συμβαίνει και τι κάνω? Αν είναι το πρόβλημα οταν κλεινει ο αλλος οταν ειναι κλειστη η οθονη, τότε εγώ το έλυσα με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Αν είναι το πρόβλημα οταν κλεινει ο αλλος οταν ειναι κλειστη η οθονη, τότε εγώ το έλυσα με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236500 Μέχρι και την nightly ξαναπερασα αλλα παλι το ιδιο, και το μοντεμ περασα παλι τιποτα. Δεν έχω ιδεα τι να κανω πια........... Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Για το repartition δυστυχώς δε μπορω να σου πω μη σε πάρω στο λαιμό μου και γίνει καμιά ζημιά :) Με τα firmware που έχω βάλει στο επίσημο θέμα δεν υπάρχει θέμα με το repartition μπορείτε να κάνετε άφοβα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Είμαι με unrooted official JVI μετά από καιρό και θέλω να περάσω TalonDEV 0.4.3(είναι αυτός που κάνει το conversion σε ext4 με το που ανοίγει το τηλέφωνο). Μέσα από το μενού του CWM θα υπάρχει η δυνατότητα για root; Αν τον φλασάρω χωρίς πριν να έχω κάνει root θα υπάρξει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Γίνεται να συνδυάσεις την JVS με modem από την JVQ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Γίνεται να συνδυάσεις την JVS με modem από την JVQ?? Ναι όλοι οι συνδυασμοί παίζουν. Γιατί όμως να το κάνεις αυτό; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Είμαι με unrooted official JVI μετά από καιρό και θέλω να περάσω TalonDEV 0.4.3(είναι αυτός που κάνει το conversion σε ext4 με το που ανοίγει το τηλέφωνο). Μέσα από το μενού του CWM θα υπάρχει η δυνατότητα για root; Αν τον φλασάρω χωρίς πριν να έχω κάνει root θα υπάρξει πρόβλημα; οχι δεν παιζει κανενα ρολο το root. οταν περνας καποιον custom kernel εισαι root (το 99,9999% απο τους kernel τουλαχιστον!) σε μερικες περιπτωσεις βεβαια σου λενε πως εισαι ροοτ με το περασμα του κερνελ, απλα πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη superuser δωρεαν απο το market. δεν μου εχει αφησει καλες εντυπωσεις ο συγκεκριμενος κερνελ παντως.. (τη δευτερη φορα που ειχα περασει talon για την ακριβεια μπρικαρε το κινητο χωρις λογο.) προτεινω αν δεν σε καλυπτει ο semaphore να κινηθεις προς damianGTO:superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Αν είναι το πρόβλημα οταν κλεινει ο αλλος οταν ειναι κλειστη η οθονη, τότε εγώ το έλυσα με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236500 Έχω βάλει τη jvs από το samfirmware.com, είναι odexed ή deodexed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Έχω βάλει τη jvs από το samfirmware.com, είναι odexed ή deodexed? Όλα τα stock firmwares (όπως το δικό σου) είναι odexed. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 μια ερωτηση για τον semaphore 1.7.0 bm,η μεγαλη μνημη εχει αντικτυπο μονο στο 720p recording η και στην αναπαραγωγη 720p η σε καποια αλλη λειτουργια του κινητου? αυτα τα εξτρα 20mb ειναι πειρασμος Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Ναι όλοι οι συνδυασμοί παίζουν. Γιατί όμως να το κάνεις αυτό; Γιατί έχω την εντύπωση οτι η JVS δεν εχει πολύ καλό σήμα στο wifi. Είμαι δίπλα στο router και με το ζόρι πιάνει 2 στις 3 γραμμές.. Δε ξέρω..μια σκέψη έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 οχι δεν παιζει κανενα ρολο το root. οταν περνας καποιον custom kernel εισαι root (το 99,9999% απο τους kernel τουλαχιστον!) σε μερικες περιπτωσεις βεβαια σου λενε πως εισαι ροοτ με το περασμα του κερνελ, απλα πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη superuser δωρεαν απο το market. δεν μου εχει αφησει καλες εντυπωσεις ο συγκεκριμενος κερνελ παντως.. (τη δευτερη φορα που ειχα περασει talon για την ακριβεια μπρικαρε το κινητο χωρις λογο.) προτεινω αν δεν σε καλυπτει ο semaphore να κινηθεις προς damianGTO:superman: Εμένα τις καλύτερες. Τον damian από τότε που σηκώθηκε και έφυγε από το xda δεν τον παρακολουθώ. Βέβαια περιμένω την τελική έκδοση της Tornado, αλλά έχω χάσει επαφή. Αν έχεις link από το φόρουμ που έφτιαξε, πόσταρέ το(αν δεν απαγοερεύεται) ή με πμ να ρίξω μια ματιά. Για semaphore, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts