Superuser Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Για δεύτερη φορά το κινητό κατανάλωσε 30% μπαταρία μέσα σε 4 ώρες δείχνοντας μου ότι το ¨Σύστημα Android" χρησιμοποίησε τον επεξεργαστή για 40 λεπτά περίπου. Σε 2.3.3 ξέρω ότι γίνεται αλλά σε 2.3.4 μόνο σε εμένα τυχαίνει...! Έχεις κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Για δεύτερη φορά το κινητό κατανάλωσε 30% μπαταρία μέσα σε 4 ώρες δείχνοντας μου ότι το ¨Σύστημα Android" χρησιμοποίησε τον επεξεργαστή για 40 λεπτά περίπου. Σε 2.3.3 ξέρω ότι γίνεται αλλά σε 2.3.4 μόνο σε εμένα τυχαίνει...! Έχεις κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; ξεκινα να βγαζεις εφαρμογες η παιχνιδια,απο το τελευταιο που εγκατεστησες και προς τα πισω.αυτο κανω εγω σε τετοιες περιπτωσεις δηλαδη και συνηθως πετυχαινει Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ξεκινα να βγαζεις εφαρμογες η παιχνιδια,απο το τελευταιο που εγκατεστησες και προς τα πισω.αυτο κανω εγω σε τετοιες περιπτωσεις δηλαδη και συνηθως πετυχαινει Αν φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε αυτό σε 2.3.4 σωθήκαμε! Άντε να βγει η JVT μπας και δούμε τίποτα βελτιωμένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αν φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε αυτό σε 2.3.4 σωθήκαμε! Άντε να βγει η JVT μπας και δούμε τίποτα βελτιωμένο. στο tune in radio μου συμβαινει εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αν φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε αυτό σε 2.3.4 σωθήκαμε! Άντε να βγει η JVT μπας και δούμε τίποτα βελτιωμένο. στο tune in radio μου συμβαινει εμεναΔεν φταινε οι ρομ ρε παιδια,ειναι θεμα καποιων εφαρμογων.Ειτε τυχαινει καποια να κολλησει,ειτε ειναι κακογραμμενη και δημιουργει το προβλημα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nithe Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 να ρωτησω και γω κατι; Μετα απο μια ωρα χρησιμοποιησης του youtube η μπαταρια ειχε πεσει κατα 30%!!!Είναι φυσιολογικο αυτο;Δηλαδη κρατα μονο 3,5 ώρες οταν βλεπουμε βιντεακια; (ειμαι με 2.3.3 εχω battery drain αλλα την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη δεν είχα) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 link για την JVT http://www.multiupload.com/474JS6Q0IC Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) να ρωτησω και γω κατι; Μετα απο μια ωρα χρησιμοποιησης του youtube η μπαταρια ειχε πεσει κατα 30%!!!Είναι φυσιολογικο αυτο;Δηλαδη κρατα μονο 3,5 ώρες οταν βλεπουμε βιντεακια; (ειμαι με 2.3.3 εχω battery drain αλλα την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη δεν είχα) ευχαριστω Αρκετό ακούγεται αλλά μου φαίνεται νορμαλ. Wifi ανοιχτό, CPU προφανώς στην τσίτα.... Και με τέτοια οθόνη εγώ πιστεύω όσο AMOLED και να είναι, δε γίνονται και θαύματα :p link για την JVT http://www.multiupload.com/474JS6Q0IC Που την βρήκες? Δεν την έχει ούτε στο samfirmware! Άντε να δούμε τι θα γίνει με το Samsung Hellas..... Edited October 5, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Δεν φταινε οι ρομ ρε παιδια,ειναι θεμα καποιων εφαρμογων.Ειτε τυχαινει καποια να κολλησει,ειτε ειναι κακογραμμενη και δημιουργει το προβλημα Εντάξει αλλά με ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές σε 2.1 και 2.2 δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεν βάζω πολλές εφαρμογές στο κινητό μου αλλά μόνο όσες χρειάζομαι. Ώρα για JVT 2.3.5...!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αμα ειναι καλη θα τη βαλω αυριο.Λενε οτι εχει και αυτα - blue overglow effect - endless scrolling app menu - endless scrolling homescreen menu Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αμα ειναι καλη θα τη βαλω αυριο.Λενε οτι εχει και αυτα - blue overglow effect - endless scrolling app menu - endless scrolling homescreen menu Ωραίες βελτιώσεις όσο αφορά την αισθητική το πρώτο και την χρηστικότητα τα 2 επόμενα. Το σημαντικό είναι να έχουν φτιάξει το πρόβλημα με το WiFi που είχε η JVS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Overscroll glow δεν έχουν στοκ odexed roms και όσες απόπειρες έγιναν για να μπει σε odex απέτυχαν. Το endless είναι απλα οταν φτάσεις στην τελευταία σελίδα και συνεχίσεις το σκρολινγκ,θα σε, πάει στην πρώτη όπως έχει στον tw το s2 και το ace.. περί ορέξεως. Εμένα με ενοχλεί. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Overscroll glow δεν έχουν στοκ odexed roms και όσες απόπειρες έγιναν για να μπει σε odex απέτυχαν. Μα το επιβεβαιωσαν πολλα ατομα οτι εχει :confused: Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Μα το επιβεβαιωσαν πολλα ατομα οτι εχει :confused: Η γνήσια στοκ; μήπως είναι deodexed; όλες μπορούν να το έχουν αρκεί να είναι deodexed. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Η γνήσια στοκ; μήπως είναι deodexed; όλες μπορούν να το έχουν αρκεί να είναι deodexed. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Στο XDA μιλάνε για την νέα JVT ότι έχει overglow effect. Οπότε η Samsung το πρόσθεσε στην leaked JVT. Η πρώτη stock με overglow effect! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Στο XDA μιλάνε για την νέα JVT ότι έχει overglow effect. Οπότε η Samsung το πρόσθεσε στην leaked JVT. Η πρώτη stock με overglow effect! Μπορεί.. Όπως επίσης μπορεί να έχουν βάλει λίγο χέρι στη ρομ γιατί πολύ μου ξινίζει αυτό..! οπότε θα αφήσω να το εξετάσει κάποιος σοβαρός dev πρώτα και μετά θα την περάσω (εννοειτε την tornado jvt μόλις βγει και όχι την στοκ :p ) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Μπορεί.. Όπως επίσης μπορεί να έχουν βάλει λίγο χέρι στη ρομ γιατί πολύ μου ξινίζει αυτό..! οπότε θα αφήσω να το εξετάσει κάποιος σοβαρός dev πρώτα και μετά θα την περάσω (εννοειτε την tornado jvt μόλις βγει και όχι την στοκ :p ) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Όλα είναι πιθανά...! Πιστεύω πως μέχρι αύριο θα ξέρουμε σίγουρα οπότε υπομονή για λίγο ακόμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Μπορεί.. Όπως επίσης μπορεί να έχουν βάλει λίγο χέρι στη ρομ γιατί πολύ μου ξινίζει αυτό..! οπότε θα αφήσω να το εξετάσει κάποιος σοβαρός dev πρώτα και μετά θα την περάσω (εννοειτε την tornado jvt μόλις βγει και όχι την στοκ :p ) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δεν πιστευω να εχουν κανει κατι στη ρομ γιατι νομιζω οτι και στο sgs2 εβαλαν overscroll glow στην 2.3.5 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Δεν πιστευω να εχουν κανει κατι στη ρομ γιατι νομιζω οτι και στο sgs2 εβαλαν overscroll glow στην 2.3.5 Το ίδιο διάβασα και εγώ πριν από λίγο. Ο Ramad ήδη έφτιαξε Deodex έκδοση της JVT οπότε δεν νομίζω να μην είναι καθαρή stock. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν λύσανε το πρόβλημα με το WiFi γιατί τα σχόλια είναι ακόμα διφορούμενα στο XDA. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Πάντως εγώ πρόβλημα στο wifi με το JVS modem εξακολουθώ να μην έχω :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Θα τη βάλω κι εγώ αύριο-μεθαύριο, βαρέθηκα με την JVR :) Τα αντίστοιχα επισημασμένα θέματα ενημερώθηκαν. Edited October 5, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis1984 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 το θέμα που αντιμετωπίζω εγώ με τον γαλαξία είναι κάποιες παράλληλες γραμμές στην οθόνη του κινητού..σαν να έχει παρεμβολές....με την stock δεν το είχα δει μάλλον γιατί είναι πιο "μαύρη" σε γενικές γραμμές...με την MIUI όμως είναι αρκετά εμφανές...γνωρίζουμε τι μπορεί να φταίει? έχω αλλάξει και μόντεμ, απο jvk σε jvr αλλλά δεν έχει αλλάξει κάτι....κάποια ιδέα? απο ξένα φόρουμ μάλλον για σέρβις με βλέπω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Οποιος μπορεί ας κάνει την παλικαριά και ας μου στείλει σε pm το apk της εφαρμογής samsung apps :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Οποιος μπορεί ας κάνει την παλικαριά και ας μου στείλει σε pm το apk της εφαρμογής samsung apps :O κατεβασε αυτο https://market.android.com/details?id=com.nfye.insanity.toolbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 (edited) το θέμα που αντιμετωπίζω εγώ με τον γαλαξία είναι κάποιες παράλληλες γραμμές στην οθόνη του κινητού..σαν να έχει παρεμβολές....με την stock δεν το είχα δει μάλλον γιατί είναι πιο "μαύρη" σε γενικές γραμμές...με την MIUI όμως είναι αρκετά εμφανές...γνωρίζουμε τι μπορεί να φταίει? έχω αλλάξει και μόντεμ, απο jvk σε jvr αλλλά δεν έχει αλλάξει κάτι....κάποια ιδέα? απο ξένα φόρουμ μάλλον για σέρβις με βλέπω :( Αν κατάλαβα καλά οι γραμμές ίσα που φαίνονται και δεν είναι σταθερές... Κι στο δικό μου το έχω δει ελάχιστα μόνο όταν μπαίνω στην συλλογή και εμφανίζει πορτοκαλί φόντο. Αλλά στο LCD TEST στα χρώματα (κοκκινο, μπλε, πρασινο) δεν το κάνει. Μου φάνηκε και μένα περίεργο. κατεβασε αυτο https://market.android.com/details?id=com.nfye.insanity.toolbox Μα αν το διέγραψε, τι θα κάνει με το πρόγραμμα? Πάντως εγώ το έστειλα :p Edited October 6, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts