Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά 2 τελευταίες ερωτήσεις.

1. Τη νέα αυτή έκδοση 2.4.0 τη βάζω κανονικά όταν το firmware μου είναι η 2.3.6?

2. Αυτό το μικρό αρχείο είναι? Μια λευκή κόλλα το εικονίδιο που λέγεται zImage?

1. Ναι, δεν έχεις πρόβλημα.

2. Δεν το ξεζιπάρεις. Το αφήνεις .tar... odin...pda κτλ

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση....

Θέλω να βάλω το mod από xda και συγκεκριμένα το AOSP+ Extended menu+CRToff+14 togglebuttons statusbar+HackedTouchWiz3 που είναι για την JW1.

Η έκδοση είναι για odex.Κάνει στο δικό μου ή θέλω την deodex; Και γενικότερα μπερδεύομαι συνέχεια που χρησιμοποιείται η μια και που η άλλη έκδοση.

Έχω JW1 με semaphore 2.3.0

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Η JW1 είναι odex οπότε δεν έχεις πρόβλημα! Όλες οι stock roms είναι odex.

Κάνε ένα backup πρώτα για καλό και για κακό (είναι απαραίτητο πριν περάσουμε κάποιο mod).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές την εφαρμογή Superuser την κατεβάζεις από το market και στο CWM μπαίνεις αν κλείσεις το κινητό και πατήσεις ταυτόχρονα το πάνω κουμπί έντασης, το κεντρικό κουμπί και το power.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν νομίζω να το χρειάζεσαι. Εγώ δεν το έχω περάσει ποτέ. Κατέβασε μόνο την εφαρμογή Superuser και θα είσαι εντάξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Σε περίπτωση που για τον Α ή Β λόγο κατεβάσουν την εφαρμογή superuser από το market τί κάνουμε; Και γενικότερα αν έχουμε εγκαταστήσει μια free εφαρμογή από το market υπάρχει κάπου αποθηκευμένο το install αρχείο της εφαρμογής στο κινητό μας ή όχι;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Σε περίπτωση που για τον Α ή Β λόγο κατεβάσουν την εφαρμογή superuser από το market τί κάνουμε; Και γενικότερα αν έχουμε εγκαταστήσει μια free εφαρμογή από το market υπάρχει κάπου αποθηκευμένο το install αρχείο της εφαρμογής στο κινητό μας ή όχι;

/Data/app

Και /mnt/asec νομίζω αν είναι στην sd

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Παιδια συγνωμη για το ολιγον ξεκαρφωτο της ερωτησης αλλα επειγει....

Θα παρω σε λιγο ενα Galaxy S που αυριο πρεπει να φυγει για τον γιο που ειναι φανταρος σε παραμεθοριο και ξεμεινε απο κινητο.

Εφαγμογες για ελληνικες ιστοσελιδες ποιες μπορω να του βαλω με κυριο λογο τα αθλητικα ?

Παιχνιδια που μπορω να βρω δωρεαν και ποια προτεινετε ?

Τα τραγουδια σε τι μορφη πρεπει να ειναι στην καρτα μνημης ?

Ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αρα δεν έχει περαστεί ο kernel.

Ξανα κάνε την διαδικασία του semaphore...

ενταξει το εκανα πετυχε εκανα και overclocked και ολα καλα!

Υπάρχει το SGS Kernel flasher στο μάρκετ σε περίπτωση που θέλετε να βάλετε άλλον κέρνελ. Επίσης υπάρχει το Mobile Odin το οποίο μπορείς να φλασάρεις το κινητό, μέσα από το...... κινητό :lol: Άρα είναι μία ιδέα για να κάνεις αναβάθμιση σε 2,3,5 πριν πας σε cm7. Αλλά όλα αυτά σου τα λέω με επιφύλαξη γιατί κι εγώ θα το φοβόμουν αν δεν υπήρχε τρόπος να το ξεμπρικάρω...

Προτείνω φλασάρισμα σε 2,3,5 μέσω mobile odin (Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ!!!) και μετά πέρασμα semaphore kernel μέσω SGS kernel flasher (αυτό το έχω κάνει και δουλεύει άψογα) και μετά θα έχεις cwm για να κάνεις σωστά την δουλεία σου. (πέρασμα της cm όπως ξέρεις μέσω recovery)

Edit: Θες και την pro έκδοση mobile odin που έχει επιλογή να ροοταρει την ρομ μετά το φλασάρισμα ώστε να βάλεις μετά sgs kernel flasher (ή το rom manager για να βάλεις recovery)

Δοκίμασα το mobile ODINlite για δοκιμή και δεν μου κάνει εγκατάσταση την εφαρμογή η 2.1

Ενώ στο x8 μου κανονικά..

Στο market λέει ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με 2.1 και πάνω

Έκανα και fix permissions μέσο Rom manager αλλά πάλι τίποτα

Καμιά λύση;;;

Παιδιά έκανα αναβάθμιση σε JVW+semaphore (ευχαριστούμε Στράτο:p) αλλά δεν μου δουλεύειι το BLN Control. Ανοίγει κανονικά η εφαρμογή, το ενεργοποιώ, αλλά όταν έχω αναπάντητη ή μηνυμα δεν αναβουν τα led lights. Κάνω κάτι λάθος;

Θα παρω σε λιγο ενα Galaxy S που αυριο πρεπει να φυγει για τον γιο που ειναι φανταρος σε παραμεθοριο και ξεμεινε απο κινητο.

Εφαγμογες για ελληνικες ιστοσελιδες ποιες μπορω να του βαλω με κυριο λογο τα αθλητικα ?

Ότι εφαρμογή θέλεις μπορείς να την βρεις στο Market. Υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές οπότε θα βρεις σχεδόν τα πάντα. Τα τραγούδια παίζουν κανονικά σε MP3.

Παιδιά έκανα αναβάθμιση σε JVW+semaphore (ευχαριστούμε Στράτο:p) αλλά δεν μου δουλεύειι το BLN Control. Ανοίγει κανονικά η εφαρμογή, το ενεργοποιώ, αλλά όταν έχω αναπάντητη ή μηνυμα δεν αναβουν τα led lights. Κάνω κάτι λάθος;

Εγώ έχω την Pro έκδοση και δουλεύει κανονικά στις αναπάντητες (νομίζω η free έχει κάποια προβλήματα). Για τα μηνύματα ή πρέπει να βάλεις ένα patched αρχείο services.odex για να δουλέψει η stock εφαρμογή SMS ή να βάλεις κάποια άλλη εφαρμογή SMS (Go SMS π.χ.) που υποστηρίζει το BLN.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Με GoSms είμαι. Το καταλαβαίνω να μην έχει όλα τα features η free σε σχέση με την Pro, αλλά όχι και να μην δουλεύει η βασική λειτουργία:mad:

Δοκίμασα το mobile ODINlite για δοκιμή και δεν μου κάνει εγκατάσταση την εφαρμογή η 2.1

Ενώ στο x8 μου κανονικά..

Στο market λέει ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με 2.1 και πάνω

Έκανα και fix permissions μέσο Rom manager αλλά πάλι τίποτα

Καμιά λύση;;;

Κοίτα το έβαλα κι εγώ τώρα το Lite Και μου ζητάει κάποιο addon για να μπορέσει λέει να φλασάρει firmware. Αλλιώς μπορεί μόνο κέρνελ. Αλλά δεν βρίσκω το addon που θέλει :worry: Εσένα δεν μπαίνει καν?

Edit: Δυστυχώς στο μάρκετ είδα μόλις τώρα που έχει την Pro, λέει: 2.2 και νεότερες εκδόσεις

Σόρρυ φίλε μου μάλλον δε μπορείς ούτε έτσι να φλασάρεις...

Τα ερωτήματα σου είναι γενικά πάνω σε Android εφαρμογές άρα δεν πάνε εδώ πέρα δυστυχώς :)

Και στο μόνο που μπορώ να σε βοηθήσω εγώ είναι στο θέμα με τα τραγούδια. Πλέον αναγνωρίζουν αρκετούς τύπους αρχείων τα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής, αλλά το πιο βολικό και εύκολο είναι MP3. Γενικότερα εφαρμογές θα βρεις στο Android market, όπου θα χρειαστεί να φτιάξεις έναν λογαριασμό στο gmail και ύστερα από το κινητό μέσω του market κατεβάζεις ότι εφαρμογές θες, υπάρχουν και δωρεάν και επί πληρωμή.

Δεν το έχω δοκιμάσει το Mobile Odin αλλά στο manual λέει: for the Lite version you need to install the right package manually (see the FlashKernels posts a few posts down).

Το έχεις περάσει αυτό ή είναι αυτό που σε αφήνει να φλασάρεις μόνο kernel που είπες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν το έχω δοκιμάσει το Mobile Odin αλλά στο manual λέει: for the Lite version you need to install the right package manually (see the FlashKernels posts a few posts down).

Το έχεις περάσει αυτό ή είναι αυτό που σε αφήνει να φλασάρεις μόνο kernel που είπες;

αα οκ το έβαλα αυτό τώρα και δουλεύει πλήρως. Κουλή ονομασία έχει το addon γιατί στην ουσία δεν είναι για να φλασάρεις μόνο κέρνελ :lol:

Καλησπερα

προχθες με επιασε και ειπα να διαγραψω καποιες εφαρμογες απο το κινητο που δεν χρησιμοποιω

αναμεσα σε αυτες και το fasterfix (ειναι εφαρμογη που βοηθαει το gps να λοκαρει γρηγοροτερα)

Για να πω τη αληθεια, οταν του εκανα εγκατασταση και το ετρεξα πραγματι βποηθησε. Το εβγαλα απλα γιατι νομιζα οτι δεν χρειαζοταν πλεον.. Γενικα ειδικα με την jw1 το gps ηταν παρα πολυ καλο ετσι κι αλλιως....

Το θεμα εινα οτι απο εκει και επειτα χανει το στιγμα ευκολα, (εχω το don't panic) μερικες φορες ανοιγω το gps και δεν βρισκει σημα καν, και πρεπει να κανω restart.

Εκανα εγκατασταση νεα, στο don't panic και στο fasterfix κατεβασα και το gpsaids αλλα τιποτα το προβλημα συνεχιζεται

Προτασεις? Μπορω να φλασαρω τιποτα ή πρεπει να κανω εγκατασταση ξανα την jw1 απο την αρχη?

Με GoSms είμαι. Το καταλαβαίνω να μην έχει όλα τα features η free σε σχέση με την Pro, αλλά όχι και να μην δουλεύει η βασική λειτουργία:mad:

πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίζεις στο gosms

Στο Go sms pro θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, να επιλέξεις ρυθμίσεις ειδοποίησης, εκεί να ξετικάρεις το "οθόνη ανοιχτή" και μετά στο ίδιο μενού να μπεις στις Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ειδοποίησης και εκεί να τικάρεις το φλας led.

Καλησπερα

προχθες με επιασε και ειπα να διαγραψω καποιες εφαρμογες απο το κινητο που δεν χρησιμοποιω

αναμεσα σε αυτες και το fasterfix (ειναι εφαρμογη που βοηθαει το gps να λοκαρει γρηγοροτερα)

Για να πω τη αληθεια, οταν του εκανα εγκατασταση και το ετρεξα πραγματι βποηθησε. Το εβγαλα απλα γιατι νομιζα οτι δεν χρειαζοταν πλεον.. Γενικα ειδικα με την jw1 το gps ηταν παρα πολυ καλο ετσι κι αλλιως....

Το θεμα εινα οτι απο εκει και επειτα χανει το στιγμα ευκολα, (εχω το don't panic) μερικες φορες ανοιγω το gps και δεν βρισκει σημα καν, και πρεπει να κανω restart.

Εκανα εγκατασταση νεα, στο don't panic και στο fasterfix κατεβασα και το gpsaids αλλα τιποτα το προβλημα συνεχιζεται

Προτασεις? Μπορω να φλασαρω τιποτα ή πρεπει να κανω εγκατασταση ξανα την jw1 απο την αρχη?

Θέμα με το κλείδωμα δορυφόρων είχα και εγώ μέχρι που πέρασα την Jw1 (και JVT modem).

κλειδώνει σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα ...

οπότε στην θέση σου θα έκανα μια καθαρή εγκατάσταση πάλι της JW1 χωρίς να χρησημοποιήσω κάποιο πρόγραμμα για δορυφόρους (πχ faster fix).

επίσης δεν θα έκρινα από την πρώτη κι όλας φορά (cold boot).

άσε να βρεί και κλειδώσει πρώτη φορά δορυφόρους και μετά θα το τσέκαρα τις επόμενες φορές ..

Edited by crazyio

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Παιδια περασα στο sgs του αδεφου μου την JW1 με phone JVT και csc JV9... Ολα καλα με το φλασαρισμα αλλα εχω ενα μεγαλο θεμα. Ενω στο μενου εχει κομπλε ελληνικα στις γλωσσες εισαγωγης ελληνικα εχει μονο για το swype ενω στο "πληκτρολογιο samsung" το οποιο δουλευει ο αδερφος μου δεν υπαρχουν ελληνικα. Αν γνωριζετε πως μπορουμε να το φτιαξουμε θα με ανακουφισετε πραγματικα.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Παιδια περασα στο sgs του αδεφου μου την JW1 με phone JVT και csc JV9... Ολα καλα με το φλασαρισμα αλλα εχω ενα μεγαλο θεμα. Ενω στο μενου εχει κομπλε ελληνικα στις γλωσσες εισαγωγης ελληνικα εχει μονο για το swype ενω στο "πληκτρολογιο samsung" το οποιο δουλευει ο αδερφος μου δεν υπαρχουν ελληνικα. Αν γνωριζετε πως μπορουμε να το φτιαξουμε θα με ανακουφισετε πραγματικα.

Δεν θυμάμαι αν έχει Ελληνικό πληκτρολογιο samsung η συγκεκριμένη, αλλά μιας που έβαλες ελληνικό CSC άλλαξες και το product code σε EUR?

Έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο απλά ο φίλος μάλλον έχει παραλείψει το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα ώστε να το αποκτήσει (αλλαγή product code σε EUR)! Μα γιατί κανένας δεν διαβάζει τον οδηγό μέχρι το τέλος;:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις