Jump to content

Sony Ericsson "Live with Walkman"

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ακομα και ετσι να ειναι,τους καταναλωτες δεν τους χαλαει καθολου...;)

και δεν μιλαμε για κινητα που,οκ,τα πουλαει φθηνα αλλα θα τα αφησει στη μοιρα τους.ετοιμαζει βαρβατη αναβαθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακομα και ετσι να ειναι,τους καταναλωτες δεν τους χαλαει καθολου...;)

και δεν μιλαμε για κινητα που,οκ,τα πουλαει φθηνα αλλα θα τα αφησει στη μοιρα τους.ετοιμαζει βαρβατη αναβαθμιση.

Όντως ειδικά το live with walkman είναι ένα σφαιράτο κινητό με 1 GHz επεξεργάστη που αναμένεται να πάρει και ICS. Τα κινητά που θα κυκλοφορήσουν με ICS είμαι σίγουρος θα έχουν 250+ ενώ το live with walkman μόλις με 169. Μεγάλο +!

Όντως ειδικά το live with walkman είναι ένα σφαιράτο κινητό με 1 GHz επεξεργάστη που αναμένεται να πάρει και ICS. Τα κινητά που θα κυκλοφορήσουν με ICS είμαι σίγουρος θα έχουν 250+ ενώ το live with walkman μόλις με 169. Μεγάλο +!

ε λογικο αφου θαναι πιο καινουρια..:p

σκεψου οτι το walkman κυκλοφορει απο τον αυγουστο.αλλο που εδω στο ελλαδισταν ολα πανε με ρυθμους χελωνας

[sIGPIC][/sIGPIC]

μετα το V το οποιο,για μενα,ηταν το καλυτερο value for money της αγορας,ηρθε η ωρα να του παρει τα πρωτεια το walkman!

Και τα δυο για την κατηγορία τους (θεωρώ ότι είναι διαφορετικής κατηγορίας κινητά) έχουν κορυφαίο value for money. Αλλά για τη μεγαλύτερη οθόνη και το HDMI χαλάλι τα 30 ευρώ παραπάνω.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Και τα δυο για την κατηγορία τους (θεωρώ ότι είναι διαφορετικής κατηγορίας κινητά) έχουν κορυφαίο value for money. Αλλά για τη μεγαλύτερη οθόνη και το HDMI χαλάλι τα 30 ευρώ παραπάνω.

Ο ήχος όμως στα hands free και στα εξωτερικά ηχεια καθως και τη πολύ καλή αυτονομία αγγίζουν το Neo;

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Σε κανένα από τα παραπάνω δεν μπορώ να σου απαντήσω μιας και δεν έχω ακούσει το Walkman. Όσον αφορά την αυτονομία θα περίμενε κανείς ότι του walkman είναι καλύτερη λόγω μικρότερης οθόνης αλλά το Neo V έχει 1500mAh μπαταρία (1200 το Walkman). Οπότε ούτε για αυτό μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και να κάνουμε σύγκριση.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ειναι διαφορετικης κατηγοριας,σιγουρα.

Απλα μιλαω για καποιον που θελει να αγορασει ενα σμαρτφον χωρις ναναι γκατζετακιας.που κοιταει τιμες για να αποφασισει...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως αυτές οι τιμές γίνονται μιας και αυτά είναι τα τελευταία κινητά SE που κυκλοφορούν ενώ τα επόμενα θα ονομάζονται σκέτο sony?

Mηπως θα πρεπει να σκεφτουμε και το γεγονος οτι καθε μερα ο βασικος μισθος μικραινει καθε μηνα, και απο δω και περα πολλα ειδη θα μας φαινονται πιο φθηνα, μεχρις οτου μας φανει και ο μισθος λιγος..?

ρε παιδιά τα πράματα είναι απλά, όποιος θέλει δεύτερο κινητό (όπως εγώ) παίρνει το live - όχι ότι δεν κάνει και για πρώτο αλλά....- (μικρές διαστάσεις, κορυφαίες δυνατότητες, μουσική κλπ) διότι ήδη έχει ένα πρώτο με μεγαλύτερη οθόνη και δεν θα γουστάρει να κυκλοφορεί με δύο ''παντόφλες'' δύσκολη και η μεταφορά, άλλα όποιος θέλει για πρώτο εννοείτε ότι θα πάρει το neo v.
frastgr

καποιοι ειπαν οτι η μπαταρια κραταει,καποιοι ειπαν οχι. τελικα ποσο κραταει με μετρια χρηση? η λειτουργια που βαζεις 5 φιλους στην οθονη και βλεπεις τη δραστηριοτητα τους στο fbook απαιτει συνεχεια συνδεση?δλδ χρεωνει?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

καποιοι ειπαν οτι η μπαταρια κραταει,καποιοι ειπαν οχι. τελικα ποσο κραταει με μετρια χρηση? η λειτουργια που βαζεις 5 φιλους στην οθονη και βλεπεις τη δραστηριοτητα τους στο fbook απαιτει συνεχεια συνδεση?δλδ χρεωνει?

με μετρια χρηση μπορει μεχρι και 2 μερες...το fb που λες οχι δεν απαιτει συνεχη συνδεση...οταν λες χρεωνει εννοεις η εταιρια που εχεις?

Στα 169€ από το πλαίσιο τι ελπίδα εχει το mini το απλό στα 199€? Μαλλον πρέπει να πέσει και αυτό καθώς το (σημερα 4/12/2011) φτηνότερο live το τρώει παντού, μεγαλύτερη οθόνη 3.2 και μπροστινή κάμερα με λιγο μεγαλύτερο μεγεθος (αν και λιγο πιο φτηνο). Βεβαια η οθόνη πρέπει να ειναι λιγο χειρότερη (δεν ειναι bravia engine).

να και μια σύγκριση μεγέθους και οθόνης (στο μινι η οθόνη ειναι "ποιοτικότερη")

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• Administrators
Βεβαια η οθόνη πρέπει να ειναι λιγο χειρότερη (δεν ειναι bravia engine).

Με λίγο πείραγμα παίρνει και Bravia Engine το Live.

Modpic.gif

νομίζω υπολοίπεται σαν hardware. Στα specs του δίνουν 220k χρώματα αντί 16m του μινι. Στο video που έδειξα, ειναι προφανής η διαφορά και δεν νομίζω να είναι θέμα "ρύθμισης"...

Μερικές ερωτήσεις εχω για το κινητό.

1. Μπορεί καποιος να μου πεί ποσο κρατάει σε μέρες η μπαταρία με απλή χρήση ή έστω με την χρήση που κάνει αυτός?

2. Εντυπώσεις από την κάμερα? (ποιότητα, θόρυβος, ικανότητα λήψης σε χαμηλό φωτισμό κ βράδυ).

3. Το led μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φακός? Υπαρχει καποια εφαρμογή είδη εγκατεστημένη?

4. Αλλες γενικές παρατηρήσεις?? (λήψη GPS, wifi, κωλύματα, κτλ).

Ευχαριστώ..

Φίλτατε εδώ θα δεις για 16εκατομμύρια. . .

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_live_with_walkman-4111.php

Όσο για τη μπαταρία ασφαλή συμπερασμα σύμφωνα με τη χρήση σου δε θα πάρεις.

Παράδειγμα? Το εχω από Παρασκευή βράδυ σε κατάσταση αναμονής (σχεδόν) και δείχνει αυτή τη στιγμή 68%.

Φακό βάζεις οποίο θες από το market.

Φώτο και συναφή προσωπικα δεν ασχολούμαι.

Edit. Κόλλημα ΚΑΝΈΝΑ.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Δηλαδή;

Μήπως ξέρουμε πότε επιτέλους θα έρθει; Βαρέθηκα να περιμένω...

• Administrators
Δηλαδή;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346190

Μήπως ξέρουμε πότε επιτέλους θα έρθει; Βαρέθηκα να περιμένω...

Τι εννοείς; Τόσες μέρες το πουλάει η vodafone.

Modpic.gif

Φίλτατε εδώ θα δεις για 16εκατομμύρια. . .

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_live_with_walkman-4111.php

Όσο για τη μπαταρία ασφαλή συμπερασμα σύμφωνα με τη χρήση σου δε θα πάρεις.

Παράδειγμα? Το εχω από Παρασκευή βράδυ σε κατάσταση αναμονής (σχεδόν) και δείχνει αυτή τη στιγμή 68%.

.

Πράγματι εδω λέει 16Μ, τι να πώ το πλαισιο λέει οτι θέλει μαλλον. Πάντως στο βιντεο δείχνουν να εχουν διαφορά και στην γωνία θέασης.. Από την άλλη ισως να είναι και θεμα ρύθμισης δεν ειμαι σίγουρος.

Διαβασα αυτό το review που αναφέρεται αρνητικά στην φωτεινότητα της οθόνης (δυσκολία ανάγνωσης στον ηλιο) και στην μπαταρία (λέει θα σας βγάλει καμια μέρα το πολύ ενώ αρκετοί αλλοι στο ιντερνετ λένε ότι πάει μέχρι 2 μέρες)..

Οποιος (ακόμα) μπορεί να μου δώσει μια στατιστική για την αυτονομία θα με βοηθούσε καθώς το θεωρώ σημαντικότατο θέμα..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346190

φίλε μου το έχω παραγγείλει από vodafone εδώ και μια βδομάδα και ακόμα δεν έχει έρθει, τουλάχιστον εδώ στην επαρχία δεν ξέρω για Αθήνα.

frastgr

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=22&Category=69978004&Products=1698222,1678795,1698265

ανάμεσα στο xperia mini -το live walkman-και το arc s..

Αν δεν έχεις τα χρήματα για το s,πας πιστεύω στο live walkman!! Πολύ ανώτερο,συν οτι έχει μπαταρία που αντέχει πιο ψηλά και απο τα δύο..

Έχω άδικο;;

- - - -

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=22&Category=69978004&Products=1698222,1678795,1698265

Αν δεν έχεις τα χρήματα για το s,πας πιστεύω στο live walkman!! Πολύ ανώτερο,συν οτι έχει μπαταρία που αντέχει πιο ψηλά και απο τα δύο..

Έχω άδικο;;

Το Arc S τι σχέση έχει με τα άλλα 2? Έχει την διπλάσια τιμή και βάλε.

Έχω άδικο;;

Αν δεν ειχες στην κατοχη σου και τα 3 κινητα,νομιζω πως εχεις αδικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

φίλε μου το έχω παραγγείλει από vodafone εδώ και μια βδομάδα και ακόμα δεν έχει έρθει, τουλάχιστον εδώ στην επαρχία δεν ξέρω για Αθήνα.

Ναι και εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν κυκλοφορεί! Αρχικά με είχαν πει για αρχές Δεκέμβρη αλλά προχθές που ξαναπήρα να ρωτήσω, είπαν ότι δεν έχουν καμία επίσημη ανακοίνωση και περιμένουν παραλαβές του Νeo V ακόμα...

μόλις το παρέλαβα σε λευκό χρώμα δλδ όπως το είχα παραγγείλει και στο κατάστημα ήρθε μόνο ένα κομμάτι αυτό που παρήγγειλα.
frastgr

Αν δεν ειχες στην κατοχη σου και τα 3 κινητα,νομιζω πως εχεις αδικο.

χμμ,μάλλον ναι.

Το Arc S τι σχέση έχει με τα άλλα 2? Έχει την διπλάσια τιμή και βάλε.

απλώς πχ εμένα που με ενδιαφέρουν και τα έβαλα κάτω να τα δω,έκανα την σύγκριση .

- - - -

• The title was changed to Sony Ericsson "Live with Walkman"