Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να φύγω από aokp.

Νομίζω πως η μπαταρία δεν είναι πολύ καλή!

Έχω φωνητικές κλήσεις 55λ 7δ

οθόνη 1ω 40λ 59δ

lazy 100/1000 noop

Σκέφτομαι να δοκιμάσω PΔRΔNOIDΔNDROID, XenonHD, rascream ή CyberGR, κάτι από αυτές.

rascream σκέφτομαι κι εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Αλλά δεν το πειράζω τώρα βαριέμαι, περιμένω roms με jb

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

rascream σκέφτομαι κι εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Αλλά δεν το πειράζω τώρα βαριέμαι, περιμένω roms με jb

Πιστεύω πως θα αργήσει... και έχω μερικά κολληματάκια στην πλοήγηση του κινητού. Σπάνια βέβαια... αλλά είναι σπαστικά.

και επίσης έχω δει πτώση μπαταρίας με gps 25%-30% σε ούτε μια ώρα.

Πιστεύω πως θα αργήσει... και έχω μερικά κολληματάκια στην πλοήγηση του κινητού. Σπάνια βέβαια... αλλά είναι σπαστικά.

Με τι kernel είσαι? Εγώ με trinity t11. Μπαταρία λίγο χειρότερη απο matrix αλλά και πάλι είναι πολύ καλή. Η ταχύτητα πολύ καλύτερη απο matrix το ίδιο και η σταθερότητα. Το καλύτερο combo για μένα aokp+trinity t11

Από Δευτέρα μάλλον θα αρχίσουμε να τρώμε ζελέ φασόλια.

'

Όσο για το πως θα γίνει η μετάβαση μην ταράζεστε. Θα κυκλοφορήσει αμέσως σε ζιπ για φλασάρισμε στους εξντιέι.

Το καλύτερο κινητό που είχα!

25-30% την ωρα με ανοικτη και αρκετη ομιλια ειναι μεσα στα νορμαλ πλαισια.

βεβαια τοσο χανω και εγω σερφαροντας με επεξεργαστη στα 1.3 και gpz στα 216.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

3. Εφοσον ειστε root με custom recovery, περιμενετε το flashable zip της 4.1 (λογικα θα βγει την ιδια μερα με το ΟΤΑ) και το φλασαρετε απο την cwm. Θελει ομως wipe data για καθαρο install. Θα χαθουν δηλαδη ολα τα app και τα data τους. Βαλτε το titanium backup και καντε backup ολα τα app σας. Αυτο που κερδιζουμε με αυτον τον τροπο ειναι οτι το zip της 4.1 θα περιεχει (λογικα) τον superuser και buzybox, δηλαδη δεν χρειαζεται να ξανα-μανα-rootαρουμε το κινητο μας.

Δεν υπάρχει πιθανότητα να δοθεί νωρίτερα ο πηγαίος κώδικας από την αναβαθμιση; Γιατί αν υπάρχει ο πηγαίος κώδικας, αμέσως θα βγάλουν Rom. Γιατί στο gnex έχει βγει ο κώδικας και σε εμάς όχι; Εγώ πάντως θα περιμένω custom rom όπως έκανα και στην ics. Δεν έβαλα πότε stock.

Edited by ostvarivanje
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Δεν υπάρχει πιθανότητα να δοθεί νωρίτερα ο πηγαίος κώδικας από την αναβαθμιση; Γιατί αν υπάρχει ο πηγαίος κώδικας, αμέσως θα βγάλουν Rom. Γιατί στο gnex έχει βγει ο κώδικας και σε εμάς όχι; Εγώ πάντως θα περιμένω custom rom όπως έκανα και στην ics. Δεν έβαλα πότε stock.

Απ'οτι φαίνεται οχι. Στους XDA κανουν port απο το galaxy nexus και δουλεύουν τα μισά πραγματα. 10 μέρες έμειναν. Ας περιμένουμε.

25-30% την ωρα με ανοικτη και αρκετη ομιλια ειναι μεσα στα νορμαλ πλαισια.

βεβαια τοσο χανω και εγω σερφαροντας με επεξεργαστη στα 1.3 και gpz στα 216.

Όχι δεν είναι νορμαλ!

Καθόλου νορμάλ γιατί κάποτε είχα 20% την ώρα max. Μιλάμε μόνο για πλοήγηση gps!

Με τι kernel είσαι? Εγώ με trinity t11. Μπαταρία λίγο χειρότερη απο matrix αλλά και πάλι είναι πολύ καλή. Η ταχύτητα πολύ καλύτερη απο matrix το ίδιο και η σταθερότητα. Το καλύτερο combo για μένα aokp+trinity t11
Με matr1x v22 cfs είμαι.

lazy governor, deep idle, 100/1000, touchwake 25s, BLD 5000ms, BLX 95%

scheduler noop

Από Δευτέρα μάλλον θα αρχίσουμε να τρώμε ζελέ φασόλια.

'

Όσο για το πως θα γίνει η μετάβαση μην ταράζεστε. Θα κυκλοφορήσει αμέσως σε ζιπ για φλασάρισμε στους εξντιέι.

Το καλύτερο κινητό που είχα!

Βγήκε ημερομηνία;

Έβαλα trinity t11.

Οι μπαταρίες αυτές πόσο κρατάνε;

χαλάνε καθόλου από συχνές φορτίσεις ή μεγάλες και απότομες αποφορτίσεις;

Μόλις πέρασα paranoid android 1.5

Φαίνεται καλή.

Edited by giorgos3924

Είμαι με official 4.0.4 και θέλω να κάνω downgrade σε 2.3.6. Έχω κατεβάσει την official ROM (το τηλέφωνο δεν είναι rooted) και την έχω βάλει στο τηλέφωνο, μετονομάζοντας το αρχείο σε update.zip. Χρειάζεται να κάνω κάτι το ιδιαίτερο για να την εγκταστήσω ή είναι απλή η διαδικασία;
Απ'οσο ξέρω δεν μπορείς να κάνεις downgrade με την stock recovery.

Ως εκ τούτου, έκανα root και πέρασα τη 2.3.6. Έλα όμως που είχα ξεσυνηθίσει στο πώς έδειχνε (άθλια σε σχέση με την 4.0.4)... Πέρασα λοιπόν την RemICS v1.2, η οποία για τα γούστα μου είναι μια χαρά (αν εξαιρέσεις τα fc σε κάποιες δυνατότητες που δε θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς αφού είναι γραμμένη κανονικά για Galaxy). Όλα καλά λοιπόν, θα μείνω με RemICS και θα δω μήπως αναβαθμίσω αργότερα σε official JellyBean. :)

:shifty:

Έβαλα trinity t11.

Εντυπώσεις? Ξέχασα να πω οτι είμαι με ondemand/deadline. Το προτείνουν πολλοί. Επίσης σχεδόν 1 βδομάδα με Τ11 και ούτε reboot, κόλλημα απολύτως τίποτα.

Έρχεται και η νέα έκδοση των NStools με ελληνικά, μεταφρασμένο απο εμένα ;)

Καλημέρα παιδιά,

Δεν ασχολούμαι πολύ συχνά με το τηλέφωνο και έτσι έχω μείνει σε CyberGR v12 + Matrix cfs v20.0. Ωστόσο, τελευταία έχω παρατηρήσει πολύ συχνότερα κολλήματα και ιδιαίτερα restarts τα οποία δεν είχα σχεδόν ποτέ παλιότερα με άλλες ρομς και τους δικούς τους kernels. Επειδή πολύ σύντομα πρόκεται να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι στο οποίο σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το GPS για πολλές ώρες και με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα το τηλέφωνο δεν με βλέπω να βρίσκω το δρόμο μου! Θα θελα να ρωτήσω εάν με πέρασμα άλλου kernel θα στρώσουν τα πράγματα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο να κάνω backup rom κτλ. Επίσης το link του trinity στο xda ποιο είναι ακριβώς?

Ευχαριστώ!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Εντυπώσεις? Ξέχασα να πω οτι είμαι με ondemand/deadline. Το προτείνουν πολλοί. Επίσης σχεδόν 1 βδομάδα με Τ11 και ούτε reboot, κόλλημα απολύτως τίποτα.

Έρχεται και η νέα έκδοση των NStools με ελληνικά, μεταφρασμένο απο εμένα ;)

Λίγο πιο smooth από matr1x αλλά χειρότερη μπαταρία, με ondemand, deadline.

Πέρασα paranoid android. Πολύ καλή μπαταρία και πολύ smooth.

Αν μείνει έτσι θα το κρατήσω μέχρι την jelly bean

____________________________-

Δοκίμασε κανείς την aokp milestone 6?

Edited by giorgos3924

Ναι την δοκίμασα εγώ την M6. Πολύ καλή πάντα με Τ11. Το μόνο κακό είναι που δεν εμφανίζεται η ημ/νία μετά απο κάθε reboot στην statusbar. Θέλει ένα κόλπο για να την επαναφέρεις, (Settings>ROM Control>Weather> Enable weather > Statusbar weather Style ενεργοποιείς το get weather το απενεργοποιείς και είναι οκ). Αλλά θέλει να το κάνεις κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση. Απαράδεκτο bug (ειδικά για milestone κιόλας). Λογικά σε λίγο θα βγεί fix.

Επίσης όσοι θέλετε JB animations απλά κάντε Mount /system και φλασάρετε αυτό.

Επίσης το link του trinity στο xda ποιο είναι ακριβώς?

Ευχαριστώ!

http://www.derkernel.com/ics-crespo.php δες εδω...

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Καλός ο trinity αλλά όχι καλή μπαταρία.

Είναι πιο smooth, δεν κολάει κτλ...

Τί διαφορά θα έχουμε αν βάλουμε t12 αντί για t11? Επιδοσεις, μπαταρία?

Με την paranoid android τελικά είχα τα ίδια αποτελέσματα.

Πάνω κάτω όλες οι ρομ ίδιες είναι!

Και τελικά μόνο η google κάνει τη διαφορά!!!

και περιμένουμε την jelly bean!

Edited by giorgos3924

George Ο τ12 μπορεί να πάει μέχρι 1.2 ενώ ο τ11 μέχρι 1.1. Ο 11 όμως έχει περισσότερα mhz στην gpu από τον τ12. Γενικά είναι μυστήριος ο trinity βάζεις αυτόν που σου κάθεται καλύτερα

Προσωπικά προτιμώ να καίει λίγο παραπάνω μπαταρία και να είναι γρήγορο και σταθερό παρα να καίει λιγότερη και να έχω ολο κολλήματα και επανεκινησεις

Ναι την δοκίμασα εγώ την M6. Πολύ καλή πάντα με Τ11. Το μόνο κακό είναι που δεν εμφανίζεται η ημ/νία μετά απο κάθε reboot στην statusbar. Θέλει ένα κόλπο για να την επαναφέρεις, (Settings>ROM Control>Weather> Enable weather > Statusbar weather Style ενεργοποιείς το get weather το απενεργοποιείς και είναι οκ). Αλλά θέλει να το κάνεις κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση. Απαράδεκτο bug (ειδικά για milestone κιόλας). Λογικά σε λίγο θα βγεί fix.

Επίσης όσοι θέλετε JB animations απλά κάντε Mount /system και φλασάρετε αυτό.

Άκρως σπαστικό αυτό με την ημερομηνία. Είναι και milestone, απαράδεκτο. Το έχει και το GN το πρόβλημα ή μόνο εμείς;

Άκρως σπαστικό αυτό με την ημερομηνία. Είναι και milestone, απαράδεκτο. Το έχει και το GN το πρόβλημα ή μόνο εμείς;

Γενικό είναι το πρόβλημα. Το ανέφερα και στο xda και στο rootzwiki (όπως και πολλοί άλλοι). Περιμένουμε fix. Αν δε βγει μέχρι το βράδυ αρχίζω τα πειράματα :p

Γενικό είναι το πρόβλημα. Το ανέφερα και στο xda και στο rootzwiki (όπως και πολλοί άλλοι). Περιμένουμε fix. Αν δε βγει μέχρι το βράδυ αρχίζω τα πειράματα :p

Το ξέρω, το είδα, αν δεις πιο πάνω το είπα κι εγώ, μαζί με τη λύση από rootzwiki, αλλά όταν έκανα reboot είδα ότι ήταν προσωρινό. Τι μ*****α έκαναν μιλάμε;

Με κούρασαν και βαρέθηκα τα πειράματα κιόλας.

Το ξέρω, το είδα, αν δεις πιο πάνω το είπα κι εγώ, μαζί με τη λύση από rootzwiki, αλλά όταν έκανα reboot είδα ότι ήταν προσωρινό. Τι μ*****α έκαναν μιλάμε;

Με κούρασαν και βαρέθηκα τα πειράματα κιόλας.

Μα δεν μιλάει και κανένας άλλος γι αυτό το θέμα ούτε κάποιος developer της rom απαντάει. Μου την έδωσε άσχημα. Περνάω rascream που έχω ακούσει τα καλύτερα και λέω εντυπώσεις ;)

Μα δεν μιλάει και κανένας άλλος γι αυτό το θέμα ούτε κάποιος developer της rom απαντάει. Μου την έδωσε άσχημα. Περνάω rascream που έχω ακούσει τα καλύτερα και λέω εντυπώσεις ;)

Μάλλον θα νιώσεις ότι πήρες καινούριο κινητό με rascream + Τ11 :p

Την είχα ένα διάστημα άλλα με κούρασε το theming που έχει κάνει.

Μάλλον θα νιώσεις ότι πήρες καινούριο κινητό με rascream + Τ11 :p

Την είχα ένα διάστημα άλλα με κούρασε το theming που έχει κάνει.

Τόσο διαφορά;

Κρίμα και μόλις πέρασα την milestone 6.

Αν κάνεις πάντως αυτό με τη ρύθμιση του weather επανέρχεται η ημερομηνία. Αρκεί να μην κάνεις πολλά reboot. :lol:

Δοκίμασα και την paranoid android. Καλή ρομ! Δεν της έβαλα trinity να δώ πως είναι.

Η milestone 6 πάντως με 1ω 15λ screen on σε 15ω 42λ έπεσε στα 68%. Με t11.

Πιστεύω καλά είναι. 2 μέρες θα βγάλει. Χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις.

Αξίζει να δοκιμάσω rascream; Ή να περιμένω jelly bean με την M6;

Έτσι την θυμάμαι, θα μας πει κι ο jimdem τώρα που θα κάνει την αλλαγή.

Τώρα εδώ που φτάσαμε καλύτερα να περιμένεις την jb. Αν είναι βάζεις μετά την rasbean!

Έτσι την θυμάμαι, θα μας πει κι ο jimdem τώρα που θα κάνει την αλλαγή.

Τώρα εδώ που φτάσαμε καλύτερα να περιμένεις την jb. Αν είναι βάζεις μετά την rasbean!

Συγκριτικά με την Bugless Beast?

Συγκριτικά με την Bugless Beast?

H BB ήταν πιο αργή. Πάντως η rascream απογειώνεται με αλλαγή kernel, έρχεται με στοκ.