papathvas Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Για την μπαταρία.: Εχω το defy plus μαμίσιο 8 μηνες τωρα. η μπαταρια με νορμαλ χρηση (2-3 τηλεφωνα την ημερα , 10-15 λεπτα περιηγηση στο wifi ιντερνετ, κ λιγο ραδιο καθημερινα, αντε κ κανενα παιχνιδι.) μου κραταει 3 μερες. αυτό δεν λέγεται νορμαλ χρηση :lol: είναι η ελαχιστη δυνατη. με νορμαλ χρηση ειναι στην 1,5 μερα :) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Σε στοκ κινητό, ποιά version του android έχετε ? Αναφέρομαι σε αυτή που κατεβάζεις από το software της moto και όχι OTA. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 2.3.6 νομίζω Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ευχαριστώ saltofx_v. Αγόρασα το defy+ την Παρασκευή. Μου φαίνεται λίγο μικρό πιά σε σχέση με το nexus αλλά είναι εξαιρετικό κινητό. Και για 147 Ευρώ εξακολουθεί να είναι best vfm. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ευχαριστώ saltofx_v. Αγόρασα το defy+ την Παρασκευή. Μου φαίνεται λίγο μικρό πιά σε σχέση με το nexus αλλά είναι εξαιρετικό κινητό. Και για 147 Ευρώ εξακολουθεί να είναι best vfm. αν του περασεις και wiui γινεται ακομα καλυτερο! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 αν του περασεις και wiui γινεται ακομα καλυτερο! Γινεται αλλο κινητο για την ακριβεια. :D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Από response πως είναι με το wiui? Ο dialer ανοίγει γρήγορα και το αρχείο κλήσεων? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Από response πως είναι με το wiui? Ο dialer ανοίγει γρήγορα και το αρχείο κλήσεων? Ειναι πολυ καλη ρομ. Ολα ανοιγουν γρηγορα και το κινητο λειτουργει ομαλα, χωρις προβληματα. Για εμενα η καλυτερη ρομ για καθημερινη χρηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Από response πως είναι με το wiui? Ο dialer ανοίγει γρήγορα και το αρχείο κλήσεων? ειδικά ο dialer παίζει να είναι ο καλύτερος απολες τις ρομ :up: wiui JB με jellyX kernel (ή και με τον απλο kernel) δοκίμασε κανεις; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouCB49aou Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά έχω την εξής απορία: Στο ραδιόφωνο υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις preset τους σταθμούς με το όνομά τους και όχι με τη συχνότητα; Πχ "FLASH 96" και όχι "96.1"; Από τις ρυθμίσεις δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Το τηλέφωνο είναι απείραχτο, εργοστασιακό. Ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις! :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpetr Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 ειδικά ο dialer παίζει να είναι ο καλύτερος απολες τις ρομ :up: wiui JB με jellyX kernel (ή και με τον απλο kernel) δοκίμασε κανεις; Καλησπέρα, μόλις έλαβα και εγώ το δικό μου Defy+ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την μπαταρία του. Σε πολλές συσκευές η αναβάθμιση σε JB αυξάνει την διάρκεια της μπαταρίας. Ισχύει και εδώ αυτό. Αξίζει να το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 όχι, δεν παίζει κάτι τετοιο. αν θες να δοκιμάσεις JB βάλε άφοβα την τελευταία CM10 αλλιώς ξαναγυρνάς σε GB και κατα προτίμηση στην wiui GB stable ;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) όχι, δεν παίζει κάτι τετοιο. αν θες να δοκιμάσεις JB βάλε άφοβα την τελευταία CM10 αλλιώς ξαναγυρνάς σε GB και κατα προτίμηση στην wiui GB stable ;) Τι λεει η cm10? σε σχεση με την wiui 2.3 ? Μια jb πο ειχα δοκιμασει ειχε φοβερο battery drain δυστυχως... Edited April 17, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 μια χαρά είναι, χωρίς battery drain (αναλόγως βέβαια την nigthly που θα βάλεις) η wiui πάντως είναι σαφώς πιο stable... χωρίς να σημαίνει οτι η CM10 δεν κάνει για καθημερινή χρήση Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εγώ cm10 πάνω από 3 μέρες δεν μπόρεσα να κρατήσω... Μετά από λίγες μέρες χρήσης το κινητό κολλάει συνέχεια. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Θα κατσω στα αυγα μου. :) Λοιποοοοον, εφτασε η ωρα να επιβεβαιωθει η παραδοση που θελει όλες τις συσκευες μου μοτορολα (εκτος απο το razr) να βλεπουν σερβις.... Καηκε ο φωτισμος του δεξιου soft key (αυτο με τον μεγενθυτικο φακο). Δεν αναβει. Το πιο περιεργο. Ακριβως την ιδια βλαβη , ακριβως στο ιδιο χρονικο διαστημα χρησης , μου ειχε βγαλει πριν 2 χρονια το motorola milestone! Επισκευαζεται, με αλλαγη ολης της οθονης, απο Δευτερα θα συνεννοηθω με το σερβις. 3 μερες υπολογιζω, απο την πειρα μου. φυσικα μεσα στην εγγυηση. Edited April 28, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpetr Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 όχι, δεν παίζει κάτι τετοιο. αν θες να δοκιμάσεις JB βάλε άφοβα την τελευταία CM10 αλλιώς ξαναγυρνάς σε GB και κατα προτίμηση στην wiui GB stable ;) Ευχαριστώ για την απάντηση, ευτυχώς ρε παίδες που υπάρχετε και εσείς και βρίσκουμε καμία άκρη γρήγορα. Παλιά είχα και εγώ χρόνο, τώρα με οικογένεια που να τον βρεις να παίξεις με το κινητό σου. Λίγη ενημέρωση μόνο από sites σαν και αυτό και άτομα σαν και εσάς! ΤΗΑΝΧ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Λοιποοοοον, εφτασε η ωρα να επιβεβαιωθει η παραδοση που θελει όλες τις συσκευες μου μοτορολα (εκτος απο το razr) να βλεπουν σερβις.... Καηκε ο φωτισμος του δεξιου soft key (αυτο με τον μεγενθυτικο φακο). Δεν αναβει. Το πιο περιεργο. Ακριβως την ιδια βλαβη , ακριβως στο ιδιο χρονικο διαστημα χρησης , μου ειχε βγαλει πριν 2 χρονια το motorola milestone! Επισκευαζεται, με αλλαγη ολης της οθονης, απο Δευτερα θα συνεννοηθω με το σερβις. 3 μερες υπολογιζω, απο την πειρα μου. φυσικα μεσα στην εγγυηση. Κάτι τα κάνεις τα κινητα... Δεν μπορεί... :D Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Κάτι τα κάνεις τα κινητα... Δεν μπορεί... :D Μόνο τα μοτορόλα μου χαλάνε:D Και το λέω εγώ που είμαι φάν της μότο. Αλλά, v8, v9, milestone, και τώρα defy+ όλα έχουν βγάλει βλάβη και πάνε σέρβις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Δεν νομιζω οτι τα κανει κατι. Και εγω δεν ξεφευγω απο τον κανονα αυτο. Περιεργο ειναι, αλλα οντως (σχεδον) οτι πηρα Μοτορολα κατι μου παρουσιασε. Τωρα θα μου πειτε γιατι συνεχιζω και παίρνω Μοτορολα? Ναι. Αυτο οντως χρίζει μελέτης! :D Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosgeo Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 (edited) Χαίρετε,κάτοχος κι εγώ ενός motorola defy+ με android version 2.3.6.Διαβάζοντας σε προηγούμενα post αν επιθυμώ να κάνω update,υπάρχει JB cm10.Σωστά?Επειδή δεν τη "βλέπει" στο automatic update και μου λέει ότι το κινητό είναι up-to-date,υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνω χειροκίνητα update?Λογικά μέσω προγράμματος της Motorola παρεμφερές με το Samsung Kies?? Edited May 5, 2013 by nasosgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Χαίρετε,κάτοχος κι εγώ ενός motorola defy+ με android version 2.3.6.Διαβάζοντας σε προηγούμενα post αν επιθυμώ να κάνω update,υπάρχει JB cm10.Σωστά?Επειδή δεν τη "βλέπει" στο automatic update και μου λέει ότι το κινητό είναι up-to-date,υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνω χειροκίνητα update?Λογικά μέσω Samsung Kies?? Χαίρεται και χρόνια πολλά! Το samsung kies δεν έχει καμία δουλειά με το μοτορολα defy. H έκδοση που έχεις είναι η τελευταία επίσημη. Όλες οι άλλες είναι ανεπίσημες, επομένως, μην περιμένεις να στις βρεί το κινητό. Αν θέλεις, θα τις περάσεις εσύ, με δική σου ευθύνη και αφού διαβάσεις στο xda forum πώς περνιέται η κάθε ρομ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 1) Καποιος να βοηθησεις αν μπορει να γραψει ονομαστικα τα βηματα για να βαλω μια custom rom στο Defy+ ??? 2) Ποια custom rom προτείνεται ειναι τελευταια και δοκιμασμενη (download link) ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 δες λίγο πιο πάνω την υπογραφή του saltofx_v Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 1) Καποιος να βοηθησεις αν μπορει να γραψει ονομαστικα τα βηματα για να βαλω μια custom rom στο Defy+ ??? 2) Ποια custom rom προτείνεται ειναι τελευταια και δοκιμασμενη (download link) ??? δες λίγο πιο πάνω την υπογραφή του saltofx_v το sbf τι ειναι???? Ποια custom rom προτείνεται ειναι τελευταια και δοκιμασμενη (download link) ??? "εφοσον το εχεις κανει ροοτ μετα μπορεις ευκολα να περασεις και καποια αλλη custom rom" δηλαδη πως ??? Παιζει κανα βιντεο στο youtube που να σου δειχνει την ολη διαδικασια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts