fanatikos Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Φωτιζεται, αλλα ενα κλικ πιο κατω απο τα αλλα. Δεν ηταν ετσι παντα. Καποια στιγμη εγινε. Ο φωτισμος της οθονης ειναι στο auto, αλλα αυτο δεν επηρεαζει τα πληκτρα που παντα φωτιζουν εντονα. (Ειμαι με στοκ ρομ, δεν μπορω να ρυθμισω φωτισμο πληκτρων, οπως σε καποιες αλλες ρομ). Α, οκ το βλεπω και σου λεω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Α, οκ το βλεπω και σου λεω. Thx φανατικε! :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Οχι, φιλε. Ολα ειναι στο ιδιο επιπεδο φωτηνοτητας. Το κοιταξα και σε σκοταδι. Ειναι ολα ακριβως το ιδιο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Οχι, φιλε. Ολα ειναι στο ιδιο επιπεδο φωτηνοτητας. Το κοιταξα και σε σκοταδι. Ειναι ολα ακριβως το ιδιο. Αρα λοιπον, σερβις.. Ευχαριστω.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Δεν κανει τπτ φιλε. Ναι τελικα θελει "τον Γερμανο του"! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) γεια σας ! εβαλα προχθες τι WIUI ρομ ! επαθα πλακα με το κινητο αλλαξε 100% απο εμφανηση επιδοσεις διαφορες μικρο ρυθμισεις εξτρα που εχει οβερκλοκιν στα 1,1 ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ !!!!! απιστευτο ανεβικε με κατα μιση μερα ΕΠΑΝΩ !!! σε 2 ωρες θα κλεισω 24ωρο και εχει φτασει στο 49% (3g & wfi ) το 3γ το ξεχασα καταλαθος .... οποτε 2 μερες ΣΤΑΝΤΑΡ τα βγαζει με 2γ ! σκεφτομουν να παω να παρω αλλο κινητο γιατι ΣΕΡΝΟΤΑΝ με 5 6 προγραματα (facebook,FB messager,viber,shaazam,wifi keyrecovery,the weather channel,data manager,teamviewer) ισος αναβαλω την αγορα κινητου προς το παρων!!! :D Edited June 8, 2013 by ArGy-mObiLe Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 γεια σας ! εβαλα προχθες τι WIUI ρομ ! επαθα πλακα με το κινητο αλλαξε 100% απο εμφανηση επιδοσεις διαφορες μικρο ρυθμισεις εξτρα που εχει οβερκλοκιν στα 1,1 ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ !!!!! απιστευτο ανεβικε με κατα μιση μερα ΕΠΑΝΩ !!! σε 2 ωρες θα κλεισω 24ωρο και εχει φτασει στο 49% (3g & wfi ) το 3γ το ξεχασα καταλαθος .... οποτε 2 μερες ΣΤΑΝΤΑΡ τα βγαζει με 2γ ! σκεφτομουν να παω να παρω αλλο κινητο γιατι ΣΕΡΝΟΤΑΝ με 5 6 προγραματα (facebook,FB messager,viber,shaazam,wifi keyrecovery,the weather channel,data manager,teamviewer) ισος αναβαλω την αγορα κινητου προς το παρων!!! :D Εμ γιατί φωνάζουμε εμείς τόσο καιρό... Χάχα Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Γεγονος. Η 3.1.27 κυριολεκτικα τα σπαει. Καμια σχεση με την 2.12.27 που μου λαγκαριζε τρελα. Το τηλεφωνο εχει μεταμορφωθει. Και ηταν ανεκαθεν πανεμορφες ρομ. PS: Ελληνικα στο μαμα πληκτρολόγιο, γιοκ? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 δεν το παρακολουθουσα το θεμα .... γιαυτο ... να μην παω να παρω σ4 δηλαδη ακομα ? :rolleyes: Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Σκεφτομαι και γω να βαλω την 3.1 απο την 2.10 που εχω τωρα. Αξιζει τον κοπο? Αυτο που βαριεμαι βασικα ειναι να ξαναβαζω τις εφαρμογες μεσω titanium backup, υπαρχει καποιος τροπος να τις εγκαθιστα ολες μαζι χωρις ομως να χρειαζεται να παταω συνεχεια οκ κλπ για καθε μια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 δεν το παρακολουθουσα το θεμα .... γιαυτο ... να μην παω να παρω σ4 δηλαδη ακομα ? :rolleyes: καλα ειπαμε οτι μεταμορφωνει το κινητο αλλα οχι κι ετσι......το nissan micra οτι και να το κανεις δεν γινεται subaru impreza wrx....:lol: Σκεφτομαι και γω να βαλω την 3.1 απο την 2.10 που εχω τωρα. Αξιζει τον κοπο? Αυτο που βαριεμαι βασικα ειναι να ξαναβαζω τις εφαρμογες μεσω titanium backup, υπαρχει καποιος τροπος να τις εγκαθιστα ολες μαζι χωρις ομως να χρειαζεται να παταω συνεχεια οκ κλπ για καθε μια? εννοεις απο wiui 2.10 σε wiui 3.1? Αν ναι τοτε κανεις μονο wipe cache και wipe dalvik cache και φλασαρεις το zip.......και δεν χανεις απολυτως τιποτα! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ωραια, ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) μετα απο ενα χρονο με το defy βλεπω οτι αργει πλεον με την ρομ που εχω και με αυτα που εχει φορτωσει ολο αυτο τον χρονο. Το κινητο με το που το πηρα του εβαλα ms2 ginger-4.0 android 2.3.6. με την πολυτιμη βοηθεια του saltofx_v. και μπορω να πω οτι τα πηγε μια χαρα σε γενικες γραμμες,απλα αρχισα να καταλαβαινω οτι χρειαζετε διπυρηνο για να εισαι ανετος. Αλλα το κινητο με βολευει και σε διαστασεις και επειδη ειναι αδιαβροχο(εχει δει πολυ ζορι :O) γι'αυτο λεω να του δωσω παραταση ζωης(και λογω κρισης). Το βασικο ερωτημα ειναι :ποια ειναι η ποιο ελαφρια ρομ? και τι backup πρεπει να κρατησω.. Edited June 11, 2013 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Δοκίμασε την wiui.. Πάρε με titanium backup όλες τις εφαρμογές, τις επαφές σύγχρονισε με gmail, τα μηνύματα με SMS backup and restore και τις κλήσεις με call logs backup and restore. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Δοκίμασε την wiui.. Πάρε με titanium backup όλες τις εφαρμογές, τις επαφές σύγχρονισε με gmail, τα μηνύματα με SMS backup and restore και τις κλήσεις με call logs backup and restore. Καλημερα. Ειναι αυτη που εχεις στην υπογραφη σου? Ιδια διαδικασια για defy και defy+ ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Καλημερα. Ειναι αυτη που εχεις στην υπογραφη σου? Ιδια διαδικασια για defy και defy+ ? Ναι αυτή που έχω στην υπογραφή απλά για defy + πρέπει να κατεβάσεις την έκδοση wiui +. Γιάννη αφού τόσο καιρό αυτή τη ρομ δεν έχεις; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ναι αυτή που έχω στην υπογραφή απλά για defy + πρέπει να κατεβάσεις την έκδοση wiui +. Γιάννη αφού τόσο καιρό αυτή τη ρομ δεν έχεις; :baby: (και εδώ έρχεται η στιγμή που γινόμαστε ρεζίλι). Η miui και η wiui είναι το ίδιο πράγμα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 η μαμα ρομ ειναι η miui. η wiui είναι μια πειραγμένη miui απο τον wajk Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 η μαμα ρομ ειναι η miui. η wiui είναι μια πειραγμένη miui απο τον wajk Ωραια. Την miui ειχα εγω. Μολις γυρισει απο το σερβις θα δοκιμασω και την wiui. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 (edited) Δοκίμασε την wiui.. Πάρε με titanium backup όλες τις εφαρμογές, τις επαφές σύγχρονισε με gmail, τα μηνύματα με SMS backup and restore και τις κλήσεις με call logs backup and restore. ok αυτη θα βαλω, αυτη που εχεις στην υπογραφη σου ειναι για το απλο για το defy+ που την βρισκω? καποιο λινκ? ωπα ειδα διπλα που εχεις δωσει την 3.1.27plus.ωραια κατεβαζω και θα προσπαθησω να την περασω(βλεπω να εχω απο αυριο το παλιο μου windows mobile) Edited June 12, 2013 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisarta Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 πως βγαζω στιγμιοτυπο οθονης στο motorola defy + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Καλησπερα, μου χαλασε μαλλον το ακουστικο, για να ξαναγυρισω στην στοκ ρομ, απλα βαζω το rsdlite και την περναω? Θα ειναι ακομη rooted η θα φυγουν 2ndinit κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Καλησπερα, μου χαλασε μαλλον το ακουστικο, για να ξαναγυρισω στην στοκ ρομ, απλα βαζω το rsdlite και την περναω? Θα ειναι ακομη rooted η θα φυγουν 2ndinit κλπ? Θα φύγουν όλα.... Πριν το βάλεις στο rsd μπες στο custom recovery και κάνε όλα τα wipe. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Θα φύγουν όλα.... Πριν το βάλεις στο rsd μπες στο custom recovery και κάνε όλα τα wipe. Φίλε Σάλτο, να σε ενημερώσω ότι περνώντας στο κινητό μου την wiui της υπογραφής σου, το κινητό δεν μπούταρε μετά με τίποτα...περίμενα μέχρι και 10 λεπτά.:O Τελικά, πέρασα την miui και άνοιξε, αλλά κρασάρει διαρκώς η εφαρμογή του fb. (ενώ πριν που είχα την ίδια ρομ μου δούλευε μια χαρά). Άβυσσος η ψυχή της miui... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Φίλε Σάλτο, να σε ενημερώσω ότι περνώντας στο κινητό μου την wiui της υπογραφής σου, το κινητό δεν μπούταρε μετά με τίποτα...περίμενα μέχρι και 10 λεπτά.:O Τελικά, πέρασα την miui και άνοιξε, αλλά κρασάρει διαρκώς η εφαρμογή του fb. (ενώ πριν που είχα την ίδια ρομ μου δούλευε μια χαρά). Άβυσσος η ψυχή της miui... Γιαννη μου το εκανε και μενα αυτο. Περασα μια στοκ ρομ που εχω, αρουταριστη και μετα ξανα εριξα απο πανω το sec2init και την wiui. Μονον ετσι περασε. Τι φακτορι του ειχα κανει, τι κλιαρ, τιποτα. Κολουσε στο κοκκινο ματι με τους κεραυνους και δεν προχορουσε. Ομως τωρα μου κανει κατι που δεν ξερω αν ειναι καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει ή ειναι μπαγκ. Αν μεινει πολυ ωρα σε αναμονη τοτε βγενει εκτος δικτυου (γκριζαρει ολες τις μπαρες που δειχνουν την ισχυ σηματος και βγαζει ενα κοκκινο μικρο x επανω τους). Θα πρεπει να το βαλω σε flight mode και ξανα νορμαλ, για να πιασει σημα. Υπ' οψιν την ρυθμιση στην baseband την εκανα. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι η σωστη αλλα το τηλεφωνο μιλαει κανονικα. Εχει καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts