funk Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Μηπως εχει διαβασει κανενας πουθενα εαν ο supertamel (ειχε την super aosp και μετα την superosr rom) θα βγαλει κατι για την 4.0.3? Ειχα ολες τους τις ρομ επι gingerbread εποχη και πραγματικα ηταν οτι πιο ΓΡΗΓΟΡΟ και σταθερο ειχα δικιμασει! Αφου σκεφτομαι να ξαναγυρισω πισω γιατι νιωθω την isc (nexus beam εχω τωρα) αργη στην συσκευη μου! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Κι εγω το βλέπω αργο. Είχα πολυ καιρο να ασχοληθώ με το Nexus αφου ειναι της γυναικας μου και έχω την εντύπωση σε σχέση με την MIUI που είχα πριν ειναι πιο αργο. Ο Dialer το σκέφτεται για να ανοίξει, και γενικα βλέπω σκαλοπατακια πχ στο άνοιγμα του ES explorer. Ο official browser ειναι αγνωριστος. Αναγκαστηκα να βάλω τον opera. Το ίδιο και η συλλογή. Δεν μπορω να έχω αντικειμενική άποψη αφου δουλευω το SGS2, γι αυτο ρωτάω. Έχω την εντύπωση οτι έχει βαρύνει η συσκευη. Λέτε το ICS να θέλει περισσότερα γκάζια? Μάλλον πρέπει να ψάχνουμε kernel. Ευτυχώς η σύζυγος δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις απο την συσκευη οπότε το πολυ πολυ να ρίξω το NAND backup της MiUI. Της έκανε όμως που και που κάτι κολληματα και έπρεπε να βγει η μπαταρία. Αυτα δεν θέλω. Αρχίζω να φοβάμαι οτι θα χάσει την σπιρτάδα του και το S2 με το ICS. Κάτι είδα λίγο που έπαιξα με την beta αλλα το απέδωσαν στο οτι ειναι πολυ alpha ακόμα. Τώρα μου μπαίνουν φίλοι στα αυτιά. Edited December 21, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Μάλλον πρέπει να ψάχνουμε kernel. Κώστα αν δοκιμάσεις τον Matr1x kernel θα δεις μεγάλη βελτίωση στο θέμα ταχύτητας μιας και δουλεύει άριστα στα 1460MHz. Απλά έχει ένα bug με τα video που περιμένουμε να διορθωθεί σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Κώστα αν δοκιμάσεις τον Matr1x kernel θα δεις μεγάλη βελτίωση στο θέμα ταχύτητας μιας και δουλεύει άριστα στα 1460MHz. Απλά έχει ένα bug με τα video που περιμένουμε να διορθωθεί σύντομα. Thanks Γιάννη. Κάτι δεν πάει καλά πάντως με το ics. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Κάτι δεν πάει καλά πάντως με το ics. Να είμαι ειλικρινής... μετά από τις δικές μου δοκιμές έχω την αντίθετη άποψη! Αν έχεις χρόνο, δοκίμασε και αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Παντως σ εμενα ρουφαει την μπαταρια σφαιρα!!!!! Χτες μου την εφαγε σε 5 ωρες!!!:( Πως μπορω να γυρισω πισω στην 2,3,6 που ειχα χωρις να χασω τα δεδομενα? Πριν βαλω το παγωτο εκανα backup την rom με το rom manager. Μπορω να την περασω απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ναι, αρκεί να περάσεις το CWM Recovery. Ξεκινάς σε Recovery Mode και επιλέγεις Restore στο Back up που έκανες. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ναι, αρκεί να περάσεις το CWM Recovery. Ξεκινάς σε Recovery Mode και επιλέγεις Restore στο Back up που έκανες. Εχω την CWM 5,0,2,0. Απο κει κανω επαναφορα?Εγω νομιζα μεσα απ το rom manager!!! Φανταζομαι οτι δεν χανω το ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Αν είχες πριν Root όχι δεν το χάνεις και από Rom Manager μπορείς να κάνεις την επαναφορά. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Πως μπορω να κανω καθαρη εγκατασταση του ics και να ξαναστησω το τηλ απ την αρχη? Κατεβαζοντας την full rom και φλασαροντας την μεσα απο cwm? Wipe πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ναι, wipe καλό είναι να κάνεις όταν αλλάζεις ROM για να κάτσει καλά. Εγώ μόλις πέρασα την NexusBeam v4.1.0 και αμέσως άρχισε να κάνει εγκατάσταση στις εφαρμογές μου και τα πάντα συγχρονισμό δεν έστησα κάτι από την αρχή :)... Τώρα αν γίνεται και στην stock αυτό δεν ξέρω ή αν έτυχε απλά. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Το wipe ποτε το κανουμε, αφου βαλουμε την ρομ?Επισης σβηνει και την καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Το wipe όχι δεν σβήνει τίποτα από την κάρτα μνήμης. Το κάνεις πριν κυρίως από την εγκατάσταση της ROM για να σβηστούν εφαρμογές και όλη η σαβούρα, τώρα το αν χρειαστεί να κάνεις και μετά δεν είναι κακό αλλά όχι και απαραίτητο. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Με τις εφαρμογες που αγορασαμε απ το μαρκετ τι γινεται? Πως μπορουμε να τις ξαναεγκαταστησουμε? Με το wipe χανεται και το ρουτ? Edited December 21, 2011 by alexx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Να είμαι ειλικρινής... μετά από τις δικές μου δοκιμές έχω την αντίθετη άποψη! Αν έχεις χρόνο, δοκίμασε και αυτή. θα συμφωνησω μαζι σου εγω βλεπω οτι το κινητο σε ταχυτητα ειναι ομοιο με το iPhone4 με το οποιο μπορω να το συγκρινω. Κωστα σου ηρθε ΟΤΑ η αναβαθμηση ή την εκανες εσυ; Ηταν καθαρο το κινητο πριν; ειμαι στο 50% απο το πρωι με την χρηση που του κανω εγω... τελεια θα ελεγα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Με τις εφαρμογες που αγορασαμε απ το μαρκετ τι γινεται? Πως μπορουμε να τις ξαναεγκαταστησουμε? Με το wipe χανεται και το ρουτ? Το root όχι δεν χάνετε γιατί πάει στα sytstem applications που το Wipe δεν τα αγγίζει. Με τις εφαρμογές από το Martket απλά το ανοίγεις πάς στο Οι Εφαρμογές μου και κάτω κάτω στις έχει (κυρίως μόνο τις πληρωμένες) για τις βάλεις ξανά (χωρίς να πληρώσεις εννοείται). Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Το root όχι δεν χάνετε γιατί πάει στα sytstem applications που το Wipe δεν τα αγγίζει. Με τις εφαρμογές από το Martket απλά το ανοίγεις πάς στο Οι Εφαρμογές μου και κάτω κάτω στις έχει (κυρίως μόνο τις πληρωμένες) για τις βάλεις ξανά (χωρίς να πληρώσεις εννοείται). Ok Thanks για την βοηθεια. Θα δωσω ακομα μια ευκαιρια στην ics πριν γυρισω στην gb. Θα ξαναστησω τις εφαρμογες και το τηλ απ την αρχη μηπως δουλεψει καλυτερα. Μηπως να δοκιμαζα καμια custom rom? Η NexusBeam 4.1.0 τι λεει ειναι σταθερη? Edited December 21, 2011 by alexx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Είναι πολύ σταθερή και smooth από επιδόσεις δεν έχει μεγάλη διαφορά αλλά έχει διαφορές ουσίας που την κάνουν κατά την γνώμη μου καλύτερη από την stock. Μου αρέσει πολύ και δεν νομίζω να την αλλάξω. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Είναι πολύ σταθερή και smooth από επιδόσεις δεν έχει μεγάλη διαφορά αλλά έχει διαφορές ουσίας που την κάνουν κατά την γνώμη μου καλύτερη από την stock. Μου αρέσει πολύ και δεν νομίζω να την αλλάξω. Την εχω 3-4 μερες τωρα παρεα με glados kernel και ολα καλα... Αλλα επειδη δεν ειχα καθολου stock εμπειρια τι διαφορες ουσιας εχεις εντοπισει? Νομιζω για custom δεν εχει ακομα πολλες επιλογες.. (βεβαια ειναι ακομα αρχη) Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Σε θέματα σταθερότητας και διαχείρησης εννοώ. Ακόμη είναι πολύ νωρίς πρέπει πρώτα να βγεί η Cyanogen σε nightly για να έχουμε διαφορές σημαντικές. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Να είμαι ειλικρινής... μετά από τις δικές μου δοκιμές έχω την αντίθετη άποψη! Αν έχεις χρόνο, δοκίμασε και αυτή. Γιάννη αυτη είχα και απο εκει άντλησα τα συμπεράσματα μου. Την πέρασα κάνοντας διπλά wipes ώστε να είμαι σίγουρος. Δεν είχα κάποιες δυσλειτουργίες εκτός απ όσα περιέγραψα. Η συσκευη μου ειναι η i9020 Samoled. Το μόνο που δεν εκανα ειναι διαγραψω τα πάντα απο την κάρτα. Το πρωι που έφυγα το έβγαλα απο την φόρτιση και το απόγευμα το βρήκα στο 28% εχοντας περασει ξανα λίγη ώρα απο φορτιστή. Η γυναίκα μου αντιλήφθηκε την διάφορα σε σχέση με την MIUI και εντόπισε τα σημεία που έχει το πρόβλημα, χωρις να της πω τίποτα αφου το εστησα χθες βράδυ. Σήμερα ξανα πέρασα το backup της MIUI και η συσκευη συνήλθε. Απέκτησε την σπιρτάδα της. Θα ταξιδέψουμε οπότε δεν έχω χρόνο για άλλες δοκιμές. Μετα τα Χριστούγεννα θα δοκιμάσω ανάλογα με το τι έχει βγει ως τότε. Πάντως στο XDA ένα ποσοστο γύρω στο 40% παραπονιεται. Όχι μόνο για το battery brain αλλα και για παρόμοια συμπεριφορα με αυτη που λέω. θα συμφωνησω μαζι σου εγω βλεπω οτι το κινητο σε ταχυτητα ειναι ομοιο με το iPhone4 με το οποιο μπορω να το συγκρινω. Κωστα σου ηρθε ΟΤΑ η αναβαθμηση ή την εκανες εσυ; Ηταν καθαρο το κινητο πριν; ειμαι στο 50% απο το πρωι με την χρηση που του κανω εγω... τελεια θα ελεγα... Δημήτρη σε μένα δεν δίνει σε καμία περίπτωση παρόμοια συμπεριφορα με το iPhone4. Σου λέω οτι πατουσα να ανοίξει ο Dialer και η συσκευη δισταζε. Δεν ανοιγε κατευθείαν όπως τωρα με την MIUI αλλα και παλιότερα με 2.3.4 official. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 ΓΗ συσκευη μου ειναι η i9020 Samoled. Ίσως να έχει να κάνει με αυτό. Οι δοκιμές μου γίνονται σε i9023. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα είναι γιατί και εμένα με I9023 όλα είναι μια χαρά πολύ καλά. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ίσως να έχει να κάνει με αυτό. Οι δοκιμές μου γίνονται σε i9023. Και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα είναι γιατί και εμένα με I9023 όλα είναι μια χαρά πολύ καλά. Κι εγω αυτο νομίζω. Αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει δοθεί επίσημα το update για το i9020. Και σίγουρα υπάρχουν διάφορες στο software. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Δοκιμάστε kernel Glados V2.2 είναι πολύ καλός και τον προτιμώ από τον Matr1x v13.0. Ο Matr1x έχασε από την σβελτάδα του μετά το fix με το video που είχε πρόβλημα και είναι κάπως πιο ασταθής. Προτιμώ τον Glados. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts