kotsianis7 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Σοβαρά μιλας;; :blink: Νόμιζα ότι ειχε πρωτίστως Vodafone και επειδή μιλάμε για την περιοχή της Ραφήνας θα έπρεπε να μην υπηρχαν προβλήματα με άδειες :confused: Πάντως,έλεος μ’αυτήν την κατάσταση του ξηλωματος!Δεν έχουν αφησει κεραία για κεραία κυρίως στην Βόνταφον!Κάτι πρέπει να κάνει ΑΜΕΣΑ το νομικό τους τμήμα! :mad: Παθών είμαι και γω και ξέρω πως ειναι να διαπιστωνεις ότι το κινητό σου απ’τη μια μέρα στην άλλη μεταμορφώνεται από Βόνταφον σε Μούγκαφον,λόγω ξηλώματος :mad: Άλλο ειναι το γεγονός ότι δεν έχουν εκτεταμένη κάλυψη στην επαρχία!Εδώ μιλάμε για δίκτυο σωστα στημένο και ρυθμισμένο που δεν το αφήνουν να στεριώσει!Τα τόσα ξηλώματα παραέγιναν πια! Αντί να σχηματίσουν μια επιτροπή και οι 3 σχετικά με το θέμα των κεραιων,σχημάτισαν επιτροπή για το φορο συνδρομητών;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boupet1 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 καλημερα παιδια και χρονια πολλα.παντος η βονταφον εχει γενικοτερα πολλα προβληματα καλυψης.λογο χομπυ γυριζω σε πολλα μερη εξω απο κεντρικες πολεις και χωρια οπου ειχα απιστευτα προβληματα καλυψης οποτε αναγκαστηκα να γυρισω σε κοσμοτε και απο τοτε σωθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichalisS Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Πάντως σήμερα παρατηρώ βελτίωση, με ένταση σήματος τουλάχιστον 6/7, στα ίδια σημεία όπου μέχρι πρότινος χαιρόμουν αν έπιανα 2/7. Και χθες είχε υψηλή ένταση, αλλά ταυτόχρονα και πολλές χαμένες κλήσεις. Σήμερα δείχνει να πηγαίνει καλά, ίσως έγινε καμιά αλλαγή. Ας ελπίσουμε! :) Τις τελευταίες μέρες έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η κάλυψη στην περιοχή (Ν. Κηφισιά), πλέον εντάσεις 6-7/7 και σε GSM και σε 3G είναι το σύνηθες, με πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας. Φαινόμενα χαμένων κλήσεων όπως παλαιότερα έχουν εξαλειφθεί. Καιρός ήταν! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Τις τελευταίες μέρες έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η κάλυψη στην περιοχή (Ν. Κηφισιά), πλέον εντάσεις 6-7/7 και σε GSM και σε 3G είναι το σύνηθες, με πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας. Φαινόμενα χαμένων κλήσεων όπως παλαιότερα έχουν εξαλειφθεί. Καιρός ήταν! :happy: sumfono kai ego, xthes otan pigena sthn kons/poli sto telonio paratirisa oti mono i vodafone ixe kalipsi 3g. i ali 2 tipota. nomizo oti veltiothike h kalipsi ths vodafne Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Τις τελευταίες μέρες έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η κάλυψη στην περιοχή (Ν. Κηφισιά), πλέον εντάσεις 6-7/7 και σε GSM και σε 3G είναι το σύνηθες, με πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας. Φαινόμενα χαμένων κλήσεων όπως παλαιότερα έχουν εξαλειφθεί. Καιρός ήταν! :happy: anti8eta sthn perioxh pou kalupte h keraia pou epese prin merikes meres, e3akolou8ei na mhn uparxei shma ktl ktl... to kako einai oti den uparxei kai enhmerwsh... na sou poun oti se toses meres 8a anebei/oun alles keraies... epishs h vodafone den einai o kur mhtos pou exei to magazi ths gwneia kai 8a xasei tous pelates tou... einai h thlefwnhtria, o texnikos, o pwlhths, o tupos sto marketing oi opoioi memonomena den dinoun dekara an pane me forhtota se allo diktuo 50 - 100 an8rwpoi oi opoioi tis teleutaies poses meres den exoun kinhto, to opoio omws plhrwnoun kanonika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Αν όμως οι κεραίες της Κοσμοτέ σε αυτά τα...δυσκολα σημεία έχουν τις απαραίτητες άδειες,πώς να ξηλωθούν;;Το ξέρω ότι ακούγεται κάπως αυτό που λέω,αλλά μπορεί οι περισσότερες της Κοσμοτέ στα σημεία αυτά να είναι απόλυτα νόμιμες γι’αυτόν το λογο...Ποτέ δεν ξέρεις....Το θέμα παντως δεν είναι να ξηλώνονται και κεραίες της Κοσμοτέ επειδή οι άλλες δεν έχουν άδεια...Με την ίδια λογική το ίδιο μπορούν να πουν και οι συνδρομητές της Κοσμοτέ για τις άλλες εταιρίες :p Μα εφόσον μια κεραία είναι πραγματικά νόμιμη βεβαίως και δεν υπάρχει λόγος να ξηλωθεί. Εφόσον όμως σε μια περιοχή έχει δοθεί άδεια στην Cosmote θα πρέπει να δοθεί άδεια και στις άλλες δυο. Δεν πιστέυω οτι μονίμως μόνο η Cosmote πληρεί τις προϋποθέσεις και οι άλλες δυο όχι, οπότε απλά οι τοπικοί πουλημένοι φίλαρχοι απλώς πριμοδοτούν μόνο την Cosmote και αυτό είναι παράνομο σε αυτή την περίπτωση! Ούτε βέβαια πρέπει να ξηλωθεί μια νόμιμη κεραία της Cosmote επειδή οι άλλες δυο μπορεί να μην έχουν στο συγκεκριμένο σημείο αλλά πρέπει να επιτραπεί και στις άλλες να βάλουν δικές τους εφόσον ο λόγος που δεν έχουν είναι αυτός που ανέφερα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 pantws prepei oi etairies na to paroun sta sobara to 8ema me tis keraies, wste na exoun tis aparaithtes adeies. se ka8e periptwsh otan mia keraia stamathsei na douleuei (gia opoiodhpote logo) 8a prepei na kanoun kati amesa (px forhtes keraies h den 3erw ti allo) mexri na dior8w8ei to problhma. prepei na upar3ei kapoia disaster recovery diadikasia... O kosmos pleon basizetai sto kinhto tou...ase pou exoun lansarei kai to "sta8ero", to opoio afhnei ton kosmo xwris thlefwno otan den uparxei kalupsh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 pantws prepei oi etairies na to paroun sta sobara to 8ema me tis keraies, wste na exoun tis aparaithtes adeies. se ka8e periptwsh otan mia keraia stamathsei na douleuei (gia opoiodhpote logo) 8a prepei na kanoun kati amesa (px forhtes keraies h den 3erw ti allo) mexri na dior8w8ei to problhma. prepei na upar3ei kapoia disaster recovery diadikasia... O kosmos pleon basizetai sto kinhto tou...ase pou exoun lansarei kai to "sta8ero", to opoio afhnei ton kosmo xwris thlefwno otan den uparxei kalupsh... Το φορητες κεραιες... το εχω δει στην Γλυφαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Αν όμως οι κεραίες της Κοσμοτέ σε αυτά τα...δυσκολα σημεία έχουν τις απαραίτητες άδειες,πώς να ξηλωθούν;;Το ξέρω ότι ακούγεται κάπως αυτό που λέω,αλλά μπορεί οι περισσότερες της Κοσμοτέ στα σημεία αυτά να είναι απόλυτα νόμιμες γιʼαυτόν το λογο...Ποτέ δεν ξέρεις....Το θέμα παντως δεν είναι να ξηλώνονται και κεραίες της Κοσμοτέ επειδή οι άλλες δεν έχουν άδεια...Με την ίδια λογική το ίδιο μπορούν να πουν και οι συνδρομητές της Κοσμοτέ για τις άλλες εταιρίες :p ειναι θεμα μπατζεντ η καλυψη τωρα ολα τα αλλα ειναι για τα ματια του κοσμου,ειναι απαραδεκτο να μην υπαρχει καλυψη GSM απο βοντα & γουιντ ετος 2009 Και ποιος ειναι ο λογος να στηριζεις εταιρια που δεν εχει καλυψη? αφου δινεις τα λεφτα σου εχεις και απαιτησεις απο μια εταιρια,αυτο ισχυει κυριως στη wind γιατι η βοντα δεν εχει πολλα προβληματα,η wind ομως σορρυ που θα το πω αλλα αναγκαζομαι ειναι για τα πανηγυρια Τις τιμες ξερουν να τις ανεβαζουν την καλυψη ομως δε τη βελτιωνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Τις τελευταίες μέρες έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η κάλυψη στην περιοχή (Ν. Κηφισιά), πλέον εντάσεις 6-7/7 και σε GSM και σε 3G είναι το σύνηθες, με πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας. Φαινόμενα χαμένων κλήσεων όπως παλαιότερα έχουν εξαλειφθεί. Καιρός ήταν! :happy: Και που 'σαι ακόμα ;) Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 makari na dior8w8ei... kati akousa gia kapoies pesmenes keraies, alla bebaia o ka8enas leei to makru tou kai to konto tou.. ki egw shmera eida mia mikrh beltiwsh, alla einai oriakh gia na pei kaneis pws egine kati.. blepontas kai kanontas sumfwna me ta duo parakatw site, uphrxe mia keraia sthn en logw perioxh ths khfisias (odos kodrou), h opoia katebhke... den 3erw kata poso isxuoun auta pou leei to site, alla an einai etsi, einai polu pi8ano ta problhmata kalupshs na ofeilontai ekei... http://keraies.wordpress.com/2008/04/04/%CE%B7-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%AC/ http://keraies.wordpress.com/2008/12/16/%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85/ epeidh omws den leei na ta xwnoume mono, sxetika me to parapanw post, shmera blepw sthn perioxh shma 5 sta 5... fantazomai pws den einai kati proswrino. deixnei pws mallon kapoios ekane kati :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Ειμαι συνδρομητης vodafone απο το 99 και Σερρες πραγματικα ειναι το πιο αχρηστο δικτυο εκτος πολης .. σε πολλα σημεια του νομου Σερρων η καλυψη ειναι μηδενικη και ειναι η μονη εταιρεια που πριν ακομα φτασεις στα συνορα με βουλγαρια σου ερχοντε τα μηνυματα περιαγωγης απο βουλγαρια και σκοπια.Οσοι ξερουν που ειναι το χωριο Ποροια στο βουνο Μπελες στα βορεια του νομου σερρων και οχι σε αποσταση τουλαχιστον 40χλμ απο τα σκοπια αν βρεθει συνδρομητης της Βονταφον μπαινει σε περιαγωγη μεσα στον ελληνικο χωρο..ενω φιλοι μου με wind kai cosmote ειναι μια χαρα....και μιλανε σαν ανθρωποι... το μονο που περιμενω ειναι να τελειωσει και φετος το συμβολαιο θα κρατησω το νουμερο αλλα θα παω στην Κοσμοτε..μονο και μονο για να μην ξαναδω "Welcome to Republic of Macedonia" me sms Στις Σερρες... Αισχος και ΝΤΡΟΠΗ για την Vodafone.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 @zerokill Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπάρχει και στην Κέρκυρα αλλά αντί το κινητό να συνδέεται με Σκόπια συνδέεται με Αλβανία.Η Vodafone είναι η μόνη που πιάνει με roaming στην Κέρκυρα και όταν λέω Κέρκυρα δεν εννοώ στην πόλη εννοώ στα έξω από την πόλη χωριά.Το έχω ξαναγράψει το πρόβλημα που είχα με το roaming της Vodafone και το έχει δηλώσει και στο 13830 αλλά η απάντηση που είχα λάβει ήταν η εξής:''Θα πάτε στο menu του κινητού και θα επιλέξετε χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου και όχι αυτόματη''.Γι'αυτό και εγώ πλέον την Vodafone την έχω αφήσει στην άκρη μέχρι να λήξει το συμβόλαιο και έχω Cosmote.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 @zerokill Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπάρχει και στην Κέρκυρα αλλά αντί το κινητό να συνδέεται με Σκόπια συνδέεται με Αλβανία.Η Vodafone είναι η μόνη που πιάνει με roaming στην Κέρκυρα και όταν λέω Κέρκυρα δεν εννοώ στην πόλη εννοώ στα έξω από την πόλη χωριά.Το έχω ξαναγράψει το πρόβλημα που είχα με το roaming της Vodafone και το έχει δηλώσει και στο 13830 αλλά η απάντηση που είχα λάβει ήταν η εξής:''Θα πάτε στο menu του κινητού και θα επιλέξετε χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου και όχι αυτόματη''.Γι'αυτό και εγώ πλέον την Vodafone την έχω αφήσει στην άκρη μέχρι να λήξει το συμβόλαιο και έχω Cosmote.:) Εσυ δεν εγραφες οτι μπηκες με Cosmote σε Αλβανια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Ειμαι συνδρομητης vodafone απο το 99 και Σερρες πραγματικα ειναι το πιο αχρηστο δικτυο εκτος πολης .. σε πολλα σημεια του νομου Σερρων η καλυψη ειναι μηδενικη και ειναι η μονη εταιρεια που πριν ακομα φτασεις στα συνορα με βουλγαρια σου ερχοντε τα μηνυματα περιαγωγης απο βουλγαρια και σκοπια.Οσοι ξερουν που ειναι το χωριο Ποροια στο βουνο Μπελες στα βορεια του νομου σερρων και οχι σε αποσταση τουλαχιστον 40χλμ απο τα σκοπια αν βρεθει συνδρομητης της Βονταφον μπαινει σε περιαγωγη μεσα στον ελληνικο χωρο..ενω φιλοι μου με wind kai cosmote ειναι μια χαρα....και μιλανε σαν ανθρωποι... το μονο που περιμενω ειναι να τελειωσει και φετος το συμβολαιο θα κρατησω το νουμερο αλλα θα παω στην Κοσμοτε..μονο και μονο για να μην ξαναδω "Welcome to Republic of Macedonia" me sms Στις Σερρες... Αισχος και ΝΤΡΟΠΗ για την Vodafone.. Απορω πως στα Ποροια ειναι καλη η Wind και οχι η Vodafone, αφου μονο η Cosmote εχει καλυψη. Και οπως εχει αναφερθει σε παλαιοτερο post, η Vodafone ειχε και την ξηλωσαν την κεραια, η Wind ζητησε αλλα δεν δωθηκε αδεια (ενω η Cote εχει... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Εσυ δεν εγραφες οτι μπηκες με Cosmote σε Αλβανια? Αυτό συμβαίνει στην πόλη της Κέρκυρας μόνο όταν είσαι σχεδόν δίπλα από τη θάλασσα.(π.χ:Στο ΝΑΟΚ όσοι έχουν Cosmote πιάνουν ή με Vodafone AL ή με AMC AL),αλλά η Cosmote και δεν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο έχει η Vodafone.Η Vodafone κάνει roaming και εκτός πόλης κάτι που δεν κάνει η Cosmote.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Αυτό συμβαίνει στην πόλη της Κέρκυρας μόνο όταν είσαι σχεδόν δίπλα από τη θάλασσα.(π.χ:Στο ΝΑΟΚ όσοι έχουν Cosmote πιάνουν ή με Vodafone AL ή με AMC AL),αλλά η Cosmote και δεν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο έχει η Vodafone.Η Vodafone κάνει roaming και εκτός πόλης κάτι που δεν κάνει η Cosmote.:) Δεν εχω παει ακομα Κερκυρα... Αλλα για να το λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 @zerokill Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπάρχει και στην Κέρκυρα αλλά αντί το κινητό να συνδέεται με Σκόπια συνδέεται με Αλβανία.Η Vodafone είναι η μόνη που πιάνει με roaming στην Κέρκυρα και όταν λέω Κέρκυρα δεν εννοώ στην πόλη εννοώ στα έξω από την πόλη χωριά.Το έχω ξαναγράψει το πρόβλημα που είχα με το roaming της Vodafone και το έχει δηλώσει και στο 13830 αλλά η απάντηση που είχα λάβει ήταν η εξής:''Θα πάτε στο menu του κινητού και θα επιλέξετε χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου και όχι αυτόματη''.Γι'αυτό και εγώ πλέον την Vodafone την έχω αφήσει στην άκρη μέχρι να λήξει το συμβόλαιο και έχω Cosmote.:) H apanthsh poy elaves einai omws h swsth kai auth pou tha lusei to provlima sou. Epilegeis xeirokinhta to diktuo ths ellhnikhs Vodafone wste na mhn sundeetai to kinhto me allo diktuo. Diaforetika, an gia kapoio logo den boreis na to kaneis (pou apokleietai), pare sto 13830 kai zhta apenergopoihsh tou roaming. Toso aplo kai nomizw pws exei xanasizhththei. Parepiptontos to provlima sou exei na kanei mallon me to gegonos oti oi kartes sim ths vodafone exoun apothikevmena ta diktua tou omilou sto exwteriko ws protimhtaia kai oxi logo aneparkous kalupshs ths vodafone... Oxi oti eimai 100% sigouros alla paizei polu... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 H apanthsh poy elaves einai omws h swsth kai auth pou tha lusei to provlima sou. Epilegeis xeirokinhta to diktuo ths ellhnikhs Vodafone wste na mhn sundeetai to kinhto me allo diktuo. Diaforetika, an gia kapoio logo den boreis na to kaneis (pou apokleietai), pare sto 13830 kai zhta apenergopoihsh tou roaming. Toso aplo kai nomizw pws exei xanasizhththei. Καλά τα λές εσύ αλλά όταν πάω και επιλέγω χειροκίνητα το δίκτυο το κινητό μου γράφει ''Σφάλμα'',με αφήνει χωρίς δίκτυο και όταν κάνω restart στο κινητό μου μου κάνει σύνδεση πάλι με την αλβανική Vodafone.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Καλά τα λές εσύ αλλά όταν πάω και επιλέγω χειροκίνητα το δίκτυο το κινητό μου γράφει ''Σφάλμα'',με αφήνει χωρίς δίκτυο και όταν κάνω restart στο κινητό μου μου κάνει σύνδεση πάλι με την αλβανική Vodafone.:) Profanws kati paizei me th suskevh sou. Se afth th periptwsh akoloutheis th 2h protash, pare sto 13830 kai zhta apenergopoihsh tou roaming. Aploustato.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 epeidh omws den leei na ta xwnoume mono, sxetika me to parapanw post, shmera blepw sthn perioxh shma 5 sta 5... fantazomai pws den einai kati proswrino. deixnei pws mallon kapoios ekane kati :) kapoios mas kanei plaka....:mad: pali ta idia me to shma ths kalhs mas ths vodafone, sthn idia akribws perioxh... pali me xamenes klhseis ktl ktl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 παντως για καλυψη πρωτη ειναι η cosmο, μετα η wind και μετα η voda... τουλαχιστον στην περιοχη μ. Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 αν αρχισουμε τις περιοχες δεν θα ξεμπερδευουμε! και οι τρεις τα ιδια χαλια εχουν. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Απορω πως στα Ποροια ειναι καλη η Wind και οχι η Vodafone, αφου μονο η Cosmote εχει καλυψη. Και οπως εχει αναφερθει σε παλαιοτερο post, η Vodafone ειχε και την ξηλωσαν την κεραια, η Wind ζητησε αλλα δεν δωθηκε αδεια (ενω η Cote εχει... ) Η wind θυμάμαι ότι μια έπιανε και μία χανόταν στο ιδιο ακριβώς σημείο!!!Αν την πετύχεις στις καλές της μπορείς να μιλήσεις χαλαρά και με ποιότητα, αλλά συνήθως δεν πιάνει! Δε θα ξεχάσω μία μέρα που περιέργως είχε άψογο ήχο έβαλα τη μητέρα μου να μπει στη στόφα(χεχε) και εξακολουθούσε να μου μιλάει από το κινητό:blink: και άλλες μέρες έβγαινε στην αυλή ή στο μπαλκόνι για να μιλήσει και πάλι δυσκολευόταν!!! Η vodafone είναι μονίμως στην ίδια (άσχημη) κατάσταση και δεν ξέρω αν, που και πότε είχε κεραία για να ξηλωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 H WIND όταν το είχαμε δει και μαζί είχε ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΟ πρόβλημα interfernce από συχνότητες που χρησιμοποιούσανε οι σκοπιανοί σε κυψέλες που κάλυπταν ελληνικό έδαφος.Αφού λένε σε εκείνα τα μέρη δε μας ενδιαφέρει ο συντελεστής επαναχρησιμοποίησης συχνοτήτων ας βάλουμε όλο το φάσμα μας προς την Ελλάδα για να προσφέρουμε καλές ραδιοφωνικές υπηρεσίες :mad: Η Vodafone έχει πολύ καθαρό φάσμα στην περιοχή μετρημένο με τα πιο σύγχρονα όργανα:lol: Για αυτό η WIND την μία μέρα έχει SIR φοβερό-δηλαδή όταν αλλάζει συχνότητες επειδή καταλαβαίνει την παρεμβολή- και την άλλη πολύ άσχημο! Και για αυτό η Vodafone είναι σταθερή. Πάντως η vodafone δε πρέπει να είχε ποτέ κεραία στα Πορόια :worry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts