Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχει παρει το ματι σας κανα καλο ics theme για JW1. Στο xda βρηκα αυτο ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1400506 ) που ειναι πανεμορφο αλλα δεν κανει για odexed που ειναι η JW1, σωστα;

Αυτό που ζητάς είναι το λεγόμενο extended power menu το οποίο δεν μπαίνει με τον πυρήνα! Εχω φτιάξει ένα mod στο xda - θα το βρεις εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1405380

Κανε ένα backup πρώτα όμως καλού κακού!

Φιλε μου το δικο σου mod εχει μονο circular battery ή υπαρχει και το στοκ toggle που εχει απο πανω και το precentage της μπαταριας; Αν δεν εχει προτεινε μου αν μπορεις και καποιο λινκ με τον τυπο του toggle για μπαταρια που ψαχνω γιατι το sgs που προσπαθω να στησω δεν ειναι δικο μου και εδω και δυο μερες που προσπαθω να το στησω για τον αδερφο μου εχω κανει μεταπτυχιακο πανω του.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρατηρώ ότι απο τον νέο semaphore λείπουν τα VM dirtyness και Kernel scheduler...

Γιατί άραγε?

Δεν τα αφαίρεσε ο Στράτος αλλά ο HM.Carbide που φτιάχνει την εφαρμογή Semaphore. Τα έχει ως add-ons στο αντίστοιχο θέμα στο xda όπου μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα κάνεις install μέσω της εφαρμογής Semaphore.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παιδια εχει παρει το ματι σας κανα καλο ics theme για JW1. Στο xda βρηκα αυτο ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1400506 ) που ειναι πανεμορφο αλλα δεν κανει για odexed που ειναι η JW1, σωστα;

Τόσο χοντρές αλλαγές σε θέμα και lockscreen δεν γίνονται σε Odexed δυστυχώς. Οπότε αν έχεις stock JW1 δεν μπορείς να το βάλεις.

Στις ρυθμίσεις cyanogenmod > Επιδόσεις έχει να ρυθμίσεις την μέγιστη και την ελάχιστη ταχύτητα. Πάει μέχρι 1300 νομίζω. Για voodoo color δε ξέρω αλλά βάλε το voodoo control από το μάρκετ και ψάξε τις ρυθμίσεις. Το GPS δουλεύει αλλά το JVK πρέπει να είναι ολίγον μούφα. Στην πρώτη σελίδα στο θέμα της cyanogen προς το τέλος του οδηγού έχει λινκ για άλλα modems τα οποία τα περνάς από cwm recovery. Βάλε το JVT.

το εχω βαλει το modem της jvt...κατι αλλο να φταιει?

Παιδιά όταν επιλέγω uninstall σε κάποια εφαρμογή με το titanium και μετά τη βλέπω στη λίστα σβησμένη με γραμμή σημαίνει ότι απεγκαταστάθηκε σωστά? Διαγράφονται και οι φάκελοι τα πάντα?

Φιλε μου το δικο σου mod εχει μονο circular battery ή υπαρχει και το στοκ toggle που εχει απο πανω και το precentage της μπαταριας; Αν δεν εχει προτεινε μου αν μπορεις και καποιο λινκ με τον τυπο του toggle για μπαταρια που ψαχνω γιατι το sgs που προσπαθω να στησω δεν ειναι δικο μου και εδω και δυο μερες που προσπαθω να το στησω για τον αδερφο μου εχω κανει μεταπτυχιακο πανω του.

Όχι είναι καθαρά για στοκ! Οπότε και η μπαταρία δεν έχει ποσοστό! Αυτό που θες μπορείς να το βρεις εύκολα στο site της uot kitchen:

uot.dakra.lt/how_to/

Απλά αφού περάσεις το mod ανέβασε το framework-res και το systemui διάλεξε τι αλλαγές θες και αυτοί θα σου στείλουν ένα flashable zip!

Ανέβασα ένα μαύρο θέματακί στο xda! Είμαι ο pantrif13! Δοκιμάστε το και πείτε μου εντυπώσεις! :-)

Καλησπέρα

ξαναπερασα σημερα την jw1 και προσπαθησα να βαλω το θεμα σου

το κατεβασα ξανα, αλλα μετα το reboot μου εβγαλε παρα πολλα force close κλπ

ευτυχως ειχα παρει back up και ξαναγυρισα

αν και δεν νομιζω εχεις αλλαξει κατι στα αρχεια (aosp)

αν οχι, εχεις καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει και δεν μπορω να το περασω?

Παιδιά όταν επιλέγω uninstall σε κάποια εφαρμογή με το titanium και μετά τη βλέπω στη λίστα σβησμένη με γραμμή σημαίνει ότι απεγκαταστάθηκε σωστά? Διαγράφονται και οι φάκελοι τα πάντα?

Ναι σβήνεται κανονικά, τώρα γιατί στην εμφανίζει στο titanium δε ξέρω, αλλά αν δεις δεν έχεις δυνατότητα να την επαναφέρεις αν δεν έχεις κρατήσει backup. Προφανώς μένουν εκεί σε περίπτωση που θες να τις βρεις για να τις επαναφέρεις από backup.

Καλησπέρα

Δοκίμασες να κάνεις fix permissions από το recovery?

Ναι σβήνεται κανονικά, τώρα γιατί στην εμφανίζει στο titanium δε ξέρω, αλλά αν δεις δεν έχεις δυνατότητα να την επαναφέρεις αν δεν έχεις κρατήσει backup. Προφανώς μένουν εκεί σε περίπτωση που θες να τις βρεις για να τις επαναφέρεις από backup.

Δοκίμασες να κάνεις fix permissions από το recovery?

οχι, τι κανει αυτο?

Καλησπέρα

Το έχω ελεγξει παρα πολλες φορες και ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα. Δοκιμασε να το ξανακατεβασεις (προσεχε μην κατεβασεις το deodex), μετα κανε απο recovery wipe cache/dalvic cache, κανε install zip και τελος κανε αυτο που λέει ο νικος.

Edited by xenon2010

Επειγον κι αλλη ερωτηση...

Εβαλα κατα λαθος το κινητο σε download mode

Αν βγαλω τι μπαταρια ειμαι οκ?

Ναι μονο ετσι μπορεις να ξεφυγεις :P. Εκτος και αν θες να ξαναπερασεις την JW1! :lol:

Επειγον κι αλλη ερωτηση...

Εβαλα κατα λαθος το κινητο σε download mode

Αν βγαλω τι μπαταρια ειμαι οκ?

Ναι μην αγχωνεσαι...:p

Ευχομαι σε ολους σας χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια και χαρα !!!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

περασα τον semaphore τελικα (ξανα) :p

το προβλημα ειναι οτι το θεμα αν και εκανα fix δεν το περναει

παλι force close

τι @καΤ@! ??

περασα σημερα 1 φορα την jvt και 2 την jw1 (τα χω παιξει) :cry:

οταν το κινητο λειτουργουσε

εκανα factory reset απο cmw και δεν ξαναξεκινησε.. bootloop στην αρχικη...

το βαζω σε download και περασα την jvt

κανω factroy reset και μετα περασα την jw1

επειδη περασα με titanium ολες τις εφαρμογες μου και καπακι το μαυρο θεμα

στο reboot μου εγβαλε τα force close...

επαναλαβα την διαδικασια

παλι bootloop, μετα jw1

τα εβαλα ολα 1-1 και αφησα για το τελος το μαυρο θεμα

γιατι force close? τι αλλο να πειραξω?? :)

περασα τον semaphore τελικα (ξανα) :p

το προβλημα ειναι οτι το θεμα αν και εκανα fix δεν το περναει

παλι force close

τι @καΤ@! ??

περασα σημερα 1 φορα την jvt και 2 την jw1 (τα χω παιξει) :cry:

οταν το κινητο λειτουργουσε

εκανα factory reset απο cmw και δεν ξαναξεκινησε.. bootloop στην αρχικη...

το βαζω σε download και περασα την jvt

κανω factroy reset και μετα περασα την jw1

επειδη περασα με titanium ολες τις εφαρμογες μου και καπακι το μαυρο θεμα

στο reboot μου εγβαλε τα force close...

επαναλαβα την διαδικασια

παλι bootloop, μετα jw1

τα εβαλα ολα 1-1 και αφησα για το τελος το μαυρο θεμα

γιατι force close? τι αλλο να πειραξω?? :)

Πρωτα απο ολα δεν χρειαζεται να περνας rom οταν εχεις bootloop. :P Απλα κανε ενα backup. Τωρα ξανακατεβασε το attached file που ειναι για odex κανε σωστα την διαδικασια. (choose zip from sd-install zip, αφου κανεις τα wipes και μετα fix permisions απο advanced). Κατι κανεις λαθoς σιγουρα γιατι το εχω ελεγξει απειρες φορες για τον εαυτο μου και δεν δικαιολογει με τιποτα τετοια συμπεριφορα.

Edit: Eλεγξε αν εισαι σιγουρα σε jw1 γιατι με τοσες αλλαγες παιζει να εχεις χασει την μπαλα. :lol: Το εχω παθει εγω για αυτο στο λεω... :P

Edited by xenon2010

Πρωτα απο ολα δεν χρειαζεται να περνας rom οταν εχεις bootloop. :P Απλα κανε ενα backup. Τωρα ξανακατεβασε το attached file που ειναι για odex κανε σωστα την διαδικασια. (choose zip from sd-install zip, αφου κανεις τα wipes και μετα fix permisions απο advanced). Κατι κανεις λαθoς σιγουρα γιατι το εχω ελεγξει απειρες φορες για τον εαυτο μου και δεν δικαιολογει με τιποτα τετοια συμπεριφορα.

Edit: Eλεγξε αν εισαι σιγουρα σε jw1 γιατι με τοσες αλλαγες παιζει να εχεις χασει την μπαλα. :lol: Το εχω παθει εγω για αυτο στο λεω... :P

σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι φταιει το θεμα...

αλλα τωρα πριν λιγο το κινητο μετα απο restore κολλησε στην αρχικη οθονη

προφανως κατι εχει στραβωσει, και δεν φτιαχνει ουτε με το νεο firmware που περναω..

τωρα για να ξεκολλησει ξαναπερασα την jw1 και μπηκε παλι με force close

μπορει καποιος να προτεινει τι αλλα μπορω να κανω? :(

τελευταια μερα του χρονου!!

προφανως κατι εχει στραβωσει, και δεν φτιαχνει ουτε με το νεο firmware που περναω..

Πριν φλασάρεις κάνε wipe data factory reset από recovery (και όπως λέει ο xenon από κάτω στο mounts and storage κάνε format system) μετά βγάλε την μπαταρία και ξαναβάλτην, μπες σε download mode φλάσαρε κάποια επίσημη καλύτερα με repartition. Άσε να γίνει το πρώτο boot κανονικά. Κάνε επανεκκίνηση μπες σε download mode και βάλε semaphore. Ξανακάνε wipe data μετά από cwm. Αν δε φτιάξει κι έτσι τι να πω...

Αν διαγράψω το home screen app εφόσον χρησιμοποιώ μόνο τον Go launcher θα χω κάποιο πρόβλημα?

Μην το κάνεις, είχα πάθει ζημιά μια φορά που το έκανα. Πρέπει να αφήσεις καλού κακού τον launcher που υπάρχει στο σύστημα.

Edited by nikospot

Μπες recovery κανε wipe factory reset μετα format sd card (κρατα backup αυτα που θες), format system, μετα μπες download και ξαναπερνα.

Μπες recovery κανε wipe factory reset μετα format sd card (κρατα backup αυτα που θες), format system, μετα μπες download και ξαναπερνα.

Εκανα αυτα που ειπατε (Σας Ευχαριστώ)

Περασα jvz μιας και ειναι επισημη...

Βεβαια δεν ξερω αν μπορω να περασω θεμα και πιο...

Μηπως εχεις το αντιστοιχο μαυρο σε και σε jvz ή εχει πεσει το ματι σου σε καποιο? :)

πηγα να κανω wipe cache

και επειτα wipe dalvik

Ε: unknown volume for path [/sd-ext]

ειναι οκ? (ακομα δεν εχω βαλει την εξωτερικη sd)

Μπορω να τσεκαρω με καποιο τροπο οτι τωρα το κινητο ειναι ενταξει?

Edited by gup_

Εκανα αυτα που ειπατε (Σας Ευχαριστώ)

Περασα jvz μιας και ειναι επισημη...

Βεβαια δεν ξερω αν μπορω να περασω θεμα και πιο...

Μηπως εχεις το αντιστοιχο μαυρο σε και σε jvz ή εχει πεσει το ματι σου σε καποιο? :)

πηγα να κανω wipe cache

και επειτα wipe dalvik

Ε: unknown volume for path [/sd-ext]

ειναι οκ? (ακομα δεν εχω βαλει την εξωτερικη sd)

Μπορω να τσεκαρω με καποιο τροπο οτι τωρα το κινητο ειναι ενταξει?

Λογικα εισαι ενταξει! Ανοιξε το κινητο και δες και μονος σου για σιγουρα. Το θεμα δεν το εχω σε JVZ γιατι περασα κατευθειαν απο JVT σε JW1. Ολο και κατι θα βρεις στο xda αλλα δεν μπορω να σου προτεινω κατι που δεν εχω δοκιμασει. Οποτε ψαξε και διαβασε τα σχολια πριν περασεις κατι.

Καλη χρονια και σε εσενα στρατο! Σου ευχομαι να συνεχισεις ετσι επιτυχημενα την αναπτυξη του πυρηνα και το νεο ετος!

Είμαι με 2.3.6 και semaphore kernel. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς θακάνω πάλι το τηλέφωνο καθαρό απ τα πάντα.

Κάτι σαν το set up as new στο iPhone..

Είμαι με 2.3.6 και semaphore kernel. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς θακάνω πάλι το τηλέφωνο καθαρό απ τα πάντα.

Κάτι σαν το set up as new στο iPhone..

Ξαναφλασάρεις μία stock για να φύγει ο custom kernel και ότι mods έχεις βάλει. Αν θες να το πας στο σέρβις πρέπει να βάλεις την Ελληνική 2.3.3 JVI που υπάρχει στο θέμα: Επίσημα firmware/οδηγός εγκατάστασης, και να γυρίσεις το product code σε EUR. Τότε μόνο θα σου το καλύψουν στην εγγύηση καθώς δε θα φαίνεται ότι έχει πειραχτεί.

Καλη χρονια καταρχην με υγεια και ευτυχια σε ολους.Ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματα για τον γαλαξια 1.Αν μπορει να μου πει καποιος πως κλειδωνει η συσκευη και πως μπορω να βρω ενα browser που να συνεργαζεται με adobe flash γιατι με τον mozilla firefox δεν ανοιγει.Εχω την εκδοση 2.3.Ευχαριστω

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις