Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μιας και αναφέρθηκε το autostarts , μπορεί κάποιος απο τους έμπειρους να πει τι απο αυτά που εκκινούν μπορούμε να καταργήσουμε με σχετική ασφάλεια; https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Athanaso77 τεράστιο thanks!! Τελικά έβγαλα κι άκρη με το θέμα που είχα.Χρειάστηκε να κανω downgrade στο superuser app και να διάγραψω τα δεδομένα από τις ρυθμίσεις του. Τώρα δουλεύουν πάλι όλα ρόλοι :) Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Athanaso77 τεράστιο thanks!! Τελικά έβγαλα κι άκρη με το θέμα που είχα.Χρειάστηκε να κανω downgrade στο superuser app και να διάγραψω τα δεδομένα από τις ρυθμίσεις του. Τώρα δουλεύουν πάλι όλα ρόλοι :) Ναι το είχα πάθει κι εγώ στο S. Διάβασα ότι είναι bug του Superuser. Εμένα μου έκανε deny σε όσες εφαρμογές δεν υπήρχαν στην λίστα του χωρίς να με ρωτάει, κι ας επέλεγα από τις ρυθμίσεις να τις επιτρέπει όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Καλά μην το δένεις και κομπο. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Απλα αυτό είναι το λογικό. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι η Samsung θα δωσει ICS στα galaxy για να μην χασει πωλησεις απο αντιστοιχα μοντελα της sony, βλεπε σειρα xpreria....Ειδωμεν Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι η Samsung θα δωσει ICS στα galaxy για να μην χασει πωλησεις απο αντιστοιχα μοντελα της sony, βλεπε σειρα xpreria....Ειδωμεν Μακάρι να σκεφτούν έτσι.. Το θέμα είναι οτι έχουν και άλλα κινητά καινούργια.. Galaxy y,w,r.. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) παιδια καλησπερα εκανα μια χοντρη πατατα με το cwm recovery και το τηλεφωνακι μου εγινε τουβλο εντελως δεν μπουταρει ουτε σε downloading mode καμια ιδεα να το στειλω samsung θα μπορεσουν να κανουν τπτ ??καμια βοηθεια Edited December 19, 2011 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 παιδια καλησπερα εκανα μια χοντρη πατατα με το cwm recovery και το τηλεφωνακι μου εγινε τουβλο εντελως δεν μπουταρει ουτε σε downloading mode καμια ιδεα να το στειλω samsung θα μπορεσουν να κανουν τπτ ??καμια βοηθεια usb jig η το αγοραζεις η το φτιαχνεις μονος σου. :google: εκτος αν υπαρχει καποιος στην περιοχη σου που μπορει να σου το δανεισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 usb jig Περισσότερες πληροφορίες για αυτό και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309302 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Πες μας σε ποια περιοχή είσαι να δούμε αν μπορούμε να σε δανείσουμε :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Περισσότερες πληροφορίες για αυτό και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309302 παιδια ευχαριστω για την αμεση απαντηση κοιταξα τα λινκ ειδα και το βιντεο αν υπαρχει καποιος που να εχει και να μενει πειραια -αθηνα ας μου στειλει pm να βρεθουμε θα ηθελα να αποφυγω να φτιαξω ενα γιατι μπορει οπως λενε καποιοι οτι ειναι ευκολο αλλα για μενα ειναι λιγο κινεζικα :) αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι αν δεν βρεθει καποιος που να εχει ,δεν θα προσπαθησω :p Edited December 20, 2011 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Μακάρι να σκεφτούν έτσι.. Το θέμα είναι οτι έχουν και άλλα κινητά καινούργια.. Galaxy y,w,r.. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon http://www.sammobile.com/2011/12/20/ice-cream-sandwich-for-galaxy-line/ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 http://www.sammobile.com/2011/12/20/ice-cream-sandwich-for-galaxy-line/ Επιβεβαιώνεις αυτό που λέω; :) Γιατί εγώ βλέπω να γράφει κινητά που ανέφερα παραπάνω και όχι sgs,sgs+.. ;) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Επιβεβαιώνεις αυτό που λέω; :) Γιατί εγώ βλέπω να γράφει κινητά που ανέφερα παραπάνω και όχι sgs,sgs+.. ;) Δυστυχως ναι........... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Την ιδια ανακοινωση διαβαζουμε ολοι σιγουρα? Γιατι εγω στο λινκ βλεπω οτι οι αναβαθμισιμες συσκευες galaxy που αναφερει ειναι μονο οι διπυρηνες,διορθωστε με αν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Την ιδια ανακοινωση διαβαζουμε ολοι σιγουρα? Γιατι εγω στο λινκ βλεπω οτι οι αναβαθμισιμες συσκευες galaxy που αναφερει ειναι μονο οι διπυρηνες,διορθωστε με αν κανω λαθος. Δεν τίθεται θέμα χαρακτηριστικών! Το γιατί το δίνουν σε αυτές τις συσκευές είναι θέμα συμφερόντων προφανώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostafe Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 υπαρχει εφαρμογη οταν αναποδογυριζω το κινητο να σταματαει ο ηχος κλησης. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 υπαρχει εφαρμογη οταν αναποδογυριζω το κινητο να σταματαει ο ηχος κλησης. ευχαριστω Πρέπει να είσαι root και να ψάξεις στο xda για κάποιο μονταρισμενο phone.apk (για τη ρομ που φοράς) που να περιέχει το «flip to mute» και να το φλασαρεις με cwm η με έναν root explorer να το βάλεις στο /system/app με permissions rw r r Στο plus δεν ξέρω αν έχει, στο S έχει πολλά (δεν ταιριάζουν στο plus) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 υπαρχει εφαρμογη οταν αναποδογυριζω το κινητο να σταματαει ο ηχος κλησης. ευχαριστω Δε χρειαζεται root. Θα βαλεις αυτη την εφαρμογη: https://market.android.com/details?id=org.failedprojects.flip4silence&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5mYWlsZWRwcm9qZWN0cy5mbGlwNHNpbGVuY2UiXQ.. Σε μενα δουλευει αψογα χωρις root και εχει και επιπλεον ρυθμισεις,να δονειται μετα το τελος της κλησης κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Ποιο είναι το καλύτερο "kernel" για root της συσκευής μας ?? (Δεν ξέρω αν το λέω καλά). Απ'ότι ξέρω υπάρχουν διάφορα. Ποιο είναι το καλύτερο?? χεχε το βρήκα χτες το βράδυ κι εγώ αυτό και του το έδωσα μέσω ΠΜ γιατι δεν ήξερα αν επιτρέπετε εδώ στο φόρουμ ;) Το μπέρδεμα με αυτό είναι ότι κατεβάζει σε 1 αρχείο το firmware που περιέχει και PDA και PHONE και CSC. Εγω προτιμώ ξεχωριστά αρχεία, αλλά λογικά θα την κάνει και την δουλειά του με αυτό! Τελικά βρέθηκε η επίσημη ελληνική. Την βρήκες ?? Μπορείς να μου την στείλεις και σε μένα με pm?? Ευχαριστώ. Μιλάω για αυτήν Ι9001ΧΧΚG1 :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 22, 2011 by sakiss Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 παιδια καλημερα θελω να ευχαριστισω τον carve21 (θαναση ευχαριστω) για την προσπαθεια που εκανε να σωθει το κινητο sgs+ με την χρηση του jig δυστυχως ομως δεν καταφεραμε να το μπoυταρουμε σε dload mode επειδη εκανα καταλαθος install recovery απο ενα ξεχασμενο φακελο απο ενα lg optimus black που ειχα μαλλον πρεπει να εχω προβλημα με την πλακετα το κινητο το εχω παρει απο multirama στις 8/11/11 οποτε θεωριτικα ειμαι μεσα στην εγγυηση ,το θεμα ειναι ,μπορουν στο σερβις να βρουν τι εχει γινει κι ετσι να χασω την εγγυηση? οποια βοηθεια δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Κάποιος απο το forum του galaxy s που έκανε κάποια χαζομάρα και χάλασε την πλακέτα, το πήγε στο service και του το έφτιαξαν κανονικά χωρίς να εντοπίσουν τι πειράματα είχε κάνει. Πάντως στην περίπτωσή αυτή δεν έχεις πολλές επιλογές. Το πας στο Service και αν σε ανακαλύψουν το φτιάχνεις απο την τσέπη σου. Είναι μονόδρομος το πράγμα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Κάποιος απο το forum του galaxy s που έκανε κάποια χαζομάρα και χάλασε την πλακέτα, το πήγε στο service και του το έφτιαξαν κανονικά χωρίς να εντοπίσουν τι πειράματα είχε κάνει. Πάντως στην περίπτωσή αυτή δεν έχεις πολλές επιλογές. Το πας στο Service και αν σε ανακαλύψουν το φτιάχνεις απο την τσέπη σου. Είναι μονόδρομος το πράγμα. ναι το ξερω θα κανω τον κινεζο;):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει στην παραπάνω ερώτησή μου για να μην την επαναλαμβάνω ?? Ευχαριστώ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει στην παραπάνω ερώτησή μου για να μην την επαναλαμβάνω ?? Ευχαριστώ. Όποιος διαβάζει και γνωρίζει θα απαντήσει αργά η γρήγορα. Ας μην επαναλαμβανόμαστε και γεμίζουμε το θέμα με περιττά post. Τελικά βρέθηκε η επίσημη ελληνική. Την βρήκες ?? Μπορείς να μου την στείλεις και σε μένα με pm?? Ευχαριστώ. Μιλάω για αυτήν Ι9001ΧΧΚG1 Ορίστε... http://hotfile.com/dl/130324730/331229f/LUX_I9001XXKG1_.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 παιδια καλησπερα τελικα το πηγα σημερα multirama απ οπου το ειχα παρει(sgs+) και εκανα τον κινεζο οτι το ειχα στην φορτιση και μετα δεν ανοιγε κλπ το περιεργο ειναι οτι δοκιμασαν με αλλη μπαταρια και αλλο φορτιστη και βεβαια δεν ανοιγε οταν ομως δοκιμασαν την δικια μου μπαταρια στο κινητο που ειχαν αυτοι ουτε κι εκεινο ανοιγε !! τελικα το πηραν για να το στειλουν στην samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts