Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν σε πειράζει μια δοκιμούλα μπορείς να κάνεις το εξής:

Πηγαίνεις στο site: http://fus.nanzen.se/ και κατεβάζεις τον downloader που έχει.

Με αυτόν μπορείς να ψάξεις firmwares με βάση τον τύπο του κινητού (android), το μοντέλο (galaxy s plus i9001) και την περιοχή (Greece).

Για την περίπτωσή μας βρίσκει την έκδοση XXKG1 η οποία είναι και η επίσημη.

Την κατεβάζεις στον υπολογιστή με τον downloader και την περνάς στο κινητό με το ODIN.

Ο συγκεκριμένος downloader κατεβάζει τα firwmare απευθείας από τους servers της Samsung.

Δεν έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη έκδοση αλλά με αυτόν τον τρόπο κατέβασα την XXKPH (Hungary) η οποία περιλαμβάνει το multi-CSC με τα ελληνικά (ΟΧΧ) και την πέρασα στο δικό μου και όλα είναι μέχρι στιγμής τέλεια.

Με αυτόν τον τρόπο "φλάσαρα" και το παλιό κινητό μου (Galaxy Mini S5570).

Αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε!

χεχε το βρήκα χτες το βράδυ κι εγώ αυτό και του το έδωσα μέσω ΠΜ γιατι δεν ήξερα αν επιτρέπετε εδώ στο φόρουμ ;) Το μπέρδεμα με αυτό είναι ότι κατεβάζει σε 1 αρχείο το firmware που περιέχει και PDA και PHONE και CSC. Εγω προτιμώ ξεχωριστά αρχεία, αλλά λογικά θα την κάνει και την δουλειά του με αυτό!

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατι δεν ήξερα αν επιτρέπετε εδώ στο φόρουμ ;)

Ωχ ωχ ωχ... λες να πέσουν ροπαλιές???

:lol:

Δυστυχώς το μόνο firmware που έχω βρει σε 4 αρχεία είναι το XXKP4 το οποίο μάλλον είναι beta.

Το δεύτερο περίεργο και κακό είναι ότι όταν δοκίμασα να το περάσω, το ODIN κατέβασε 11/15 αρχεία στο κινητό.

Λογικά θα έπρεπε να "περάσει" 15/15 αλλά σταμάτησε στα 11 και έκανε restart το κινητό ως συνήθως.

Ευτυχώς όλα έδειξαν εντάξει μετά το reset αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται περίεργο...

:wacko:

Ωχ ωχ ωχ... λες να πέσουν ροπαλιές???

:lol:

Δυστυχώς το μόνο firmware που έχω βρει σε 4 αρχεία είναι το XXKP4 το οποίο μάλλον είναι beta.

Το δεύτερο περίεργο και κακό είναι ότι όταν δοκίμασα να το περάσω, το ODIN κατέβασε 11/15 αρχεία στο κινητό.

Λογικά θα έπρεπε να "περάσει" 15/15 αλλά σταμάτησε στα 11 και έκανε restart το κινητό ως συνήθως.

Ευτυχώς όλα έδειξαν εντάξει μετά το reset αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται περίεργο...

:wacko:

Δε ξέρω πάντως αν και βγήκαμε offtopic ας πω κι εγώ κάτι ακόμα πριν πέσουν ροπαλιές :p

firmwares για το galaxy S που έχουμε εδώ στο φόρουμ σε 3 αρχεία, το πρόγραμμα αυτό μου τα κατέβασε σε 1 αρχείο. :blink: τέσπα! Πάντως είδα στο ένα αρχείο που κατέβηκε ότι περιέχει και modem δηλαδή το PHONE και cache.rfs το οποίο περιέχετε στο CSC, άρα τα περιέχει όλα. Το κακό είναι πως με ένα αρχείο δε μπορείς να κάνεις repartition αν θες.

Το κακό είναι πως με ένα αρχείο δε μπορείς να κάνεις repartition αν θες.

Ούτως ή άλλως τo ODIN για το Galaxy S Plus δεν κάνει repartition οπότε... problem solved!!!

:happy:

Καλησπερα.ειμαι κατοχος ενος SGS+ εδω και 3 βδομαδες.εχω ενα προβλημα με το τηλεφωνο μου και παρακαλω αν ξερει καποιος ας δωσει μια βοηθεια.οταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο και περνώντας το χερι απο πανω του, ξεκλειδωνει κανονικα και οταν πας να μπεις στο μενου ή στις επαφες ή να κανεις κληση αργει καποια δευτερολεπτα να ανταποκριθει.ειδικα οταν η μπαταρια ειναι σε επιπεδα κατω απο 40-30% η καθυστερηση ειναι πιο εντονη.Τι να φταιει? Αν κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις τι συμβαινει στο τηλεφωνο?τι μενει ιδιο και τι αλλαζει?ευχαριστω εκ των προτερον!

Καλησπερα.ειμαι κατοχος ενος SGS+ εδω και 3 βδομαδες.εχω ενα προβλημα με το τηλεφωνο μου και παρακαλω αν ξερει καποιος ας δωσει μια βοηθεια.οταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο και περνώντας το χερι απο πανω του, ξεκλειδωνει κανονικα και οταν πας να μπεις στο μενου ή στις επαφες ή να κανεις κληση αργει καποια δευτερολεπτα να ανταποκριθει.ειδικα οταν η μπαταρια ειναι σε επιπεδα κατω απο 40-30% η καθυστερηση ειναι πιο εντονη.Τι να φταιει? Αν κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις τι συμβαινει στο τηλεφωνο?τι μενει ιδιο και τι αλλαζει?ευχαριστω εκ των προτερον!

δοκιμασε μια επαναφορα εργοστασιακων (θα σβηστουν ολα) και αν δεν γινει τιποτα να το πας για service

ευχαριστω για την αμεση απαντηση.το κινητο μου αργει μονο στην συγκεκριμενη λειτουργια.οταν ξεπερασει αυτο το ενοχλητικο lagαρισμα μετα το ξεκλειδωμα ολα δουλευουν κανονικα και πολυ γρηγορα.το πηρα απο το πλαισιο.πιστευεις πως θα καταλαβουν το προβλημα μου?και θα το θεωρησουν προβλημα ή θα αρχισουν να μου λενε πως ετσι δουλευουν και αλλα τετοια "κουλά"?

ευχαριστω για την αμεση απαντηση.το κινητο μου αργει μονο στην συγκεκριμενη λειτουργια.οταν ξεπερασει αυτο το ενοχλητικο lagαρισμα μετα το ξεκλειδωμα ολα δουλευουν κανονικα και πολυ γρηγορα.το πηρα απο το πλαισιο.πιστευεις πως θα καταλαβουν το προβλημα μου?και θα το θεωρησουν προβλημα ή θα αρχισουν να μου λενε πως ετσι δουλευουν και αλλα τετοια "κουλά"?

Καταρχήν δε θα το πας στο πλαίσιο αν έχεις πρόβλημα... Θα το πας σε κάποιο σέρβις της samsung και θα πεις ότι κολλάει. Πάντως εγώ θα δοκίμαζα κι άλλον launcher (πχ Go Launcher EX από το μάρκετ).

Αν κατάλαβα καλά η καθυστέρηση υπάρχει μόνο στο ξεκλείδωμα. Και μάλιστα όσο πιο πολύ ώρα έχεις να το χρησιμοποιήσεις τόσο μεγαλύτερη. μιλάμε από 1 έως 3,4 δευτερόλεπτα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε μένα. Απ' ότι διάβασα το ίδιο συμβαίνει και σε πολλούς άλλους. Ένας φίλος έχει το Ace και συμβαίνει κι εκεί το ίδιο.

Άρα λοιπόν υποθέτω πως είναι ο τρόπος λειτουργίας και όχι πρόβλημα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Samsung Galaxy S8+

Galaxy Watch 46mm

Παιδια ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.Θα κανω μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και βλεπουμε.Πιθανον να ειναι φυσιολογικη λειτουργια.Θα δειξει.!!!

Αν κατάλαβα καλά η καθυστέρηση υπάρχει μόνο στο ξεκλείδωμα. Και μάλιστα όσο πιο πολύ ώρα έχεις να το χρησιμοποιήσεις τόσο μεγαλύτερη. μιλάμε από 1 έως 3,4 δευτερόλεπτα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σε μένα. Απ' ότι διάβασα το ίδιο συμβαίνει και σε πολλούς άλλους. Ένας φίλος έχει το Ace και συμβαίνει κι εκεί το ίδιο.

Ελπίζω να βοήθησα.

καμια σχεση το ace.

ειμαι σιγουρος γιατι εχω ace και S

Ελπίζω να βοήθησα.

Να συμπληρωσω οτι αντιμετωπιζω κ εγω το ιδιο προβλημα με το LauncherPro αλλα κ με το spb mobile shell παλαιοτερα. Μετα απο ξεκλειδωμα στα πρωτα δευτερολεπτα και οχι παντα, λαγκαρει στις αλλαγες των panel. Επισης εχω παρατηρησει λαγκαρισμα κ κατα το σκρολαρισμα στην εμφανιση των επαφων, στις οποιες εχω προσθεσει εικονα επαφης. Να σημειωσω οτι οι εικονες των επαφων ηταν ηδη ενσωματωμενες απο την αποθηκευση των επαφων που ειχα κανει απο το ομνια2 και δεν υπαρχουν σαν αρχεια εικονας καπου στο κινητο. Δεν ξερω εαν παιζει ρολο αυτο στο λαγκαρισμα που εμφανιζει στο σκρολαρισμα των επαφων

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T

Έχω να παρατηρήσω και εγώ κάτι. Στην κατανάλωση μπαταρίας η κεραία καταναλώνει το 48 της 100. Στο galaxy 3 που είχα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Όλη η κατανάλωση εκεί ηταν στην οθόνη. Εδώ οθόνη έχω 8 τις 100 στην οθόνη και το μεγάλο πρόβλημα ειναι στην αναμονή 40 και κεραία 48. Να πω οτι είμαι συνεχώς 2g. Φταιει η μαμισια ρομ ; :confused:

Να συμπληρωσω οτι αντιμετωπιζω κ εγω το ιδιο προβλημα με το LauncherPro αλλα κ με το spb mobile shell παλαιοτερα. Μετα απο ξεκλειδωμα στα πρωτα δευτερολεπτα και οχι παντα, λαγκαρει στις αλλαγες των panel. Επισης εχω παρατηρησει λαγκαρισμα κ κατα το σκρολαρισμα στην εμφανιση των επαφων, στις οποιες εχω προσθεσει εικονα επαφης. Να σημειωσω οτι οι εικονες των επαφων ηταν ηδη ενσωματωμενες απο την αποθηκευση των επαφων που ειχα κανει απο το ομνια2 και δεν υπαρχουν σαν αρχεια εικονας καπου στο κινητο. Δεν ξερω εαν παιζει ρολο αυτο στο λαγκαρισμα που εμφανιζει στο σκρολαρισμα των επαφων

Εγώ δεν έχω εικόνες στις επαφές μου αλλά κάνει λαγκάρισμα όταν σκρολάρω. Έχει κανείς βάλει την 2.3.5 να μας πει γιατί έχω δει σε φίλο που έχει το s ότι πηγαίνει καλύτερα από την 2.3.3 και στο σκρολάρισμα και σε άλλα.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Εγώ δεν έχω εικόνες στις επαφές μου αλλά κάνει λαγκάρισμα όταν σκρολάρω. Έχει κανείς βάλει την 2.3.5 να μας πει γιατί έχω δει σε φίλο που έχει το s ότι πηγαίνει καλύτερα από την 2.3.3 και στο σκρολάρισμα και σε άλλα.

Εγω νομιζα οτι φταινε οι εικονες, διοτι το λαγκαρισμα εμφανιζοταν οταν ερχοταν επαφη με φωτο. Ισως να ξεγελαστηκα

Έχω να παρατηρήσω και εγώ κάτι. Στην κατανάλωση μπαταρίας η κεραία καταναλώνει το 48 της 100. Στο galaxy 3 που είχα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Όλη η κατανάλωση εκεί ηταν στην οθόνη. Εδώ οθόνη έχω 8 τις 100 στην οθόνη και το μεγάλο πρόβλημα ειναι στην αναμονή 40 και κεραία 48. Να πω οτι είμαι συνεχώς 2g. Φταιει η μαμισια ρομ ; :confused:

Στο galaxy 3 είχες froyo λογικά. Στο froyo τα stats δείχνουν ότι να'ναι. Λες και είναι δυνατόν να καίει η οθόνη 95-97% (τόσο μου έλεγε κάποτε με froyo)

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Χρησιμοποιώ την i9001XXKPH και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα στο scrolling των επαφών.

Συμπτωματικά χθες βράδυ το συγκρίναμε με ένα iPHONE ενός φίλου και ήταν και τα δύο εξίσου ομαλά.

Το ίδιο κάνει και σε μένα αλλά το απόδίδω μάλλον στο ADW launcher.

Οι επαφές δεν έχουν καμία σχέση με τον launcher.

Επίσης ο adw (όπως και ο go launcher και ο launcher pro) είναι χιλιόμετρα μπροστά ΣΕ ΟΛΑ απο τον tw της samsung. Δεν υπάρχει κάτι που να είναι καλύτερος ο tw. Είναι σε όλα χειρότερος.

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Χρησιμοποιώ την i9001XXKPH και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα στο scrolling των επαφών.

Συμπτωματικά χθες βράδυ το συγκρίναμε με ένα iPHONE ενός φίλου και ήταν και τα δύο εξίσου ομαλά.

Πως μπορώ να περάσω την δική σου έκδοση ??

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή του Hotmail για να παίρνω τα μηνύματα στο κινητό. Όταν χρησιμοποιώ το tw τα μηνύματα έρχονται κανονικά και άμεσα. Όταν όμως χρησιμοποιώ το launcher pro τα μηνύματα δεν έρχονται. Είναι το μόνο μειωνέκτιμα που έχω βρει μέχρι στιγμής

Πως μπορώ να περάσω την δική σου έκδοση ??

Θα χρειαστεί να κατεβάσεις την έκδοση από το http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9001&r=1#regiona

ή για ακόμα πιο γρήγορα από εδώ http://hotfile.com/dl/135156148/8edf1b7/I9001XXKPH_I9001OXXKP2_XEH.zip.html

Εάν στο extraction του zip σου ζητήσει κωδικό είναι samfirmware.com.

Κατά τα άλλα φλασάρεις κανονικά με το ODIN και επιλέγεις one file package.

Προγραμμα το οποιο υποσχεται root για οποιαδηποτε συσκευη..... : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

Το plus δεν βρισκεται ουτε στην Compatibility list ουτε στην Incompatibility list.....

Μηπως το δοκιμασε κανενας??

Προγραμμα το οποιο υποσχεται root για οποιαδηποτε συσκευη..... : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

Το plus δεν βρισκεται ουτε στην Compatibility list ουτε στην Incompatibility list.....

Μηπως το δοκιμασε κανενας??

Οι τελευταίες του εκδόσεις χρησιμοποιούν το zergrush exploit οπότε λογικά πρέπει να λειτουργεί μια χαρά για εμάς.

Από την άλλη το Doomlord's easy rooting toolkit από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1321582

είναι δοκιμασμένο σε 2.3.3, 2.3.4, 2.3.5 και 2.3.6 (τα 3 πρώτα από μένα :p ) και λειτουργεί άψογα!

Edited by quendil

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)