Leon_mania Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εμένα πάντως βγάζει δεν βγάζει το 10ωρο χωρίς φόρτιση. Και δεν μπορώ να πω οτι το λιώνω στη χρήση. Ενδεικτικά πάντως η οθόνη μου τρώει το 20%. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εμένα πάντως βγάζει δεν βγάζει το 10ωρο χωρίς φόρτιση. Και δεν μπορώ να πω οτι το λιώνω στη χρήση. Ενδεικτικά πάντως η οθόνη μου τρώει το 20%. είσαι με official rom? ποια έκδοση έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Nαι δεν έχω πειράξει τίποτα ακόμα. Eκδοση I9001XXKG1. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Η οθόνη λογικό είναι να έχει πολύ κατανάλωση δεν είναι περίεργο. Μετράει πόση ώρα την έχεις ανοιχτή. Το πρόβλημα θα ήταν αν το σύστημα android έλεγε εξωφρενικά ποσοστά που σημαίνει ότι κολλάει κάποια εφαρμογή του συστήματος ανοιχτή (όπως παθαίνει στο galaxy S με την 2.3.3) αα και για να μην ξεχνιόμαστε, μην χρησιμοποιείτε auto task killer και γενικότερα task killer τα οποία κλείνουν διεργασίες του συστήματος γιατί τότε θα τρώει περισσότερη μπαταρία για να ξανα ανοίξει το σύστημα αυτά που χρειάζεται. (το αναφέρω επειδή αρκετοί βλέπουν ότι είναι ανοιχτά πολλά πράγματα και τα κλείνουν, κλείνοντας κατα λάθος και διεργασίες του συστήματος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Mπορεί κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις εχει στα μηνύματα του ωστέ να στέλνει 160 χαρακτήρες ακόμα κι άμα γράφεις με πεζά; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Για 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms χρειάζεσαι υποχρεωτικά κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Στις ρυθμίσεις εισαγωγής λειτουργίας βάζουμε "αυτόματο" ή "αλφάβητο GSM"; Αμα επιλέξω το πρώτο μου δίνει τη δυνατότητα να γράφω με πεζά μέχρι 70 χαρακτήρες. Αμα επιλέξω το δεύτερο γραφει αποκλειστικά με κεφαλαία αλλά συνεχίζει να βάζει τόνους. Θα χρειαστεί να απενεργοποιήσω και το ΧΤ9; Edited December 1, 2011 by Leon_mania Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Στις ρυθμίσεις εισαγωγής λειτουργίας βάζουμε "αυτόματο" ή "αλφάβητο GSM"; Αμα επιλέξω το πρώτο μου δίνει τη δυνατότητα να γράφω με πεζά μέχρι 70 χαρακτήρες. Αμα επιλέξω το δεύτερο γραφει αποκλειστικά με κεφαλαία αλλά συνεχίζει να βάζει τόνους. Θα χρειαστεί να απενεργοποιήσω και το ΧΤ9; Αν δεν κάνω λάθος με την ρύθμιση GSM θα πρέπει να το στέλνει με κεφαλαία στον άλλον όπως κι αν το γράψεις εσυ, άρα οι τόνοι στα κεφαλαία δεν εμφανίζονται όταν το στείλεις, αλλά ακόμα και αν το γράψεις με πεζά, στον παραλήπτη θα φανούν κεφαλαία. Δοκίμασε το και πες μου αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGreenHeart Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Καλησπέρα έστειλα ένα email στο Πλαίσιο να δω διαθεσιμότητα για το SGS+ μαύρο και μου απάντησαν "το προϊόν δεν θα το ξαναφέρουμε έχει καταργηθεί'. Μπορώ να σας ανεβάσω screenshot με το email αλλά δεν ξέρω νομικά αν μπορώ να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Δεν έχεις νομικό πρόβλημα να ανεβάσεις το screenshot, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας μιας και ο λόγος σου αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Tην περασμένη Δευτέρα πάντως το είχαν στο υποκατάστημα του Mall στην εξωφρενική τιμή των 399 ευρώ (λευκό). Τελικά το πήρα απο Multirama στα 279. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Μην ακούτε τις μπούρδες του πλαισίου. Αύριο μπορεί να το ξαναφέρουν, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 γεια σας, μια γρήγορη ερώτηση: λογικά οι θήκες για το Galaxy S κάνουν και στο S+ σωστά ή αλλάζει κάποια λεπτομέρεια που μας διαφεύγει και δεν τις κάνει συμβατές; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 γεια σας, μια γρήγορη ερώτηση: λογικά οι θήκες για το Galaxy S κάνουν και στο S+ σωστά ή αλλάζει κάποια λεπτομέρεια που μας διαφεύγει και δεν τις κάνει συμβατές; Αν κρίνω από αυτό, οι θήκες είναι κοινές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 εγω εχω θηκη σιλικονης αλλα και μια δερματινη και οι δυο ειναι για s αλλα μου κανουν μια χαραααα Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ρε παιδιά... μπορεί κάποιος να μου δώσει link με κάποια ελληνική ROM για να την περάσω πάλι στο τηλέφωνο; ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 γεια σας, μια γρήγορη ερώτηση: λογικά οι θήκες για το Galaxy S κάνουν και στο S+ σωστά ή αλλάζει κάποια λεπτομέρεια που μας διαφεύγει και δεν τις κάνει συμβατές; Καθ' όλα συμβατές. Εξακριβωμένο...:cool: Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGreenHeart Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνετε Πλαίσιο 399Ε/279Ε Multirama 279Ε γιατί αυτή η διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνετε Πλαίσιο 399Ε/279Ε Multirama 279Ε γιατί αυτή η διαφορά; Σύντομα θα εξισωθούν οι τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 ρε παιδιά... μπορεί κάποιος να μου δώσει link με κάποια ελληνική ROM για να την περάσω πάλι στο τηλέφωνο; ευχαριστω! ξέρει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνετε Πλαίσιο 399Ε/279Ε Multirama 279Ε γιατί αυτή η διαφορά; Τα 279 θα είναι καινούριες παρτίδες λογικά. Ενώ οι άλλοι που το έχουν 399 προφανώς έχουν παλαιότερα κομμάτια που κυκλοφόρησαν σε αυτή την τιμή. Αυτό μπορώ να σκεφτώ σαν απλός καταναλωτής :p @myst77 Το βιάζεσαι? Θες να το πας στο σέρβις για παράδειγμα? Γιατί πριν δυο τρεις μέρες το λέγαμε εδώ μέσα με κάποιον άλλον ότι δεν βρίσκουμε Ελληνική επίσημη... :worry: Θα ψάξω λίγο τώρα να δω τι παίζει και θα σου πω. Πριν του περάσεις άλλη, δεν κράτησες backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 οχι φίλε δεν κράτησα :-( ευχαριστώ για τον χρόνο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) οχι φίλε δεν κράτησα :-( ευχαριστώ για τον χρόνο σου Αν δεν σε πειράζει μια δοκιμούλα μπορείς να κάνεις το εξής: Πηγαίνεις στο site: http://fus.nanzen.se/ και κατεβάζεις τον downloader που έχει. Με αυτόν μπορείς να ψάξεις firmwares με βάση τον τύπο του κινητού (android), το μοντέλο (galaxy s plus i9001) και την περιοχή (Greece). Για την περίπτωσή μας βρίσκει την έκδοση XXKG1 η οποία είναι και η επίσημη. Την κατεβάζεις στον υπολογιστή με τον downloader και την περνάς στο κινητό με το ODIN. Ο συγκεκριμένος downloader κατεβάζει τα firwmare απευθείας από τους servers της Samsung. Δεν έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη έκδοση αλλά με αυτόν τον τρόπο κατέβασα την XXKPH (Hungary) η οποία περιλαμβάνει το multi-CSC με τα ελληνικά (ΟΧΧ) και την πέρασα στο δικό μου και όλα είναι μέχρι στιγμής τέλεια. Με αυτόν τον τρόπο "φλάσαρα" και το παλιό κινητό μου (Galaxy Mini S5570). Αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε! Edited December 2, 2011 by quendil format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Εγώ έχω μια απορία σχετική με το root.. όταν είσαι root υπάρχει κάποιο σημείο που το γράφει ? Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το θέμα και όπως καταλαβαίνεται δεν γνωρίζω..επίσης όταν κοιτάς τις πληροφορίες στο "Έκδοση kernel" τι πρέπει να γράφει ? ή τι γράφει σε έσας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Εγώ έχω μια απορία σχετική με το root.. όταν είσαι root υπάρχει κάποιο σημείο που το γράφει ? Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το θέμα και όπως καταλαβαίνεται δεν γνωρίζω..επίσης όταν κοιτάς τις πληροφορίες στο "Έκδοση kernel" τι πρέπει να γράφει ? ή τι γράφει σε έσας ? Όταν είσαι root εμφανίζεται ένα application ονόματι Superuser. Το δικό μου kernel είναι το: 2.6.35.7-perf root@DELL146 #1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts