achillesgk Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλή ερώτηση ; εγω πάντως την καλιμπραρω όταν είναι γεμάτη.....και πιστεύω ότι έχω καλά αποτελέσματα Αν κατεβάσεις το battery calibration μπορείς να κάνεις calibrate μόνο όταν η μπαταρία είναι 100%. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καταρχάς να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τα παιδιά για την απιστευτη δουλειά που έχουν ρίξει και έχουμε οφεληθεί όλοι μας. Μέχρι πριν ένα μήνα ήμουν τελείως άσχετος (τότε πήρα το Galaxy) και τώρα έχω ήδη φλασάρει δύο φορές. Πριν είχα την ελβετική JVW και τώρα έβαλα και την JW1 (με έπιασε το μικρόβιο και εμένα - μαζί και με το κράξιμο της κοπελιάς βεβαίως βεβαίως). Εννοείται ότι σημαντικές διαφορές δεν έχουν από το λίγο που παρατήρησα οπότε για όποιον έχει ήδη την JVW δεν νομίζω ότι αξίζει ιδιαίτερα τον κόπο να φλασάρει (αν και αυτά είναι σχετικά). Για όσους έχουν ακόμα την στοκ 2.3.3 δεν το συζητάω βέβαια... Μια ερώτηση μόνο για τον Στράτο (ή και για όποιον γνωρίζει). Η κυριότερη διαφορά στον καινούριο Semaphore 2.3.0 είναι η δυνατότητα να κάνεις auto-brightness μέσω του kernel. Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από το να το έχεις manual περίπου στο 25% που το έχω εγώ; Και με την ευκαιρία: εσείς με πόση φωτεινότητα είστε συνήθως; Ναι μεν η πολλή φωτεινότητα ρουφάει την μπαταρία αλλά από την άλλη super amoled οθόνη με χαμηλό brightness είναι δώρο άδωρον... Γνώμες please... Α και κάτι άλλο μια και το ανέφερε ένα παιδί παραπάνω: τελικά battery calibration κάνουμε όταν έχει τελειώσει η μπαταρία ή όταν είναι γεμάτη; Η μία διαφορά είναι ο εναλλακτικός driver για το auto brightness. Δεν αλλάζει την υπάρχουσα δυνατότητα. Απλά αν θέλεις δοκιμάζεις κι αυτή τη λύση. Η άλλη διαφορά είναι ότι όταν σβήνει η οθόνη κάποιες ρυθμίσεις του ondemand governor γίνονται πιο ήπιες (sampling_down_momentum, sampling_rate, io_is_busy) για εξοικονόμηση πόρων. Προσωπικά το καλύτερο calibration είναι να κάνεις 2-3 κύκλους πλήρους φόρτισης/αποφόρτισης σε φυσιολογικές συνθήκες (εννοώ χωρίς κάποια εφαρμογή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Ειλικρινά, δεν ξέρω. Ίσως να μην φταίει το ext2. Ίσως κάποια άλλη μετατροπή/πείραγμα που κάνει ο damian κάνει conflict όταν μπαίνει ο Semaphore. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα. Οπότε πριν από την μετάβαση καλό θα ήταν ήταν επαναφορά σε rfs και backup. Το επίσης παράξενο είναι ότι μετά από τόσες χιλιάδες downloads ποτέ κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε για κάτι τέτοιο (εκτός αν δεν το ανέφερε στο XDA). Ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία και την απώλεια των δεδομένων σου. Αλίμονο καλέ δεν φταις εσύ! Επανέφερα τις φώτο που ήθελα, και όσον αφορά τα άλλα αρχεία ήταν παιχνίδια όπως asphalt, nfs κλπ και τα ξανακατεβαζω σιγά το πράμα. Από δω και στο εξής πάντως θα το θυμάμαι :) Edit: όσον αφορά το bln, αφού ανάψει η οθόνη, αν δεν διαβάσεις το μήνυμα και μείνει η ειδοποίηση μόλις σβήσει η οθόνη γίνεται να ανάψουν? Το είχα δει παλαιότερα αυτό, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τι έκδοση ήμουν. Είναι κάποια ρύθμιση από τον κέρνελ ή κάποιο αρχείο της ρομ? Λογικά από την ρομ πρέπει να είναι αλλά το bln control δεν έχει τέτοιες επιλογές... Edited December 28, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Η μία διαφορά είναι ο εναλλακτικός driver για το auto brightness. Δεν αλλάζει την υπάρχουσα δυνατότητα. Απλά αν θέλεις δοκιμάζεις κι αυτή τη λύση. Η άλλη διαφορά είναι ότι όταν σβήνει η οθόνη κάποιες ρυθμίσεις του ondemand governor γίνονται πιο ήπιες (sampling_down_momentum, sampling_rate, io_is_busy) για εξοικονόμηση πόρων. Προσωπικά το καλύτερο calibration είναι να κάνεις 2-3 κύκλους πλήρους φόρτισης/αποφόρτισης σε φυσιολογικές συνθήκες (εννοώ χωρίς κάποια εφαρμογή) Άρα δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο auto brightness του semaphore και του android οπότε καλύτερα για την μπαταρία είναι να το έχουμε κάπου manual (εσύ που το 'χεις από περιέργεια; ) Δηλάδή εσύ όταν αλλάζεις rom δεν κάνεις battery wipe; ΥΓ) Συγχαρητήρια για τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ kernel σου. Το κινητό απλά πάει ΣΦΑΙΡΑ...:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Προσωπικά το καλύτερο calibration είναι να κάνεις 2-3 κύκλους πλήρους φόρτισης/αποφόρτισης σε φυσιολογικές συνθήκες (εννοώ χωρίς κάποια εφαρμογή)+1000 Ποτε μου δεν εκανα calibration και ποτε δεν ειχα προβλημα μπαταριας Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 +1000 Ποτε μου δεν εκανα calibration και ποτε δεν ειχα προβλημα μπαταριας Κι εγώ μέχρι χθες! Και έως τώρα οι φορτίσεις ήταν πάντα με κλειστό το κινητό και πάντα έως το 100%. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Κι εγώ μέχρι χθες! Και έως τώρα οι φορτίσεις ήταν πάντα με κλειστό το κινητό και πάντα έως το 100%. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.Ποτε δεν κρατησα κλειστο το κινητο για την φορτιση και ποτε δεν κοιταξα το ποσοστο της μπαταριας πριν το βαλω στην πριζα,το φορτιζω και το κοβω οποτε μου την δωσει και ποτε δεν εχω προβλημα (κι ουτε ειχα και με προηγουμενα κινητα),εκτος αυτου νομιζω,εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο πολυ περισοτερο καιρο απο εσενα,για να περιμενω την <πρωτη φορα>:D.Το ολο θεμα,παντα κατα την γνωμη μου και την γνωση μου μια και ειμαι και ηλεκτρονικος,ειναι να γινονται 2-3 κυκλοι φορτισης αποφορτισης σωστα οταν πρωτοπαιρνουμε μια συσκευη,οπως σωστα ειπε και ο Στρατος.Οι gingerbread γενικα,εχουν καποιο θεματακι με την πληρη φορτιση,αλλες φορες θα δεις το ποσοστο να ειναι 98%,αλλες 97 και αλλες 100,γνωμη μου παντα,μην ασχολειστε και μην στεναχωριεστε γι αυτο το θεμα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ποτε δεν κρατησα κλειστο το κινητο για την φορτιση και ποτε δεν κοιταξα το ποσοστο της μπαταριας πριν το βαλω στην πριζα,το φορτιζω και το κοβω οποτε μου την δωσει και ποτε δεν εχω προβλημα (κι ουτε ειχα και με προηγουμενα κινητα),εκτος αυτου νομιζω,εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο πολυ περισοτερο καιρο απο εσενα,για να περιμενω την <πρωτη φορα>:D.Το ολο θεμα,παντα κατα την γνωμη μου και την γνωση μου μια και ειμαι και ηλεκτρονικος,ειναι να γινονται 2-3 κυκλοι φορτισης αποφορτισης σωστα οταν πρωτοπαιρνουμε μια συσκευη,οπως σωστα ειπε και ο Στρατος.Οι gingerbread γενικα,εχουν καποιο θεματακι με την πληρη φορτιση,αλλες φορες θα δεις το ποσοστο να ειναι 98%,αλλες 97 και αλλες 100,γνωμη μου παντα,μην ασχολειστε και μην στεναχωριεστε γι αυτο το θεμα. Έχω 8 μήνες περίπου και μου το έκανε χτες....Δεν είναι και λίγος καιρός. Κι εγώ μέχρι χτες δεν εϊχα κάποιο θέμα. Εννοείται πως έκανα και τις πρώτες φορές αλλά και τις επόμενες πολύ προσεχτική χρήση τις μπαταρίας όσον αφορά τους κύκλους φόρτισης εκφόρτισης. Δεν στενοχωριέμαι απλά πρώτη φορά φόρτισα το κινητό στη διάρκει της ημέρας. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Με την JW1 έχω πολύ καλύτερη διάρκεια μπαταρίας απ' ότι είχα με την JVT. Εγώ κάνω πάντα ένα calibration στην μπαταρία όταν φλασάρω νέα rom. Το αφήνω να σβήσει, το φορτίζω κλειστό, κάνω wipe battery stats και μετά του κάνω άλλους 2-3 πλήρης κύκλους φόρτισης-εκφόρτισης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ticker1510 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. μετα απο μια μεγαλη περιοδο απουσιας απο το φορουμ βλεπω οτι υπαρχουν τεραστιες εξελιξεις και updates! εγω εχω μεινει στο σεμα 1.6 και 2.3.3 jvr... λοιπον αυτος ο συνδυασμος μου εχει δημιουργησει πολλα προβληματα απο το σεπτεμβρη που τον εχω. συχνα κολληματα στον πλοηγο και σε αλλες εφαρμογες restart του touchwiz καθε φορα που κλεινω μια εφαρμογη , κολληματα στα παιχνιδια. χωρις semaphore δεν εχω αυτα τα προβληματα αλλα δεν ειμαι root. εχει συμβει σε καποιον αλλο? γιατι και στο xda δεν εχει αναφερθει παρα μονο σε ενα παιδι χωρις κ αυτος να εχει παρει απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. μετα απο μια μεγαλη περιοδο απουσιας απο το φορουμ βλεπω οτι υπαρχουν τεραστιες εξελιξεις και updates! εγω εχω μεινει στο σεμα 1.6 και 2.3.3 jvr... λοιπον αυτος ο συνδυασμος μου εχει δημιουργησει πολλα προβληματα απο το σεπτεμβρη που τον εχω. συχνα κολληματα στον πλοηγο και σε αλλες εφαρμογες restart του touchwiz καθε φορα που κλεινω μια εφαρμογη , κολληματα στα παιχνιδια. χωρις semaphore δεν εχω αυτα τα προβληματα αλλα δεν ειμαι root. εχει συμβει σε καποιον αλλο? γιατι και στο xda δεν εχει αναφερθει παρα μονο σε ενα παιδι χωρις κ αυτος να εχει παρει απαντηση Φιλε μου, με την μικρη εμπειρια που εχω αποκτησει απο εδω, σου προτεινω να περασεις JW1 η JVZ (και οι δυο 2.3.6) σε συνδυασμο με semaphore kernel 2.3. Θα δεις μεγαλη διαφορα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. μετα απο μια μεγαλη περιοδο απουσιας απο το φορουμ βλεπω οτι υπαρχουν τεραστιες εξελιξεις και updates! εγω εχω μεινει στο σεμα 1.6 και 2.3.3 jvr... λοιπον αυτος ο συνδυασμος μου εχει δημιουργησει πολλα προβληματα απο το σεπτεμβρη που τον εχω. συχνα κολληματα στον πλοηγο και σε αλλες εφαρμογες restart του touchwiz καθε φορα που κλεινω μια εφαρμογη , κολληματα στα παιχνιδια. χωρις semaphore δεν εχω αυτα τα προβληματα αλλα δεν ειμαι root. εχει συμβει σε καποιον αλλο? γιατι και στο xda δεν εχει αναφερθει παρα μονο σε ενα παιδι χωρις κ αυτος να εχει παρει απαντηση Η jvr αν δεν κάνω λάθος είναι 2.3.4 ήταν πολύ καλή για την εποχή της! :-P. Τώρα όμως σου προτείνω ανεπιφύλακτα την 2. 3. 6 JW1 η οποία είναι και η τελευταία που έχει βγει! Σε συνδυασμό με τον τελευταίο sema όπως είπε και ο φίλος από πάνω είναι ότι καλύτερο! Παντοσ αυτα τα προβλήματα που λες μάλλον οφείλονται σε κάποιο θέμα η mod που έχεις βάλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ticker1510 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 ναι εννοουσα 2.3.4 αλλα το ιδιο προβλημα ειχα και στη jvi με semaphore. το μονο που εχω φλασαρει ειναι το crt mod για jvr. δεν νομιζω να φταιει αυτο. η jw1 ειναι η jvw που αναφερεται στο θρεντ των επισημων firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Η JW1 είναι ανεπίσημη και αν κοιτάξεις 2-4 σελίδες πίσω πρέπει να είναι ένα post που έχει το link για JW1 και για τα CSC και PHONE. EDIT: Εδώ είναι για να μην ψάχνεις! Ήταν 6 σελίδες τελικά.:p Edited December 28, 2011 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ticker1510 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 ευχαριστω πολυ φιλε... θα τη δοκιμασω κ ελπιζω να ειναι οντως καλη και να μην ειμαι παλι ο μοναδικος που δεν θα τη χαρει:) θα ενημερωσω για την προοδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλησπερα σε ολους...ελπιζω να γραφω στη σωστη ενοτητα..εχω μια απορια..εκανα format στο pc κ εχω ψηθει να περασω την ics onecosmic.. 1.ειμαι σε tornado jvt kernel semaphore πρεπει να βαλω cm7/miui η φλασαρω κανονικα απο δω; 2.εγκατεστησα το kies για να περαστουν οι drivers (αφου το λινκ της πρωτης σελιδας στην αναλογη ενοτητα δεν μου λειτουργει).τωρα εχουν περαστει οι drivers η απαιτειται και η συνδεση του κινητου με το kies?και αν ναι εχει κολλησει μια ωρα και γραφει συνδεση αλλα δεν προχωραει τι κανω? Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Το Kies δουλεύει μόνο με stock roms επομένως δεν πρόκειται να συνδεθεί, άσε που δεν χρειάζεται! Για να βάλεις την ICS περνάς τα κατάλληλα αρχεία και κάνεις intall zip from sdcard από CWM. Καλύτερα να περάσεις μία stock και μετά CWM (με Semaphore αν θες) και μετά να περάσεις την ICS. Για λεπτομέρειες κοίτα στο θέμα για το Ice Cream Sandwich. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλησπερα σε ολους...ελπιζω να γραφω στη σωστη ενοτητα..εχω μια απορια..εκανα format στο pc κ εχω ψηθει να περασω την ics onecosmic.. 1.ειμαι σε tornado jvt kernel semaphore πρεπει να βαλω cm7/miui η φλασαρω κανονικα απο δω; 2.εγκατεστησα το kies για να περαστουν οι drivers (αφου το λινκ της πρωτης σελιδας στην αναλογη ενοτητα δεν μου λειτουργει).τωρα εχουν περαστει οι drivers η απαιτειται και η συνδεση του κινητου με το kies?και αν ναι εχει κολλησει μια ωρα και γραφει συνδεση αλλα δεν προχωραει τι κανω? Θες να κάνεις φορματ σε όλα ε, κινητά, PC :lol: Λοιπόν καλό θα ήταν να βάλεις μία στοκ 2.3.5. Αν μπορείς βάλε την στοκ JVT. Το kies δεν χρειάζεται, απλα να το εγκαταστήσεις για να μπουν οι drivers μετά κλείστο εντελώς για να μη σου δημιουργήσει κάνα πρόβλημα... Έχει και οδηγίες στο θέμα με την Ice cream sandwitch πάντως αν κοιτάξεις στις τελευταίες σελίδες. Πάντως δεν κατάλαβα που σου έχει κολλήσει στην εγκατάσταση :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να φλασάρω την JW1 στο SGS αλλά έχω λίγο μπερδευτεί με τα αρχεία που κατέβασα.Κατέβασα τα 2 zip αρχεία από τα προηγούμενα links και έχουν μέσα 5 tar αρχεία τα οποία δεν ξέρω σε ποιά πεδία να τα βάλω στο odin. Έχει τα εξής: APBOOT (Αυτό που πάει;;; ) , CODE (αυτό μπαίνει στο πεδίο PDA) , KERNEL(Αυτό πάει στο PIT;;; ) , CSC (αυτό πάει στο αντίστοιχο SCS) , PHONE (στο αντίστοιχο PHONE) Επίσης έχω βάλει custom ROM την Simplicity 1.6.1 και Semaphore JVT 1.9.0. Πρέπει να φλασάρω τη stock JVT ROM πρώτα ή όχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να φλασάρω την JW1 στο SGS αλλά έχω λίγο μπερδευτεί με τα αρχεία που κατέβασα.Κατέβασα τα 2 zip αρχεία από τα προηγούμενα links και έχουν μέσα 5 tar αρχεία τα οποία δεν ξέρω σε ποιά πεδία να τα βάλω στο odin. Έχει τα εξής: APBOOT (Αυτό που πάει;;; ) , CODE (αυτό μπαίνει στο πεδίο PDA) , KERNEL(Αυτό πάει στο PIT;;; ) , CSC (αυτό πάει στο αντίστοιχο SCS) , PHONE (στο αντίστοιχο PHONE) κρατάς μόνο το code από την jw1 και csc και phone αυτά που κατέβασες μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 κρατάς μόνο το code από την jw1 και csc και phone αυτά που κατέβασες μαζί. Τα άλλα 2 αρχεία τι είναι; Δεν χρειάζονται; Το πεδίο PIT το αφήνω κενό και τα 3 κουτάκια τσεκαρισμένα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Τα άλλα 2 αρχεία τι είναι; Δεν χρειάζονται; Το πεδίο PIT το αφήνω κενό και τα 3 κουτάκια τσεκαρισμένα; τα άλλα δύο είναι αυτά που θα βάλεις εσύ για ελληνικά. ρίξε μια ματιά στης οδηγίες εγκατάστασης για να μη κάνεις κανα λάθος. αν εννοείς τρία κουτάκια τσεκαρισμάμε Pda, csc, phone ναι..εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 τα άλλα δύο είναι αυτά που θα βάλεις εσύ για ελληνικά. ρίξε μια ματιά στης οδηγίες εγκατάστασης για να μη κάνεις κανα λάθος. αν εννοείς τρία κουτάκια τσεκαρισμάμε Pda, csc, phone ναι..εννοείται. Όχι εννοώ τα Re-Partition, Auto Reboot, F.Reset Time αν πρέπει και τα 3 να είναι τσεκαρισμένα. Οδηγίες εγκατάστασης δεν βρήκα κάπου. Επίσης , πες μου αν μπορώ να φλασάρω πάνω στην custom ROM ή χρειάζεται να κατεβάσω τη stock JVT ROM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Όχι εννοώ τα Re-Partition, Auto Reboot, F.Reset Time αν πρέπει και τα 3 να είναι τσεκαρισμένα. Οδηγίες εγκατάστασης δεν βρήκα κάπου. Επίσης , πες μου αν μπορώ να φλασάρω πάνω στην custom ROM ή χρειάζεται να κατεβάσω τη stock JVT ROM. Μπορείς να φλασάρεις πάνω απο custom rom και πάνω απο οποιαδήποτε rom με το odin... Τα 3 κουτάκια: -Auto Reboot, F.Reset Time ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ -Re-Partition ΜΟΝΟ αν έχεις βάλει .pit αρχείο (κανένα απο αυτά που παραθέτεις δεν είναι .pit αρχείο και δεν προορίζεται για αυτό το πεδίο). Το pit αρχείο είναι το σύστημα αρχείων που θέλεις να περάσεις και στην ουσία κάνει διαμόρφωση της εσωτερικής μνήμης (σαν format, για καθαρή εγκατάσταση). Αν θέλεις πιτ αρχείο βάλε αυτό. Αν δεν βάλεις pit αρχείο ΔΕΝ τσεκάρεις και το αντίστοιχο πεδίο pit. Κατα τα υπόλοιπα όπως στα είπε ο Αχιλλέας @achillesgk παραπάνω... Τα υπόλοιπα αρχεία (που σου περισσεύουν μπορείς να τα σβήσεις να μην σε μπερδεύουν). Οπότε χρησιμοποιείς PDA το code (απο την JW1) που κατέβασες, και σαν phone και scs αυτά που κατέβασες ξεχωριστά (το scs είναι απο άλλη ρομ που περιέχει και Ελληνικά πληκτρολόγια και apn, γιαυτό χρησιμοποιείς αυτό αντί αυτού που περιέχεται στην jw1). EDIT: οπωσδήποτε πριν φλασάρεις κάνε factory reset!!! EDIT2: και οπωσδήποτε βγάλε οποιοδήποτε lagfix (ext4 σύστημα αρχείων) αν έχεις. Αν έρχεσαι απο στοκ rom απείραχτη (δεν πείραξες κάτι) δεν έχεις lagfix οπότε δεν χρειάζεται ανησυχία... Επίσης σχετικά αναφέρω οτι βάζοντας και πιτ αρχείο με το odin δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα να σκεφτείς (το πιτ αλλάζει μόνο του πάλι το σύστημα αρχείων στο default rfs). Edited December 29, 2011 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ευχαριστώ πολύ! Κάτι τελευταίο...Όταν φλάσαρα την Simplicity ROM κράτησα ένα image backup με το CWM.Αυτό είναι αποθηκευμένο στην εσωτερική sdcard λογικά και αν κάνω factory reset θα σβηστεί.Σωστά; Που το βρίσκω αυτό το image αρχείο μέσω κάποιου file explorer να το αντιγράψω στο pc μου σε περίπτωση που κάτι δεν μου πάει καλά με το φλασάρισμα; Επίσης, ο kernel semaphore που έχω θα χαθεί και αυτός με το φλασάρισμα; Θα πρέπει να τον ξαναπεράσω μετά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts