PCIFIAS Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) κλειδωμα αλα gb θες να πεις το λινκ παιζει, πως δεν παιζει, απλα θα πρεπει να ψαξεις να βρεις εσυ το thrad που σου ταιριαζει :) Tο όπως οι παλιές τηλεoράσεις που αναφέρει ο Τυρεκάκιας γιατι νομίζω ότι παραπέμπει στο κλείδωμα της ics? Το θέμα είναι οτι επιλέγω το link για τη jw1 στο xda και δεν ανταποκρίνεται. Έχουμε καμοια ιδέα? Edited March 12, 2012 by PCIFIAS Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Λάθος νομίζεις... το είχε φτιάξει όταν υπήρχαν μόνο οι Gingerbread. Φυσικά το ίδιο εφέ υπάρχει και στην ICS. Με μία απλή αναζήτηση δείτε τι βρήκα για JW1.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Κλείνει το wifi, ή μήπως αποσυνδέεται από το δύκτιο? Είναι πολύ μυστήριο αυτό το θέμα γιατί μπορεί να οφείλεται ακόμα και στο ρούτερ το πρόβλημα και στην ουσία να μην κλείνει το wifi του κινητού. Μπα, μου το κάνει σε όλα τα wifi που συνδέθηκα. Λογικά κλείνει εντελώς γιατί σβήνει το εικονιδιάκι από πάνω στη μπάρα που έχει. Δε γίνεται γκρι από άσπρο, σβήνει εντελώς για λίγο. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 τι εχετε να πειτε για την 4.04 Dark Knight ROM?? λεει να την βαλω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1510940 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 τι εχετε να πειτε για την 4.04 Dark Knight ROM?? λεει να την βαλω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1510940 και δεν την βαζεις? ειναι η μονη νομιζω που στηριζεται στην 4.0.4 εχω ακουσει πολυ καλες γνωμες :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 τι εχετε να πειτε για την 4.04 Dark Knight ROM?? λεει να την βαλω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1510940 και δεν την βαζεις? ειναι η μονη νομιζω που στηριζεται στην 4.0.4 εχω ακουσει πολυ καλες γνωμες :) Αυτά ανήκουν στο θέμα Galaxy S: Ice Cream Sandwich όπου ο laloss έχει κάνει πάλι ακριβώς την ίδια ερώτηση. Συνέχεια εκεί λοιπόν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Παιδες ποια ρομ προτεινετε για να εχω καλη ληψη σηματος wi-fi ;Exω την jvr με μοντεμ απο jvq και δεν ειδα βελτιωση σ αυτο ουτε βεβαια και στην μαμησια jvi..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Παιδες ποια ρομ προτεινετε για να εχω καλη ληψη σηματος wi-fi ;Exω την jvr με μοντεμ απο jvq και δεν ειδα βελτιωση σ αυτο ουτε βεβαια και στην μαμησια jvi..:( οτιδηποτε εκτος απο gingerbread... :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 οτιδηποτε εκτος απο gingerbread... :) Ακριβώς. Js8 η js8 based για wifi range. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Φιλε μου αν και δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά δες λίγο αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.swkey. Αχρείαστο να είναι αλλά εμενα με εσωσε στο προηγούμενο κινητό μου Ωραιο προγραμματακι για να ξεκουρασουμε τα κουμπια μας... Thx Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventic Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 καλησπέρα.πρόσφατα πέρασα την 2.3.3 αλλά είναι ξένη version και στο samsung keyboard δεν έχει ελληνικά.. μπορείτε να βοηθήσετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 καλησπέρα.πρόσφατα πέρασα την 2.3.3 αλλά είναι ξένη version και στο samsung keyboard δεν έχει ελληνικά.. μπορείτε να βοηθήσετε? Για ποιον λόγο πέρασες 2.3.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventic Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 καλύτερα λες πώς τα κατάφερα.. το έκανα εντελώς καταλάθος.. παλιά είχα 2.3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 καλύτερα λες πώς τα κατάφερα.. το έκανα εντελώς καταλάθος.. παλιά είχα 2.3.2 Γιατί δεν περνάς την jw1 (με 3 αρχεία) που υπάρχει στον οδηγό, όπως ακριβώς λέει ο οδηγός? Είναι πολύ καλύτερη από τις 2.3.3 που έχουν και battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Καλησπερα. Επειδη τα λινκ στην αρχικη σελιδα δεν λειτουργουν, μπορει καποιος να ανεβασει το crt off animation για jw1? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventic Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 εμένα το κινητό μου είναι XXJVO δεν πιστεύω να έχει καμία σχέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 ποιος ειναι ο καλυτερος kernel κατα την γνωμη σας για τον γαλαξια??? εχω διαβασει τον οδηγο και εχω μπερδευτει Κανονική έκδοση: Περιέχει όλα τα Features. BM έκδοση: Έχει περισσότερη μνήμη διαθέσιμη αλλά δεν γίνεται εγγραφή βίντεο σε 720p. SC έκδοση: Έχει τα stock χρώματα της Samsung και όχι τα Voodoo Color και Speedmod Color. SCBM έκδοση: Συνδυασμός των SC και BM εκδόσεων :S :S :S :S :S :S :S ποιον προτεινετε για να βαλω?? ποιος ειναι ο καλυτερος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Καλησπερα. Επειδη τα λινκ στην αρχικη σελιδα δεν λειτουργουν, μπορει καποιος να ανεβασει το crt off animation για jw1? ευχαριστω! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4023570#post4023570 Δώθηκε μια σελίδα πρίν!;) Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 ποιος ειναι ο καλυτερος kernel κατα την γνωμη σας για τον γαλαξια??? εχω διαβασει τον οδηγο και εχω μπερδευτει Κανονική έκδοση: Περιέχει όλα τα Features. BM έκδοση: Έχει περισσότερη μνήμη διαθέσιμη αλλά δεν γίνεται εγγραφή βίντεο σε 720p. SC έκδοση: Έχει τα stock χρώματα της Samsung και όχι τα Voodoo Color και Speedmod Color. SCBM έκδοση: Συνδυασμός των SC και BM εκδόσεων :S :S :S :S :S :S :S ποιον προτεινετε για να βαλω?? ποιος ειναι ο καλυτερος? Τι θα πει καλύτερος? Καλύτερος σε τι? Σου αρέσει το voodoo color? Αν ναι τότε μην βάλεις την SC. Βιντεοσκοπείς σε υψηλή ανάλυση? Αν ναι τότε μην βάλεις τον BM. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 ποιος ειναι ο καλυτερος kernel κατα την γνωμη σας για τον γαλαξια??? εχω διαβασει τον οδηγο και εχω μπερδευτει Κανονική έκδοση: Περιέχει όλα τα Features. BM έκδοση: Έχει περισσότερη μνήμη διαθέσιμη αλλά δεν γίνεται εγγραφή βίντεο σε 720p. SC έκδοση: Έχει τα stock χρώματα της Samsung και όχι τα Voodoo Color και Speedmod Color. SCBM έκδοση: Συνδυασμός των SC και BM εκδόσεων :S :S :S :S :S :S :S ποιον προτεινετε για να βαλω?? ποιος ειναι ο καλυτερος? Οι διαφορές που έχουν είναι αυτά που έγραψες, τίποτα άλλο! διαλέγεις και παίρνεις Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Ευχαριστώ πολύ, δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις και πολύ τελευταία, οπότε κοίταξα μόνο στην αρχική σελίδα που θυμόμουν ότι το είχα βρει παλιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 εμένα το κινητό μου είναι XXJVO δεν πιστεύω να έχει καμία σχέση Όχι καμία σχέση. Με odin όπως λέει ο οδηγός μπορείς να πας από όποια έκδοση θες σε όποια άλλη θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Λάθος νομίζεις... το είχε φτιάξει όταν υπήρχαν μόνο οι Gingerbread. Φυσικά το ίδιο εφέ υπάρχει και στην ICS. Με μία απλή αναζήτηση δείτε τι βρήκα για JW1.:p Απλα εξαρχης αναφερθηκα σε ποια εκδοση περιλαμβανεται στον γαλαξια μας και αυτη δεν ειναι αλλη απο την ics. Ευχαριστω για τη βοηθεια Νικο. Λυστε μου μια απορια παρακαλω. Μετατρεπω σε ext4 και δε λειτουργει η κληση, δηλαδη η τηλεφωνικη συνδεση ειναι νεκρη. Τι πρεπει να αναπροσαρμοσω (να προσεξω) στα settings του semaphore για να μη συμβαινει αυτο; Την επιλογη virtual/cache to 50 mb που αναφερεται στον οδηγο δεν την εχω ενεργοποιησει, βασικα στην 2.5.0 δεν τη βρηκα καν. Επισης δεν περιοριζομαι απο μνημη. Edited March 12, 2012 by PCIFIAS Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Δε νομιζω λαθος, εγω εξαρχης μιλησα συμφωνα με ποια επισημη εκδοση το συμπεριλαμβανει και αυτη ειναι μονο η icm. Το αν ειχε βγει πρωτιστως μοντακι για τη ginger ειναι αλλο. Ευχαριστω για τη βοηθεια Superuser. Δεν καταλαβαίνω.. Το crt off είναι εφε της gb που απενεργοποίησε όμως η Samsung στο κινητό μας. Έχει μονταριστεί για σχεδόν όλες τις εκδόσεις android. Επίσης icm δεν υπάρχει. ICS= ice cream sandwich (Android 4) CM= CyanogenMod icm= nothing Edited March 12, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Δεν κατεβαίνω.. Το crt off είναι εφε της gb που απενεργοποίησε όμως η Samsung στο κινητό μας. Έχει μονταριστεί για σχεδόν όλες τις εκδόσεις android. Επίσης icm δεν υπάρχει. ICS= ice cream sandwich (Android 4) CM= CyanogenMod icm= nothing (Ουτε να το διορθωσω δεν προλαβα ο ανθρωπος) Εχεις δικιο, εγω ξεχαστηκα και αναφερθηκα συμφωνα με τα δεδομενα του γαλαξια και επειδη αυτο το ειδα πρωτη φορα στο τηλ οταν περασα custom ics. Για αυτο τον λογο τη γραφω και icm, γιατι μεσω του cm μονο την εχω δουλεψει στο κινητο μου. Ειναι μια συντομια και των δυο μαζι χαχα. Παντως και εσυ δεν καταλαβαινεις αλλα κατεβαινεις (αστειευομαι) ;-) Edited March 12, 2012 by PCIFIAS Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts