Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κλειδωμα αλα gb θες να πεις

το λινκ παιζει, πως δεν παιζει, απλα θα πρεπει να ψαξεις να βρεις εσυ το thrad που σου ταιριαζει :)

Tο όπως οι παλιές τηλεoράσεις που αναφέρει ο Τυρεκάκιας γιατι νομίζω ότι παραπέμπει στο κλείδωμα της ics? Το θέμα είναι οτι επιλέγω το link για τη jw1 στο xda και δεν ανταποκρίνεται. Έχουμε καμοια ιδέα? Edited by PCIFIAS
Θοδωρης

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λάθος νομίζεις... το είχε φτιάξει όταν υπήρχαν μόνο οι Gingerbread. Φυσικά το ίδιο εφέ υπάρχει και στην ICS.

Με μία απλή αναζήτηση δείτε τι βρήκα για JW1.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Κλείνει το wifi, ή μήπως αποσυνδέεται από το δύκτιο? Είναι πολύ μυστήριο αυτό το θέμα γιατί μπορεί να οφείλεται ακόμα και στο ρούτερ το πρόβλημα και στην ουσία να μην κλείνει το wifi του κινητού.

Μπα, μου το κάνει σε όλα τα wifi που συνδέθηκα. Λογικά κλείνει εντελώς γιατί σβήνει το εικονιδιάκι από πάνω στη μπάρα που έχει. Δε γίνεται γκρι από άσπρο, σβήνει εντελώς για λίγο.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

τι εχετε να πειτε για την 4.04 Dark Knight ROM??

λεει να την βαλω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1510940

και δεν την βαζεις?

ειναι η μονη νομιζω που στηριζεται στην 4.0.4

εχω ακουσει πολυ καλες γνωμες :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

τι εχετε να πειτε για την 4.04 Dark Knight ROM??

λεει να την βαλω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1510940

και δεν την βαζεις?

ειναι η μονη νομιζω που στηριζεται στην 4.0.4

εχω ακουσει πολυ καλες γνωμες :)

Αυτά ανήκουν στο θέμα Galaxy S: Ice Cream Sandwich όπου ο laloss έχει κάνει πάλι ακριβώς την ίδια ερώτηση.

Συνέχεια εκεί λοιπόν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παιδες ποια ρομ προτεινετε για να εχω καλη ληψη σηματος wi-fi ;Exω την jvr με μοντεμ απο jvq και δεν ειδα βελτιωση σ αυτο ουτε βεβαια και στην μαμησια jvi..:(

Παιδες ποια ρομ προτεινετε για να εχω καλη ληψη σηματος wi-fi ;Exω την jvr με μοντεμ απο jvq και δεν ειδα βελτιωση σ αυτο ουτε βεβαια και στην μαμησια jvi..:(

οτιδηποτε εκτος απο gingerbread... :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Φιλε μου αν και δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά δες λίγο αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.swkey. Αχρείαστο να είναι αλλά εμενα με εσωσε στο προηγούμενο κινητό μου

Ωραιο προγραμματακι για να ξεκουρασουμε τα κουμπια μας... Thx

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

καλησπέρα.πρόσφατα πέρασα την 2.3.3 αλλά είναι ξένη version και στο samsung keyboard δεν έχει ελληνικά..

μπορείτε να βοηθήσετε?

Για ποιον λόγο πέρασες 2.3.3?

καλύτερα λες πώς τα κατάφερα..

το έκανα εντελώς καταλάθος..

παλιά είχα 2.3.2

Γιατί δεν περνάς την jw1 (με 3 αρχεία) που υπάρχει στον οδηγό, όπως ακριβώς λέει ο οδηγός?

Είναι πολύ καλύτερη από τις 2.3.3 που έχουν και battery drain.

ποιος ειναι ο καλυτερος kernel κατα την γνωμη σας για τον γαλαξια???

εχω διαβασει τον οδηγο και εχω μπερδευτει

Κανονική έκδοση: Περιέχει όλα τα Features.

BM έκδοση: Έχει περισσότερη μνήμη διαθέσιμη αλλά δεν γίνεται εγγραφή βίντεο σε 720p.

SC έκδοση: Έχει τα stock χρώματα της Samsung και όχι τα Voodoo Color και Speedmod Color.

SCBM έκδοση: Συνδυασμός των SC και BM εκδόσεων :S :S :S :S :S :S :S

ποιον προτεινετε για να βαλω??

ποιος ειναι ο καλυτερος?

Καλησπερα. Επειδη τα λινκ στην αρχικη σελιδα δεν λειτουργουν, μπορει καποιος να ανεβασει το crt off animation για jw1? ευχαριστω!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4023570#post4023570 Δώθηκε μια σελίδα πρίν!;)

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

BM έκδοση: Έχει περισσότερη μνήμη διαθέσιμη αλλά δεν γίνεται εγγραφή βίντεο σε 720p.

SC έκδοση: Έχει τα stock χρώματα της Samsung και όχι τα Voodoo Color και Speedmod Color.

ποιος ειναι ο καλυτερος?

Τι θα πει καλύτερος? Καλύτερος σε τι?

Σου αρέσει το voodoo color? Αν ναι τότε μην βάλεις την SC. Βιντεοσκοπείς σε υψηλή ανάλυση? Αν ναι τότε μην βάλεις τον BM. :)

Κώστας

ποιος ειναι ο καλυτερος?

Οι διαφορές που έχουν είναι αυτά που έγραψες, τίποτα άλλο! διαλέγεις και παίρνεις

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Ευχαριστώ πολύ, δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις και πολύ τελευταία, οπότε κοίταξα μόνο στην αρχική σελίδα που θυμόμουν ότι το είχα βρει παλιά!

εμένα το κινητό μου είναι XXJVO δεν πιστεύω να έχει καμία σχέση

Όχι καμία σχέση. Με odin όπως λέει ο οδηγός μπορείς να πας από όποια έκδοση θες σε όποια άλλη θες.

Λάθος νομίζεις... το είχε φτιάξει όταν υπήρχαν μόνο οι Gingerbread. Φυσικά το ίδιο εφέ υπάρχει και στην ICS.

Με μία απλή αναζήτηση δείτε τι βρήκα για JW1.:p

Απλα εξαρχης αναφερθηκα σε ποια εκδοση περιλαμβανεται στον γαλαξια μας και αυτη δεν ειναι αλλη απο την ics. Ευχαριστω για τη βοηθεια Νικο. Λυστε μου μια απορια παρακαλω. Μετατρεπω σε ext4 και δε λειτουργει η κληση, δηλαδη η τηλεφωνικη συνδεση ειναι νεκρη. Τι πρεπει να αναπροσαρμοσω (να προσεξω) στα settings του semaphore για να μη συμβαινει αυτο; Την επιλογη virtual/cache to 50 mb που αναφερεται στον οδηγο δεν την εχω ενεργοποιησει, βασικα στην 2.5.0 δεν τη βρηκα καν. Επισης δεν περιοριζομαι απο μνημη.

Edited by PCIFIAS
Θοδωρης

Δε νομιζω λαθος, εγω εξαρχης μιλησα συμφωνα με ποια επισημη εκδοση το συμπεριλαμβανει και αυτη ειναι μονο η icm. Το αν ειχε βγει πρωτιστως μοντακι για τη ginger ειναι αλλο. Ευχαριστω για τη βοηθεια Superuser.

Δεν καταλαβαίνω..

Το crt off είναι εφε της gb που απενεργοποίησε όμως η Samsung στο κινητό μας. Έχει μονταριστεί για σχεδόν όλες τις εκδόσεις android.

Επίσης icm δεν υπάρχει.

ICS= ice cream sandwich (Android 4)

CM= CyanogenMod

icm= nothing

Edited by nikos523

Δεν κατεβαίνω..

Το crt off είναι εφε της gb που απενεργοποίησε όμως η Samsung στο κινητό μας. Έχει μονταριστεί για σχεδόν όλες τις εκδόσεις android.

Επίσης icm δεν υπάρχει.

ICS= ice cream sandwich (Android 4)

CM= CyanogenMod

icm= nothing

(Ουτε να το διορθωσω δεν προλαβα ο ανθρωπος) Εχεις δικιο, εγω ξεχαστηκα και αναφερθηκα συμφωνα με τα δεδομενα του γαλαξια και επειδη αυτο το ειδα πρωτη φορα στο τηλ οταν περασα custom ics. Για αυτο τον λογο τη γραφω και icm, γιατι μεσω του cm μονο την εχω δουλεψει στο κινητο μου. Ειναι μια συντομια και των δυο μαζι χαχα. Παντως και εσυ δεν καταλαβαινεις αλλα κατεβαινεις (αστειευομαι) ;-)

Edited by PCIFIAS
Θοδωρης

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις