achillesgk Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδιά 2 τελευταίες ερωτήσεις. 1. Τη νέα αυτή έκδοση 2.4.0 τη βάζω κανονικά όταν το firmware μου είναι η 2.3.6? 2. Αυτό το μικρό αρχείο είναι? Μια λευκή κόλλα το εικονίδιο που λέγεται zImage? 1. Ναι, δεν έχεις πρόβλημα. 2. Δεν το ξεζιπάρεις. Το αφήνεις .tar... odin...pda κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μια ερώτηση.... Θέλω να βάλω το mod από xda και συγκεκριμένα το AOSP+ Extended menu+CRToff+14 togglebuttons statusbar+HackedTouchWiz3 που είναι για την JW1. Η έκδοση είναι για odex.Κάνει στο δικό μου ή θέλω την deodex; Και γενικότερα μπερδεύομαι συνέχεια που χρησιμοποιείται η μια και που η άλλη έκδοση. Έχω JW1 με semaphore 2.3.0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Η JW1 είναι odex οπότε δεν έχεις πρόβλημα! Όλες οι stock roms είναι odex. Κάνε ένα backup πρώτα για καλό και για κακό (είναι απαραίτητο πριν περάσουμε κάποιο mod). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Πέρασα μόλις τον semaphore kernel. Έχω το εικονίδιο semaphore, αλλά όχι το Superuser permissions ούτε το CWM. Έκανα κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Όπως έχουμε πει πολλές φορές την εφαρμογή Superuser την κατεβάζεις από το market και στο CWM μπαίνεις αν κλείσεις το κινητό και πατήσεις ταυτόχρονα το πάνω κουμπί έντασης, το κεντρικό κουμπί και το power. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δεν το γνώριζα συγγνώμη. Η εφαρμογή Superuser Update Fixer χρειάζεται επίσης σε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δεν νομίζω να το χρειάζεσαι. Εγώ δεν το έχω περάσει ποτέ. Κατέβασε μόνο την εφαρμογή Superuser και θα είσαι εντάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Σε περίπτωση που για τον Α ή Β λόγο κατεβάσουν την εφαρμογή superuser από το market τί κάνουμε; Και γενικότερα αν έχουμε εγκαταστήσει μια free εφαρμογή από το market υπάρχει κάπου αποθηκευμένο το install αρχείο της εφαρμογής στο κινητό μας ή όχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Σε περίπτωση που για τον Α ή Β λόγο κατεβάσουν την εφαρμογή superuser από το market τί κάνουμε; Και γενικότερα αν έχουμε εγκαταστήσει μια free εφαρμογή από το market υπάρχει κάπου αποθηκευμένο το install αρχείο της εφαρμογής στο κινητό μας ή όχι; /Data/app Και /mnt/asec νομίζω αν είναι στην sd Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδια συγνωμη για το ολιγον ξεκαρφωτο της ερωτησης αλλα επειγει.... Θα παρω σε λιγο ενα Galaxy S που αυριο πρεπει να φυγει για τον γιο που ειναι φανταρος σε παραμεθοριο και ξεμεινε απο κινητο. Εφαγμογες για ελληνικες ιστοσελιδες ποιες μπορω να του βαλω με κυριο λογο τα αθλητικα ? Παιχνιδια που μπορω να βρω δωρεαν και ποια προτεινετε ? Τα τραγουδια σε τι μορφη πρεπει να ειναι στην καρτα μνημης ? Ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αρα δεν έχει περαστεί ο kernel. Ξανα κάνε την διαδικασία του semaphore... ενταξει το εκανα πετυχε εκανα και overclocked και ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Υπάρχει το SGS Kernel flasher στο μάρκετ σε περίπτωση που θέλετε να βάλετε άλλον κέρνελ. Επίσης υπάρχει το Mobile Odin το οποίο μπορείς να φλασάρεις το κινητό, μέσα από το...... κινητό :lol: Άρα είναι μία ιδέα για να κάνεις αναβάθμιση σε 2,3,5 πριν πας σε cm7. Αλλά όλα αυτά σου τα λέω με επιφύλαξη γιατί κι εγώ θα το φοβόμουν αν δεν υπήρχε τρόπος να το ξεμπρικάρω... Προτείνω φλασάρισμα σε 2,3,5 μέσω mobile odin (Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ!!!) και μετά πέρασμα semaphore kernel μέσω SGS kernel flasher (αυτό το έχω κάνει και δουλεύει άψογα) και μετά θα έχεις cwm για να κάνεις σωστά την δουλεία σου. (πέρασμα της cm όπως ξέρεις μέσω recovery) Edit: Θες και την pro έκδοση mobile odin που έχει επιλογή να ροοταρει την ρομ μετά το φλασάρισμα ώστε να βάλεις μετά sgs kernel flasher (ή το rom manager για να βάλεις recovery) Δοκίμασα το mobile ODINlite για δοκιμή και δεν μου κάνει εγκατάσταση την εφαρμογή η 2.1 Ενώ στο x8 μου κανονικά.. Στο market λέει ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με 2.1 και πάνω Έκανα και fix permissions μέσο Rom manager αλλά πάλι τίποτα Καμιά λύση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδιά έκανα αναβάθμιση σε JVW+semaphore (ευχαριστούμε Στράτο:p) αλλά δεν μου δουλεύειι το BLN Control. Ανοίγει κανονικά η εφαρμογή, το ενεργοποιώ, αλλά όταν έχω αναπάντητη ή μηνυμα δεν αναβουν τα led lights. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Παιδια συγνωμη για το ολιγον ξεκαρφωτο της ερωτησης αλλα επειγει.... Θα παρω σε λιγο ενα Galaxy S που αυριο πρεπει να φυγει για τον γιο που ειναι φανταρος σε παραμεθοριο και ξεμεινε απο κινητο. Εφαγμογες για ελληνικες ιστοσελιδες ποιες μπορω να του βαλω με κυριο λογο τα αθλητικα ? Παιχνιδια που μπορω να βρω δωρεαν και ποια προτεινετε ? Τα τραγουδια σε τι μορφη πρεπει να ειναι στην καρτα μνημης ? Ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε. Ότι εφαρμογή θέλεις μπορείς να την βρεις στο Market. Υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές οπότε θα βρεις σχεδόν τα πάντα. Τα τραγούδια παίζουν κανονικά σε MP3. Παιδιά έκανα αναβάθμιση σε JVW+semaphore (ευχαριστούμε Στράτο:p) αλλά δεν μου δουλεύειι το BLN Control. Ανοίγει κανονικά η εφαρμογή, το ενεργοποιώ, αλλά όταν έχω αναπάντητη ή μηνυμα δεν αναβουν τα led lights. Κάνω κάτι λάθος; Εγώ έχω την Pro έκδοση και δουλεύει κανονικά στις αναπάντητες (νομίζω η free έχει κάποια προβλήματα). Για τα μηνύματα ή πρέπει να βάλεις ένα patched αρχείο services.odex για να δουλέψει η stock εφαρμογή SMS ή να βάλεις κάποια άλλη εφαρμογή SMS (Go SMS π.χ.) που υποστηρίζει το BLN. Edited December 30, 2011 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Με GoSms είμαι. Το καταλαβαίνω να μην έχει όλα τα features η free σε σχέση με την Pro, αλλά όχι και να μην δουλεύει η βασική λειτουργία:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δοκίμασα το mobile ODINlite για δοκιμή και δεν μου κάνει εγκατάσταση την εφαρμογή η 2.1 Ενώ στο x8 μου κανονικά.. Στο market λέει ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με 2.1 και πάνω Έκανα και fix permissions μέσο Rom manager αλλά πάλι τίποτα Καμιά λύση;;; Κοίτα το έβαλα κι εγώ τώρα το Lite Και μου ζητάει κάποιο addon για να μπορέσει λέει να φλασάρει firmware. Αλλιώς μπορεί μόνο κέρνελ. Αλλά δεν βρίσκω το addon που θέλει :worry: Εσένα δεν μπαίνει καν? Edit: Δυστυχώς στο μάρκετ είδα μόλις τώρα που έχει την Pro, λέει: 2.2 και νεότερες εκδόσεις Σόρρυ φίλε μου μάλλον δε μπορείς ούτε έτσι να φλασάρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδια συγνωμη για το ολιγον ξεκαρφωτο της ερωτησης αλλα επειγει.... Θα παρω σε λιγο ενα Galaxy S που αυριο πρεπει να φυγει για τον γιο που ειναι φανταρος σε παραμεθοριο και ξεμεινε απο κινητο. Εφαγμογες για ελληνικες ιστοσελιδες ποιες μπορω να του βαλω με κυριο λογο τα αθλητικα ? Παιχνιδια που μπορω να βρω δωρεαν και ποια προτεινετε ? Τα τραγουδια σε τι μορφη πρεπει να ειναι στην καρτα μνημης ? Ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε. Τα ερωτήματα σου είναι γενικά πάνω σε Android εφαρμογές άρα δεν πάνε εδώ πέρα δυστυχώς :) Και στο μόνο που μπορώ να σε βοηθήσω εγώ είναι στο θέμα με τα τραγούδια. Πλέον αναγνωρίζουν αρκετούς τύπους αρχείων τα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής, αλλά το πιο βολικό και εύκολο είναι MP3. Γενικότερα εφαρμογές θα βρεις στο Android market, όπου θα χρειαστεί να φτιάξεις έναν λογαριασμό στο gmail και ύστερα από το κινητό μέσω του market κατεβάζεις ότι εφαρμογές θες, υπάρχουν και δωρεάν και επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δεν το έχω δοκιμάσει το Mobile Odin αλλά στο manual λέει: for the Lite version you need to install the right package manually (see the FlashKernels posts a few posts down). Το έχεις περάσει αυτό ή είναι αυτό που σε αφήνει να φλασάρεις μόνο kernel που είπες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δεν το έχω δοκιμάσει το Mobile Odin αλλά στο manual λέει: for the Lite version you need to install the right package manually (see the FlashKernels posts a few posts down). Το έχεις περάσει αυτό ή είναι αυτό που σε αφήνει να φλασάρεις μόνο kernel που είπες; αα οκ το έβαλα αυτό τώρα και δουλεύει πλήρως. Κουλή ονομασία έχει το addon γιατί στην ουσία δεν είναι για να φλασάρεις μόνο κέρνελ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλησπερα προχθες με επιασε και ειπα να διαγραψω καποιες εφαρμογες απο το κινητο που δεν χρησιμοποιω αναμεσα σε αυτες και το fasterfix (ειναι εφαρμογη που βοηθαει το gps να λοκαρει γρηγοροτερα) Για να πω τη αληθεια, οταν του εκανα εγκατασταση και το ετρεξα πραγματι βποηθησε. Το εβγαλα απλα γιατι νομιζα οτι δεν χρειαζοταν πλεον.. Γενικα ειδικα με την jw1 το gps ηταν παρα πολυ καλο ετσι κι αλλιως.... Το θεμα εινα οτι απο εκει και επειτα χανει το στιγμα ευκολα, (εχω το don't panic) μερικες φορες ανοιγω το gps και δεν βρισκει σημα καν, και πρεπει να κανω restart. Εκανα εγκατασταση νεα, στο don't panic και στο fasterfix κατεβασα και το gpsaids αλλα τιποτα το προβλημα συνεχιζεται Προτασεις? Μπορω να φλασαρω τιποτα ή πρεπει να κανω εγκατασταση ξανα την jw1 απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Με GoSms είμαι. Το καταλαβαίνω να μην έχει όλα τα features η free σε σχέση με την Pro, αλλά όχι και να μην δουλεύει η βασική λειτουργία:mad: πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίζεις στο gosms Στο Go sms pro θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, να επιλέξεις ρυθμίσεις ειδοποίησης, εκεί να ξετικάρεις το "οθόνη ανοιχτή" και μετά στο ίδιο μενού να μπεις στις Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ειδοποίησης και εκεί να τικάρεις το φλας led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Καλησπερα προχθες με επιασε και ειπα να διαγραψω καποιες εφαρμογες απο το κινητο που δεν χρησιμοποιω αναμεσα σε αυτες και το fasterfix (ειναι εφαρμογη που βοηθαει το gps να λοκαρει γρηγοροτερα) Για να πω τη αληθεια, οταν του εκανα εγκατασταση και το ετρεξα πραγματι βποηθησε. Το εβγαλα απλα γιατι νομιζα οτι δεν χρειαζοταν πλεον.. Γενικα ειδικα με την jw1 το gps ηταν παρα πολυ καλο ετσι κι αλλιως.... Το θεμα εινα οτι απο εκει και επειτα χανει το στιγμα ευκολα, (εχω το don't panic) μερικες φορες ανοιγω το gps και δεν βρισκει σημα καν, και πρεπει να κανω restart. Εκανα εγκατασταση νεα, στο don't panic και στο fasterfix κατεβασα και το gpsaids αλλα τιποτα το προβλημα συνεχιζεται Προτασεις? Μπορω να φλασαρω τιποτα ή πρεπει να κανω εγκατασταση ξανα την jw1 απο την αρχη? Θέμα με το κλείδωμα δορυφόρων είχα και εγώ μέχρι που πέρασα την Jw1 (και JVT modem). κλειδώνει σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα ... οπότε στην θέση σου θα έκανα μια καθαρή εγκατάσταση πάλι της JW1 χωρίς να χρησημοποιήσω κάποιο πρόγραμμα για δορυφόρους (πχ faster fix). επίσης δεν θα έκρινα από την πρώτη κι όλας φορά (cold boot). άσε να βρεί και κλειδώσει πρώτη φορά δορυφόρους και μετά θα το τσέκαρα τις επόμενες φορές .. Edited December 30, 2011 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδια περασα στο sgs του αδεφου μου την JW1 με phone JVT και csc JV9... Ολα καλα με το φλασαρισμα αλλα εχω ενα μεγαλο θεμα. Ενω στο μενου εχει κομπλε ελληνικα στις γλωσσες εισαγωγης ελληνικα εχει μονο για το swype ενω στο "πληκτρολογιο samsung" το οποιο δουλευει ο αδερφος μου δεν υπαρχουν ελληνικα. Αν γνωριζετε πως μπορουμε να το φτιαξουμε θα με ανακουφισετε πραγματικα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδια περασα στο sgs του αδεφου μου την JW1 με phone JVT και csc JV9... Ολα καλα με το φλασαρισμα αλλα εχω ενα μεγαλο θεμα. Ενω στο μενου εχει κομπλε ελληνικα στις γλωσσες εισαγωγης ελληνικα εχει μονο για το swype ενω στο "πληκτρολογιο samsung" το οποιο δουλευει ο αδερφος μου δεν υπαρχουν ελληνικα. Αν γνωριζετε πως μπορουμε να το φτιαξουμε θα με ανακουφισετε πραγματικα. Δεν θυμάμαι αν έχει Ελληνικό πληκτρολογιο samsung η συγκεκριμένη, αλλά μιας που έβαλες ελληνικό CSC άλλαξες και το product code σε EUR? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο απλά ο φίλος μάλλον έχει παραλείψει το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα ώστε να το αποκτήσει (αλλαγή product code σε EUR)! Μα γιατί κανένας δεν διαβάζει τον οδηγό μέχρι το τέλος;:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts