Jump to content

Symbian Anna GR Σχολιασμός / Βελτιώσεις / Προσθήκες / Λύσεις

lagoskon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την αναβάθμιση σε Symbian anna μόνο το εικονίδιο του ovi store παρέμεινε ίδιο όπως πριν. Τα υπόλοιπα είναι σύμφωνα με την Anna. Εκανα αναβάθμιση του ovi store στην εκδοση 2.012.045 αλλά παραμένει το παλιό εικονίδιο. Καμιά ιδέα πως μπορεί να το αλλάξω;;

• Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ένα σχόλιο.

Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς ή του έδωσε σημασία ... η Nokia λανσάρει - προωθεί την Anna σαν νέο λειτουργικό.

http://www.nokia.gr/NOKIA_GREECE_49/Home/Services_teasers/symbian-anna-range_756x252_gr.jpg

;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Έχω ένα σχόλιο.

Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς ή του έδωσε σημασία ... η Nokia λανσάρει - προωθεί την Anna σαν νέο λειτουργικό.

http://www.nokia.gr/NOKIA_GREECE_49/Home/Services_teasers/symbian-anna-range_756x252_gr.jpg

;)

Το αλλάξανε.... ;)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21959&stc=1&d=1316078522

Μια γρήγορη ερώτηση γιατι δεν το έχω ξεκαθαρίσει: Αν κάποιος κάνει hard reset πριν, ώστε μετά να περάσει την Anna, θα χαθούν εφαρμογές και παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης; Από το C: χάνονται όλα προφανώς. Δηλαδή, θα υπάρχουν τα εικονίδια ώστε να ανοίγουν οι εφαγμογές που είναι στην κάρτα μνήμης;

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

καλησπερα παιδια μια ερωτιση θελω να κανω επισημα στο χ6 μπαινει το αννα??? το λογισμικο??

win7: Core i7 975 3.3ghz, 8gb ram . asus p6t7

iphone 5 16gb black

zopo zp900 , samsung galaxy s3 mini

παιδες μια ερωτησουλα και απο μενα στα γρηγορα και συγνωμη αν εχει απαντηθει:)

εχω ενα πορτοκαλι n8 ενος φιλου μου μπροστα και θελω να του περασω την ελληνικη αννα!

υπαρχει αννα που να ειναι χακαρισμενη ωστε να παιρνει εφαρμογες κτλ ΧΩΡΙΣ sign in με την μια?(ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ):)

και αν ποια ειναι αυτη? και με τι κωδικο την βρισκω στον φοινικα?

ποιο ειναι το product code για την επισημη ελληνικη αννα απο νοκια και ποιο για την αννα του lagoskon?

σας ευχαριστω εκ των πρότερων για τις απαντησεις...:p

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ένα C7-00 με αγγλική Anna installed.

(Ήταν Vodafone GR και μου είχε σπασει τα νεύρα! Μεχρι να βγεί η Greek Anna του έβαλα την Euro 1 Αννα με αγγλικά μονο. )

Πήγα σήμερα με NaviFirmPlus + Phoenix να βάλω την ελληνική και βρήκα τις παρακάτω:

059F0X8: 059F0X8_C7_00_RM_675_Country_Variant_GR_GR_Charcoal_Bl_S3_1_V3

059F0X8: 059F0X8_C7_00_RM_675_Country_Variant_GR_GR_Charcoal_Bl_S3_1_V3

059F1J7: 059F1J7_C7-00_RM_675_Country_Var_Greece_GR_Frosty_Metal_S3_1_V3

059F1J7: 059F1J7_C7_00_RM_675_Country_Var_Greece_GR_Frosty_Me_S3_1_V3_COL

059F0J6: C7_00_RM_675_Cosmote_GR_Frosty_Metal_S3.1_V3

059B537: balkans_charcoal_black ( x 2 με διαφορετικά αρχεία η μία από την άλλη )

059B5H2: balkans_frost_metal ( x 2 με διαφορετικά αρχεία η μία από την άλλη )

059B5P9: balkans_mahogany_brown ( x 2 με διαφορετικά αρχεία η μία από την άλλη )

Έχει κανείς ιδέα ποιά είναι η προτεινόμενη?

(Balkans Language Pack: English, German, Croatian, Slovenian, Serbian, Greek)

Ευχαριστώ!

Όλες Ελληνικές είναι.

Ξεκίνα με την balkans και αν δεν (σου αρέσει) βάλε την Country variant.

Την cosmote μην τη βάλεις γιατί μπορεί να έχει κάνα σήμα της cosmote πάνω.

καλησπερα ξερετε πως μπορω να βγαλω εντελως την εκμαθηση φωνητικων εντολων? οποτε παταω καταλαθος το κουμπι του μπλουτουθ ακουστικου μου, μου πεταει το μηνυμα και νευριαζω

καλησπερα παιδια μια ερωτιση θελω να κανω επισημα στο χ6 μπαινει το αννα??? το λογισμικο??

Ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα. Το X6 έχει Symbian^1 (ή αλλιώς, S60 5th edition).

καλησπερα ξερετε πως μπορω να βγαλω εντελως την εκμαθηση φωνητικων εντολων? οποτε παταω καταλαθος το κουμπι του μπλουτουθ ακουστικου μου, μου πεταει το μηνυμα και νευριαζω

καντην μια φορα, μετα εξαφανιζεται ;)

(Ήταν Vodafone GR και μου είχε σπασει τα νεύρα! Μεχρι να βγεί η Greek Anna του έβαλα την Euro 1 Αννα με αγγλικά μονο. )

τι θα γινει ρε παιδια με αυτο? δεν θελω να μπλεκω με φοινικες :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

φιλε μου ναι σβηνονται ολα... το κινητο θα δουλευει τελεια μετα... στην αρχηα θα φρικαρεις λιγο αλλα μετα θα βαλεις μεσα οτι ειναι απαραιτητο.. εμενα η αννα δουλευει τελεια αδειασαν ολα απο μεσα.. σβηστηκαν οι χαρτες κ στεναχωρηθηκα οταν ειδα οτι τους εχασα... κ διαβασα εδω μεσα απο καποιου που δε ξερουν που πανε τα 4 ... οτι δε θα μπορεις να ξαναβαλεις τους χαρτες.. εμενα ειναι ελληνικο το κινητο μου ! ειχα βαλει την τελευταια εκδοση του οβι σουιτ κ πριν λιγο εβαλα κανονικοτατα τον ελληνικο χαρτη δουλευει μια χαρα ! κ επιπλεον μου πιανει χωρο στην καρτα των 16 γκιγκα ! ελπιζω να σε καλυψα!

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

καντην μια φορα, μετα εξαφανιζεται ;)

ναι φιλε αλλα μετα οποτε παταω καταλαθος το κουμπι του μπλουτουθ θα ακουει ηχο και θα παιρνει στα κουτουρου τηλεφωνο...

ναι φιλε αλλα μετα οποτε παταω καταλαθος το κουμπι του μπλουτουθ θα ακουει ηχο και θα παιρνει στα κουτουρου τηλεφωνο...

Αν το πατάς παρατεταμένα, όχι απλό πάτημα. Νομίζω πως απενεργοποιείται κιόλας.

περιμενουμε "εγκριση" :mad:

φίλε μου, pgetsopoulos, επειδή και εγώ έιχα ξενερώσει απο την αναμονή και απο την παραουριά που με δέρνει εχθες το βραδυ έφερα το τηλ μου σε dead "έκδοση" σήμερα έκανα anna by lagoskon. Μόλις πρίν 3 λεπτά έκανε και τα απαραίτητα 4 update...! τωρα το χω και κανει επαναφορα του backup που είχα κρατήσει (ευτυχως), πριν ξεκινήσω απο εχθές να κάνω ********!!! και μετα θα ξαπλώσω στο κρεββατακι μου και θα παίξω μαζι του... Να δω, ιδίοις όμμασι τι διαφορές έχει!!!!!

σε vodafone κινητα ακομα τιποτα.μας δουλευουν και αυτοι τωρα...

Θέλω να πιστεύω πως όχι... απλά τα παιδιά δεν βιάζονται, καθώς ξέρουν ότι υπάρχει και τρόπος update και χωρίς αυτούς....

Να ζήσεις lagoskon!!!!!

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

ποιο ειναι το προβλημα τους ακριβως ?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παιδια μολισ περασα την αννα σε ελληνικο ν8.να ρωτησω κατι.διαβασα οτι μολις τελειωσει η εγκατάσταση απο το pc κανεις 3 ενημερωσεις update απο το κινητο σωστα?η κατι τετοιο δεν ξερω αν το έθεσα σωστα.1ον αυτα τα 3 αρχεια δεν τα βρισκω κ 2ον πατησα *#οοοο# και ειδα οτι εχει περαστει η αννα με εκδοση λογισμικου 022.014.πρεπει να κανω κατι αλλο?τελος παρατήρησα οτι το shazam δεν υπάρχει Edited by Petroos

Φίλε Πέτρο, το shazam υπάρχει στα "έξτρα" της Anna που δεν πέρασες. Αν δεν σου βρίσκει με wi-fi τις 2 αναβαθμίσεις, συνέδεσε πάλι το κινητό στο pc και ψάξε τις μέσω suite... εκεί λογικά θα εμφανιστούν! Εγώ έτσι τις πέρασα...

Φίλε Πέτρο, το shazam υπάρχει στα "έξτρα" της Anna που δεν πέρασες. Αν δεν σου βρίσκει με wi-fi τις 2 αναβαθμίσεις, συνέδεσε πάλι το κινητό στο pc και ψάξε τις μέσω suite... εκεί λογικά θα εμφανιστούν! Εγώ έτσι τις πέρασα...

απλα να προσθεσω, πως το ovi suite πριν το update του, δεν εβρισκε παντα με μιας τις αναβαθμισεις. Ασε που καπου ειχε παρει το ματι μου να λεει ο terrestial πως αν κανεις search μια μερα, μετα απο 24 ωρες κανει παλι search για να μην επιβαρυνει τον server(κατι τετοιο, μπορει να το θυμαμαι και λαθος!) . Οπως και να χει θα σου βγουν τα updates, dont worry!

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

ευχαριστω πολυ φιλε μου.το ξαναεβαλα και τωρα τις κανω μεσω pc.θα τις κανει μονο του η μολις τελειωσει θα πρεπει να κανω κατι απο το κινητο?

Edited by Petroos

απλα να προσθεσω, πως το ovi suite πριν το update του, δεν εβρισκε παντα με μιας τις αναβαθμισεις. Ασε που καπου ειχε παρει το ματι μου να λεει ο terrestial πως αν κανεις search μια μερα, μετα απο 24 ωρες κανει παλι search για να μην επιβαρυνει τον server(κατι τετοιο, μπορει να το θυμαμαι και λαθος!) . Οπως και να χει θα σου βγουν τα updates, dont worry!

Πέτρο, κι εγώ το έψαχνα το Shazam και νόμιζα ότι δεν μπήκε. Τελικά ήταν μέσα στον φάκελο «Μουσική», που καθόλου δεν μοιάζει για φάκελος από το εικονίδιό του. Αυτό με τις ενημερώσεις ισχύει όταν ψάχνεις από το κινητό (και λύνεται με αλλαγή της ημερομηνίας). Από το Ovi Suite δεν είμαι σίγουρος ότι κοιτάει την ημερομηνία, κάποιοι λένε ότι το κάνει.

Πέτρο, κι εγώ το έψαχνα το Shazam και νόμιζα ότι δεν μπήκε. Τελικά ήταν μέσα στον φάκελο «Μουσική», που καθόλου δεν μοιάζει για φάκελος από το εικονίδιό του. Αυτό με τις ενημερώσεις ισχύει όταν ψάχνεις από το κινητό (και λύνεται με αλλαγή της ημερομηνίας). Από το Ovi Suite δεν είμαι σίγουρος ότι κοιτάει την ημερομηνία, κάποιοι λένε ότι το κάνει.

οκ μολις το εκανα μεσω του pc και τα εκανε μονο του.κοιταξα απο πριν στον φακελο με την μουσικη αλλα δεν ηταν.τωρα ομως ειναι.να ρωτησω και κατι τελευταιο που σιγουρα εχει συζητηθει εδω αλλα εδω και 2 βδομαδες δεν ειχα ιντερνετ κ δεν μπηκα καθολου.το communicator τι ειναι και σε τι χρησιμεύει?

οκ μολις το εκανα μεσω του pc και τα εκανε μονο του.κοιταξα απο πριν στον φακελο με την μουσικη αλλα δεν ηταν.τωρα ομως ειναι.να ρωτησω και κατι τελευταιο που σιγουρα εχει συζητηθει εδω αλλα εδω και 2 βδομαδες δεν ειχα ιντερνετ κ δεν μπηκα καθολου.το communicator τι ειναι και σε τι χρησιμεύει?

Αν σου χρησίμευε, θα το ήξερες ήδη. Είναι IM της Microsoft για χρήση σε επιχειρηματικό περιβάλλον.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα πρόγραμμα με πολύ συγκεκριμένη χρήση (ο Office Communicator) πρέπει να θεωρείται κομμάτι της αναβαθμισης του λειτουργικού.

Τον έβγαλα και μου ζητάει να βάλω το "update Anna 2/2", το οποίο δεν είναι παρά ο OC.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]