Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινε στο site της kitchen εκεί που λέει windows animations! Η τελευταία επιλογή είναι Ice! ;-)

Χρόνια πολλά σε όλους μάγκες!!! Υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας!

Επειδη στο στρατοπεδο μεσα δεν ειναι κι οτι πιο ευκολο να το κανω αν μπορουσε καποιος να το φτιαξει θα με εξυπηρετουσε πολυ :rolleyes:

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορει καποιος να φτιαξει μονο το ics animation για την jw1..;

Χρονια πολλα σε ολους.Ηρακλη,γνωμη μου,μην ασχολεισαι με αυτο,δεν χανεις και τιποτα,το εχω δοκιμασει εδω και καιρο κι εφυγε με ελαφρα πηδηματακια. :p Την πιο γρηγορη ανταποκριση,αντικειμενικα,την εχει το κινητο οταν ειναι απενεργοποιημενες ολες οι κινησεις.Τωρα παλι αν το θελεις τοσο,μπορω να στο ανεβασω να το δοκιμασεις αλλα θα ειναι πακετο με το υπολοιπα απο το μοντακι που εχω φιαξει για την JW1. Edited by truckman

Με την JW1, Semaphore 2.2.0, και τον Go launcher δεν μου έλειψε η ταχύτητα της CM ούτε δευτερόλεπτο ...

άμεση ανταπόκριση στα πάντα, GPS που κλειδώνει σε δευτερόλεπτα, πλοήγηση στα μενού σφαίρα (ακόμα και με εφέ μέσω του go launcher και όλες τις κινήσεις ενεργοποιημένες), πολύ γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών, καθώς και "έπαιξα" λίγο και με την ευαισθησία της touch screen μέσω του Semaphore που σου δίνει την αίσθηση ακόμα πιο γρήγορης ανταπόκρισης και γενικά πάει το κινητό όπως το ήθελα....

(και δεν έχω κάνει OC )

Try it ...

Edited by crazyio

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Χρονια πολλά φίλοι μου και καλές γιορτές,

Έχω βάλει την JVW και θέλει να την κρατήσω για λίγο πριν βάλω κάποια άλη (Ίσως την JW1). Όμως δε μου αρέσει καθόλου το γεγονός ότι δε βρίσκω mods για τη συγκεκριμένη ROM στο XDA. (μόνο ένα CRT screen off animation του συνονόματου tyxerakia)

Θα ήθελα για παράδειγμα να αλλάξω το battery icon και να βάλω ExtPowerMenu και δε βρίσκω κάτι. Έχετε καμιά ιδέα η να αλλάξω ROM ?

http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

Χρονια πολλα σε ολους.Ηρακλη,γνωμη μου,μην ασχολεισαι με αυτο,δεν χανεις και τιποτα,το εχω δοκιμασει εδω και καιρο κι εφυγε με ελαφρα πηδηματακια. :p Την πιο γρηγορη ανταποκριση,αντικειμενικα,την εχει το κινητο οταν ειναι απενεργοποιημενες ολες οι κινησεις.Τωρα παλι αν το θελεις τοσο,μπορω να στο ανεβασω να το δοκιμασεις αλλα θα ειναι πακετο με το υπολοιπα απο το μοντακι που εχω φιαξει για την JW1.

Κι ομως Παρη το boeffla mod

που εβαλα ηταν πολυ γρηγορη η ανταποκριση των ics animations για αυτο τα θελω αλλα μονο αυτα καθως τα υπολοιπα ειναι too much.Εσυ στο modακι που εφτιαξες τι αλλο εχεις συμπεριλαβει..;

Btw χρονια πολλα φιλε μου με υγεια και δημιουργια :)

Με την JW1, Semaphore 2.2.0, και τον Go launcher δεν μου έλειψε η ταχύτητα της CM ούτε δευτερόλεπτο ...

άμεση ανταπόκριση στα πάντα, GPS που κλειδώνει σε δευτερόλεπτα, πλοήγηση στα μενού σφαίρα (ακόμα και με εφέ μέσω του go launcher και όλες τις κινήσεις ενεργοποιημένες), πολύ γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών, καθώς και "έπαιξα" λίγο και με την ευαισθησία της touch screen μέσω του Semaphore που σου δίνει την αίσθηση ακόμα πιο γρήγορης ανταπόκρισης και γενικά πάει το κινητό όπως το ήθελα....

(και δεν έχω κάνει OC )

Try it ...

Σε μενα παλι ο go launcher δεν ειναι τοσο smooth οσο θα ηθελα τουλαχιστον για αυτο εχω εδω και καιρο l.p.plus με N9 meego theme και ειναι πανεμορφο, σφαιρατο και smooth !!!

Πραγματικα η jw1ως stock rom μαζι με semaphore 2.2.0 ειναι ο πιο σβελτος συνδυασμος που εχω βαλει...παει μπαλα ο γαλαξιας !!!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

το CRT screen off animation για την JW1 υπάρχει ?

αν ναι που μπορώ να το βρω ? (φαντάζομαι πως θα υπάρχει και ένας οδηγός εγκατάστασης ... ) :)

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

το CRT screen off animation για την JW1 υπάρχει ?

αν ναι που μπορώ να το βρω ? (φαντάζομαι πως θα υπάρχει και ένας οδηγός εγκατάστασης ... ) :)

Πάρτο φίλε μου.

Εσύ με βάζεις στη πρίζα να βάλω JW1 από JVW που είμαι τώρα αλλά θέλω να κάνω μερικά πειράματα ακόμη όπως για παράδειγμα αυτά που ανέφερα πιο πρίν (να περάσω crtoff, extpowermenu, battery icons) αλλά έχω βάλει Go Launcher και δε θέλω να τον βγάλω και δε ξέρω αν περνιώνται όλα αυτά που ζητάω. :worry:

Πάρτο φίλε μου.

Εσύ με βάζεις στη πρίζα να βάλω JW1 από JVW που είμαι τώρα αλλά θέλω να κάνω μερικά πειράματα ακόμη όπως για παράδειγμα αυτά που ανέφερα πιο πρίν (να περάσω crtoff, extpowermenu, battery icons) αλλά έχω βάλει Go Launcher και δε θέλω να τον βγάλω και δε ξέρω αν περνιώνται όλα αυτά που ζητάω. :worry:

αυτα που ζητας για jw1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398629

με το launcher δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα

αυτα που ζητας για jw1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398629

με το launcher δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα

Δηλαδή μου λές ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω ότι κυκλοφορεί για JW1 και ας έχω JVW ή μήπως έκανες λάθος;

Δηλαδή μου λές ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω ότι κυκλοφορεί για JW1 και ας έχω JVW ή μήπως έκανες λάθος;

Οχι. Απλα επειδη σε να το σκεφτεσαι ειπα να σε δελεασω :rolleyes:

Την JW1 μαζί με τον Semaphore την έχω μόλις 3 μέρες και γι' αυτό δεν θα πω για την ταχύτητα της (αν και το κινητό είναι σφαίρα προς το παρόν) αλλά για την αυτονομία της μπαταρίας. Της έχω κάνει δύο πλήρης κύκλους φόρτισης-εκφόρτισης και η διάρκεια της είναι η καλύτερη με διαφορά που είχα σε Gingerbread. Δεν ξέρω αν σε αυτό βοηθάει και η καινούργια έκδοση του Semaphore.

Όσο αφορά την ταχύτητα θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα να δω αν θα συνεχίσει να είναι το ίδιο γρήγορη και ομαλή όπως και τώρα. Τα πρώτα δείγματα πάντως είναι θετικότατα!

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Οχι. Απλα επειδη σε να το σκεφτεσαι ειπα να σε δελεασω :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: Καλά μου κάνεις εσύ. Nα δεις τι θα μου κάνει η γυναίκα μου αν ξανα-επανα-ξανα-φορμάρω το κινητό μου. Χαχαχα με έχει για τα καλά μπριζώσει ο crazyio :shifty:

Πάρτο φίλε μου.

Ωωωω σε ευχαριστώ πολύ ....

το κάνω Install ή update from SD ?

---------------

Install έκανα το έλεγε αλλά δεν το είχα προσέξει ....

working mate .....ευχαριστώ και πάλι !

Edited by crazyio

Install το κάνεις από CWM. Το γράφει ο Tyxerakias ακριβώς από κάτω από εκεί που το κατέβασες!

(Install via CWM. Make sure settings -> display -> animation isn't set to none)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

το έβαλα και δουλεύει μια χαρά :D:D

@Nutrialex : Μην μασάς ... εγώ όταν πήρα το S (πρίν μια εβδομάδα, μην φανταστείς, την επόμενη μέρα το Flashara πάνω από 15 φορές!) Η μία μου βρώμαγε και η άλλη μου ξίνιζε ..

το καλό της υπόθεσης όμως ήταν οτι λόγο εορταστικού ωραρίου έλειπε η δικιά μου σχεδόν όλη την μέρα από το σπίτι :lol::lol:

κάνε πέτρα την καρδιά σου και φλάσαρε άλλη μια φορά ... μετά δύσκολα θα ξανα αλλάξεις Stock rom ....

μετά αν θες με Custom με τον φόβο της παντόφλας :lol::lol:

Γεια σας . Εχω το galaxy s και το εχω περασει μια custom rom απο το XDA βασισμενη στην JVZ και το προβλημα που εχω ειναι με το σημα και στο GSM αλλα περισσοτερο στο 3g ειναι πολυ αδυναμο. Εχω αλλο ενα τηλεφωνο το galaxy 3 και βλεπω οτι υπαρχει διαφορα στο οτι το 3 εχει καλυτερο σημα και στα 2 και σε συγκριση με ενα iphone σημερα που ετυχε να ειμαστε σε μια εκδηλωση σε ανοιχτο χωρο αυτος ειχε σχεδον φουλ σημα 3g ενω εγω με το ζορι 1 με 2 γραμμες ενω και το galaxy 3 ειχε καλυτερο σημα 3g απο το S. Μηπως φταιει η custom rom που φοραω?

• Administrators
Ανέβασα ένα μαύρο θέματακί στο xda! Είμαι ο pantrif13! Δοκιμάστε το και πείτε μου εντυπώσεις! :-)

Μπορείς να βάλεις και εδώ το link παραπομπής στο xda.

Modpic.gif

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους,καποιο λινκ για την jw1 και password για extract αν μπορει καποιος.Εχω την jvt με Semaphore 2.2.0 bm,την οποια θεωρω πολυ καλη,υπαρχει αισθητη διαφορα σε ταχυτητα,αποκριση,διαχειριση μνημης,μπαταρια κτλ;Εχω πολλα βιντεο,φωτο και αν δεν υπαρχουν διαφορες μην μπω στη διαδικασια σβησε-ξαναπερασε.Εχει και ελληνικα φουλ απο οτι διαβαζω.

Είπα κι εγώ να ησυχάσω αφού όλα πάνε καλά (JVW) αλλά δεν με αφήνετε (JVW1)....

πέρασες την JW1 ? εντυπώσεις ?

έχει ενδιαφέρον να δούμε τι "βλέπει" ο κάθε ένας μας αλλάζοντας rom ...

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους,καποιο λινκ για την jw1 και password για extract αν μπορει καποιος.Εχω την jvt με Semaphore 2.2.0 bm,την οποια θεωρω πολυ καλη,υπαρχει αισθητη διαφορα σε ταχυτητα,αποκριση,διαχειριση μνημης,μπαταρια κτλ;Εχω πολλα βιντεο,φωτο και αν δεν υπαρχουν διαφορες μην μπω στη διαδικασια σβησε-ξαναπερασε.Εχει και ελληνικα φουλ απο οτι διαβαζω.

Ορίστε το link (password: samfirmware.com), αν και το είχανε ξαναδώσει τα παιδιά δύο σελίδες πιο πίσω, και για να σε προλάβω θα χρειαστείς και αυτά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μπορείς να βάλεις και εδώ το link παραπομπής στο xda.

Αυτό είναι το link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1412285

Ορίστε το link (password: samfirmware.com), αν και το είχανε ξαναδώσει τα παιδιά δύο σελίδες πιο πίσω, και για να σε προλάβω θα χρειαστείς και αυτά.

Οκ σε ευχαριστω,υπαρχουν ομως αισθητες διαφορες απο jvt;Σε αυτα που ανεφερα στο μηνυμα.

Δεν την έχω αρκετές μέρες αλλά μου φαίνεται πιο γρήγορη, ομαλή και με πολύ καλύτερη μπαταρία. Βέβαια για την ταχύτητα είμαι λίγο επιφυλακτικός ακόμα γιατί όπως είπα είναι πρόσφατη η εγκατάσταση.

Όλες οι εκδόσεις που είναι XW έχουν Ελληνικά αρκεί να βάλεις στο "Product Code" EUR ή COS.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις