Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εμενα μου το κανει και λυση δεν εχω βρει ακομα.Ουτε κι οταν το ρωτησα εγω πηρα απαντηση που να δωθηκε λυση.Τα παιδια μου ειπαν οτι μολις φορτισει σταματαει να παιρνει ρευμα γι'αυτο και ξεφορτιζει.Και με τον 1.5.0 το ειχα.

Παλιοτερα δεν το ειχα ουτε κι εγω παντως...

Μια μπακαλικη λυση τουλαχιστον για μενα που τα εχω ολα ενεργοποιημενα,ειναι μεσω Tasker οταν βλεπει οτι ειναι σε φορτιση να μου κλεινει "wifi-3g -συγχρονισμους" να γλυτωνω λιγη μπαταρια τουλαχιστον :p

Thx για την αμεση απαντηση

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλω να κάνω overclock το galaxy s στα 1.4 Ghz

Απο όσο έχω καταλαβει εκτός απο το απαραίτητο πρόγραμμα χρειάζεσαι και κάποιο rom που να επιτρέπει το overclocking.

Φοράω την stock 2.3.4 JVR και είμαι πολύ ευχαριστημένος οπότε δεν ξέρω αν θέλω να βάλω custom rom. Αν αλλάξω τον kernel (βάλω πχ τον semaphore) θα έχω την δυνατότητα να κάνω overclocking? Κάπου διάβασα ότι με τον semaphore μπορείς να πας στα 1.2 GHZ. Αυτό αφορά και την stock rom ή πρέπει να συνδυαστεί με κάποια custom rom? Επίσης το 1.2 GHZ είναι το ταβάνι ή απλά εκεί το κινητό είναι stable αλλά αν θες το πας και παραπάνω?

Tornado rc2.. Όλες οι πληροφορίες στο φόρουμ του. αν θες μαματη ρομ και κερνελ, βάλε tornado jvr rc2 + tornado kernel rc2 πληροφορίες όπως σου είπα στο φόρουμ (googlαρε damiangto). Ότι καλύτερο έχω βάλει στο κινητό (και πριν είχα cm7..)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Καλησπερα παιδια, εχω βαλει την jvr και απο πανω περασα την juwe 5.3 smart edition! Εχω βαλει ολα τα tweaks του cf και εχω κανει και μετατροπη σε ext4 επισης εβαλα και toutcwiz 4. Το θεμα μου ειναι οτι ενω το κινητο παει πολυ καλα και σε ταχυτητα και σε θεμα μπαταριας, μου εχει τυχει αρκετες φορες να κολαει και να κανει επανεκινηση (δεν εχω κανει overclock)... Μηπως γνωριζει κανεις τι φταιει? Αν ειναι θεμα της ρομ, ποια αλλη μου προτεινετε να βαλω?? (εκτος απο cynogenmod)

Καλησπερα παιδια, εχω βαλει την jvr και απο πανω περασα την juwe 5.3 smart edition! Εχω βαλει ολα τα tweaks του cf και εχω κανει και μετατροπη σε ext4 επισης εβαλα και toutcwiz 4. Το θεμα μου ειναι οτι ενω το κινητο παει πολυ καλα και σε ταχυτητα και σε θεμα μπαταριας, μου εχει τυχει αρκετες φορες να κολαει και να κανει επανεκινηση (δεν εχω κανει overclock)... Μηπως γνωριζει κανεις τι φταιει? Αν ειναι θεμα της ρομ, ποια αλλη μου προτεινετε να βαλω?? (εκτος απο cynogenmod)

Σχεδόν σίγουρα οφείλεται στον touchwiz4. Βγάλτον και δες αν τα fc συνεχίζονται.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Σχεδόν σίγουρα οφείλεται στον touchwiz4. Βγάλτον και δες αν τα fc συνεχίζονται.

Sent from my GT-I9000

Ετσι ειναι Μακη, ο tw4 αν και πολυ καλυτερος του tw3 κατα καιρους μου προκαλουσε παντα διαφορα fc αλλα και κολληματακια στις εναλλαγες των οθονων στην juwe...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

για να εισαι ακομα καλυτερα ξετικαρε στα tweaks τα εξης:Ι/Ο:Scheduler,Deadline sched,Kernel:scheduler,media stagerfight και touchscreen sensitivity.τα εχω διαβασει στο xda οτι λειτουργει καλυτερα ο συνδυασμος juwe+semaphore χωρις αυτα.και με τη σειρα μου παρατηρω πως μαλλον εχει δικιο αυτος που τα εγραψε.

Xiaomi 12 Pro

stock jvr+semaphore 1.6.0+fix for fc phone apk 2.3.4=το καλυτερο galaxy s που ειχα ποτε...

Φοραω ακριβως τα ιδια εδω και μια βδομαδα και οντως ειναι πιστευω ο καλυτερος συνδυασμος!

Εδω και 4 μερες που το εχω δεν εχω Wifi,δεν μπορει να συνδεθη σε κανενα ρουτερ δεν ξερω αν ειναι συμπτωση, κανεις να μας δωσει τα φωτα του ????

Τι εγινε κανεις δεν ξερει να μας πει κατι???????απο το πρωι εχω ρωτησει???????αλλα καμια απαντηση.......

Edited by c3250
userbar.gif

stock jvr+semaphore 1.6.0+fix for fc phone apk 2.3.4=το καλυτερο galaxy s που ειχα ποτε...

Εδω και 4 μερες που το εχω δεν εχω Wifi,δεν μπορει να συνδεθη σε κανενα ρουτερ δεν ξερω αν ειναι συμπτωση, κανεις να μας δωσει τα φωτα του ????

Τι εγινε κανεις δεν ξερει να μας πει κατι???????απο το πρωι εχω ρωτησει???????αλλα καμια απαντηση.......

λοιπον κοντοχωριανε φιλε μου,ξαναφλασαρε τη ρομ για να δεις αν θα στρωσει,προφανως δεν εχουμε αυτο το προβλημα.η αλλιως σε 10 μερες που ερχομαι στο νησι θα σου δειξω:D:D

Xiaomi 12 Pro

γεια και παλι παιδια.. ειμαι ο τυπος με το εργοστασιακο γαλαξια ... ακουσα τη συμβουλη σας κ για αρχη εκανα μια απλη αναβαθμιση απο 2.2 froyo σε 2.3.3 ginjerbread. με λιγα λογια θελω κι εγω ναχω το καλυτερο γαλαξια που ειχα ποτε.. ειναι ευκολο να μου γραψετε τα links ή εαν υπαρχει το link με τον οδηγο ? σορυ , ξερω , σας τα πρηζω λιγο... διαβαζω μερες ρε παιδια.... καποια στιγμη θα τα καταλαβαινω ολα ... (υποσχεση) :lost:

γεια και παλι παιδια.. ειμαι ο τυπος με το εργοστασιακο γαλαξια ... ακουσα τη συμβουλη σας κ για αρχη εκανα μια απλη αναβαθμιση απο 2.2 froyo σε 2.3.3 ginjerbread. με λιγα λογια θελω κι εγω ναχω το καλυτερο γαλαξια που ειχα ποτε.. ειναι ευκολο να μου γραψετε τα links ή εαν υπαρχει το link με τον οδηγο ? σορυ , ξερω , σας τα πρηζω λιγο... διαβαζω μερες ρε παιδια.... καποια στιγμη θα τα καταλαβαινω ολα ... (υποσχεση) :lost:

θα τα βρεις ολα στην αρχικη σελιδα του θεματος αν αφιερωσεις ενα διλεπτο

Xiaomi 12 Pro

θα τα βρεις ολα στην αρχικη σελιδα του θεματος αν αφιερωσεις ενα διλεπτο

οκ.... τα ξαναδιαβασα εικοστη φορα... δε μεχω για τοσο χαζο... απλα μολις πηρα το κινητο κ διαβαζω παντου για χιλιαδες επιλογες, συνδυασμους κλπ κλπ κλπ κλπ..... η shamephore πχ εχει 3 beta... (απο ξενο το ειδα αυτο). τεσπα... ενα λινκ ζητησα ... εστω 2... εστω 3 !!! ουφ... :(

οκ.... τα ξαναδιαβασα εικοστη φορα... δε μεχω για τοσο χαζο... απλα μολις πηρα το κινητο κ διαβαζω παντου για χιλιαδες επιλογες, συνδυασμους κλπ κλπ κλπ κλπ..... η shamephore πχ εχει 3 beta... (απο ξενο το ειδα αυτο). τεσπα... ενα λινκ ζητησα ... εστω 2... εστω 3 !!! ουφ... :(

τις προηγουμενες σελιδες εδω τις διαβασες?δε τα βαζω μαζι σου προς θεου απλα καθε μερα σκαει και ενα παυ ζηταει αμεσως τα λινκ γιατι δε "μπορει να τα βρει εδω μεσα"....λες και δεν ειναι φατσα φορα στην αρχικη σελιδα.10 λεπτα υποθεση ειναι...

την jvr θα την βρεις στα πρωτη σελιδα με τα επισημα firms και το semaphore 1.6 εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908

και αν νιωθεις οτι αγανακτεις κιολας τι να πω...τα παιδια που κανουν ολη τη δουλεια για μας φταινε που σπαταλανε την ωρα τους στα ιδια και τα ιδια

Xiaomi 12 Pro

τις προηγουμενες σελιδες εδω τις διαβασες?δε τα βαζω μαζι σου προς θεου απλα καθε μερα σκαει και ενα παυ ζηταει αμεσως τα λινκ γιατι δε "μπορει να τα βρει εδω μεσα"....λες και δεν ειναι φατσα φορα στην αρχικη σελιδα.10 λεπτα υποθεση ειναι...

την jvr θα την βρεις στα πρωτη σελιδα με τα επισημα firms και το semaphore 1.6 εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908

και αν νιωθεις οτι αγανακτεις κιολας τι να πω...τα παιδια που κανουν ολη τη δουλεια για μας φταινε που σπαταλανε την ωρα τους στα ιδια και τα ιδια

αμα σας πω πως εχω διαβασει πολλα παραπανω αποσα νομιζετε θα νιωσω ακομα πιο χαζος... οποτε δε σας λεω :p ισως κ γιαυτο ναχω μπερδευτει τοσο . πχ ενα απλο... το κινητο μου τι εχει ? γραφει ΚΑΙ jvo ΚΑΙ jvh ... το πρωτο στην εκδοση βασικου φασματος και το δευτερο στο αριθμος κατασκευης.... εν τω μεταξυ αυτα τι ειναι ? το firmware? ο κερνελ? για εσας ειναι 10 λεπτα υποθεση , εγω βρεθηκα σε μια θαλλασα πληροφοριων(παλιων και πιο καινουριων) και προσπαθω να επιπλευσω ... συγνωμη κ παλι για τον σπασ******σμό κ ευχαριστω σαυτους που μου απαντησαν :wink: βρηκα την jvr.. το firmware ειναι το I9000XΧJVR (SWC branded) (έκδοση 27 Iουλίου - Ελβετία) ??? αυτα τα 2 πρεπει να βαλω μονο? ποιο πρωτο? το firmware? .....(μη με χτυπησετε πολυ) :p

edit : δεν αγανακτω... ανυπομωνω κ ξενερωνω με μενα.

Edited by galaxy_singer

μαλλον πρεπει να διαβασεις τον οδηγο για νεους χρηστες για να δεις πως φλασαρουν firmware και πως κερνελ..και μετα προχωρα ..εχει γινει καλη δουλεια στον οδηγο..

αμα σας πω πως εχω διαβασει πολλα παραπανω αποσα νομιζετε θα νιωσω ακομα πιο χαζος... οποτε δε σας λεω :p ισως κ γιαυτο ναχω μπερδευτει τοσο . πχ ενα απλο... το κινητο μου τι εχει ? γραφει ΚΑΙ jvo ΚΑΙ jvh ... το πρωτο στην εκδοση βασικου φασματος και το δευτερο στο αριθμος κατασκευης.... εν τω μεταξυ αυτα τι ειναι ? το firmware? ο κερνελ? για εσας ειναι 10 λεπτα υποθεση , εγω βρεθηκα σε μια θαλλασα πληροφοριων(παλιων και πιο καινουριων) και προσπαθω να επιπλευσω ... συγνωμη κ παλι για τον σπασ******σμό κ ευχαριστω σαυτους που μου απαντησαν :wink: βρηκα την jvr.. το firmware ειναι το I9000XΧJVR (SWC branded) (έκδοση 27 Iουλίου - Ελβετία) ??? αυτα τα 2 πρεπει να βαλω μονο? ποιο πρωτο? το firmware? .....(μη με χτυπησετε πολυ) :p

κοιτα κανενας απο μας δε γενηθηκε γνωστης,και κανενας δεν ειπε οτι εισαι χαζος!και εμεις ακομα μερικα πραγματα τα διαβαζουμε με τις ωρες.εγω δε,δεν ειμαι και κανενας που το εχει και τοσο ευκολα απλα μια ρομ την αλλαζω σχετικα αυκολα πλεον.αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εισαι αραριος και πας να μοεις με τη μια σε βαθεια νερα...

Xiaomi 12 Pro

κοιτα κανενας απο μας δε γενηθηκε γνωστης,και κανενας δεν ειπε οτι εισαι χαζος!και εμεις ακομα μερικα πραγματα τα διαβαζουμε με τις ωρες.εγω δε,δεν ειμαι και κανενας που το εχει και τοσο ευκολα απλα μια ρομ την αλλαζω σχετικα αυκολα πλεον.αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εισαι αραριος και πας να μοεις με τη μια σε βαθεια νερα...

oκ παιδακια , θα το βρω.. ειμαι κοντα :p σε περιπτωση που καποιος χρειαστει κανα τουβλο... ας μου στειλει π.μ ... ισως εχω ενα :p αστειευομαι. σας ευχαριστω κ παλι

Το κινητό σου έχει JVH. JVO είναι το modem. Eκεί που παίρνεις τηλέφωνο, γράψε *#1234#, και κοίτα τι θα σου βγάλει. To PDA είναι αυτό που καθορίζει τη rom που έχεις. Το JVO, που φαίνεται στις πληροφορίες ως έκδοση βασικού φασματος, είναι το modem/phone κομμάτι της rom.

Για το τι είναι firmware και rom γράφω στους Οδηγούς για νέους χρήστες (που είπες ότι διάβασες :p).

Όσο για την JVR, κατέβασε και αυτήν που βρήκες, και την JVQ που είναι απο πάνω της, και βάλε στο τηλέφωνο το PDA και PHONE της JVR, και το CSC της JVQ. Μη βάλεις το CSC της JVR, γιατί είναι branded, και θα σου πετάγεται ο ελβετικός πάροχος Swisscom κάθε φορά που ανοίγεις το τηλέφωνο. Αυτά.

Αν και στη θέση σου θα ξεκαθάριζα πρώτα στο μυαλό μου τι είναι τι.

- Alex

Το κινητό σου έχει JVH. JVO είναι το modem. Eκεί που παίρνεις τηλέφωνο, γράψε *#1234#, και κοίτα τι θα σου βγάλει. To PDA είναι αυτό που καθορίζει τη rom που έχεις. Το JVO, που φαίνεται στις πληροφορίες ως έκδοση βασικού φασματος, είναι το modem/phone κομμάτι της rom.

Για το τι είναι firmware και rom γράφω στους Οδηγούς για νέους χρήστες (που είπες ότι διάβασες :p).

Όσο για την JVR, κατέβασε και αυτήν που βρήκες, και την JVQ που είναι απο πάνω της, και βάλε στο τηλέφωνο το PDA και PHONE της JVR, και το CSC της JVQ. Μη βάλεις το CSC της JVR, γιατί είναι branded, και θα σου πετάγεται ο ελβετικός πάροχος Swisscom κάθε φορά που ανοίγεις το τηλέφωνο. Αυτά.

Αν και στη θέση σου θα ξεκαθάριζα πρώτα στο μυαλό μου τι είναι τι.

τιμη μου που μου απανταει ο τυχερακιας :) τοσες φορες πουχω διαβασει τονομα σου ... και βεβαια διαβασα εκει που εξηγεις τι ειναι τι .. το πως βρισκω τι εχω εγω δεν ειδα καπου να εξηγει πως θα το βρω... σιγουρα πρεπει να ξεκαθαρισω στο μυαλο μου τι γινεται.. ηταν παντως η καλυτερα δομημενη απαντηση που πηρα(μηηηηπως εισαι προγραμματιστης ? :p ). σευχαριστω.. ετοιμαζομαι για ..... πειρα(γ)ματα.....

Καλημερα, δύο απορίες...

α. Γιατί το addfree δεν δουλεύει; έχω κανονικά διαφημίσεις στις εφαρμογές. Είμαι root...

β. Στο tapatalk μπορούμε να βγάλουμε το τετράγωνο και να βάλουμε το "φ";

Καλημερα, δύο απορίες...

α. Γιατί το addfree δεν δουλεύει; έχω κανονικά διαφημίσεις στις εφαρμογές. Είμαι root...

β. Στο tapatalk μπορούμε να βγάλουμε το τετράγωνο και να βάλουμε το "φ";

α.πρεπει να μπεις στην εφαρμογη και να κατεβασεις τα hosts.

β.Μπες στο ταπαταλκ και πατα ρυθμισεις και τικαρε το enable BB code.

α.πρεπει να μπεις στην εφαρμογη και να κατεβασεις τα hosts.

β.Μπες στο ταπαταλκ και πατα ρυθμισεις και τικαρε το enable BB code.

α. Το έκανα... έκανα και reboot.

β. Δούλεψε...

Ευχαριστώ

για να εισαι ακομα καλυτερα ξετικαρε στα tweaks τα εξης:Ι/Ο:Scheduler,Deadline sched,Kernel:scheduler,media stagerfight και touchscreen sensitivity.τα εχω διαβασει στο xda οτι λειτουργει καλυτερα ο συνδυασμος juwe+semaphore χωρις αυτα.και με τη σειρα μου παρατηρω πως μαλλον εχει δικιο αυτος που τα εγραψε.

Ακολουθησα την συμβουλη σου, μεχρι στιγμης δεν μου εχει παρουσιασει κατι-παει καλα. Αν δω οτι συνεχιζουν τα fc θα βγαλω και το touchwiz4... Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!

Ακολουθησα την συμβουλη σου, μεχρι στιγμης δεν μου εχει παρουσιασει κατι-παει καλα. Αν δω οτι συνεχιζουν τα fc θα βγαλω και το touchwiz4... Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!

καλο θα ηταν να τον βγαλεις απο τωρα.αυτος ευθυνεται κατα πασα πιθανοτητα για τα απανωτα fc

Xiaomi 12 Pro

καλησπερα σας , ειδα μια φωτογραφια στο μαρκετ ( στην εφαρμογη go launcher) οτι η συσκευη εχει 405 συνολικη ραμ... υπαρχει καποια ρομ που να σου δινει τοση ραμ η ειναι αλλη συσκευη?

καλησπερα σας , ειδα μια φωτογραφια στο μαρκετ ( στην εφαρμογη go launcher) οτι η συσκευη εχει 405 συνολικη ραμ... υπαρχει καποια ρομ που να σου δινει τοση ραμ η ειναι αλλη συσκευη?

Δεν γινεται αυτο που λες. Δεν υπαρχει ουτως η αλλως τοση ελευθερη ραμ. Μαλλον θα ηταν screenshot απο αλλη συσκευη.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις