panosss23 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 μια ερωτηση παιδια... στο blackmart alpha γιατι μου αργεί ελεεινά να κατεβασει οτιδιποτε...? εχω καλη συνδεση... στο μαρκετ κατεβαζει κανονικα.. δεν ξερω αν παιζει ρολο.. ειμαι root την πορτογαλλικη gingebeard με fuguroot.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 καλημερα σε ολα τα παιδιά εδω:) σας ειχα γραψει παλιοτερα για τα προβληματα που εχει ο (πρωην) γαλαξιας μου που τωρα εχει ο αδερφος μου! οταν παει να παρει τηλ η να γραψει ενα sms το κινητο τον πεταει στην βασικη οθονη.(ναι το κανει το ειδα με τα ματια μου!!!!!) λιγα posts πιο πανω(δεν μπορω να το βρω τωρα) ειδα οτι ακομη ενα αλλο παιδι απο εδω μεσα ειχε παρόμοιο πρόβλημα.. τελος πάντων το κινητο φοραει JVR με το semaphore.. σημερα θα ερθει για τριημερο το αδερφακι μου απο θεσσαλονικη και θελω να του φτιαξω το κινητο(απο το μηδεν) ωστε να μην εχει κανενα προβλημα.. θα κανω φορματ τα παντα κτλ κτλ κτλ και θα φλασαρω ρομ απο το μηδεν.. προσωπικά σκεφτομαι για 2.1.1:X οταν ειχα το γαλαξια με 2.1.1 και darky rom το κινητο ηταν "σε αλλο" επιπεδο! δεν ειχα κανενα προβλημα! βλεπω ομως πιο πανω να προτείνεται αρκετοι JVT με Semaphore.. δουλευει σωστα βρε παιδια η συγκεκριμενη ρομ? custom roms που να βασιζονται πανω της και να δουλεύουν σωστα υπαρχουν?? το wifi κτλ ολα ειναι οκ? ρωταω γιατι αν ξαναπαρει ο αδερφος μου τον γαλαξια με κολλήματα θα με βριζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ! θελω εναν οσο πιο σταθερο συνδυασμό γινεται με σωστα αποτελεσματα γιατι το αδερφακι μου θα το ξαναδω μετα τα χριστουγεννα..:) σορρυ αν σας ζαλισα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Αν το κινητό δεν έχει πρόβλημα σαν συσκευή, ο συνδυασμός JVT και Semaphore είναι σταθερότατος και ταχύτατος. Αν σου κάνει νάζια με αυτόν τον συνδυασμό ίσως είναι θέμα του κινητού, πάντως σίγουρα δεν φταίει η rom. Πρόσφατα διάβασα ένα post του Nikos523 ο οποίος αναφέρει ότι ο νέος kernel του damian για τις rom tornado κάνει ενδελεχές wipe στο κινητό και αν το κινητό έχει θεματάκια απο τα πολλά flashαρίσματα, το "ισιώνει". Δοκίμασε αν είναι ενα wipe απο αυτόν τον kernel και μετά ξεκίνα μέσω odin και πέρασε JVT και Semaphore. Αν τα κάνεις όλα σωστά και έχεις κολλήματα τότε μάλλον το κινητό έχει πρόβλημα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 προσωπικά σκεφτομαι για 2.1.1:X οταν ειχα το γαλαξια με 2.1.1 και darky rom το κινητο ηταν "σε αλλο" επιπεδο! δεν ειχα κανενα προβλημα! βλεπω ομως πιο πανω να προτείνεται αρκετοι JVT με Semaphore.. δουλευει σωστα βρε παιδια η συγκεκριμενη ρομ? custom roms που να βασιζονται πανω της και να δουλεύουν σωστα υπαρχουν?? το wifi κτλ ολα ειναι οκ? ρωταω γιατι αν ξαναπαρει ο αδερφος μου τον γαλαξια με κολλήματα θα με βριζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ! θελω εναν οσο πιο σταθερο συνδυασμό γινεται με σωστα αποτελεσματα γιατι το αδερφακι μου θα το ξαναδω μετα τα χριστουγεννα..:) σορρυ αν σας ζαλισα.. Πιστεύω ότι εννοείς 2.2.1 και όχι 2.1.1.:p Εγώ έχω τον συνδυασμό της JVT με Semaphore και το κινητό δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Από customs υπάρχουν αρκετές αλλά ο πιο πάνω συνδυασμός έχει δοκιμαστεί από πολλούς και συνιστάται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Αν το κινητό δεν έχει πρόβλημα σαν συσκευή, ο συνδυασμός JVT και Semaphore είναι σταθερότατος και ταχύτατος. Αν σου κάνει νάζια με αυτόν τον συνδυασμό ίσως είναι θέμα του κινητού, πάντως σίγουρα δεν φταίει η rom. Πρόσφατα διάβασα ένα post του Nikos523 ο οποίος αναφέρει ότι ο νέος kernel του damian για τις rom tornado κάνει ενδελεχές wipe στο κινητό και αν το κινητό έχει θεματάκια απο τα πολλά flashαρίσματα, το "ισιώνει". Δοκίμασε αν είναι ενα wipe απο αυτόν τον kernel και μετά ξεκίνα μέσω odin και πέρασε JVT και Semaphore. Αν τα κάνεις όλα σωστά και έχεις κολλήματα τότε μάλλον το κινητό έχει πρόβλημα. σε ευχαριστω για την απαντηση! το κινητο δεν νομιζω να εχει προβλημα! δουλευε μια χαρα.!τα κολλήματα ξεκινησαν οταν απο 2.1.1 πηγα σε jvr!(ισως κατι να μην εκανα και εγω σωστα τοτε..αλλα μου εκανε εντύπωση πως ενα ακομη παιδι πιο πανω ανεφερε ακριβως το ιδιο προβλημα! αυτο με το μενου και τις κλησεις που βλεπω και στο κινητο του αδερφου μου το οποιο ουσιαστικα αχρηστευει το κινητο) τεσπα θα δοκιμασω αυτο που λες! υπαρχει καποιο λινκ για τον κερνελ που λες? και επειτα! περναω απλα τον κερνελ στο κινητο κανω wipe μεσω recovery και μετα παω απο την αρχη ετσι? σορυ αν ρωταω πολλα η αν γινομαι σπαστικος εχω καιρο να ασχοληθω με τον πρωτο γαλαξια+οτι καιγομαι να το κανω να δουλεψει σωστα γιατι ειναι το βασικο τηλ του αδερφου μου... Πιστεύω ότι εννοείς 2.2.1 και όχι 2.1.1.:p Εγώ έχω τον συνδυασμό της JVT με Semaphore και το κινητό δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Από customs υπάρχουν αρκετές αλλά ο πιο πάνω συνδυασμός έχει δοκιμαστεί από πολλούς και συνιστάται. ναι βρε 2.2.1 ποποποπο:lol::lol::lol: ειναι πρωι ακομη:p οκ θα τον δοκιμασω και ελπιζω να πανε ολα καλα! thanks για τις απαντησεις παιδια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) μια ερωτηση παιδια... στο blackmart alpha γιατι μου αργεί ελεεινά να κατεβασει οτιδιποτε...? εχω καλη συνδεση... στο μαρκετ κατεβαζει κανονικα.. δεν ξερω αν παιζει ρολο.. ειμαι root την πορτογαλλικη gingebeard με fuguroot.. Μήπως σέρνεται ο σέρβερ τους και όχι το κινητό σου? Πιο πιθανό το κόβω αυτό. Νίκο!! Έβαλα stragefright αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί :p Αλλά γιατί μου πρότεινες ext2? Το ext4 δεν είναι καλύτερο? Edited October 28, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 σε ευχαριστω για την απαντηση! το κινητο δεν νομιζω να εχει προβλημα! δουλευε μια χαρα.!τα κολλήματα ξεκινησαν οταν απο 2.1.1 πηγα σε jvr!(ισως κατι να μην εκανα και εγω σωστα τοτε..αλλα μου εκανε εντύπωση πως ενα ακομη παιδι πιο πανω ανεφερε ακριβως το ιδιο προβλημα! αυτο με το μενου και τις κλησεις που βλεπω και στο κινητο του αδερφου μου το οποιο ουσιαστικα αχρηστευει το κινητο) τεσπα θα δοκιμασω αυτο που λες! υπαρχει καποιο λινκ για τον κερνελ που λες? και επειτα! περναω απλα τον κερνελ στο κινητο κανω wipe μεσω recovery και μετα παω απο την αρχη ετσι? σορυ αν ρωταω πολλα η αν γινομαι σπαστικος εχω καιρο να ασχοληθω με τον πρωτο γαλαξια+οτι καιγομαι να το κανω να δουλεψει σωστα γιατι ειναι το βασικο τηλ του αδερφου μου... http://damiangto.emc2production.org/ (θέλει εγγραφή) πας στο νήμα για το i9000 πας στο νήμα DamianGto στους gingerbread kernels και κατεβάζεις τον aureus beta 2 αφού κατεβάσεις τον πυρήνα, τον περνάς μέσω odin, κάνεις wipe μέσω recovery (κάνε wipe και την cache και το dalvik cache απο το advanced), βγάζεις την μπαταρία, την ξαναβάζεις, download mode και περνάς την JVT, τελειώνεις, factory reset, περνάς semaphore 1.8 και είσαι έτοιμος. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Μήπως σέρνεται ο σέρβερ τους και όχι το κινητό σου? Πιο πιθανό το κόβω αυτό. Νίκο!! Έβαλα stragefright αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί :p Αλλά γιατί μου πρότεινες ext2? Το ext4 δεν είναι καλύτερο? και πως μπορω να ξερω εγω αν σερνεται ο σερβερ τους? νικο υπαρχει κατι παρομιο να κατεβαζω σπασμενες εφαρμογες? αλλα να ειναι νορμαλ οχι να κανει 100 χρονια.. αν απαγορευται να μου πει καποιος ας στειλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_stam Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 καλημέρα παιδιά..... φλάσαρα στην JVT το kernel του Στράτου...(semaphore) μία απορία που μπορεί να φαίνεται χαζή.... είδα στην έκδοση kernel ότι έχει περαστεί κανονικά.... όμως δεν έχω κάποιο εικονίδιο Superuser permissions όπως είχα σε άλλα root..... κανονικά δεν θα έπρεπε να είχα??? (πρώτη φορά περνάω κάποιο custom kernel...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Από ότι είδα αυτός ο κέρνελ στο wipe κάνει: Fofmating SYSTEM Formating CACHE Formating DATA Formating DATADATA Formating SDCARD Όλα αυτά γίνονται από οποιοδήποτε CWM στην κατηγορια mount storage, αλλά πρέπει να τα κάνεις ένα ένα. Δεν ξέρω αν αυτός ο κέρνελ καθαρίζει και τίποτα άλλο που δεν γράφει. Edited October 28, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 καλημέρα παιδιά..... φλάσαρα στην JVT το kernel του Στράτου...(semaphore) μία απορία που μπορεί να φαίνεται χαζή.... είδα στην έκδοση kernel ότι έχει περαστεί κανονικά.... όμως δεν έχω κάποιο εικονίδιο Superuser permissions όπως είχα σε άλλα root..... κανονικά δεν θα έπρεπε να είχα??? (πρώτη φορά περνάω κάποιο custom kernel...) Καλημέρα/σπέρα :p Ναι κανονικά περνιέται και η εφαρμογή Superuser και κάποιες άλλες εφαρμογές για τον semaphore. Προσωπικά δε μου έχει τύχει ποτέ να μην περαστεί κάτι, ίσως δεν έκανες κάτι σωστά..? Την εφαρμογή Superuser μπορείς να την περάσεις απο το μάρκετ δωρεάν πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_stam Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Καλημέρα/σπέρα :p Ναι κανονικά περνιέται και η εφαρμογή Superuser και κάποιες άλλες εφαρμογές για τον semaphore. Προσωπικά δε μου έχει τύχει ποτέ να μην περαστεί κάτι, ίσως δεν έκανες κάτι σωστά..? Την εφαρμογή Superuser μπορείς να την περάσεις απο το μάρκετ δωρεάν πάντως. όπως τι να μην έκανα σωστά??? πάντως πέρασα και το crt animation από CWM... και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.... λες να ξαναφλασάρω τον kerenl???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 όπως τι να μην έκανα σωστά??? πάντως πέρασα και το crt animation από CWM... και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.... λες να ξαναφλασάρω τον kerenl???? Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα με το να ξαναφλασάρεις τον kernel. Δοκίμασε και πες μας αν όλα πήγαν καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 http://damiangto.emc2production.org/ (θέλει εγγραφή) πας στο νήμα για το i9000 πας στο νήμα DamianGto στους gingerbread kernels και κατεβάζεις τον aureus beta 2 αφού κατεβάσεις τον πυρήνα, τον περνάς μέσω odin, κάνεις wipe μέσω recovery (κάνε wipe και την cache και το dalvik cache απο το advanced), βγάζεις την μπαταρία, την ξαναβάζεις, download mode και περνάς την JVT, τελειώνεις, factory reset, περνάς semaphore 1.8 και είσαι έτοιμος. σε ευχαριστω παρα πολυ! και εσενα και ολους για τις απαντησεις σας!:) με σώζετε... σημερα ερχεται το αδερφακι μου και αυριο ειναι format day:lol::lol: ουισκακι με παγο φορματ και ολα τα σχετικα...:p να ειστε καλα παιδια! πραγματικα το φορουμ του πρωτου γαλαξια ειναι αξεπέραστο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Από ότι είδα αυτός ο κέρνελ στο wipe λέει: Fofmating SYSTEM Formating CACHE Formating DATA Formating DATADATA Formating SDCARD Όλα αυτά γίνονται από οποιοδήποτε CWM στην κατηγορια mount storage, αλλά πρέπει να τα κάνεις ένα ένα. Δεν ξέρω αν αυτός ο κέρνελ καθαρίζει και τίποτα άλλο που δεν γράφει. το έχω πει και πιο πριν. Δεν είναι ένα απλό φορματ. δεν μένει υπόλειμμα απο κάποιο αρχείο με την καμία! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_stam Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα με το να ξαναφλασάρεις τον kernel. Δοκίμασε και πες μας αν όλα πήγαν καλά. λες να παίζει ρόλο που στην stock είχα κάνει root με fuguroot... και από πάνω πέρασα τον kernel...... μέσα στα αρχεία έχω ένα φάκελο που λέει fugumod..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Νίκο!! Έβαλα stragefright αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί :p Αλλά γιατί μου πρότεινες ext2? Το ext4 δεν είναι καλύτερο? Το ext2 είναι ποιο γρήγορο φορματ διότι δεν έχει journal (όχι μόνο αυτό βέβαια) Τώρα το stfrght βαριέμαι να το εξηγήσω..! Ρώτα τον γουγλη! :lol: Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 λες να παίζει ρόλο που στην stock είχα κάνει root με fuguroot... και από πάνω πέρασα τον kernel...... μέσα στα αρχεία έχω ένα φάκελο που λέει fugumod..... Δεν ξέρω γιατί πάντα έβαζα τον Semaphore αμέσως αφού φλασάριζα την rom. Δεν βρίσκω πάντως τον λόγο να σου δημιουργεί το fuguroot πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Το ext2 είναι ποιο γρήγορο φορματ διότι δεν έχει journal (όχι μόνο αυτό βέβαια) Τώρα το stfrght βαριέμαι να το εξηγήσω..! Ρώτα τον γουγλη! :lol: Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τον ρώτησα μου είπε κάτι για βελτίωση επιδόσεων και κάτι τέτοια :lol: Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν έχει ενεργοποιηθεί και δουλεύει. Και επίσης στο tornado feauters έχει επιλογή covert filesystems και σε ext2 και σε ext4, αλλά το Convert system μόνο δεν έχει επιλογή. Σε τι το μετατρέπει? Edited October 28, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Τον ρώτησα μου είπε κάτι για βελτίωση επιδόσεων και κάτι τέτοια :lol: Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν έχει ενεργοποιηθεί και δουλεύει. Και επίσης στο tornado feauters έχει επιλογή covert filesystems και σε ext2 και σε ext4, αλλά το Convert system μόνο δεν έχει επιλογή. Σε τι το μετατρέπει? Αν έκανες ότι έγραψα δουλεύει σίγουρα. Βελτιώνει λίγο την απόδοση, αλλα μπορεί να χαλάσει κάποια βίντεο φορματ. Δηλαδή αν εσύ βλέπεις ταινιες avi με στοκ video player μπορεί να μην τις παίζει (δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλα δουλεύω πάντα μόνο mobo). Αν θέλεις να το βγάλεις απλα διαγραφείς το stage.conf και reboot (reboot πάντα κάνεις όταν αλλάζεις κάτι στο system) Όταν πατήσεις convert system filesystem, μόλις κάνεις reboot μπαίνει σε cwm και σε ρωτάει αν θέλεις rfs,ext4,ext2 η abort. (κάνε ext4 αν θέλεις το system και τα αλλα ext2) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 καλημέρα παιδιά..... φλάσαρα στην JVT το kernel του Στράτου...(semaphore) μία απορία που μπορεί να φαίνεται χαζή.... είδα στην έκδοση kernel ότι έχει περαστεί κανονικά.... όμως δεν έχω κάποιο εικονίδιο Superuser permissions όπως είχα σε άλλα root..... κανονικά δεν θα έπρεπε να είχα??? (πρώτη φορά περνάω κάποιο custom kernel...) Καλησπέρα, το application Semaphore υπάρχει; Αν όχι ίσως είναι θέμα χώρου στο/system. Προσπάθησε να ελευθερώσεις λίγο χώρο και μετά σβήσε το directory cfroot από το /system και κάνε reboot. Αν υπάρχει το semaphore app τότε πρέπει να υπάρχει κάποιο conflict με το fuguroot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Αν έκανες ότι έγραψα δουλεύει σίγουρα. Βελτιώνει λίγο την απόδοση, αλλα μπορεί να χαλάσει κάποια βίντεο φορματ. Δηλαδή αν εσύ βλέπεις ταινιες avi με στοκ video player μπορεί να μην τις παίζει (δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλα δουλεύω πάντα μόνο mobo). Αν θέλεις να το βγάλεις απλα διαγραφείς το stage.conf και reboot (reboot πάντα κάνεις όταν αλλάζεις κάτι στο system) Όταν πατήσεις convert system filesystem, μόλις κάνεις reboot μπαίνει σε cwm και σε ρωτάει αν θέλεις rfs,ext4,ext2 η abort. (κάνε ext4 αν θέλεις το system και τα αλλα ext2) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τα έκανα όλα ext2. Δεν βρίσκω λόγο να κάνω το system ext4 αφού το 2 είναι πιο γρήγορο. Το Quadrant ξαφνικά εκτοξεύτηκε σε 3100 πόντους και με στα 1440MHz έβγαλε 4230 :lol: Βρήκα ένα bug αλλά ελπίζω να το έχει πει κάποιος για να το φτιάξει στην final έκδοση, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά όλα αν και μου λείπουν κάποια πράγματα που είχε η cm7. Ευχαριστώ για την βοήθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Τα έκανα όλα ext2. Δεν βρίσκω λόγο να κάνω το system ext4 αφού το 2 είναι πιο γρήγορο. Το Quadrant ξαφνικά εκτοξεύτηκε σε 3100 πόντους και με στα 1440MHz έβγαλε 4230 :lol: Βρήκα ένα bug αλλά ελπίζω να το έχει πει κάποιος για να το φτιάξει στην final έκδοση, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά όλα αν και μου λείπουν κάποια πράγματα που είχε η cm7. Ευχαριστώ για την βοήθεια :) 4000 και κατι βγαζω στα 1000mhz εγω. στα 1440 καπου εκει (+- 4400) τι bug βρηκες? επισης τι σου λειπει απο την cm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) 4000 και κατι βγαζω στα 1000mhz εγω. στα 1440 καπου εκει (+- 4400) τι bug βρηκες? επισης τι σου λειπει απο την cm? Το bug έχει να κάνει με την δόνηση όταν πατάς τα κουμπιά και το πληκτρολόγιο. Δεν ρυθμίζεται σωστά η ένταση της. Παρόλο που την είχα στο φουλ ήταν ψόφια. (Την ώρα που κουνάω την μπάρα για να την δυναμώσω, μια χαρά δουλεύει) Από την cm κιρίως μου άρεσε που μπορούσες να βάλεις ότι κουμπιά ήθελες πάνω πάνω στις ειδοποιήσεις, αλλά γενικώς χωρίς το Cyanogenmod setting φαίνεται άδειο το κινητό :p Edited October 28, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 http://damiangto.emc2production.org/ (θέλει εγγραφή) πας στο νήμα για το i9000 πας στο νήμα DamianGto στους gingerbread kernels και κατεβάζεις τον aureus beta 2 αφού κατεβάσεις τον πυρήνα, τον περνάς μέσω odin, κάνεις wipe μέσω recovery (κάνε wipe και την cache και το dalvik cache απο το advanced), βγάζεις την μπαταρία, την ξαναβάζεις, download mode και περνάς την JVT, τελειώνεις, factory reset, περνάς semaphore 1.8 και είσαι έτοιμος. ρε συ παω να γινω μελος στο damiangto αλλα στον κωδικο της εγγραφης οτι συνδυασμό και αν πατησω μου βγαζεi το μυνημα The password does not contain the required characters.:confused: δεν με αφηνει να γινω μελος με τιποτα! υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κατεβασω τον κερνελ που λες...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts