Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά κατεβάζεις εφαρμογές από το μάρκετ που κάνουν την ίδια δουλειά.

Sent from my GT-I9000

Ναι όντως πέρασε αυτή η λύση από το μυαλό μου αλλά τα προγράματα της samsung είναι απλά και κάνουν μια χαρά τη δουλεία τους. Οπότε από το να ψάχνω τι άλλο με βολεύει ήλπιζα να είχαν βγει hacks για όλα :lol:

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα!Μετα απο καιρο αποφάσισα να ξαναπειράξω το κινητο.Σημερα περασα την επισημη Jvs και μετα απο πανω της εβαλα μια custom rom και συγκεκριμενα την galaxy rom.Μια χαρα φαινεται,αλλα οπως παντα δεν θα μπορουσε να μην μου συνεβαινε καιτι κουφό.Οταν ανοιξω εναν browser,ειτε τον στοκ,η τον οπερα ,οι σελιδες ανοιγουν οπως ανοιγουν σε ενα υπολογιστη,δηλαδη ολοκληρες με αποτελεσμα να μην χωρανε στην οθονη και να πρεπει να παιζω με το βελακι πανω κατω.οταν εμπαινε για παραδειγμα στην σελιδα του facebook ,μου το εβγαζε σε σελιδα wap φτιαγμενη δηλαδη για κινητο.Τωρα πλεον οι σελιδες ανοιγουν σαν να μην εχω κινητο,δεν ξερω αν με καταλαβατε ετσι οπως σας το πω,αλλα δεν ξερω πως αλιως να το περιγραψω
Aντώνης

Με 5 λέξεις, δε θα έχουν .odex αρχεία.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Πoια jvi πέρασες ακριβώς; link

Το csc το άλλαξες σε eur?

πέρασα αυτην http://www.multiupload.com/BP8IXPFZ7X τι εννοείς ότι πρέπει να αλλάξω; εγώ ακολούθησα της οδηγίες που γράφει το σιτε εκτός από το πρώτο βήμα τώρα τι κάνω ;

πέρασα αυτην http://www.multiupload.com/BP8IXPFZ7X τι εννοείς ότι πρέπει να αλλάξω; εγώ ακολούθησα της οδηγίες που γράφει το σιτε εκτός από το πρώτο βήμα τώρα τι κάνω ;

Θα κάνεις το βήμα στον οδηγό που λέει: "- Τελευταίο βήμα, αν θέλεις να αλλάξεις το product code....."

Μόλις το κάνεις αυτό και επιλέξεις EUR από την λίστα που θα σου εμφανίσει θα επαναφερθούν οι εργοστασιακές ρυθμίσεις και όταν ανοίξει θα είναι εντελώς Ελληνική.

Οταν ανοιξω εναν browser,ειτε τον στοκ,η τον οπερα ,οι σελιδες ανοιγουν οπως ανοιγουν σε ενα υπολογιστη,δηλαδη ολοκληρες με αποτελεσμα να μην χωρανε στην οθονη και να πρεπει να παιζω με το βελακι πανω κατω.

Στον opera πήγαινε settings-advanced-useragent και επέλεξε mobile. Για τον stock δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή, λογικά θα πρέπει να υπάρχει αλλά δεν τον φοράω για να το τσεκάρω.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Στον opera πήγαινε settings-advanced-useragent και επέλεξε mobile. Για τον stock δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή, λογικά θα πρέπει να υπάρχει αλλά δεν τον φοράω για να το τσεκάρω.

Sent from my GT-I9000

Φιλε το δοκιμασα.το facebook ανοιγει σωστα,μια αλλη σελιδα ομως,το ικαριαμ,ανοιγει λαθος.Μηπως ειναι κατι προσωρινο στην συγκεκριμενη; Αυτη παντα ανοιγει σε Mobile στιλ.Τι να πω θα δειξει!

Aντώνης

Θα κάνεις το βήμα στον οδηγό που λέει: "- Τελευταίο βήμα, αν θέλεις να αλλάξεις το product code....."

Μόλις το κάνεις αυτό και επιλέξεις EUR από την λίστα που θα σου εμφανίσει θα επαναφερθούν οι εργοστασιακές ρυθμίσεις και όταν ανοίξει θα είναι εντελώς Ελληνική.

οκ θα το δω και θα σου πω. αυτό γίνεται μόνο στην έκδοση 2. 3.3. ; που είναι της Samsung? ή μπορώ να το κάνω και στις εκδόσεις 2. 3. 4 και 2. 3. 5; που δεν έχουνε βγει ακόμα από την Samsung?., και κάτι άκυρο υπάρχει τρόπος να κλείσουμε τον όπερα χωρίς πατήσουμε το κεντρικό κουμπί; διότι δεν βλέπω πουθενά εξοδοσ για αυτο . όσο για τους 160 χαρακτήρες διάβασα ότι στο go sms μπορώ να το εχω αρκεί να ενεργοποίησώ τους ελληνικούς χαρακτήρες τους ενεργοποίησα και πάλι τα ίδια μου γράφει δίπλα 160 /1 και όταν παω να γράψω μου γράφει 69 /1. τι πρέπει να κάνω; επίσης ήθελα να ρωτήσω το εξής όταν παω να αποθήκεςώ μια επαφή στην κάρτα σημ μου βγάζει ότι είναι πολύ μεγάλο το όνομα ενώ η κάρτα σημ είναι τρίτης γενιάς και στο νοκια που εχω δοκιμάσει το αποθηκεύει κανονικά το όνομα και σε αυτην την συσκευή χωραει το μισό σχεδόν το όνομα; γιατί; αφού είναι θέμα κάρτας σημ; αυτό; σόρρυ για της πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

οκ θα το δω και θα σου πω. αυτό γίνεται μόνο στην έκδοση 2. 3.3. ; που είναι της Samsung? ή μπορώ να το κάνω και στις εκδόσεις 2. 3. 4 και 2. 3. 5; που δεν έχουνε βγει ακόμα από την Samsung?., και κάτι άκυρο υπάρχει τρόπος να κλείσουμε τον όπερα χωρίς πατήσουμε το κεντρικό κουμπί; διότι δεν βλέπω πουθενά εξοδοσ για αυτο . όσο για τους 160 χαρακτήρες διάβασα ότι στο go sms μπορώ να το εχω αρκεί να ενεργοποίησώ τους ελληνικούς χαρακτήρες τους ενεργοποίησα και πάλι τα ίδια μου γράφει δίπλα 160 /1 και όταν παω να γράψω μου γράφει 69 /1. τι πρέπει να κάνω; επίσης ήθελα να ρωτήσω το εξής όταν παω να αποθήκεςώ μια επαφή στην κάρτα σημ μου βγάζει ότι είναι πολύ μεγάλο το όνομα ενώ η κάρτα σημ είναι τρίτης γενιάς και στο νοκια που εχω δοκιμάσει το αποθηκεύει κανονικά το όνομα και σε αυτην την συσκευή χωραει το μισό σχεδόν το όνομα; γιατί; αφού είναι θέμα κάρτας σημ; αυτό; σόρρυ για της πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω.

Αυτό γίνετε σε ελληνικα csc και το ελληνικό πληκτρολόγιο εμφανίζεται επειδή υπάρχει ενσωματωμένο στην επίσημη JVI. Η opera στις ρυθμίσεις της έχει μια επιλογή να σου εμφανίζει κουμπί exit. Όσο για το άλλο που λες, οι εθνικοί χαρακτήρες (πεζοί ελληνικοί με τόνους) πιάνουν περισσότερο χώρο από ότι τα κεφαλαία ελληνικα. Αλλά δε ξέρω με το go sms τι παίζει.

Μια ερωτηση σχετικα αυτο που ρωτησε ο JOHNMEGARYTHMOS.υπαρχει τροπος να κλεισουμε τον στοκ browser χωρις να παταμε το κεντρικο κουμπι;
Aντώνης

Μια ερωτηση σχετικα αυτο που ρωτησε ο JOHNMEGARYTHMOS.υπαρχει τροπος να κλεισουμε τον στοκ browser χωρις να παταμε το κεντρικο κουμπι;

Όχι!

Πατώντας το home 1 δευτερόλεπτο-διαχείριση εργασιών και έξοδος στον browser ναι :)

@Γιαννη Μεγαρυθμε!

Πηγαίνεις στο gosms-κουμπί μενού-ρυθμίσεις-advanced-ρυθμίσεις αποστολής-υποστηριζόμενες γλώσσες-μέθοδος ελληνικών sms (έχε το νου σου γιατί μπορεί να είναι στα αγγλικά αυτές οι επιλογές)

Όσο για τον οπερα σου απάντησε και ο Νικος.

Στον οπερα πατάς-Ο-ρυθμίσεις-advanced-και βάζεις ΟΝ το exit button. Θα σου βγάζει και exit πατώντας το Ο μετά :p

Αυτό γίνετε σε ελληνικα csc και το ελληνικό πληκτρολόγιο εμφανίζεται επειδή υπάρχει ενσωματωμένο στην επίσημη JVI. Η opera στις ρυθμίσεις της έχει μια επιλογή να σου εμφανίζει κουμπί exit. Όσο για το άλλο που λες, οι εθνικοί χαρακτήρες (πεζοί ελληνικοί με τόνους) πιάνουν περισσότερο χώρο από ότι τα κεφαλαία ελληνικα. Αλλά δε ξέρω με το go sms τι παίζει.

στο όπερα το έψαξα και δεν το βρήκα στις ρυθμίσεις. Όσο για την έκδοση jvi θα πρέπει να την περάσω και δεν εχω πρόβλημα; θα μου εμφανίζει κανονικά 160 χαρακτήρες; και όχι λιγότερους;. Τέλος όσον αφορά αυτό για της αποθήκευση των επαφών στο όνομα που έγραψα προηγουμένως πως μπορώ να το φτιάξω για να αποθηκεύει με κανονικό όνομα; όσο πραγματικά χωράει; και όχι λιγότερο;

στο όπερα το έψαξα και δεν το βρήκα στις ρυθμίσεις. Όσο για την έκδοση jvi θα πρέπει να την περάσω και δεν εχω πρόβλημα; θα μου εμφανίζει κανονικά 160 χαρακτήρες; και όχι λιγότερους;. Τέλος όσον αφορά αυτό για της αποθήκευση των επαφών στο όνομα που έγραψα προηγουμένως πως μπορώ να το φτιάξω για να αποθηκεύει με κανονικό όνομα; όσο πραγματικά χωράει; και όχι λιγότερο;

ειναι αδυνατον να διαβασες το μηνυμα μου ακριβως απο πανω και να μην το καταλαβες.. σου απαντησα και για τον οπερα και για το gosms.

Λοιπόν δίνω αναφορές.. πέρασα την 2.3.5 JVS με semaphore φυσικά. Πρόβλημα με το wifi δεν έχω και είναι πολύ καλή σε ταχύτητα. Οπότε παροτρύνω όποιον εχει χρόνο να δοκιμάσει ίσως να μην έχει wifi bug. ( Εγώ ούτως ή άλλως θα πέρναγα fresh firmware οπότε το δοκίμασα και πέτυχε :) )

Επίσης, πέρασα από πάνω την GingerReal2 η οποία είναι αρκετά καλή ( δεν έχω και τρελή εμπειρία με custom ROMS )

Πάντως στο quadrant βγάζω 2200.

Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3

Λοιπόν δίνω αναφορές.. πέρασα την 2.3.5 JVS με semaphore φυσικά. Πρόβλημα με το wifi δεν έχω και είναι πολύ καλή σε ταχύτητα. Οπότε παροτρύνω όποιον εχει χρόνο να δοκιμάσει ίσως να μην έχει wifi bug. ( Εγώ ούτως ή άλλως θα πέρναγα fresh firmware οπότε το δοκίμασα και πέτυχε :) )

Επίσης, πέρασα από πάνω την GingerReal2 η οποία είναι αρκετά καλή ( δεν έχω και τρελή εμπειρία με custom ROMS )

Πάντως στο quadrant βγάζω 2200.

Νομίζω έχει αναφερθεί ξανα πως δεν έχει πρόβλημα το wifi με gingerreal. (μπορεί να το έχεις πει εσύ, δεν θυμάμαι :p )

Η αίσθηση και η απόδοση μετράει στο κινητό. Μην τα συμμερίζεσαι τόσο τα σκορ. σύγκρινε μόνο διαφορετικές έκδοσης της ίδιας ρομ-ίδιου κερνελ με το σκορ (πχ sema 1.6 με 1.7).

Εγώ πχ όπως είμαι (υπογραφή) βγάζω ~4200

Καλά σοβαρά μιλάτε? Εγώ βγάζω 1300 είμαι για πέταμα δηλαδή (JVR, semaphore) :lol:

Edit: Κάτι άσχετο, απεγκατέστησα τον αυτόματο συγχρονισμό, δεν πειράζει ε? :p

Edited by nikospot

Νομίζω έχει αναφερθεί ξανα πως δεν έχει πρόβλημα το wifi με gingerreal. (μπορεί να το έχεις πει εσύ, δεν θυμάμαι :p )

Η αίσθηση και η απόδοση μετράει στο κινητό. Μην τα συμμερίζεσαι τόσο τα σκορ. σύγκρινε μόνο διαφορετικές έκδοσης της ίδιας ρομ-ίδιου κερνελ με το σκορ (πχ sema 1.6 με 1.7).

Εγώ πχ όπως είμαι (υπογραφή) βγάζω ~4200

Όχι δεν είχα θέμα προτού περάσω την ROM με την base official JVS. Οπότε δεν θα έλεγα ότι η ROM το fixarei, δεν διάβασα κάτι τέτοιο στο xda forum, οπότε πρέπει να είσαι τυχερός από την αρχή :)

Όσο για το score γνωρίζε ότι δεν είναι ακριβές και δεν παίζει τόσο ρόλο, γιατί τι να τα κάνεις τα 100 fps άμα έχει lag problem στις επαφές πχ.

Αλλά γενικά είναι καλή.

Καλά σοβαρά μιλάτε? Εγώ βγάζω 1300 είμαι για πέταμα δηλαδή (JVR, semaphore) :lol:

Edit: Κάτι άσχετο, απεγκατέστησα τον αυτόματο συγχρονισμό, δεν πειράζει ε? :p

Δεν πειράζει.

Αν κάνεις το σύστημα ext4 και ένα oc στα 1200, πιστεύω στην τρίτη προσπάθεια θα σου βγάλει περίπου 2700 στο quadrant.

Αλλά και όπως είσαι νομίζω βγάζεις παραπάνω. Κάνε ένα ρεσταρτ και τρέξε 3 φορές το quadrant.

Δεν πειράζει.

Αν κάνεις το σύστημα ext4 και ένα oc στα 1200, πιστεύω στην τρίτη προσπάθεια θα σου βγάλει περίπου 2700 στο quadrant.

Αλλά και όπως είσαι νομίζω βγάζεις παραπάνω. Κάνε ένα ρεσταρτ και τρέξε 3 φορές το quadrant.

Από περιέργια θα δοκιμάσω γιατί αυτό το λίγο το έβγαλα μόνο με μία φορά και μετά έβγαλα και το πρόγραμα κιόλας γιατί δεν με ενδιέφερε.

Edit: 1869 (έκανα 4 φορες με ενεργοποιημένα performance tweeks και άλλες 4 χωρίς αυτά και έβγαλε περισσότερο χωρίς να είναι ενεργοποιημένα :p)

Edited by nikospot

Έχω ένα θέμα με το overclock, περνάω το script όπως λέει ο στράτος στο directory που θέλει και απο default έχει executable permissions και στα 3. Έκανα reboot κτλ κτλ αλλά και πάλι από το Voltage Control μου λέει ότι παίζει στα 1000mhz η CPU. Ξεχνάω κάτι ?

Έχω ένα θέμα με το overclock, περνάω το script όπως λέει ο στράτος στο directory που θέλει και απο default έχει executable permissions και στα 3. Έκανα reboot κτλ κτλ αλλά και πάλι από το Voltage Control μου λέει ότι παίζει στα 1000mhz η CPU. Ξεχνάω κάτι ?

Βάλε το cpu spy από το μάρκετ για να δεις τι παίζει με τη cpu.

Βάλε το cpu spy από το μάρκετ για να δεις τι παίζει με τη cpu.

Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν με βοηθάει το max είναι 1ghz.

Να ρωτήσω κάτι όχι ότι ενδιαφέρομαι να το κάνω τώρα άμεσα βέβαια. Η μετατροπή του filesystem σε ext4 είναι δύσκολη διαδικασία? Και αν γίνει, μετά η επαναφορά σε rfs και το να φαίνεται σαν εργοστασιακό, είναι ακόμα πιο πολύπλοκο? Αν είναι απλό κάποια στιγμή θα το κάνω.

Να ρωτήσω κάτι όχι ότι ενδιαφέρομαι να το κάνω τώρα άμεσα βέβαια. Η μετατροπή του filesystem σε ext4 είναι δύσκολη διαδικασία? Και αν γίνει, μετά η επαναφορά σε rfs και το να φαίνεται σαν εργοστασιακό, είναι ακόμα πιο πολύπλοκο? Αν είναι απλό κάποια στιγμή θα το κάνω.

Στην gingerReal που έβαλα είχε έτοιμη εφαρμογή που πατάς ένα κουμπί και πάει αυτόματα στο revovery και τα αλλάζει, αλλά γενικά δεν είναι κάτι δύσκολο.

nikospot,δεν χρειαζεσαι το quandrant...βγαλτο απτο κινητο σου.

Αν θες να βελτιωσεις την ταχυτητα του κινητου σου γενικα το overclocking ειναι η λυση...

Το ext4(περα απτο quadrant σκορ) θα σου δωσει μεν,ενα καλυτερο file system,αλλα οχι ενα αισθητα ταχυτερο κινητο(περα απτην εγγραφη και αναγνωση αρχειων)

το οτι το quadrant σου βγαζει διαφορετικα αποτελεσματα αν το τρεξεις 2-3 φορες μετα το reboot,δειχνει οτι καθε αλλο παρα αξιοπιστο ειναι...

Οπως ειχαμε πει και στο παρελθον,υπαρχει και κολπο που βγαζεις πανω απο 5000+ στο quadrant,αλλα τι να το κανεις?μονο για να το δειχνεις στους φιλους σου θα το εχεις :p

Οποτε uninstall it και απολαυσε το κινητο σου :)

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

ειναι αδυνατον να διαβασες το μηνυμα μου ακριβως απο πανω και να μην το καταλαβες.. σου απαντησα και για τον οπερα και για το gosms.

Νικο σε ποιό opera αναφέρεσε; στον opera mobile δεν υπάρχει επιλογή "advanced" στο setting menu

edit: για τους φίλους που ψάχνουν το "exit" στον οπερα: ο οpera mini έχει o mobile δεν έχει :)

edit2: βιάστικα:) δεν έχει κανένα απ'τα δύο. Ο mini εχει advanced menu στο settings αλλα οχι exit

Edited by mico

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις