crazyio Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου !! αν περάσω με Odin ΜΟΝΟ το code (JV1) θα χάσω τίποτα από το κινητό ? έχω περάσει τον GO launcher, να φανταστώ πως όλα αυτά που έχω ρυθμίσει χάνονται και θα αντικατασταθούν από τον launcher της rom, καθώς θα χαθούν και οι εγκατεστημένες εφαρμογές, σωστά ? πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα wipes μετά το πέρασμα του Code ? (αν ναι τότε σίγουρα χάνονται τα πάντα ). Ελληνικά θα έχω μετά ? λαμβάνοντας σαν δεδομένο πως δεν θα αλλάξω CSC αρχείο .. ευχαριστώ ... (απορώ πως με ανέχεστε με τέτοιο καταιγισμό ερωτήσεων :lol:) να ειστε καλά ρε παιδιά και εύχομαι σε όλους σας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου !! αν περάσω με Odin ΜΟΝΟ το code (JV1) θα χάσω τίποτα από το κινητό ? έχω περάσει τον GO launcher, να φανταστώ πως όλα αυτά που έχω ρυθμίσει χάνονται και θα αντικατασταθούν από τον launcher της rom, καθώς θα χαθούν και οι εγκατεστημένες εφαρμογές, σωστά ? πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα wipes μετά το πέρασμα του Code ? (αν ναι τότε σίγουρα χάνονται τα πάντα ). Ελληνικά θα έχω μετά ? λαμβάνοντας σαν δεδομένο πως δεν θα αλλάξω CSC αρχείο .. ευχαριστώ ... (απορώ πως με ανέχεστε με τέτοιο καταιγισμό ερωτήσεων :lol:) να ειστε καλά ρε παιδιά και εύχομαι σε όλους σας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! Αν είναι XWJW1 ναι λογικά θα έχει ελληνικά και μπορείς να την συνδυάσεις άνετα με ένα ελληνικό csc (JV9). Προτείνεται wipe data σε κάθε φλασάρισμα για να κάτσει καλά η καινούρια ρομ, και μετά αν θες επαναφέρεις τις εφαρμογές σου με titanium backup (αν τις έχεις κρατήσει βέβαια :p) Μπορεί να γίνει μόνο του wipe κατά το πρώτο bootarisma μετά από φλασάρισμα, οπότε δε σου εγγυόμαι ότι δε θα χαθούν. Επίσης καλύτερα φλάσαρε και τα 3 αρχεία και όχι μόνο το PDA. (κι ας βάλεις τα ίδια) Edit: Καλά Χριστούγεννα! Edited December 23, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Δοκίμασε κανείς τον καινούριο semaphore? Παίζει καλά σε jvz? Είναι καλύτερος από τον 2. 1. 1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Κάθε έκδοση του Semaphore είναι καλύτερη από την προηγούμενη! Ο Στράτος κάνει προσεγμένη δουλειά και δεν βγάζει εκδόσεις απλά για να βγάζει. Ότι αλλάζει το κάνει μετά από πολλές δοκιμές οπότε μπορείς άφοβα να χρησιμοποιείς κάθε καινούργια έκδοση του Semaphore! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Εγώ απλά να πω ξανά ότι με τον νέο semaphore και με governor on demand η CPU μου είναι μόνιμα στο 1 Ghz. Σπανιότατα θα την δω στιγμιαία στα 800 Mhz και μετά πίσω στο 1 Ghz ενώ το κινητό είναι ουσιαστικά σε κατάσταση αδράνειας. Με τον προηγούμενο semaphore και τον ίδιο governor, το κινητό ήταν συχνά στα 100 MHz, μόλις έκανα κάτι πήγαινε στο 1Ghz, μόλις σταματούσα την δραστηριότητα ξανά στα 100 Mhz για να εξοικονομηθεί ενέργεια. Τον πέρασα δύο φορές τον πυρήνα, καμία διαφορά. Την δεύτερη έκανα και wipe σε cache και dalvik μήπως και διορθωθεί η κατάσταση, αλλά τίποτα. Επαναλαμβάνομαι ελπίζοντας να τσεκάρουν αν συμβαίνει το ίδιο και άλλοι κάτοχοι της συσκευής αλλά και για να το δει ο Στράτος αφού δεν μπορώ να γράψω στο XDA. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 (edited) Και εγω τον περασα πριν λιγο σε JVT που εχω και παρατηρησα μονιμη συχνοτητα 1000.Μπορω να γυρισω αμεσα στην 1.9.1 η σε αλλη προηγουμενη εκδοση ετσι δεν ειναι;Χωρις να περασω cf-root π.χ και μετα ξανα Semaphore. Edited December 24, 2011 by nyxterinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Περνάς απευθείας semaphore Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Τον πέρασα πριν λίγο που φλάσαρα την JW1. Θα τον δω πως θα πάει και αύριο αν είναι θα σας πω αν μου το κάνει και εμένα αυτό. Και εγω τον περασα πριν λιγο σε JVT που εχω και παρατηρησα μονιμη συχνοτητα 1000.Μπορω να γυρισω αμεσα στην 1.9.1 η σε αλλη προηγουμενη εκδοση ετσι δεν ειναι;Χωρις να περασω cf-root π.χ και μετα ξανα Semaphore. Φλασάρεις την προηγούμενη έκδοση χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Εγώ απλά να πω ξανά ότι με τον νέο semaphore και με governor on demand η CPU μου είναι μόνιμα στο 1 Ghz. Σπανιότατα θα την δω στιγμιαία στα 800 Mhz και μετά πίσω στο 1 Ghz ενώ το κινητό είναι ουσιαστικά σε κατάσταση αδράνειας. Με τον προηγούμενο semaphore και τον ίδιο governor, το κινητό ήταν συχνά στα 100 MHz, μόλις έκανα κάτι πήγαινε στο 1Ghz, μόλις σταματούσα την δραστηριότητα ξανά στα 100 Mhz για να εξοικονομηθεί ενέργεια. Τον πέρασα δύο φορές τον πυρήνα, καμία διαφορά. Την δεύτερη έκανα και wipe σε cache και dalvik μήπως και διορθωθεί η κατάσταση, αλλά τίποτα. Επαναλαμβάνομαι ελπίζοντας να τσεκάρουν αν συμβαίνει το ίδιο και άλλοι κάτοχοι της συσκευής αλλά και για να το δει ο Στράτος αφού δεν μπορώ να γράψω στο XDA. Το ιδιο γινεται και σε μενα, αναμενουμε απαντηση απο τον Στρατο λοιπον... Καλημερα και Χρονια πολλα σε ολους... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Την ταχύτητα της CPU την βλέπετε μέσω του semaphore κάπου ή με άλλο πρόγραμμα πχ CPU Spy ? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Την ταχύτητα της CPU την βλέπετε μέσω του semaphore κάπου ή με άλλο πρόγραμμα πχ CPU Spy ? Μπορείς να την έχεις και σαν widget με το Perfect System Monitor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 (edited) Eγω παλι αντιμετωπιζω ενα κουφο τον τελευταιο καιρο,με τις 2 προσφατες 2.3.6 (jvw και jw1) καθε λιγο και λιγακι μου ερχεται ενα μυνημα με εναν αριθμο ιμει (ο οποιος δεν ειναι ο δικος μου) που μου λεει να τον φυλαξω και σαν αποστολεας αναγραφεται -κινητο samsung XA-.Μου εχουν σπασει τα νευρα καθως εχω λαβει αυτο το μυνημα πανω απο 50 φορες σε διαστημα 10-15 ημερων.Μου ειχε ξανασυμβει παλια κατι παρομοιο με το προηγουμενο galaxy i7500 αλλα για 1-2 φορες μονο και δεν θυμαμαι το τι ειχα κανει τοτε. Κατι αλλο τωρα για τον τελευταιο semaphore,οταν κανω tether,απο την στιγμη που θα ενεργοποιησω το netfilter το κινητο κατεβαζει δεδομενα ανεξελεγτα,κατεβαζει κατεβαζει και σταματημο δεν εχει χωρις να εχω ανοιξει κατι.Στην αρχη αρχισα να ψαχνω για το ποια εφαρμογη μου συνδεεται μονη της,ομως γρηγορα διαπιστωσα (αφου ειχα απεγκαταστησει σχεδον τα παντα) οτι το ανεξελεγτο download γινεται οταν ενεργοποιηθει το netfilter.Kαποιες φορες σταματαει και δεν κατεβαζει κι αλλες παλι ξαναξεκιναει και δεν μπορω να καταλαβω τι παιρνει και τι στελνει!!εχει τυχει σε αλλον? Edited December 24, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Καλημέρα, Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Δοκιμάστε να δείτε το χρόνο που καταναλώνει η CPU στα διάφορα state με την εφαρμογή CPU spy (ή κάποια παρόμοια). Βλέποντας, την στιγμιαία συχνότητα από διάφορες άλλες εφαρμογές, ναι μπορεί να δείχνει ότι είναι 'καρφωμένο' στα 1000/1200. Αυτό μάλλον είναι ψεύτικη ένδειξη και μάλλον έχει επηρεαστεί από την τελευταία αλλαγή που έχω κάνει στον ondemand governor. Τους πραγματικούς χρόνους θα πρέπει να τους δείτε όμως από εφαρμογές που διαβάζουν όλα τα στατιστικά της CPU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Την ταχύτητα της CPU την βλέπετε μέσω του semaphore κάπου ή με άλλο πρόγραμμα πχ CPU Spy ? Με το cpu spy... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 (edited) Καλημέρα, Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Δοκιμάστε να δείτε το χρόνο που καταναλώνει η CPU στα διάφορα state με την εφαρμογή CPU spy (ή κάποια παρόμοια). Βλέποντας, την στιγμιαία συχνότητα από διάφορες άλλες εφαρμογές, ναι μπορεί να δείχνει ότι είναι 'καρφωμένο' στα 1000/1200. Αυτό μάλλον είναι ψεύτικη ένδειξη και μάλλον έχει επηρεαστεί από την τελευταία αλλαγή που έχω κάνει στον ondemand governor. Τους πραγματικούς χρόνους θα πρέπει να τους δείτε όμως από εφαρμογές που διαβάζουν όλα τα στατιστικά της CPU. αυτό έγραφα αλλά ευτυχώς είδα την απάντησή σου και το έσβησα το μήνυμα μου ... με το Cpu spy βλέπω πως περισσότερη ώρα έχει δουλέψει στα 100mhz και όχι στα 1000 που είναι "καρφωμένο" το Perfect system monitor που κατέβασα. πιο πολύ βάση θα έδινα προσωπικά στο Cpu Spy ... Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα !! Υ.Γ έχει πειράξει κανείς την συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή μέσω του Semaphore ? (να το πάει στα 1200 για παράδειγμα) και να το κρατήσει εκεί .. πάει καλά ή κολλάει ? έχει καμία διαφορά ? χρειάζεται και κάποια άλλη ενέργεια για OC ή αρκεί η αλλαγή μέσω του Semaphore ? Edited December 24, 2011 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Υ.Γ έχει πειράξει κανείς την συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή μέσω του Semaphore ? (να το πάει στα 1200 για παράδειγμα) και να το κρατήσει εκεί .. πάει καλά ή κολλάει ? έχει καμία διαφορά ? χρειάζεται και κάποια άλλη ενέργεια για OC ή αρκεί η αλλαγή μέσω του Semaphore ? Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο. Αν θέλεις δοκίμασε πρώτα να το ενεργοποιήσεις από το overclocking test ώστε στην περίπτωση που στο τηλέφωνο σου δεν αρέσει το overclocking μετά το reboot θα επανέλθει στα 1000MHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Mια χαρα παει στα 1200. Εγω πάντως τον έβγαλα το 2.2.0 γιατι σε κατάσταση αδράνειας το βραδυ μου έφαγε 10% μπαταρία. Έχει μεγαλύτερη κατανάλωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Καλημέρα, Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Καλημερα σε ολη τη παρεα, χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα με υγεια ευτυχια και χαρα Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Καλημέρα, Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Δοκιμάστε να δείτε το χρόνο που καταναλώνει η CPU στα διάφορα state με την εφαρμογή CPU spy (ή κάποια παρόμοια). Βλέποντας, την στιγμιαία συχνότητα από διάφορες άλλες εφαρμογές, ναι μπορεί να δείχνει ότι είναι 'καρφωμένο' στα 1000/1200. Αυτό μάλλον είναι ψεύτικη ένδειξη και μάλλον έχει επηρεαστεί από την τελευταία αλλαγή που έχω κάνει στον ondemand governor. Τους πραγματικούς χρόνους θα πρέπει να τους δείτε όμως από εφαρμογές που διαβάζουν όλα τα στατιστικά της CPU. Εντάξει, έχεις δίκιο. Η ένδειξη του widget που έχω στην αρχική οθόνη είναι λανθασμένη. Μηδένισα τους χρόνους στο CPU spy και μετά απο 15 λεπτά σχετικής χρήσης και ενώ κάθε τόσο έβλεπα ότι το widget δεν ξεκολλούσε απο το 1Ghz, μπήκα στο CPU spy και είδα: 1000 Mhz : 7% , 800 Mhz: 8% , 400 Mhz: 1%, 200 Mhz: 48%, 100 Mhz: 33%. Ολα καλά λοιπόν. Δεν χρειάζομαι άλλον semaphore, άλλο widget για monitoring χρειάζομαι :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Εντάξει, έχεις δίκιο. Η ένδειξη του widget που έχω στην αρχική οθόνη είναι λανθασμένη. Μηδένισα τους χρόνους στο CPU spy και μετά απο 15 λεπτά σχετικής χρήσης και ενώ κάθε τόσο έβλεπα ότι το widget δεν ξεκολλούσε απο το 1Ghz, μπήκα στο CPU spy και είδα: 1000 Mhz : 7% , 800 Mhz: 8% , 400 Mhz: 1%, 200 Mhz: 48%, 100 Mhz: 33%. Ολα καλά λοιπόν. Δεν χρειάζομαι άλλον semaphore, άλλο widget για monitoring χρειάζομαι :) Όπως είπα, λόγω του τελευταίου tweak για τον ondemand προκαλείται αυτό. Θα το ψάξω περισσότερο μετά τα Χριστούγεννα. Αλλά είναι μόνο η ένδειξη της τρέχουσας συχνότητας. Συνολικά θα πρέπει να έχεις περίπου τα ίδια στατιστικά. Ίσως λίγο παραπάνω χρόνο στην υψηλότερη συχνότητα αλλά περιμένω να περάσουν λίγες μέρες να δω αν αυτό επηρεάζει την διάρκεια της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Καλα Χριστουγεννα σε ολους τους φιλους :) Και ενα μεγαλο ευχαριστώ για την βοηθεια που μας δινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Επιβεβαιώνω και εγώ πως σύμφωνα με το CPU SPY ο Semaphore λειτουργεί κανονικά και δεν έχει θέμα με τα διάφορα states. Είχα ξεχάσει πόσο γρήγορη φαίνεται μία Rom μετά από φρέσκια εγκατάσταση!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 (edited) Απο μπαταρία όλα οκ συγκριτικά με τον προηγουμενο?? Edited December 24, 2011 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Το έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts