Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν γνωριζω αν γραφω στο σωστο μερος, αλλα χρειαζομαι μια απαντηση . Η ερωτηση ειναι η εξης,εχω sgs και ακουω συχνα ραδιο,οταν ομως εχω εισερχομενη κληση,σταματαει το ραδιο και σωστα κανει. Μετα το τελος της κλησης ομως πρεπει να το ενεργοποιησω παλι απο την αρχη,δεν επανερχεται δηλαδη απο μονο του(το ραδιο) οπως συνεβαινε σε αλλα κινητα που ειχα.Ετσι κανει γενικα το τηλεφωνο η ειναι προβλημα software? αν μπορει καποιος φιλος ας απαντηση
:ninja:

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλω να βάλω και εγώ την cm7, ποιά μου προτείνετε την τελευταία nightly η την stable?

Επίσης έρχομαι από 2.2.1 με cwm 2.5.1.3 μπορώ να την βάλω κατευθείαν η πρέπει να κανω τίποτα άλλο πιο πριν?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΟΥ!

ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΧΩ:

1.ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ Kies?

2.ΕΑΝ ΟΧΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ Gingerbread 2.3.5 I9000XΧJVT (XEU). (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΜΟ).ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ TonyK και ο suspect21 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ RE-PARTITION η οχι??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩΩ.....

Δεν ξέρω αν το KIES θα σου βρει ποτέ ότι πρέπει να το αναβαθμίσεις εδώ στην Ελλάδα (Αν και στην Αγγλία πρέπει να έχουν δώσει την JVT επίσημα από KIES νομίζω)

Η JVT είναι μια χαρά, αλλά υπάρχει και η JVU η οποία περιέχει έτοιμο το ελληνικό πληκτρολόγιο (αλλά δεν έχω προσωπική άποψη πάνω σε αυτήν μιας και δεν την έχω βάλει.) Και η JVU είναι 2,3,5 αλλά νεότερη από την JVT. re-partition δεν χρειάζεται να κάνεις από τη στιγμή που είσαι σε stock gingerbread δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Απλά θα βάλεις τα αρχεία PDA, PHONE, CSC και θα φλασάρεις χωρίς τσεκαρισμένο το repartition.

Θέλω να βάλω και εγώ την cm7, ποιά μου προτείνετε την τελευταία nightly η την stable?

Επίσης έρχομαι από 2.2.1 με cwm 2.5.1.3 μπορώ να την βάλω κατευθείαν η πρέπει να κανω τίποτα άλλο πιο πριν?

Εγώ πάντα έβαζα nightly αφού στην ουσία είναι πιο καινούρια από την stable και πάντα θέλω τα καινούρια :lol: (Λογικά είναι σαν stable με περισσότερα fixes, αλλά μπορεί να έχουν αφαιρέσει και κάποια πράγματα που μπορεί να είχαν στην stable) Νομίζω πως θα σου δουλέψει και πάνω απο την 2,2,1, αλλά καλύτερα φλάσαρε κάποια gingerbread πρώτα (JVT για παράδειγμα), βάλε τον semaphore για να σου δώσει και το cwm και πέρνα την cm.

δεν γνωριζω αν γραφω στο σωστο μερος, αλλα χρειαζομαι μια απαντηση . Η ερωτηση ειναι η εξης,εχω sgs και ακουω συχνα ραδιο,οταν ομως εχω εισερχομενη κληση,σταματαει το ραδιο και σωστα κανει. Μετα το τελος της κλησης ομως πρεπει να το ενεργοποιησω παλι απο την αρχη,δεν επανερχεται δηλαδη απο μονο του(το ραδιο) οπως συνεβαινε σε αλλα κινητα που ειχα.Ετσι κανει γενικα το τηλεφωνο η ειναι προβλημα software? αν μπορει καποιος φιλος ας απαντηση

Καλύτερα να έγραφες στο Samsung Galaxy S Μέρος ΙΙΙ αλλά οκ σιγά το πράμα. Δυστυχώς έτσι γίνεται, αυτός που έφτιαξε το πρόγραμμα μάλλον δεν θα το σκέφτηκε. Το ρώτησε και κάποιος άλλος χτες προχτές.

Εγώ πάντα έβαζα nightly αφού στην ουσία είναι πιο καινούρια από την stable και πάντα θέλω τα καινούρια :lol: (Λογικά είναι σαν stable με περισσότερα fixes, αλλά μπορεί να έχουν αφαιρέσει και κάποια πράγματα που μπορεί να είχαν στην stable) Νομίζω πως θα σου δουλέψει και πάνω απο την 2,2,1, αλλά καλύτερα φλάσαρε κάποια gingerbread πρώτα (JVT για παράδειγμα), βάλε τον semaphore για να σου δώσει και το cwm και πέρνα την cm.

Οκ αυτό θα κάνω..να περασω την jvt από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645131#post3645131 ?

Οκ αυτό θα κάνω..να περασω την jvt από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645131#post3645131 ?

Ε ναι, μετά βάζεις semaphore για να έχεις και το cwm για να κάνεις τα υπόλοιπα.

Ε ναι, μετά βάζεις semaphore για να έχεις και το cwm για να κάνεις τα υπόλοιπα.

Πρέπει να κάνω re-partition?

Edit: Κάποιος να μου πει λίγο γρήγορα γιατί είμαι ήδη σε download mode και περιμένω...

Edited by tsilakostheone

Edit: Κάποιος να μου πει λίγο γρήγορα γιατί είμαι ήδη σε download mode και περιμένω...

Εγώ θα έκανα.

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

δε νομίζω πως χρειάζεται repartition από 2.2.1 σε 2,3,5 αλλά καλού κακού εγώ θα έκανα με το 512pit. Όταν βάζεις τον κερνελ δεν κάνεις repartition, απλά το περνας σαν PDA (όπως κάνεις και root με cf-root, fuguroot κλπ που λέει και ο οδηγός)

Οκ παιδιά όλα μια χαρά σας ευχαριστώ! (έκανα re-partition) Έβαλα και XEU csc για να έχω ελληνικό μενού και τώρα λέω να βάλω την cm7 :)

Οκ παιδιά όλα μια χαρά σας ευχαριστώ! (έκανα re-partition) Έβαλα και XEU csc για να έχω ελληνικό μενού και τώρα λέω να βάλω την cm7 :)

Ε αφού θα βάλεις την cm γιατί κάθεσαι και αλλάζεις πράγματα στην stock? :p

Που κολλάει το xeu csc? Και που κολλαει το ελληνικό μενού με το csc?

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Που κολλάει το xeu csc? Και που κολλαει το ελληνικό μενού με το csc?

Πουθενά :)

- Alex

Παιδια καλησπερα!επειδη βαρεθηκα να ψαχνω για το gps τι να κανω.Εχω και αυτο το προγραμματακι το speedview pro το οποιο υπολογιζει την ταχυτητα με χρονοκαθυστερηση ..και γενικος κατι πρεπει να παιζει με το gps.

πως θα φτιαξω το gps...με την καλυτερη μεθοδο;

καλημερα !δεν ξερει κανεις για το απο πάνω!?

ευχαριστω

Καλή σου μέρα. Το πρόβλημα που λες το είχα παρατηρήσει κ με το δικό μου το sgs. Όταν ήμουν με froyo δεν είχα πρόβλημα κ το ραδιόφωνο επανερχότανε μετά το τέλος της κλήσης, όπως και τώρα που έχω gingerbread 2.3.4 περασμένη. Αυτό που λες το παρατήρησα όταν είχα περάσει μια ενδιάμεση έκδοση (νομίζω 2.3.3 αν κ μπορεί να κάνω κ λάθος) αλλά δεν είχε κάτσει καλά. Αυτήν την στιγμή πάντως το ραδιόφωνο παίζει σωστά κ επανέρχεται μόνο του μετά το τέλος της κλήσης, αφού πέρασα σωστά (με τα remove cache/dalvik και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν κ μετά την εγκατάσταση της 2.3.4 μέσω odin).

Edited by Enamon
Ελλειψη παράθεσης

Πουθενά :)

Το γνωρίζω φίλε μου..! Απλά ήθελα να μάθω τι σκεφτόταν το παιδί όταν το έκανε.. :p

Καλή σου μέρα. Το πρόβλημα που λες το είχα παρατηρήσει κ με το δικό μου το sgs. Όταν ήμουν με froyo δεν είχα πρόβλημα κ το ραδιόφωνο επανερχότανε μετά το τέλος της κλήσης, όπως και τώρα που έχω gingerbread 2.3.4 περασμένη. Αυτό που λες το παρατήρησα όταν είχα περάσει μια ενδιάμεση έκδοση (νομίζω 2.3.3 αν κ μπορεί να κάνω κ λάθος) αλλά δεν είχε κάτσει καλά. Αυτήν την στιγμή πάντως το ραδιόφωνο παίζει σωστά κ επανέρχεται μόνο του μετά το τέλος της κλήσης, αφού πέρασα σωστά (με τα remove cache/dalvik και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν κ μετά την εγκατάσταση της 2.3.4 μέσω odin).

ευχαριστω για την απαντηση σου . δυστηχως δεν γνωριζω απο αλλαγες2.3.4 κλπ και μαλον θα παω σερβις. σε ευχαριστω και παλι.

:ninja:

Μπορώ να δω εαν το κινητό μου μπαίνει σε download mode με το συνδυασμό πλήκτρων και μετά να βγω από την οθόνη με το τριγωνάκι χωρίς να φλασάρω;

Εαν ναι πως βγαίνω; Χρειάζεται να του βγάλω την μπαταρία;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Μπορώ να δω εαν το κινητό μου μπαίνει σε download mode με το συνδυασμό πλήκτρων και μετά να βγω από την οθόνη με το τριγωνάκι χωρίς να φλασάρω;

Εαν ναι πως βγαίνω; Χρειάζεται να του βγάλω την μπαταρία;

Απλά κράτα πατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα και θα επανεκκινήσει μόνο του.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Μάκης

OK το τσέκαρα οτι μπαίνει.Άρα μπορώ να φλασάρω το κινητό μου χωρίς πρόβλημα.Σωστά;

Το κινητό έχει από μαμά την 2.3.3 και θέλω να του βάλω την 2.3.5 I9000XΧJVT (XEU) που έχει μόνο ελληνικά μενού χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο.

Έχω κατεβάσει τα εξής:

1.CODE_I9000XXJVT_CL617736_REV03_user_low_ship.tar (Το βάζω στο PDA του odin)

2.GT-I9000-CSC-HOME-MULTI-OXAJVT.tar (Το βάζω στο CSC του odin)

3.MODEM_I9000XXJVT_REV_00_CL1064602.tar (Το βάζω στο Phone του odin)

4.s1_odin_20100512.pit(Το βάζω στο Pit του odin)

Τσεκάτω Re-Partirtion,Auto-Reboot και F.Reset.Time

Βάζω το κινητό σε download mode, συνδέω μέσω usb με το pc , ανάβει η COM σε κίτρινο χρώμα και πατάω Start.

Αυτή δεν είναι η διαδικασία; Για πείτε μην κάνω κανένα λάθος και μείνω με το κινητό στο χέρι...

Επίσης να σημειώσω οτι το κινητό το έχω φορτίσει πλήρως,θα βγάλω την εξωτερική κάρτα SD.Κάτι άλλο που έχω ξεχάσει; Τα προγράμματα που έχω ήδη εγκαταστήσει μάλον θα σβηστούν ε;

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Αυτή δεν είναι η διαδικασία; Για πείτε μην κάνω κανένα λάθος και μείνω με το κινητό στο χέρι...

Επίσης να σημειώσω οτι το κινητό το έχω φορτίσει πλήρως,θα βγάλω την εξωτερική κάρτα SD.Κάτι άλλο που έχω ξεχάσει; Τα προγράμματα που έχω ήδη εγκαταστήσει μάλον θα σβηστούν ε;

Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

καλησπερα παιδια.

φοραω πανω gb 2.3.5 και Kernel semaphore 1.8.2 αλλα και πριν απο αυτο το σημα του ασυρματου δικτυου ηταν 1 παυλιτσα...

σε σχεση με προηγουμενο τηλεφωνο nokia e5-00 που ειχα.Γενικος εχω αντιληφθει οτι δεν σηκωνεται στο σπιτι η μπαρα απο απο μια.

Τι κανουμε; καπου διαβασα στος xda για καποιο flashing KJ6.

Πήγαινε ρυθμίσεις --> ασύρματη επικοινωνία --> Δικτυα κινητής τηλεφωνίας και άλλαξε την λειτουργία δικτύου σε GSM μόνο.

Ετσι απενεργοποιείς το 3G. Οποτε θες να το ενεργοποιήσεις επαναφέρεις την επιλογή στην αυτόματη λειτουργία.

Κώστας

Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου!:)

Τα έχω διαβάσει και απλά ζητάω μια επιβεβαίωση οτι κάνω σωστά τη διαδικασία και οτι δεν κάνω κάπου λάθος.

Επίσης ρωτάω μιας και στο video του TonyΚ δεν ακολουθούνται τα 2 ξεχωριστά βήματα αλλά όλα τα αρχεία (pit,pda,csc,phone) μπαίνουν στα αντίστοιχα πεδία και τσεκάρονται και τα 3 κουτάκια (repartition,Auto-Reboot και F.Reset.Time).

Να ακολουθήσω τον οδηγό με τα 2 βήματα ή αυτόν του video;

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις