Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και δεν αρχίζεις?

Εχω να πω και εγώ μπόλικα για τις customs μην νομίζεις :lol:

Τις τελευταίες μέρες δε, που έχω μπλέξει με την CM10, γίνεται χαμός!

Μην το παίρνεις στραβά. Απλά επειδή σε βλέπω ότι επιλέγεις στοκ ρομ ακλόνητα και συνήθως

εμφανίζεσαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος, τώρα που σου έκατσε η στραβή είπα να σε πειράξω. :)

Το ξερω βρε, δεν με πειραξες αλλωστε η πλακα ειναι καλοδεχουμενη οταν γινεται καλοπροαιρετα :D

Εχω δοκιμασει πολλες customs αλλα στο τελος καταληγω σε στοκ γιατι θελω σε καθημερινη χρηση να ειναι οσο το δυνατον καλυτερο διοτι λογω δουλειας το χρησιμοποιω συνεχεια, και με τις στοκ προσωπικα συναντω τα λιγοτερα προβληματα, ε και εχω συμβιβαστει με τις στοκ πλεον :rolleyes:

Βεβαια θελω πολυ να δοκιμασω την cm9 stable αλλα θελω να εχω ταυτοχρονα και 100 εφαρμογες :confused:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επανερχομαι με κατι λιγο ασχετο με τα παραπανω...εκανα την μετατροπη σε ΕΧΤ4 και το κινητο ανασανε..!! απο 1200 στο Quadrant benchmark (2.3.6 Jw6 + Semaphore + Go Launcher) πηγα στα 2.000+ και γενικα σου δινει μια αισθηση το κινητο χωρις lag! επιτελος! :happy: η μεταβαση απο ΕΧΤ4 σε RFS ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ :p γινεται απο το προγραματακι!! (thanks Hraklh για τα message) οποτε μην κολαει κανεις σε αυτο!!

επανερχομαι με κατι λιγο ασχετο με τα παραπανω...εκανα την μετατροπη σε ΕΧΤ4 και το κινητο ανασανε..!! απο 1200 στο Quadrant benchmark (2.3.6 Jw6 + Semaphore + Go Launcher) πηγα στα 2.000+ και γενικα σου δινει μια αισθηση το κινητο χωρις lag! επιτελος! :happy: η μεταβαση απο ΕΧΤ4 σε RFS ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ :p γινεται απο το προγραματακι!! (thanks Hraklh για τα message) οποτε μην κολαει κανεις σε αυτο!!

Να εισαι καλά φίλε :)

Ενημερωτικά πάντως,μην δίνεις σημασία στα benches η διαφορά πρέπει να φαίνεται στη πράξη και με το ext4 φαίνεται πιστεύω :rolleyes:

Ηρακλής!

καλημερα. δεν υπαρχει καποιος κινδυνος στις εναλλαγες των file system?

πρεπειωνα γινει install απο recovery η μπορει να γινει και σαν εφαρμογη;

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

καλημερα. δεν υπαρχει καποιος κινδυνος στις εναλλαγες των file system?

πρεπειωνα γινει install απο recovery η μπορει να γινει και σαν εφαρμογη;

Η μετατροπή γίνεται από την εφαρμογή, οπωσ και η επαναφορά. Συνίσταται back up πρώτα. Για το αν υπάρχει κίνδυνος από τισ εναλλαγές, δεν ξέρω:D. Ασ απαντήσουν οι ειδικοί:p

Η μετατροπή γίνεται από την εφαρμογή, οπωσ και η επαναφορά. Συνίσταται back up πρώτα. Για το αν υπάρχει κίνδυνος από τισ εναλλαγές, δεν ξέρω:D. Ασ απαντήσουν οι ειδικοί:p

Εξαρτάται από το τι εννοείς κίνδυνος. Εμένα μου είχε κολλήσει το πρόγραμμα και χρειάστηκε να ξαναφλασάρω. Αυτό μπορεί να γίνει. Ειδικά στην επιστροφή προς rfs. Να εκραγεί πάντως δεν πρόκειται.

- Alex

για αναγκη φλασαρισματος εννοουσα και εγω και να χασεις τα παντα αν δεν εχεις κανει backup...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Παιδια,οσοι θελετε.να κανετε convert σε ext4 αφαιρεστε πρωτα καποιες στοκ εφαρμογες για να μεινει περισοτερος χωρος στο system.Αν αφαιρεσετε μια μεγαλη εφαρμογη πχ το thinkfree office ειστε οκ.

Πως βλέπουμε πόσο διαθέσιμο χώρο έχουμε για την μετατροπή και πως αφαιρούμε stock εφαρμογές?

Πως βλέπουμε πόσο διαθέσιμο χώρο έχουμε για την μετατροπή και πως αφαιρούμε stock εφαρμογές?

Αφου αποκτησεις δικαιωματα root μπορεις να αφαιρεσεις στοκ εφαρμογες, πολυ ευκολα μεσω titanium backup και systemapp remover.Προσεχε ομως τί εφαρμογες αφαιρεις.Καλο ειναι πριν την αφαιρεση να παιρνεις back up.

Επισης, με την εφαρμογη sd maid μπορεις να δεις τον ελευθερο χωρο στο /system :rolleyes:

Ηρακλής!

Αφου αποκτησεις δικαιωματα root μπορεις να αφαιρεσεις στοκ εφαρμογες, πολυ ευκολα μεσω titanium backup και systemapp remover.Προσεχε ομως τί εφαρμογες αφαιρεις.Καλο ειναι πριν την αφαιρεση να παιρνεις back up.

Επισης, με την εφαρμογη sd maid μπορεις να δεις τον ελευθερο χωρο στο /system :rolleyes:

Ο Root Explorer μου δείχνει 5,2mb ελεύθερα στο /system, και διαβάζοντας στο οδηγό εγκατάστασης του semaphore περί του ext4 για 5mb ελεύθερα δεν το διακινδυνεύω. Οπότε λέω να διαγράψω το Thinkfree Office.

Στο Titanium εχει διαφορα αν το διαγράψω απο απλό κλικ πάνω του και διαγραφή και από long press και Επιβολή αφαίρεσης εφαρμογής?

Ο Root Explorer μου δείχνει 5,2mb ελεύθερα στο /system, και διαβάζοντας στο οδηγό εγκατάστασης του semaphore περί του ext4 για 5mb ελεύθερα δεν το διακινδυνεύω. Οπότε λέω να διαγράψω το Thinkfree Office.

Στο Titanium εχει διαφορα αν το διαγράψω απο απλό κλικ πάνω του και διαγραφή και από long press και Επιβολή αφαίρεσης εφαρμογής?

H εφαρμογη cf-root ext4 manager που θα χρησιμοποιησεις σου δειχνει τι συστημα ειναι τα αρχεια σου και ποσο διαθεσιμο χωρο εχει το καθενα απο αυτα.Οταν κανεις την μετατροπη ξανατρεξε το ext4 manager για αν δεις αν ολα τα partitions μετατραπηκαν σε ext4.

Tωρα για το τιτανιουμ που ρωτας,κανεις απλα ενα κλικ πανω στην εφαρμογη που θελεις να αφαιρεσεις κι επιλεγεις απεγκατασταση,αυτο,τιποτα αλλο.

καλησπέρα παίδες....προσπαθώντας να περάσω JB κατέληξα μετά από 1000flash σε ginger....προσπαθώ να περάσω την ics με cyanogen 9

αλλά κολλάει σε bootloop.

υποψιάζομαι οτι φταίει το μήνυμα που βγάζει όταν ακόμα πάω να σβήσω το dalvik το οποίο είναι "E:unknown volume for path [sd-ext]"

έχετε να μου προτείνετε κάτι;

καλησπέρα παίδες....προσπαθώντας να περάσω JB κατέληξα μετά από 1000flash σε ginger....προσπαθώ να περάσω την ics με cyanogen 9

αλλά κολλάει σε bootloop.

υποψιάζομαι οτι φταίει το μήνυμα που βγάζει όταν ακόμα πάω να σβήσω το dalvik το οποίο είναι "E:unknown volume for path [sd-ext]"

έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Οχι δεν φταιει αυτο το μυνημα.Φταιει το οτι εχεις μεσα στο κινητο την εξωτερικη sd και την sim σου,βγαλτα φλασαρε και θα πανε ολα καλα ;)

Οχι δεν φταιει αυτο το μυνημα.Φταιει το οτι εχεις μεσα στο κινητο την εξωτερικη sd και την sim σου,βγαλτα φλασαρε και θα πανε ολα καλα ;)

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ 10 ΚΙΛΑ ΚΑΡΚΙΝΟ. 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ.

ΣΕ Υ Π Ε Ρ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΣΕ Υ Π Ε Ρ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Παρακαλω :) Υπαρχουν κατι τερτιπια στη συγκεκριμενη ρομ. Τελος καλο ολα καλα :)

Να ξερεις επισης, οτι υπαρχει ενδεχομενο καποια στιγμη κατι να κανεις και σε ριξει σε bootloop (οχι οτι θα συμβει σιγουρα, απλα να ξερεις), μην τρελαθεις. Το σβηνεις, το βαζεις σε download mode,φλασαρεις τον semaphore και θα εισαι οκ. Εγκυκλοπαιδικα ολα αυτα.

ΣΕ Υ Π Ε Ρ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Προσπαθούσες δύο μέρες γιατί δεν διάβασες τον οδηγό μέχρι το τέλος.:p Γράφει στον οδηγό τι πρέπει να κάνεις αν πέσεις σε bootloop.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Προσπαθούσες δύο μέρες γιατί δεν διάβασες τον οδηγό μέχρι το τέλος.:p Γράφει στον οδηγό τι πρέπει να κάνεις αν πέσεις σε bootloop.:)

Έχω λίγο χρόνο και πολλά πράματα στο κεφάλι μου. Πράγμα που σημαίνει οτι δεν έχω τον χρόνο, τα κέφια και την διαύγεια να διαβάσω τα πάντα. Βιάζεσαι να κρίνεις ή ίσως κρίνεις με δεδομένα που έχουνε να κάνουνε με φοιτητική ζωή.

Το σχόλιο μου δεν ήταν επικριτικό, απλά σου τόνισα πως αν είχες διαβάσει τον οδηγό δεν θα είχες χάσει δύο μέρες στο να προσπαθείς πράγμα που θα ήταν ευνοϊκό για εσένα από την στιγμή που λες ότι δεν έχεις πολύ χρόνο να ασχολείσαι με τέτοια θέματα. Anyway... χαίρομαι τελικά που τα κατάφερες έστω και χωρίς την βοήθεια του οδηγού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Λυπάμαι τότε...αλλά το " :P " δεν μου έμοιαζε μη επικριτικό. Η μιάμιση μέρα έφυγε για την ήδη χαλασμένη ICS μέχρι να γίνει σωστή Ginger.

Με τη σειρά:

- έχω JW6 + Semaphore 2.7.4, φρεσκότατα και τα δύο (περασμένη εβδομάδα μετά τη νίλα που έπαθα όταν πέρασα ολόκληρη rom αντί για κέρνελ μόνο:p)

- πάω διακοπές και χρειάζομαι πλοήγηση, οπότε λέω να βάλω το Sygic που έχει 14 μέρες full trial. Κατέβασα και χάρτες Ελλάδας, και το προγραμμα δούλεψε κανονικά. Σε κάθε εκκίνηση βγάζει οθόνη επιλογής "συνεχίστε τη δοκιμή" ή "αγορά Sygic" (λογικό, εφόσον είναι trial) και πατάς το πρωτο.

- Εχθές το απόγευμα αλλάζω κέρνελ και βάζω τον στοκ της JW6. ¨Όλα καλά αυτή τη φορά.

- Σήμερα ξανανοίγω το Sygic, και μου ζητάει ιντερνετ να κατεβάσει "απαράιτητα δεδομένα" για να τρέξει. Ακριβώς ό,τι έκανε και την πρώτη φορά που το εγκατέστησα (με εξαίρεση τους χάρτες που τους είχε ήδη μέσα), σαν να το έβαλα πρώτη φορά. Το κάνω, και από τότε το προγραμμα ξεκινάει κανονικά μεν, αλλά ΔΕΝ μου βγάζει την οθόνη επιλογής trial που ανέφερα πριν. Συμπεριφέρεται κανονικότατα σαν πλήρης έκδοση. Βέβαια η περίοδος δοκιμής λήγει σε 2-3 μέρες, αλλά δεν θα έπρεπε να επισημαίνει ότι προκειται ακόμη για trial; Και γιατί ξανακατέβασε δεδομένα προγράμματος; Υπάρχει περίπτωση να επηρεάστηκε κάπως το licence από την αλλαγή κέρνελ;

Με τη σειρά:.........

....... Υπάρχει περίπτωση να επηρεάστηκε κάπως το licence από την αλλαγή κέρνελ;

Απιθανο εως αδυνατον να οφειλεται κατι τετοιο στον κερνελ. Κατι αλλο φταιει, αν και οπως το περιγραφεις δεν νομιζω οτι προκειται κιολας για "προβλημα" οποτε θα σου ελεγα να μην ανησυχεις και θα περασουν οι 2 μερες ακομη να το απεγκαταστησεις μετα :rolleyes:

Χρονια πολλα σε ολους !!

Ηρακλής!

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Έχω μια απορία. Φίλος με το galaxy s είχε πρόβλημα καθώς το κινητό του "μπρικαρε" όταν προσπάθησε να κάνει αναβάθμιση μέσω kies. Το πήρα λοιπόν εγώ και του φλάσαρα μέσω odin custom rom & kernel. Το κινητό του θα έχει πρόβλημα αν για κάποιο λόγο μελλοντικά το δώσει για επισκευή στη samsung?

Ευχαριστω.

Samsumg Galaxy S GT-I9000

Running cm 10.11-SNAPSHOT M5

Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB

Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:)

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Έχω μια απορία. Φίλος με το galaxy s είχε πρόβλημα καθώς το κινητό του "μπρικαρε" όταν προσπάθησε να κάνει αναβάθμιση μέσω kies. Το πήρα λοιπόν εγώ και του φλάσαρα μέσω odin custom rom & kernel. Το κινητό του θα έχει πρόβλημα αν για κάποιο λόγο μελλοντικά το δώσει για επισκευή στη samsung?

Ευχαριστω.

Χρονια πολλα :)

Αφου του εβαλες custom rom τοτε σιγουρα δεν θα ισχυει η εγγυηση...

Ηρακλής!

Βέβαια δε νομίζω πως με το Odin του έβαλε custom ROM. Ίσως να εννοεί κάτι άλλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Βέβαια δε νομίζω πως με το Odin του έβαλε custom ROM. Ίσως να εννοεί κάτι άλλο...

Σωστα, αλλα αφου λεει οτι αλλαξε κερνελ σιγουρα δεν αφησε τον στοκ οποτε παλι ειναι εκτος εγγυησης.

Ας μας εξηγησει λιγο παραπανω ο φιλος ομως...:rolleyes:

Ηρακλής!

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις