Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη βλεπω καποια script μονο για speedmod colour fix,μια μικρη βοηθεια αν γινεται?υπαρχει script για αφαιρεση του voodoo color καπου?:confused:

(προτείνω) να περασεις το σκριπτ speedmod color fix neutral. Έτσι θα έχεις του color fix του hardcore (πολύ καλό).

Αλλιώς κάνε ότι σου λέει ο Στρατος.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σας

Εχω βαλει την 2.3.5 XXJVT με ΤΟΝ semaphore 1.8.0 αλλα οταν παω να τρεξω την εφαρμογη semaphore μου βγαζει αυτο...... Problem (this application only works with superuser access on semaphore kernels!) ενω στην εφαρμογη superuser μου το δειχνει κανονικα οτι εχει προσβαση στην λιστα με τις εφαρμογες. Κυριως για τον στρατο ειναι αυτο το ερωτημα ?

Ευχαριστω

userbar.gif

Καλησπερα σας

Εχω βαλει την 2.3.5 XXJVT με ΤΟΝ semaphore 1.8.0 αλλα οταν παω να τρεξω την εφαρμογη semaphore μου βγαζει αυτο...... Problem (this application only works with superuser access on semaphore kernels!) ενω στην εφαρμογη superuser μου το δειχνει κανονικα οτι εχει προσβαση στην λιστα με τις εφαρμογες. Κυριως για τον στρατο ειναι αυτο το ερωτημα ?

Ευχαριστω

Καλησπερα,

Μπορείς να δοκιμάσεις μετά από ενα restart? Ή δοκιμασε να κλεισεις και ν' ανοιξεις 2-3 φορές την εφαρμογη.

Καλησπερα,

Μπορείς να δοκιμάσεις μετά από ενα restart? Ή δοκιμασε να κλεισεις και ν' ανοιξεις 2-3 φορές την εφαρμογη.

Καλημερα

Δεν κανει κατι η εγω δεν καταλαβα τι μου λες .

userbar.gif

Καλημερα

Δεν κανει κατι η εγω δεν καταλαβα τι μου λες .

OK, δοκίμασε τότε το εξής. Από την εφαρμογή Superuser, επέλεξε το Semaphore και κάντο delete (το εικονίδιο στο κάτω μέρος). Μετά ξανάνοιξε το Semaphore application και ξανακάνω allow αλλά checkαρε το always στην ερώτηση.

Από το voodoo color application γύρισε τις ρυθμίσεις gamma και RGB στις default τιμές.

οντως τωρα τα χρωματα εγιναν πιο φωτεινα παλι.και ασχετα απο αυτο ρυθμισα και τον επεξεργαστη στα 1300 και ειναι απολυτα σταθερος,καλη αποδοση με μηδεν προβλημα οσο και αν τον ζορισα.παει το κινητο αρκετα βηματα μπροστα με αυτον τον kernel

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Στρατο καλησπερα δεν κανει τιποτα το ιδιο ειναι .....

OK, δοκίμασε τότε το εξής. Από την εφαρμογή Superuser, επέλεξε το Semaphore και κάντο delete (το εικονίδιο στο κάτω μέρος). Μετά ξανάνοιξε το Semaphore application και ξανακάνω allow αλλά checkαρε το always στην ερώτηση.
userbar.gif

Στρατο καλησπερα δεν κανει τιποτα το ιδιο ειναι .....

Καλησπέρα,

Κατι τελευταιο, δοκιμασε να σβησεις το directory cfroot από το /system και κανε restart. Αυτό θα εγκαταστήσει πάλι τις εφαρμογές semaphore και superuser.

Καλησπέρα,

Κατι τελευταιο, δοκιμασε να σβησεις το directory cfroot από το /system και κανε restart. Αυτό θα εγκαταστήσει πάλι τις εφαρμογές semaphore και superuser.

Καλημερα

Το εκανα αλλα παλι τα ιδια δεν αλαζει τιποτα

userbar.gif

Καλημερα

Το εκανα αλλα παλι τα ιδια δεν αλαζει τιποτα

Καλημέρα. Μπορεί κάτι να μην έχει κάτσει καλά στην εγκατάσταση του kernel ή να είχε πρόβλημα το αρχείο που κατέβασες. Δοκίμασε αυτό: Κατέβασε ξανά τον kernel. Από cwm κάνε clear cache - clear dalvik cache. Χωρίς να ξανακάνεις reboot μπες σε download mode από την cwm. Φλάσαρε ξανά τον kernel. Ελπίζω έτσι να πιάσει.

Μάκης

Ψαχνόμουνα τόσο καιρό αν θα αναβαθμίσω σε 2.3.x από 2.2.1 που είμαι, μόνο και μόνο για να έχω μπροστά κάμερα στο Skype. Ευχαριστημένος όμως από 2.2.1 δεν ήθελα να το κάνω και να έχω να κάνω και τόσες customιές μετά. Με συμβουλέψατε και εσείς να μείνω καλύτερα με 2.2.1.

Ανακάλυψα το Σ/Κ ότι δουλεύει η μπροστά κάμερα κανονικά με την 2.2.1 (JSD). Η google βέβαια έβγαλε api για μπροστά κάμερα στις 2.3.x άρα το πιο πιθανό είναι ότι μάλλον το skype χρησιμοποιεί τον driver της samsung για την μπροστά κάμερα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Υ.Γ. Θα κάνω διπλό ποστ και το επίσημο thread για όποιους δεν μπαίνουν εδώ.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Υπάρχει κάποιο wfi fix για την 2.3.5 JVT ? επειδή συνδέετε αποσυνδέετε και κσανασυνδέετε κάθε λεπτό δεν είναι σταθερό.. :(

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει ?

Υπάρχει κάποιο wfi fix για την 2.3.5 JVT ? επειδή συνδέετε αποσυνδέετε και κσανασυνδέετε κάθε λεπτό δεν είναι σταθερό.. :(

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει ?

Ή θα πρέπει να βάλεις static IP στο τηλέφωνο σου ή θα πρέπει να αλλάξεις το leased time στο router σου από άπειρο χρόνο σε κάτι πεπερασμένο (π.χ. 2 ημέρες)

Ή θα πρέπει να βάλεις static IP στο τηλέφωνο σου ή θα πρέπει να αλλάξεις το leased time στο router σου από άπειρο χρόνο σε κάτι πεπερασμένο (π.χ. 2 ημέρες)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..!!

Αλλά αυτό γιατί γίνετε μόνο με τις ρομ 2.3.5 ? :confused:

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..!!

Αλλά αυτό γιατί γίνετε μόνο με τις ρομ 2.3.5 ? :confused:

Ναι αυτό είναι πρόβλημα μόνο των JVS, JVT. Και συμβαίνει μονο με κάποιους routers.

@stratosk Τα πλήκτρα αφής μένουν αναμμένα μέχρι να σβήσει η οθόνη όταν έχω μπαταρία 10% και κάτω. Μήπως γνωρίζεις αν είναι θέμα του kernel; Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό απλά ρωτάω από περιέργεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

@stratosk Τα πλήκτρα αφής μένουν αναμμένα μέχρι να σβήσει η οθόνη όταν έχω μπαταρία 10% και κάτω. Μήπως γνωρίζεις αν είναι θέμα του kernel; Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό απλά ρωτάω από περιέργεια.

ειναι σιγουρα θεμα του κερνελ τα κουμπακια.

Μπορει καποιος να μου στειλει η να ανεβασει καπου τα calendar.apk και calendarprovider.apk απο JVS η JVT ?

Μπορει καποιος να μου στειλει η να ανεβασει καπου τα calendar.apk και calendarprovider.apk απο JVS η JVT ?

Κοιτάζω τα αρχεία της JVS τώρα και δεν βλέπω calendar.apk, μόνο Calendarprovider

Κάτσε να δω στην JVT

Edit: Έχω κάνει extract τα αρχεία της JVS και της JVT και δεν βρίσκω calendar.apk. Δεν ξέρω μήπως όταν φλασάρετε η ρομ στο κινητό αλλάζει κάτι και εμφανίζεται κάνα calendar.apk :p Κάτσε να δει κάποιος που την έχει στο κινητό του.

Edited by nikospot

Καλημέρα. Μπορεί κάτι να μην έχει κάτσει καλά στην εγκατάσταση του kernel ή να είχε πρόβλημα το αρχείο που κατέβασες. Δοκίμασε αυτό: Κατέβασε ξανά τον kernel. Από cwm κάνε clear cache - clear dalvik cache. Χωρίς να ξανακάνεις reboot μπες σε download mode από την cwm. Φλάσαρε ξανά τον kernel. Ελπίζω έτσι να πιάσει.

Καλησπερα σας

Δυστυχος τιποτα δεν αλλαζει με τιποτα .........

userbar.gif

Καλησπερα σας

Καλησπέρα,

Μήπως είχες εγκαταστήσεις την εφαρμογή Semaphore Script Manager πριν την εγκατάσταση του πυρήνα; Εννοώ σαν ξεχωριστή εφαρμογή.

Αν ναι, απεγκατέστησε την εφαρμογή, σβήσε και το cfroot directory από το /system και κάνε reboot.

Καλησπερα σας

Σε βλέπω να φλασάρεις στο τέλος τα πάντα από την αρχή να ησυχάσεις :lol:

Καλησπέρα,

Μήπως είχες εγκαταστήσεις την εφαρμογή Semaphore Script Manager πριν την εγκατάσταση του πυρήνα; Εννοώ σαν ξεχωριστή εφαρμογή.

Αν ναι, απεγκατέστησε την εφαρμογή, σβήσε και το cfroot directory από το /system και κάνε reboot.

Oχι δεν την εχω εγκαταστησει ,αλλα πατωντας το εικονοδιο semaphore μετα το προβλημα που βγαζει , αυτο μου δειχνει το scrit Manager v.051.

userbar.gif

Oχι δεν την εχω εγκαταστησει ,αλλα πατωντας το εικονοδιο semaphore μετα το προβλημα που βγαζει , αυτο μου δειχνει το scrit Manager v.051.

Εννοεις οτι τελικα ανοιγει η εφαρμογη; Μπορεις να επιλεξεις τις διαφορες επιλογες;

Επισης έλεγξε οτι υπαρχει το directory /system/etc/init.d

To ειχες δημιουργησει εσυ;

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις