Jump to content

Symbian Anna GR Σχολιασμός / Βελτιώσεις / Προσθήκες / Λύσεις

lagoskon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως δεν εχεις την 25.007 αλλα την 22? δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο :(
εβαλα την τελευταια εκδοση του λαγκοσκον που εβγαλε μολις λικαρε η ελληνικη. την μοντοφ. τι να πω...

• Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εβαλα την τελευταια εκδοση του λαγκοσκον που εβγαλε μολις λικαρε η ελληνικη. την μοντοφ. τι να πω...

κληση *#0000# και δες αν σου βγαζει ιδια εκδοση με αυτην που εχω εγω στην παραπανω φωτο που εχω βαλει :)

εκδοση λογισμικου 022.014

ημερ εκδ 05-07-11

προσαρμοσμενη εδοση 022.014.329.02

ημερομ προσαρμ εκδοσης 02.08-11

κωδικος προιοντος

0599766

εχω ποροηγουμενο λογισμικο απο το δικο σου? αφου την αννα εβαλα. μα πως γινεται?

αρα εχουν βγει 2 αννες?

Κάτι για το Ε7 παίζει από αυτές τις "ειδκές" εκδόσεις?

καλησπερα. δεν εχω Ε7 για να μπορω να δοκιμασω οτι κανω. εαν μπορεις να δοκιαμασεις εσυ θα ετοιμασω μια για το Ε7 :)

καλησπερα. δεν εχω Ε7 για να μπορω να δοκιμασω οτι κανω. εαν μπορεις να δοκιαμασεις εσυ θα ετοιμασω μια για το Ε7 :)

εχει για το Ε7 στο γνωστο site.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Για φτιάξε και θα δοκιμάσω....

εκδοση λογισμικου 022.014

ημερ εκδ 05-07-11

προσαρμοσμενη εδοση 022.014.329.02

ημερομ προσαρμ εκδοσης 02.08-11

κωδικος προιοντος

0599766

εχω ποροηγουμενο λογισμικο απο το δικο σου? αφου την αννα εβαλα. μα πως γινεται?

αρα εχουν βγει 2 αννες?

για καποιους κωδικους προιοντος, και για το δικο σου μολις το ειδα στο navifirm, εχει βγει η 25. γι' αυτο σου βγαζει αναβαθμιση το ovi.

αρα ναι δεν εχεις την τελεταια anna. μαλλον δεν ειδες οτι ο lagoskon εχει βγαλει νεωτερο cfw με βαση την 25 :)

α οκ σε ευχαριστω. αξιζει να μπω στον κοπο? εχω απειρες εφαρμογες. και αποτι καταλαβαινω η μπελε πλησιαζει...

αν περασω με φοινικα αποπανω τη νεα αννα θα θελω παλι χαρντ ρισετ, ή επειδη ειναι το ιδιο λογισμικο θα δουλεψουν ολα αψογα? σε ευχαριστω

α οκ σε ευχαριστω. αξιζει να μπω στον κοπο? εχω απειρες εφαρμογες. και αποτι καταλαβαινω η μπελε πλησιαζει...

αν περασω με φοινικα αποπανω τη νεα αννα θα θελω παλι χαρντ ρισετ, ή επειδη ειναι το ιδιο λογισμικο θα δουλεψουν ολα αψογα? σε ευχαριστω

θα πρεπει να κανεις φορματ. καλυτερα περιμενε την μπελε :)

τι να κανω, θα περιμενω... αλλωστε φανταζομαι δε πρεπει να εχει και σπουδαιες διαφορες... και το κινητο παει μια χαρα. νασαι καλα

Για φτιάξε και θα δοκιμάσω....

δυστυχως μολις ειδα πως σε κανενα απο τα balkans 25.007 για το Ε7 δεν υπαρχουν ελληνικα :)

δυστυχως μολις ειδα πως σε κανενα απο τα balkans 25.007 για το Ε7 δεν υπαρχουν ελληνικα :)

Φυσικα και υπαρχει.

Ο lagoskon εχθες την ανεβασε και αυτην χρησιμοποιω απο εχθες την 25.007..

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Νεκταρία μια μέρα που δουλεύω την αννουλα σου το κινητό πάει σφαίρα. Πολύ καλή δουλειά απλώς μια ερώτηση είχα βάλει το update για την κάμερα από beta labs για τα 30 fps τώρα που το φλάσαρα πρέπει να το ξαναβάλω?
:respect:

Φυσικα και υπαρχει.

Ο lagoskon εχθες την ανεβασε και αυτην χρησιμοποιω απο εχθες την 25.007..

καλησπερα. απο το navifirm κατεβασα οποια balkans ειχε (25.007) και καμια δεν ειχε ελληνικα. Ο lagoskon μπορει να εβαλε μονος του :)

Νεκταρία μια μέρα που δουλεύω την αννουλα σου το κινητό πάει σφαίρα. Πολύ καλή δουλειά απλώς μια ερώτηση είχα βάλει το update για την κάμερα από beta labs για τα 30 fps τώρα που το φλάσαρα πρέπει να το ξαναβάλω?

καλησπερα. ναι πρεπει να ξαναβαλεις το update για την κάμερα :)

καλησπερα. απο το navifirm κατεβασα οποια balkans ειχε (25.007) και καμια δεν ειχε ελληνικα. Ο lagoskon μπορει να εβαλε μονος του :)

Την greece_cyprus μου εδωσε δεν νομιζω να μην ειχε, ασε που σε 15 λεπτα την ειχε ετοιμη :)

Παντως μεχρι στιγμης δεν μου συνδεεται στο ιντερνετ για ασχετο λογο οπως πριν, καλο αυτο

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

Την greece_cyprus μου εδωσε δεν νομιζω να μην ειχε, ασε που σε 15 λεπτα την ειχε ετοιμη :)

Παντως μεχρι στιγμης δεν μου συνδεεται στο ιντερνετ για ασχετο λογο οπως πριν, καλο αυτο

Ok ευχαριστω. τωρα ειδα οτι υπαρχει greece_cyprus. θα "μαγειρεψω" μια για το Ε7, παρομοια με αυτην που εκανα για το Ν8:)

edit:

καλησπερα σε ολους.

εφτιαξα ενα cfw για το nokia E7.

ειναι παρομοιο με το παραπανω που εκανα για το Ν8

με τις παρακατω διαφορες.

-δεν εχω Ε7 και ΔΕΝ το εχω δοκιμασει.

-Το γενικο προφιλ λεγετε τωρα "Nokia Ε7".

-Ο FM Transmitter στελνει 'ΝΟΚΙΑ Ε7' και οχι σκετο 'ΝΟΚΙΑ'

για περισσοτερα στειλτε μου pm

Edited by nektaria

@nektaria

Δε πιστεύω να βρήκες και καμία λύση με το άνοιγμα των φωτογραφιών.?

Μου τις ανοίγει μόνο με τη προβολή διαφανειών ή μία μία από τον x-plore ...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Ok ευχαριστω. τωρα ειδα οτι υπαρχει greece_cyprus. θα "μαγειρεψω" μια για το Ε7, παρομοια με αυτην που εκανα για το Ν8:)

edit:

καλησπερα σε ολους.

εφτιαξα ενα cfw για το nokia E7.

ειναι παρομοιο με το παραπανω που εκανα για το Ν8

με τις παρακατω διαφορες.

-δεν εχω Ε7 και ΔΕΝ το εχω δοκιμασει.

-Το γενικο προφιλ λεγετε τωρα "Nokia Ε7".

-Ο FM Transmitter στελνει 'ΝΟΚΙΑ Ε7' και οχι σκετο 'ΝΟΚΙΑ'

για περισσοτερα στειλτε μου pm

Μπραβο για την δουλεια σου nektaria :)

Εαν δεν υπηρχαν τα παρακατω θα την εβαζα :p

-δεν υπαρχει δονηση στο κλειδωμα-ξεκλειδωμα του τηλεφωνου με το πλαινο πληκτρο.

-στο τηλεφωνο υπαρχει δονηση οταν συνδεετε και αποσυνδεετε στην διαρκεια της κλησης.

-το παρατεταμενο πατημα του 0 στο τηλεφωνο δεν ανοιγει τον ιστο, αλλα το killME.

-O music player ψαχνει για αρχεια μουσικης μονο στο E:music και F:music

-Αλλαξα τον ηχο και το animation εκκινησης.

Χρήστος

@nektaria

Δε πιστεύω να βρήκες και καμία λύση με το άνοιγμα των φωτογραφιών.?

Μου τις ανοίγει μόνο με τη προβολή διαφανειών ή μία μία από τον x-plore ...

καλησπερα. δυστυχως απ' οσους εχουνε περασει το cfw μου μονο εσυ εχεις αυτο το προβλημα:( αρα δεν ειναι προβλημα του cfw. νομζω πως επρεπε να κανεις φορματ σε ολες τις μνημες :)

Μπραβο για την δουλεια σου nektaria :)

Εαν δεν υπηρχαν τα παρακατω θα την εβαζα :p

-δεν υπαρχει δονηση στο κλειδωμα-ξεκλειδωμα του τηλεφωνου με το πλαινο πληκτρο.

-στο τηλεφωνο υπαρχει δονηση οταν συνδεετε και αποσυνδεετε στην διαρκεια της κλησης.

-το παρατεταμενο πατημα του 0 στο τηλεφωνο δεν ανοιγει τον ιστο, αλλα το killME.

-O music player ψαχνει για αρχεια μουσικης μονο στο E:music και F:music

-Αλλαξα τον ηχο και το animation εκκινησης.

καλησπερα κι ευχαριστω. το καλο σε αυτο το cfw ειναι οτι ΟΛΑ τα mods ειναι στο rofs3. εαν ξερεις το nokia cooker σε λιγη ωρα μπορεις να αλλαξεις αυτα που σε ενοχλουν :) τα 3 πρωτα καταλαβαινω οτι μπορει να μην τα θελει καποιος, αλλα τα αλλα δυο!? σου αρεσουν τοσο πολυ τα χερια της νοκια ? και το mods του music player ειναι για να βρισκει πιο γρηγορα τα τραγουδια και να μη σου πεταει ολους τους ηχους στη μουσικη. και ξεχασα να πω οτι το το αλλαξα λιγο... ο music player ψαχνει και στο e/sounds f/ sounds γιατι μονο εκει "βλεπει" την μουσικη το play to :) φυσικα και το cfw που βλεπω στην υπογραφη σου οτι εχεις ειναι πολυ καλο, οποτε δεν υπαρχει λογος να ξανακανεις φορματ ολο το κινητο.

edit: το animation εκκινησης που εβαλα :) εδω

Edited by nektaria

καλησπερα. απο το navifirm κατεβασα οποια balkans ειχε (25.007) και καμια δεν ειχε ελληνικα. Ο lagoskon μπορει να εβαλε μονος του

Μάλλον τότε δεν κατέβασες σωστή έκδοση γιατί στην balkans dark grey που κατέβασα έχει ελληνικά αρχεία στο rofs2.

Edited by mpapad

Μάλλον τότε δεν κατέβασες σωστή έκδοση γιατί στην balkans dark grey που κατέβασα έχει ελληνικά αρχεία στο rofs2.

καλησπερα. μιλαω για το Ε7. στο balkans dark grey ΔΕΝ εχει ελληνικα.

αν δεις παραπανω βρηκα ελληνικα στο greece_cyprus κι εκανα ηδη ενα cfw :)

@nektaria Για την μουσικη εχεις δικιο δεν το ειχα σκευτει.. Για το λογοτυπο

δεν θελω να το αλλαξω γιατι δεν θελω να φαινετε οτι ειναι 'μαγειρεμενο' λογισμικο.

Αναβαθμηση μεσω φοινικα θα το κανω , δεν θα περαστει σωστα ;

θελει και φορματ ;

Χρήστος

@nektaria Για την μουσικη εχεις δικιο δεν το ειχα σκευτει.. Για το λογοτυπο

δεν θελω να το αλλαξω γιατι δεν θελω να φαινετε οτι ειναι 'μαγειρεμενο' λογισμικο.

Αναβαθμηση μεσω φοινικα θα το κανω , δεν θα περαστει σωστα ;

θελει και φορματ ;

ναι μονο με φοινικα και θα περαστει μια χαρα. οπως παντα φορματ σε ολες τις μνημες :) οπως εχω γραψει και παραπανω ΔΕΝ εχω Ε7 και δεν το δοκιμασα :)

έβαλα την 25 του

lagoskon αλλά όταν έκανα ανανέωση της μουσικής τότε χάθηκαν όλα τα τραγούδια που είχα και τώρα μόνο με αλλά προγράμματα τα ανοίγω. Τι φταίει?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

έβαλα την 25 του

lagoskon αλλά όταν έκανα ανανέωση της μουσικής τότε χάθηκαν όλα τα τραγούδια που είχα και τώρα μόνο με αλλά προγράμματα τα ανοίγω. Τι φταίει?

καλησπερα. εχεις τα τραγουδια σου στο E:/Music ή F:/Music ? ο lagoskon εβαλε mod για να ψαχνει μονο εκει ο music player για αρχεια μουσικης :)