kermitlabross Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Τελικα ακολουθησα τις οδηγιες του tyxerakia και εκανα root το κινητο(μπορειτε να πατε στο xda και να κατεβασετε το προγραμμα του Doomlord.Η διαδικασια ειναι πολυ ευκολη,με ενα κλικ γινονται ολα μονα τους -φοραω την 2.3.3. JVN- Το επομενο βημα ειναι να βαλω μαλλον την 2.3.6,γιατι εχω battery drain.Σημειωτεον οτι δεν εχω κανενα αλλο προβλημα με το κινητο ουτε με το wi-fi ουτε με τιποτε αλλο.Μάλιστα εδω και ενα μηνα φοραω τον Launcher 7 donate και ειναι φοβερος!!!! κατα τη γνωμη μου,πολυ καλυτερος -αν και λιγοτερο παραμετροποιησιμος-απο τον go launcher που ειχα για 1 χρονο,συνεπως δεν με ενδιαφερει το touchwiz της μαμας θα εξακολουθησω με τον L7. Oποιαδηποτε συμβουλη καλοδεχούμενη... Καλημερες....... Y.Γ. Εχω το εικονιδιο του superuser ok CWM εχω;;;;;πως θα το δω;;; Edited March 30, 2012 by kermitlabross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias92 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Εχω ενα προβληματακι... Καθε φορα που παω να φλασαρω μεσω odin μια stock rom που ειναι .tar ,οπως αν θυμαμαι καλα η JW1, το κινητο κολλαει στο SAMSUNG και δεν ανοιγει καθολου.. με τις rom π ειναι με PDA, MODEM, CSC δεν εχω θεμα..γιατι μου το κανει αυτο;;; Edited March 30, 2012 by ilias92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Οταν επιλέγεις να κάνεις install την ρομ με το ένα αρχείο, κάνεις και repartition πρώτα? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Τελικα ακολουθησα τις οδηγιες του tyxerakia και εκανα root το κινητο(μπορειτε να πατε στο xda και να κατεβασετε το προγραμμα του Doomlord.Η διαδικασια ειναι πολυ ευκολη,με ενα κλικ γινονται ολα μονα τους -φοραω την 2.3.3. JVN- Το επομενο βημα ειναι να βαλω μαλλον την 2.3.6,γιατι εχω battery drain.Σημειωτεον οτι δεν εχω κανενα αλλο προβλημα με το κινητο ουτε με το wi-fi ουτε με τιποτε αλλο.Μάλιστα εδω και ενα μηνα φοραω τον Launcher 7 donate και ειναι φοβερος!!!! κατα τη γνωμη μου,πολυ καλυτερος -αν και λιγοτερο παραμετροποιησιμος-απο τον go launcher που ειχα για 1 χρονο,συνεπως δεν με ενδιαφερει το touchwiz της μαμας θα εξακολουθησω με τον L7. Oποιαδηποτε συμβουλη καλοδεχούμενη... Καλημερες....... Y.Γ. Εχω το εικονιδιο του superuser ok CWM εχω;;;;;πως θα το δω;;; Δεν έχεις cwm, αυτό που έκανες δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στο κινητό σου εκτός από το να προσθέσει root. Eπίσης, αν ήθελες να βάλεις την 2.3.6, τζάμπα το έκανες αυτό, γιατί το root δεν έχει καμία σχέση με το upgrade... Εκτός αν το έκανες για να κάνεις backup με titanium.. Παντα κανουμε πρωτα backup!!!!!!!!!!! και μετα οτι θελουμε, να περασουμε. E...μόνο που χωρίς root backup δε γίνεται.. :) Edited March 30, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias92 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Οταν επιλέγεις να κάνεις install την ρομ με το ένα αρχείο, κάνεις και repartition πρώτα? εννοεις αν τικαρω το κουτακι; ναι το κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Στον οδηγό ''Eπίσημα Samsung firmwares και οδηγός εγκατάστασης με Odin (φλας)'' δεν αναφέρεται ότι πρέπει να γίνει αυτό --->wipe cache partition + wipe dalvik. Φλάσαρα μία ROM ακολουθόντας τον οδηγό,όπου και αναφέρεται να γίνουν αυτά: "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (μενου Ρυθμίσεις - Απόρρητο ή, αν έχεις cwm recovery ως root, μέσω του recovery), καθώς και διαμόρφωση (format) της εσωτερικής SD κάρτας". Επομένως αφού έγινε η όλη διαδικασία χωρίς wipe cache partition + wipe dalvik θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα???:lost::lost::cry: Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 εννοεις αν τικαρω το κουτακι; ναι το κανω... Δεν θα έπρεπε όμως. Αν διαβάσεις προσεκτικά τον οδηγό του tyxerakia θα δεις ότι σε περίπτωση που έχουμε ρομ σε ένα αρχείο (και όχι με τρία: PDA,CSC,MODEM) αποφεύγουμε το repartition γιατί αν απο την ρομ απουσιάζουν τα αρχεία chache.rfs ή dbdata.rfs θα έχουμε πρόβλημα. Αλλωστε αν πηγαίνεις απο μια gingerbread σε μια άλλη, δεν χρειάζεται να κάνεις repartition. Εκεί που σίγουρα χρειάζεται είναι αν γυρίζεις απο ICS σε Gingerbread. Στην περίπτωση αυτή περνάς πρώτα κάποια άλλη gingerbread που να είναι packed σε τρία αρχεία και μετά πας σε αυτή που είναι σε ένα αρχειο. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Στον οδηγό ''Eπίσημα Samsung firmwares και οδηγός εγκατάστασης με Odin (φλας)'' δεν αναφέρεται ότι πρέπει να γίνει αυτό --->wipe cache partition + wipe dalvik. Φλάσαρα μία ROM ακολουθόντας τον οδηγό,όπου και αναφέρεται να γίνουν αυτά: "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (μενου Ρυθμίσεις - Απόρρητο ή, αν έχεις cwm recovery ως root, μέσω του recovery), καθώς και διαμόρφωση (format) της εσωτερικής SD κάρτας". Επομένως αφού έγινε η όλη διαδικασία χωρίς wipe cache partition + wipe dalvik θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα???:lost::lost::cry: Κανένα πρόβλημα. Δεν είναι υποχρεωτικό απλά προτείνεται. Αν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κιόλας είσαι μια χαρά. Επίσης αν έχεις cwm recovery τώρα (αν έβαλες κάποιον custom kernel που το περιέχει δηλαδή) μπορείς να κάνεις τώρα τα wipe cache Και dalvik cache. Δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Απλα παντόυ διαβάζω ότι πρέπει να γίνει wipe cache partition + wipe dalvik και αναρωτιεμαι μήπως έκανα τίποτα λάθος.... Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias92 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Δεν θα έπρεπε όμως. Αν διαβάσεις προσεκτικά τον οδηγό του tyxerakia θα δεις ότι σε περίπτωση που έχουμε ρομ σε ένα αρχείο (και όχι με τρία: PDA,CSC,MODEM) αποφεύγουμε το repartition γιατί αν απο την ρομ απουσιάζουν τα αρχεία chache.rfs ή dbdata.rfs θα έχουμε πρόβλημα. Αλλωστε αν πηγαίνεις απο μια gingerbread σε μια άλλη, δεν χρειάζεται να κάνεις repartition. Εκεί που σίγουρα χρειάζεται είναι αν γυρίζεις απο ICS σε Gingerbread. Στην περίπτωση αυτή περνάς πρώτα κάποια άλλη gingerbread που να είναι packed σε τρία αρχεία και μετά πας σε αυτή που είναι σε ένα αρχειο. οκ εγινε.. ευχαριστω πολυ.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Απλα παντόυ διαβάζω ότι πρέπει να γίνει wipe cache partition + wipe dalvik και αναρωτιεμαι μήπως έκανα τίποτα λάθος.... Αφού σου ανοίγει το κινητό δεν υπάρχει πρόβλημα :p Την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων την προτείνουμε για να μην σέρνεται το σύστημα μετά από το φλασάρισμα (συμβαίνει μερικές φορές). Και το wipe cache + dalvik γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει κάνα πρόβλημα πχ να έχεις bootloops ή και δε ξέρω τι άλλο.... Πάντως μπορείς να τα κάνεις και τώρα αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theovav Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Δεν έχεις cwm, αυτό που έκανες δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στο κινητό σου εκτός από το να προσθέσει root. Eπίσης, αν ήθελες να βάλεις την 2.3.6, τζάμπα το έκανες αυτό, γιατί το root δεν έχει καμία σχέση με το upgrade... Εκτός αν το έκανες για να κάνεις backup με titanium.. E...μόνο που χωρίς root backup δε γίνεται.. :) Άρα κάνουμε κατευθείαν root; Υπάρχει εφαρμογή backup χωρίς root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Άρα κάνουμε κατευθείαν root; Υπάρχει εφαρμογή backup χωρίς root; Backup χωρίς ροοτ κάνεις μόνο στις επαφές και στα μηνύματα σου με εφαρμογές που υπάρχουν στο μάρκετ. Για να κάνεις backup εφαρμογών και ολόκληρου του συστήματος γενικότερα θες root. Δε γίνεται αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Δοκίμασε κανένας να κάνει deodexed τον tw4 και να δει αν δουλεύει σε προηγούμενες GB (οχι valuepack)? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Δοκίμασε κανένας να κάνει deodexed τον tw4 και να δει αν δουλεύει σε προηγούμενες GB (οχι valuepack)? Όχι αλλά είναι καλή ιδέα ;) Θα σου πω σε 10 λεπτά :) ... Περίεργο. Ποιό είναι το αρχείο του tw4? Eγώ βλέπω μόνο ένα Tw30Launcher.apk... το οποίο και έβαλα στην παλιά rom, και είναι ο παλιός touchwiz, όπως λέει και το όνομα. Edited March 30, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Οταν παμε απο gingerbread (με 3 αρχεια) σε froyo χρειαζεται το repartition; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Το θέμα μεταφέρθηκε στη σωστή ενότητα και θα συνενωθεί με το θέμα των Τροποποιήσεων. Προσοχή που γράφουμε :!: Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Οταν παμε απο gingerbread (με 3 αρχεια) σε froyo χρειαζεται το repartition; Ναι χρειάζεται. Αλλά πρέπει η Φρόγιο όπως είπες να έχει 3 αρχεία. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Αν καταλαβα καλα θα πρεπει και η Froyo που θα περασω να εχει και αυτη 3 αρχεια, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Αν καταλαβα καλα θα πρεπει και η Froyo που θα περασω να εχει και αυτη 3 αρχεια, σωστα; Σωστά. Γενικά όποτε κάνεις repartition πρέπει να έχεις 3 αρχεία. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Backup χωρίς ροοτ κάνεις μόνο στις επαφές και στα μηνύματα σου με εφαρμογές που υπάρχουν στο μάρκετ. Για να κάνεις backup εφαρμογών και ολόκληρου του συστήματος γενικότερα θες root. Δε γίνεται αλλιώς. Η εφαρμογη rom manager που κατεβασα κατι λεει μεσα για cwm αλλα δεν το πολυκατανοω.... Τεσπα εκανα root πηρα backup με το titanium και τωρα 2.3.6 jw1 σωστα;;;; Με τον οδηγο που εχει και το odin σωστα;;; Αληθεια την καρτα μνημης ποτε την βγαζω;;; Σορρυ για τα συνεχομενα ποστ αλλα δεν θελω να κανω λαθος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Σωστά. Γενικά όποτε κάνεις repartition πρέπει να έχεις 3 αρχεία. Μπορω να βαλω τη Froyo που εχεις στον οδηγο χωρις repartition; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Μπορω να βαλω τη Froyo που εχεις στον οδηγο χωρις repartition; Γιατί σας ξινίζει τόσο το repartition? Δεν χρειάζεται να κάνεις πρώτα αυτό και μετά φλασαρισμα την ρομ. Μπορείς να βάλεις pit και repartition μαζί με τα 3 αρχεία της ρομ και να γίνουν όλα μαζί. Edited March 30, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Γιατί σας ξινίζει τόσο το repartition? Δεν χρειάζεται να κάνεις πρώτα αυτό και μετά φλασαρισμα την ρομ. Μπορείς να βάλεις pit και repartition μαζί με τα 3 αρχεία της ρομ και να γίνουν όλα μαζί. Νικο το προβλημα μου δεν ειναι το repartition, εχω τωρα τη JW1 με τ 3 αρχεια και θελω να φλασαρω τη Froyo JS8 που ειναι 1 αρχειο, εδω ειναι το μπερδεμα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Βγηκε cf-root για την JW4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108&page=314 Nα πω οτι απο εχθες που εχω την συγκεκριμενη ρομ,το galaxy δουλευει τοσο καλα οσο ποτε. edit @polll αφου θελεις να βαλεις froyo γιατι δεν βαζεις την JSD που υπαρχει στο πρωτο ποστ (ειναι και νεοτερη της js8) και η οποια αν δεν κανω λαθος ειναι με τρια αρχεια? Edited March 30, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts