Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, panos.kar said:

Και γενικά τα αντροιντ δουλεύουν καλύτερα. 
και προς θεού, για απλή χρήση η Vodafone είναι τέλεια. Τώρα ανά περιοχές σε βιντεοκλήσεις και ειδικά στα Speedtest εντοπίζεται το θέμα, που γίνονται μεταπτώσεις σε 3G. Έχει και παρά πολλούς πελάτες στα Γιάννενα, ειδικά φοιτητεσ Και νέους. παίζει και αυτό το ρόλο του. 

Ακριβώς όπως το είπες, το φοιτητικο cu με 10-12€ δίνει πολλά λεπτά και GB…χώρια ότι δίνει συνέχεια δώρα. Είναι με διαφορά το καλύτερο φοιτητικο καρτοκινητο χωριά την προσφορά διπλασιασμού της αξίας ανανέωσης με την ευρωπαϊκή κάρτα νέων. Έχω φίλους με φοιτητικά και έχουν μαζέψει άπειρα λεπτά ομιλιας/sms και mb.

8 minutes ago, panos.kar said:

Και γενικά τα αντροιντ δουλεύουν καλύτερα. 
και προς θεού, για απλή χρήση η Vodafone είναι τέλεια. Τώρα ανά περιοχές σε βιντεοκλήσεις και ειδικά στα Speedtest εντοπίζεται το θέμα, που γίνονται μεταπτώσεις σε 3G. Έχει και παρά πολλούς πελάτες στα Γιάννενα, ειδικά φοιτητεσ Και νέους. παίζει και αυτό το ρόλο του. 

Τι να σου πω εγώ ακούω και πολυ καλά λόγια και κακά. Στους Αμπελοκήπους ας πούμε είναι άθλια σε εσωτερικούς χώρους, ενώ οι άλλες δυο όχι Τοσο.  Το ίδιο και σε κάποια σημεία πάνω από τη Βηλαρα που γυρνάει σε edge σε εξωτερικό χώρο. 
για να λέω την αλήθεια εγώ Vodafone δεν είχα ποτέ. Ότι λέω είναι εμπειρίες γνωστών και φίλων.  

Εμένα ο φίλος είναι στο κέντρο μέσα,όποτε για εκεί μιλάμε. 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

2 minutes ago, Nikolas14 said:

Ακριβώς όπως το είπες, το φοιτητικο cu με 10-12€ δίνει πολλά λεπτά και GB…χώρια ότι δίνει συνέχεια δώρα. Είναι με διαφορά το καλύτερο φοιτητικο καρτοκινητο χωριά την προσφορά διπλασιασμού της αξίας ανανέωσης με την ευρωπαϊκή κάρτα νέων. Έχω φίλους με φοιτητικά και έχουν μαζέψει άπειρα λεπτά ομιλιας/sms και mb.

Μακροπρόθεσμα όμως σίγουρα περνάει δεύτερο καθώς στην 6ετία κόβεται σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό.

29 minutes ago, Nikolas14 said:

Ακριβώς αυτό,γιατί σε πολλούς σταθμούς ανάβουν το εικονίδιο 5G και έχεις 20Mbps, όπως στο σπίτι μου στη Κεφαλονια και τώρα στο πατρικό μου στη Θεσσαλονίκη. 
Στα ίδια σημεία η δεύτερη κάρτα μου παίζει με δεκαπλάσιες ταχύτητες. Άντε στο πατρικό μου δεν με νοιάζει έβαλα FTTH…στη Κεφαλονια που το έχω σαν κυρία σύνδεση με ενοχλεί πολύ περισσότερο. Αναβάθμισαν δυο τρεις σταθμούς και τέλος στο νησί…επαναπαύονται στη σταθερή πελατεία που έχουν ήδη. Διότι στα χωριά απλά σε εσωτερικούς χώρους βλέπεις ένα ωραιότατο Edge. Τα έχω γράψει χίλιες φορές, χωριά που είναι κοντά στο Αργοστολι στην πρωτεύουσα και όχι 30 χιλιόμετρα μακριά.

Όπως φαίνεται η vicrus στα επτάνησα ακόμα δεν έχει κάνει σοβαρές αναβαθμίσεις. Θα τις κάνουν μόλις λύσουν και άλλα θέματα. Θα γίνουν και αυτά αλλά εσύ θα έχεις γυρίσει πίσω μέχρι τότε 😀

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

9 minutes ago, kalitexnis_g said:

Μακροπρόθεσμα όμως σίγουρα περνάει δεύτερο καθώς στην 6ετία κόβεται σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό.

Εμένα προσωπικα επειδή εκανα συμβολαιο ξαναπήρα φοιτητικο για να έχω καβάτζα. Σας πληροφορώ ότι είναι και το μοναδικό που δεν βάζει φραγή εισερχομένων στο τετράμηνο σε σχέση με τον ανταγωνισμο. Γνωστοί και φίλοι ξέρω που άλλαξαν σε cu λόγω των τιμών και προσφορών. Βέβαια η αληθεια ειναι ότι στη κάλυψη ειναι μέτρια. Π.χ. Θεσσαλονίκη και Κεφαλονια είναι μέτρια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Καστοριά σε όλες τις γιορτές σχεδόν άχρηστο το δίκτυο. Εδώ στις 1:00 τα ξημερώματα το τεστ. Κάθε χρόνο τα ίδια.

Screenshot_20230103_004557_Speedtest.jpg

12 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Εμένα προσωπικα επειδή εκανα συμβολαιο ξαναπήρα φοιτητικο για να έχω καβάτζα. Σας πληροφορώ ότι είναι και το μοναδικό που δεν βάζει φραγή εισερχομένων στο τετράμηνο σε σχέση με τον ανταγωνισμο. Γνωστοί και φίλοι ξέρω που άλλαξαν σε cu λόγω των τιμών και προσφορών. Βέβαια η αληθεια ειναι ότι στη κάλυψη ειναι μέτρια. Π.χ. Θεσσαλονίκη και Κεφαλονια είναι μέτρια.

Στο απλό cu κόβει μετά το τετράμηνο; Έκανα ένα νούμερο q που είχα cu.  Μήπως ξέρεις αν το καρτοκινητο που είναι στο ίδιο αφμ μοιράζεται κάποια προνόμια όπως στο cosmote one που παίρνει 1000 λεπτά για ομιλία;

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

7 ώρες πριν, cmvr said:

Στο απλό cu κόβει μετά το τετράμηνο; Έκανα ένα νούμερο q που είχα cu.  Μήπως ξέρεις αν το καρτοκινητο που είναι στο ίδιο αφμ μοιράζεται κάποια προνόμια όπως στο cosmote one που παίρνει 1000 λεπτά για ομιλία;

Τίποτα μόνο δεδομένα παίρνει επειδή είναι φοιτητικό αν έχεις στο ίδιο ΑΦΜ Σταθερο. 

7 ώρες πριν, cmvr said:

Νομίζω κάτι παίρνει 

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-combo-prosfora/#?panel=note-52

είπα να κάνω ένα σπιντεστ και μ βγάλε αυτόματα αυτόν τον σερβερ..

τι φάση ρε παιδιά?

Screenshot_20230103_230021_Speedtest.jpg

Edge SA For Ever

Εμένα Vodafone - Panafon με πετάει.

Άσχετο. Παρατηρώ ότι αργεί να μου συνδέσει τα δεδομένα. Δηλαδή, πατάω το κουμπί για να ανοίξει το Mobile internet και παίρνει γύρω στα 2-3 δευτ. ενώ με τη Wind και Cosmote που είχα παλαιότερα έπαιρνε αμέσως μπροστά. Είναι έτσι γενικότερα;

Poco X3 Pro via Tapatalk

6 minutes ago, georgeavl3 said:

Άσχετο. Παρατηρώ ότι αργεί να μου συνδέσει τα δεδομένα. Δηλαδή, πατάω το κουμπί για να ανοίξει το Mobile internet και παίρνει γύρω στα 2-3 δευτ. ενώ με τη Wind και Cosmote που είχα παλαιότερα έπαιρνε αμέσως μπροστά. Είναι έτσι γενικότερα;

Poco X3 Pro via Tapatalk

Nαι το έχω και γω αυτό με την απόκριση στο σερφαρισμα,και αργεί να φορτώνει και εικόνες.

με τα άλλα δύο δίκτυα δεν το έχω σε τέτοιο βαθμό.

Edge SA For Ever

27 minutes ago, Nickchris36 said:

είπα να κάνω ένα σπιντεστ και μ βγάλε αυτόματα αυτόν τον σερβερ..

τι φάση ρε παιδιά?

Screenshot_20230103_230021_Speedtest.jpg

Και εμένα εκεί με ρίχνει είτε στον Vodafone Athens

Just now, Nikolas14 said:

Και εμένα εκεί με ρίχνει είτε στον Vodafone Athens

παράξενα πράγματα...

Edge SA For Ever

7 minutes ago, georgeavl3 said:

Poco X3 Pro via Tapatalk

Καλησπέρα, συνδρομητής συμβολαίου και παρατηρώ τα εξής. Αργει να φορτώσει δεδομένα και έτσι είναι το δίκτυο. Επισης στα Speedtest, ενώ έχει κάλυψη και δείχνει ότι έχει γκαζια το δίκτυο πέφτει απότομα η ταχύτητα χωρίς να κουνηθώ καθόλου. Ενώ οι άλλες δυο είναι πιο σταθερές σε αποκριση.

Nαι το έχω και γω αυτό με την απόκριση στο σερφαρισμα,και αργεί να φορτώνει και εικόνες.
με τα άλλα δύο δίκτυα δεν το έχω σε τέτοιο βαθμό.
Δεν εννοούσα αυτό. Δεν ξέρω και πώς να το διατυπώσω σωστά. Σαν δίκτυο και ίντερνετ ρολάρει σωστά σε εμένα. Εννοώ ότι όταν συνδέεται στα δεδομένα, αργεί να εμφανιστεί το σχετικό εικονίδιο, πείτε το 4G, 4G+, LTE ενώ στη Wind εμφανίζεται ακαριαία.

Poco X3 Pro via Tapatalk

Just now, georgeavl3 said:

Δεν εννοούσα αυτό. Δεν ξέρω και πώς να το διατυπώσω σωστά. Σαν δίκτυο και ίντερνετ ρολάρει σωστά σε εμένα. Εννοώ ότι όταν συνδέεται στα δεδομένα, αργεί να εμφανιστεί το σχετικό εικονίδιο, πείτε το 4G, 4G+, LTE.

Poco X3 Pro via Tapatalk

Αα οκ άλλο κατάλαβα.. 

όχι αυτό δεν το έχω..εμφανίζεται κανονικά.. 

μήπως παίζει ρόλο η κάλυψη στη περιοχή.. τι να πω..

Edge SA For Ever

Κάτι άλλο θα φταίει τέλος πάντων. Μπορεί και η συσκευή μου (να μη θέλει τη Vodafone). Εγκυκλοπαιδικά ρώτησα, δε με πολυνοιαζει.

Poco X3 Pro via Tapatalk

3 minutes ago, Nikolas14 said:

Καλησπέρα, συνδρομητής συμβολαίου και παρατηρώ τα εξής. Αργει να φορτώσει δεδομένα και έτσι είναι το δίκτυο. Επισης στα Speedtest, ενώ έχει κάλυψη και δείχνει ότι έχει γκαζια το δίκτυο πέφτει απότομα η ταχύτητα χωρίς να κουνηθώ καθόλου. Ενώ οι άλλες δυο είναι πιο σταθερές σε αποκριση.

με τα σπιντεστ το κάνει ναι..ανεβάζει στην αρχή και ξαφνικά πάει στα τάρταρα  και μένει εκεί...

Edge SA For Ever

2 minutes ago, georgeavl3 said:

Δεν εννοούσα αυτό. Δεν ξέρω και πώς να το διατυπώσω σωστά. Σαν δίκτυο και ίντερνετ ρολάρει σωστά σε εμένα. Εννοώ ότι όταν συνδέεται στα δεδομένα, αργεί να εμφανιστεί το σχετικό εικονίδιο, πείτε το 4G, 4G+, LTE ενώ στη Wind εμφανίζεται ακαριαία.

Poco X3 Pro via Tapatalk

Έτσι κάνει γενικοτερα…δεν είναι άμεση η απόκριση. Ειδικά σε ώρες αιχμής βλέπεις και αυξημένο ping,ειδικά σε speedtest το είδα. 

Εγώ πάντως όλα αυτά που λέτε δεν τα έχω δει πουθενά στην Κέρκυρα. Καλά καλά ούτε drops σε 3G δεν είδα (εκτός από εκεί που δεν πιάνει τίποτα άλλο). Έχει την αναμενόμενη απόδοση που θα περίμενα αναλογικά με την ποιότητα του σήματος. Τίποτα δεν έχουν αναβαθμίσει εδώ άραγε; Η κεντρική κεραία της πόλης είναι με Β3+Β7 μόνο και στην παλαιά πόλη μόνο Β3 παίζει. Είδα πολύ Β3+20 στην κερκυραϊκή ύπαιθρο.

Poco X3 Pro via Tapatalk

6 minutes ago, georgeavl3 said:

Poco X3 Pro via Tapatalk

Σε samsung S21 FE εμφανίζεται άμεσα το εικονίδιο και σε cosmote και σε vodafone.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

3 minutes ago, georgeavl3 said:

Κάτι άλλο θα φταίει τέλος πάντων. Μπορεί και η συσκευή μου (να μη θέλει τη Vodafoneemoji23.png). Εγκυκλοπαιδικά ρώτησα, δε με πολυνοιαζει.

Poco X3 Pro via Tapatalk

Όχι και σε Xiaomi τα ίδια κάνει,μην αγχώνεσαι. Εγώ πάντως βλέπω ότι η διασύνδεση της με το εξωτερικό είναι για τα μπάζα…σε ώρες αιχμής φαίνεται ότι δεν επαρκεί. Και στο λέω διότι έχω εμπειρία και από τη σταθερή τους. Σε παιχνίδια και zoom meetings στη καραντίνα είχα καλύτερο ping με hotspot 4G της πράσινης παρά με τη σταθερή και τη κινητη της Vodafone. 

1 minute ago, georgeavl3 said:

Εγώ πάντως όλα αυτά που λέτε δεν τα έχω δει πουθενά στην Κέρκυρα. Καλά καλά ούτε drops σε 3G δεν είδα (εκτός από εκεί που δεν πιάνει τίποτα άλλο). Έχει την αναμενόμενη απόδοση που θα περίμενα αναλογικά με την ποιότητα του σήματος. Τίποτα δεν έχουν αναβαθμίσει εδώ άραγε; Η κεντρική κεραία της πόλης είναι με Β3+Β7 μόνο και στην παλαιά πόλη μόνο Β3 παίζει. Είδα πολύ Β3+20 στην κερκυραϊκή ύπαιθρο.

Poco X3 Pro via Tapatalk

5G αν δεν έβαλαν μου θυμίζει set up οπωσ στη Κεφαλονιά. Θυμαμαι πριν τις αλλαγές δεν εκανε πολλές εναλλαγές σε 3G, 100% λειτουργικό LTE B3 20Mhz+10Mhz και ελάχιστη B7 20Mhz. Μετά που άνοιξε το 3G, refarm στην 2100 και δεν ξέρω εγώ τι άλλο το δίκτυο συναγωνίζεται την μπλε. Εναλλαγές σε 3G ειδικά κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Λειτουργικά δεδομένα μόνο με 4G και αν. Χαμένες κλήσεις, αργούσαν να πάνε τα μηνύματα. Στο Αργοστολι και στο Αεροδρόμιο όπου ήμουν συνέχεια ήταν τραγική. 

Όπως το κόβω δεν πρέπει να έχει 5G η Vodafone εδώ. Ίσως σε ελάχιστες κεραίες αν κρίνω από την παρουσία της Β1. Τυχεροί μέσα στην ατυχία μας🥲

Poco X3 Pro via Tapatalk

14 minutes ago, georgeavl3 said:

Όπως το κόβω δεν πρέπει να έχει 5G η Vodafone εδώ. Ίσως σε ελάχιστες κεραίες αν κρίνω από την παρουσία της Β1. Τυχεροί μέσα στην ατυχία μας🥲

Poco X3 Pro via Tapatalk

Η Κέρκυρα λογικά θα αναβαθμιστεί με την ολοκλήρωση του υποθαλάσσιου καλωδίου οπτικών ινών που θα τη συνδέσουν με το οπτικό δίκτυο. 

Τώρα δεν έρχεται οπτική ίνα άραγε; Με μικροκυματικά συνδεόμαστε με απέναντι;;🥲

Poco X3 Pro via Tapatalk