Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν το ανοιγεις κολααει επ απειρο στην οθονη που αναφερεις με το λουκετακι ;

εαν ναι τοτε κατι δεν εχει γινει σωστα

πρεπει να περασεις το 4014-orange.img απο εδω

και μετα να περασεις τη ρομ που θες.

φανταζομαι να εχεις κανει back up γιατι πριν περασεις τη rom πρεπει να κανεις τα παντα wipe.

για να μη μπερδευομαστε με το Mount usb storage, αυτο χρειαζεται ΜΟΝΟ οταν δεν εχουμε περασει ΗΔΗ τη ρομ στο κινητο μας η το κινητο μας εχει κολησει.

θπο κανονικες συνθηκες κατεβαζουμε τη ρομ, τη περναμε στην SD οπως περναμε τα αλλα αρχεια μας και μετα μπαινουμε σε clockwork για να τη φλασαρουμε.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

οταν το ανοιγεις κολααει επ απειρο στην οθονη που αναφερεις με το λουκετακι ;

εαν ναι τοτε κατι δεν εχει γινει σωστα

πρεπει να περασεις το 4014-orange.img απο εδω

και μετα να περασεις τη ρομ που θες.

φανταζομαι να εχεις κανει back up γιατι πριν περασεις τη rom πρεπει να κανεις τα παντα wipe.

για να μη μπερδευομαστε με το Mount usb storage, αυτο χρειαζεται ΜΟΝΟ οταν δεν εχουμε περασει ΗΔΗ τη ρομ στο κινητο μας η το κινητο μας εχει κολησει.

θπο κανονικες συνθηκες κατεβαζουμε τη ρομ, τη περναμε στην SD οπως περναμε τα αλλα αρχεια μας και μετα μπαινουμε σε clockwork για να τη φλασαρουμε.

ναι κολλάει επ απειρο και κλείνει μονον αν του βγαλω την μπαταρια ?

εχω κανει wipe δεν με νοιαζει ετσι και αλλιως για μπακ απ γιατι ειναι 2 ημερων

πως την περναω ομως την 414 orange ?

Πως φλασαρουμε ?

:X

τη διακικασια την ανεφερα στο post 202,

που ειναι παρα πολυ δυσκολο να το γραχω αναλυτικα,με εικονες και αρχεια γιατι ειμαι 2 μερες χωρις adsl, σβαβανε για αποχετευση και πηρανε και τα καλωδια του οτε μαζι, μπαινω με στικακι χωρις 3g...

Motorola Moto G

τη διακικασια την ανεφερα στο post 202,

που ειναι παρα πολυ δυσκολο να το γραχω αναλυτικα,με εικονες και αρχεια γιατι ειμαι 2 μερες χωρις adsl, σβαβανε για αποχετευση και πηρανε και τα καλωδια του οτε μαζι, μπαινω με στικακι χωρις 3g...

εγινε φιλος ευχαριστω παω να το δοκιμασω ...

Θα έχει ενδιαφέρον να ποστάρουμε τα benchmarking results μας για να δούμε την απόδοση των διαφόρων roms-kernels και να συγκρίνουμε. Χρησιμοποίησα το smartbench 2011.

http://img33.imageshack.us/img33/4788/20110825154956.png

Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

καταρχην χρησιμοποιεις την standard εκδοση 1.1.7 ενω εγω την advanced.

Δεν σε πιάνω. Ποιά 1.1.7-->advanced? Μιλάς για την έκδοση του SetCPU? Και όχι από κάτι σχόλια που διάβασα αποφάσησα να περάσω την 5.5 έκδοση του Kernel γιατι σε κάποιους η 6 έκανε random restart και κολήματα.

Δεν σε πιάνω. Ποιά 1.1.7-->advanced? Μιλάς για την έκδοση του SetCPU? Και όχι από κάτι σχόλια που διάβασα αποφάσησα να περάσω την 5.5 έκδοση του Kernel γιατι σε κάποιους η 6 έκανε random restart και κολήματα.

για το προγραμμα quadrant υπαρχει το quadrant standard 1.1.7 και το quadrant advanced 1.1.6 που ειναι η εκδοση που πληρωνεις και δειχνει παραπανω πραγματα

Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold

Για τον οδηγό "ρουταρίσματος" της πρώτης σελίδας θέλω να ρωτήσω κάτι. Είμαι root και με την nscollab rom 1.0.39. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να περάσω αυτό.

Επειδή δεν έχω καταλάβει, πρέπει να κάνω τη διαδικασία του rootαρίσματος από την αρχή ή μπορώ διαφορετικά; Και αν μπορώ διαφορετικά, με ποιο τρόπο; Θα μου σβηστούν πράγματα, πρέπει να πάρω backup;

O oδηγός που δίνω για Root περνάει superuser αλλα και CWM 4.0.1.4...κάντο και θα είσαι κομπλέ...η διαδικασία γίνεται κανονικά και ας είσαι ήδη Root.

Οσοι έχετε την NSCollab ξέρετε αν έχει ενσωματώσει τον τελευταιο Matrix v6?

Edited by sakiss

Οχι με 5.5 ερχεται.

για το quadrant μιλαω :p

παντως με τον 6 φτου μη το ματιασω δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα.

edit.

Ενα ωραιο που εχει αυτη η rom ειναι οτι μπορεις να παρεις screenshot με το power button. :)

Edited by panoc

Motorola Moto G

αφού το κόλλησα στην αρχικη οθονη και έπρεπε να το κλείσω βγάζοντας την μπαταριά , καταφερα και του περασα το clockworkmod recovery

εκανα wipe τα παντα , ομως παλι δεν ανοιγει και δεν μπορω να μπω απο στην sdcard απο το pc οταν πάω να το ανοιξω μου γραφει τοποθετείστε εναν δίσκο στην μοναδα , πως μπορω τωρα να του περασω μια rom για να κανω update from sdcard ????

το τηλέφωνο με το που το ανοίγω μπαίνει κατευθείαν στο fastboot mode ....

λίγη βοήθεια :ninja:

αφού το κόλλησα στην αρχικη οθονη και έπρεπε να το κλείσω βγάζοντας την μπαταριά , καταφερα και του περασα το clockworkmod recovery

εκανα wipe τα παντα , ομως παλι δεν ανοιγει και δεν μπορω να μπω απο στην sdcard απο το pc οταν πάω να το ανοιξω μου γραφει τοποθετείστε εναν δίσκο στην μοναδα , πως μπορω τωρα να του περασω μια rom για να κανω update from sdcard ????

το τηλέφωνο με το που το ανοίγω μπαίνει κατευθείαν στο fastboot mode ....

λίγη βοήθεια :ninja:

τους abd drivers τους περασες στο pc?

υποχη οτι mount γινεται οσο εισαι μεσα στο μενου του mount απο το clockwork, εαν βγεις απο το μενου σταματαει το mount.

Motorola Moto G

τους εχω περασει και το δειχνει σαν αφαιρουνμενος δισκος c ,ομως οταν παω να το ανοιξω γραφει τοποθετηστε εναν δισκο στην μοναδα ???:X

@panoc

Και εμένα τώρα που τον πέρασα προς το παρών δειχνει να είναι καλά (Matr1x 6).

Δοκίμασα και το Smartass στα 1440 και ορίστε τα αποτελέσματα.

Παρόλα αυτά το έχω τώρα στα 1200 να δουλεύει. Αν πάει καλα εκεί τότε θα το αναβαθμήσω στα 1440 :P

τους abd drivers τους περασες στο pc?

υποχη οτι mount γινεται οσο εισαι μεσα στο μενου του mount απο το clockwork, εαν βγεις απο το μενου σταματαει το mount.

χαχαχα ελα ρε φιλε !!!!!!

αυτο δεν εκανα , κερναω καφε !!!!!!!!!!!!!

περασα αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=959282

κερναω και τυροπιτα , "δεν ειμαι gay" :lol::lol:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

περασα αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=959282

κερναω και τυροπιτα , "δεν ειμαι gay" :lol::lol:

Καλή επιλογή. Βάλε και τον Mart1x 6 kernel και καλή απόλαυση του κινητού σου :)

Καλή επιλογή. Βάλε και τον Mart1x 6 kernel και καλή απόλαυση του κινητού σου :)

τωρα γιατι μου βαζεις δυσκολα , πως το περναω αυτο ?

τωρα γιατι μου βαζεις δυσκολα , πως το περναω αυτο ?

Δες τον οδηγο στην πρωτη σελιδα ''Φλασάρισμα Custom Rom''.Αντι για το zip της custom rom εσυ θα φλασαρεις αυτο του kernel.

Eδω το zip: http://www.mediafire.com/?42kf2hsjcj266a0

Πρεπει να έχεις custom recovery....υπαρχει κ γιαυτο οδηγος στην πρώτη σελίδα.

O oδηγός που δίνω για Root περνάει superuser αλλα και CWM 4.0.1.4...κάντο και θα είσαι κομπλέ...η διαδικασία γίνεται κανονικά και ας είσαι ήδη Root.

Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και το άλλο παιδί που μου απάντησε, αλλά τελικά το έκανα μέσω του κινητού μέσω του terminal και όλα εντάξει, εκτός του ότι διάλεξα το cyan και όταν είναι επιλεγμένο κάτι δε φαίνεται πολύ καλά! :lol:

Επειδή ρώτησες και για το matrix kernel. Μπορεί αρκετοί να λένε ότι έχουν πρόβλημα με τον 6.0, αλλά εγώ με το που τον πέρασα και βάζοντας στα 940mhz είχα πολύ καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε επανεκκινήσεις ούτε τίποτα.

Δοκίμασα πριν λίγο και τη miui, η οποία μου άρεσε πολύ και αν και λίγο τη δοκίμασα, έχω την εντύπωση ότι έχει καλύτερο σήμα wifi. Ούτε που κοίταξα ποιο radio "φοράει" αλλά εκεί που έπιανα 1-2 γραμμές, τώρα πιάνω 2-3 σε κάποιο συγκεκριμένο router και στην ίδια απόσταση.

Εγώ νόμισα ότι η αγγλική έχει και τις άλλες γλώσσες, αλλά επειδή δεν υπάρχουν μόλις κατέβασα τη miui του brainmaster. Μόλις φορτιστεί το κινητό θα τη δοκιμάσω. Πάντως μου άρεσε το interface. Διαφορετικό! Iphone-ish αλλά για αλλαγή μια χαρά είναι.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

στα 940 εχει οντως πολυ καλη αυτονομια, αλλα και στα 1440 δε παει πισω, ειμαι με 24% και εχουν περασει 27+ ωρες απο τη τελευταια φορτιση, δεν εχει ξαναγινει λεμε :p

Motorola Moto G

Αυτά όλα με χρονισμό στα 1,44ghz;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Αυτά όλα με χρονισμό στα 1,44ghz;

yeap, και εχει μεινει πλεον με 16% αφου επεξα λιγο μαζι του, αλλα θα το βαλω να φορτισει για το πρωι...

Motorola Moto G

Χρησιμοποιεί κανείς σας τη miui του brainmaster; Πέρα από το διαφορετικό interface, αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι ότι έχω πολύ καλό σήμα wifi. Δηλαδή για μεγάλη διαφορά. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό;

O NSCollab ετοιμάζει νέα έκδοση.

Testing the next release. Should address opening lag experienced w/ stock launcher. And of course latest CM nightly fixes.

Λοιπόν, επειδή το unroot φαίνεται αρκετά πολύπλοκο και επειδή ως rooted δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση (επίσημη) σε 2.3.4 (είμαι στη 2.3.3), λέω αφού είμαι rooted να βάλω κάποια custom. Ποια προτείνετε (μιας και υπάρχουν άπειρες στο XDA); Να βάλω 2.3.4 ή 2.3.5 και ποιες οι διαφορές;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Λοιπόν, επειδή το unroot φαίνεται αρκετά πολύπλοκο και επειδή ως rooted δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση (επίσημη) σε 2.3.4 (είμαι στη 2.3.3), λέω αφού είμαι rooted να βάλω κάποια custom. Ποια προτείνετε (μιας και υπάρχουν άπειρες στο XDA); Να βάλω 2.3.4 ή 2.3.5 και ποιες οι διαφορές;

Διαφορές δεν πιστέυω να υπάρχουν τόσο εμφανείς στους απλούς χρήστες όπως εμείς. Το θέμα με τις cystom rom είναι οτι είναι πιο προσεγμένες σε κάποια σημεία και προσφέρουν το κάτι παραπάνω απο τις original.

Απο προσωπική εμπειρία προτείνω την Cyanogen. Την είχα 3 βδομάδες (απο την στιγμή δλδ που έπιασα το κιν στα χέρια μου :P) και τα πάντα πήγαιναν ρολόι.

Τώρα από εχθές έβαλα την NSCollab 1.0.39 αλλά πρέπει να έκανα χαζομάρα (να ξέχασα wipe data, και ένα factory reset για να το φέρω στα όπα του) και με τον Μatr1x 6 kernel μου έκανε απο το βράδυ μέχρι το μεσημέρι 3 restart οπότε πήγα πίσω στον 5.5 kernel. (Το σκ που θα έχω χρόνο θα κάνω ένα καλό flashαρισμα.)

Απο εκεί και πέρα... xda και δίαβασμα τι λένε και τα παλικάρια απο τις διάφορες δοκιμές που κάνουν και η απόφαση είναι δική σου καθαρά.

Edited by billis_kou